GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι‏...

. Γράφει ο Θεοδόσης Λαμπρόπουλος . Είναι πραγματικά λυπηρό ένα αθλητικό σωματείο του διαμετρήματος και της αξίας του Παναθηναϊκού να αντιπ...

.
Γράφει ο Θεοδόσης Λαμπρόπουλος
.
Είναι πραγματικά λυπηρό ένα αθλητικό σωματείο του διαμετρήματος και της αξίας του Παναθηναϊκού να αντιπροσωπεύεται από ανθρώπους του επιπέδου των αδερφών Γιαννακόπουλων. Διαπνεόμενοι από οπαδικά άρρωστο φανατισμό, ενεργούν ωσάν τραμπούκοι της εξέδρας, αναίσχυντα εκφραζόμενοι χωρίς ηθικούς φραγμούς, χωρίς συναίσθηση για ανθρώπους σύμβολα όπως ο Παναγιωτης Γιαννάκης που τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν με την παρουσία τους, την αξία και το ήθος τους όχι μόνο το εθνικό συγκρότημα της χώρας μας αλλά και την ίδια την παναθηναϊκή οικογένεια κατά το πρόσφατο παρελθόν. Αγνώμονες, απολίτιστοι, αναξιοπρεπείς αμοραλιστές που στη θέα ενδεχόμενης ήττας, παρεμβαίνουν σε αγώνες, απειλούν διαιτητές, ξεσπαθώνουν κατά αντιπάλων προπονητών, παραγόντων, παικτών.
Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού αλλά και των λοιπών ελληνικών σωματείων : Τα χρήματα δεν είναι πανάκεια και η δημιουργία μιας καλής ομάδας δεν μπορεί να αποτελεί αυτοσκοπό. Τέτοιου είδους άνθρωποι μειώνουν την αξία της ομάδας σας, υποβαθμίζουν την ιστορία σας, προσβάλλουν το άθλημα.
----------------------------------------

55 σχόλια

  1. Οι κοντοί γαμιούνται για τα καλά.Πρέπει να πάνε φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τον χλέμπουρα τον Γιαννάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλάκα θόδώση να πλένεις το στόμα σου με ανθόνερο πριν μιλήσεις για τους Γιαννακόπουλους άιντε με τον κάθε βλάκα πανασχετο που μας το παίζει και δήθεν ούστ σκατογαύρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ ο Γιαννάκης που πέταγε σακάκια και μούτζωνε διαιτητές είναι σύμβολο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Ένα Μεγάλο Μπράβο!

    του SNB


    Μπράβο στον κύριο Καραμανλή, στον κύριο Βγενόπουλο και στην υπόλοιπη Νέα Δημοκρατία.

    Μετά τις Τέχνες, όπου χάρη στις ενέργειες και την επιτυχημένη ΕΚΠΠ (Εξωτερική Καλομοιρική Πολιτιστική Πολιτική) της κυβέρνησης της ΝΔ είναι πλέον δεδομένη η Ευρωπαϊκή μας διάκριση, τώρα η κυβέρνηση διακρίνεται για την επιτυχημένη οικονομική της πολιτική και στον χώρο του ΟΑΠ! (Οπαδισμός Αθλητισμός Ποδοσφαίρου).

    Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση της ΝΔ (Νέας Δημοκρατίας), κινητοποιώντας τους απανταχού Μεγάλους Ελληνες - όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί τους εφοπλιστές (πατεράδες και coscoχελάδες) ο πρώην Υπουργός ΘΝ (Θαλάσσιας Ναυτίας) κύριος Κεφαλογιάννης - και πάντα με την μη-συμμεριζόμενη αρωγή του κυρίου Βγενόπουλου του ΟΤΕ (Ζωή Σε Λόγου Μας) και ΔΣ (Δεν Συμμαζεύεται), δικαιώνει πλέον τις προσπάθειες του ΑΥΚΠ (Αυθαιρετούχου Υπουργού Καταστροφής Περιβάλλοντος) για την τσιμεντοποίηση του αναχρονιστικού, σταλινικού, κρατικιστικού Ελαιώνα.

    Η ΝΔ (Νέα Δημοκρατία) με την επιτυχημένη πολιτική της σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, επιτυγχάνει έτσι να διασώσει την αξία της ομάδας από την χρηματιστηριακή κρίση στην οποία είχε περιέλθει πρόσφατα, ενώ εξασφαλίζει και τα κεφάλαια του προηγούμενου ιδιοκτήτη και ευεργέτη χορηγού της. (της ομάδας! μα τι σκεφτήκατε;)

    Αυτός ο τρόπος χειρισμού των μεγάλων προβλημάτων της Ελληνικής κοινωνίας, προβλημάτων τόσο σοβαρών πρωτευόντων και κρίσιμων όσο η κατάσταση στο ποδόσφαιρο, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για την ΕΚΠΣ (Ελληνική Κεντρική Πολιτική Σκηνή). Ο ΠΑΟ (δεν πάω) περνούσε μία διοικητικο-οικονομική κρίση ενώ ταυτόχρονα αναζητούσε στέγη, πράγμα που καθιστούσε το ζήτημα αυτό, θέμα Εθνικό.

    Συγχαρητήρια λοιπόν στον κύριο Καραμανλή, τον Πρωθυπουργό που κατάφερε με τα άξια κυβερνητικά στελέχη και τους άλλους συνεργάτες του, να ικανοποιήσει τρεις στόχους.
    Κατά πρώτο, να εξασφαλίσει τα κεφάλαια ο κύριος Βγενόπουλος ώστε εν συνεχεία με αυτά να διασώσει την επιχείρηση.
    Κατά δεύτερο, να της χορηγήσει νέα δωρεάν επαγγελματική στέγη.
    Κατά τρίτο να κατατροπώσει τον ανταγωνισμό του πελατειακού συστήματος, διεκδικώντας και κατακτώντας επάξια ένα μεγαλύτερο μέρος της αγοράς της εκλογικής πελατείας.

    Μπράβο και πάλι Μπράβο στον κύριο Καραμανλή.

    Αντε, και εις ανώτερα κύριε Καραμανλή! Σας αξίζουν!

    Με αποκριάτικα άρματα και στρατιωτικές παρελάσεις για ακόμα αστειότερες παρωδίες τέχνης, αθλητισμού και ιστορίας. Φυσικά, στο Καλλιμάρμαρο όπως ο άλλος συνάδελφος σας γυψαδόρος.

    Οι ευχές του Επιτίμου σας να σας συνοδεύουν αμφότερους, ΝΔ και ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OI DYO AYTOI NANOI- THS HTHIKHS - OXI MONO DILITIRIAZOYN KATHE MERA OTI TON ATHLITISMO ALLA EKTREFOYN META MANIAS THN BIA SE ENA ATHLIMA POY DEN TH XRIAZETE.
    AFOY KATAFERAN NA KOPSOYN TO BASKET STON GALI TORA THELOYN NA KANOYN TO IDIO KAI STON GIANNAKI.
    AFTI TH FORA OMOS OSES PLATES KAI AN EXOYN THA APOTIXOYN.
    DYO ATELIOTA KOMPLEKSIKOI POY XRISIMOPIOYN TIN OMADA TOYS GIA PROSOPIKH PROBOLH.
    THA PREPI KAPIOS NA PSAKSI KAI TIS DRASTIRIOTITES TOYS ME TA FARMAKA KAI TOYS EKBIASMOYS-LADOMATA STOYS KIBERNONTES.
    EIMAI POLA XRONIA PELATIS TOYS( DISTIXOS LOGO ASTHENIAS)KAI EXO PERASI POLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πραγματικά λυπηρό ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΕΣΣ GR να αντιπροσωπεύεται από ανθρώπους του επιπέδου ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ.
    Διαπνεόμενοι από οπαδικά άρρωστο φανατισμό, ενεργούν ωσάν τραμπούκοι της εξέδρας, αναίσχυντα εκφραζόμενοι χωρίς ηθικούς φραγμούς, χωρίς συναίσθηση για ανθρώπους σύμβολα όπως
    ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν με την παρουσία τους, την αξία και το ήθος τους την ίδια την παναθηναϊκή οικογένεια κατά το πρόσφατο παρελθόν.
    ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Αγνώμονες, απολίτιστοι, αναξιοπρεπείς αμοραλιστές που στη θέα ενδεχόμενης ήττας ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    Τέτοιου είδους άνθρωποι μειώνουν την αξία ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ υποβαθμίζουν την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ,προσβάλλουν το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουστ από δω με τον παλιοκαραγκιόζη...αλλά ο καθένας έχει τον προπονητή που του αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υπαρχει μεγιστο προβλημα στην τιμη του αλκοολ!!!!!Κανω μια επισκεψη στο μασουτη ταπογευμα και παιρνω 4μπυρες(βεργινα τις πιοφθηνες και πιο καλες 65λεπτα το μπουκαλι)και μια μαυροδαφνη(5ευρω).Καπου στις 11 κατεβαινει ο συγκατοικος για τσιγαρα και φερνει κιαλλες 2ρετσινες-2κολες(5ευρω).Ομως την πεφτω στις 3(λογω πρωινης δουλειας)οποτεκατα τις 12μιση αναγκαζομαι να παραγγειλω τοστ και 3 μπυρες αμστελ δλδ 8ευρω.Πως να την βγαλουμε καθαρη με 20,5 καθαρα εξοδα καθημερινα γιαα αλκοολ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο βρε θεοδόση πολύ σωστό σε βρίσκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γιαννάκης είναι σύμβολο και
    γι αυτό πρέπει να προστατεύει τον εαυτό του.
    Ανεξάρτητα από την απαράδεκτη στάση των Γιαννακόπουλων,
    δεν γίνεται να χοροπηδάει διαρκώς και να βρίζει τους διαιτητές σαν τον Ιωαννίδη.
    Έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτόν.Η στάση του ήταν προκλητικότατη και του χαρίστηκαν επανειλημμένα οι διαιτητές στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λες ρε φιλε? Γιατι επιτρεπεται στον Γιαννακη να ειναι προπονητης της Εθνικης και του Ολυμπιακου? Που γινεται αυτο στο κοσμο? Αυτος ο ανθρωπος πως θα κοουτσαρει τους παικτες του ΠΑΟ στην Εθνικη? Νομιζω οτι δεν γουσταρεις τους Γιαννακοπουλους και ψαχνεις για αφορμες. Οχι νομιζες οτι θα αφηναν οι Γιαννακοπουλοι το Κοκκαλη και τους Αγγελοπουλους να κανουν αυτα που κανει ο Κοκκαλης στο ποδοσφαιρο. Ολυμπιακος εισαι σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. eiste blakes, berdebete ton athlitismo akoma kai ton opadismo me paragontes. glufte bgenopoulous gianakopoulous kokalides nikolaidides ktl. Are re kalomoirides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ;;; ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ; ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Re ti arthra einai ayta....

    gia ksanades file ti eipe kai se poious apeuthinetai....

    pos o prosdiorismos "karagiozides" apodidetai apo esena se ena atomo?

    Giati nomizo oti den anaferetai ston Giannani?

    Prota tha eprepe na tou zitithei dieukrinisi gia to ti ennoei kai meta na leei o kathenas oti thelei.

    Viazeste kai ektitheste....kai martirate ta komplex sas xoris ksilo.....

    den exo dei apo merous sas analogei euaisthisia kai thesi...se analoges periptoseis....

    eiste meroliptikos kai viastikos....

    kathiste...exei dromo i seira....

    apolauste ti!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μερικοί φίλοι του ΟΣΦΠ έχουν φαίνεται ασθενή μνήμη.Ξέχασαν τι συνθήματα εκτόξευαν κάποτε εναντίον του τωρινού τους προπονητή ,όταν αυτός ήταν ακόμα εν ενεργεία αθλητής.Ξέχασαν το ΄΄κλάψε- κλάψε΄΄ ,τα συνθήματα γιά την γυναίκα του και την οικογένεια του.Τούς πείραξε δήθεν οτι ο Γιαννακόπουλος ζήτησε από τούς οπαδούς να μη ασχολούνται με τα καραγκιοζιλίκια του?Ο κύριος ήταν προκλητικός σε ολη την διάρκεια του παιχνιδιού με τις χειρονομίες μου καί τις γκριμάτσες του.Ακολουθεί σωστά τα βήματα του μέντορα του Ιωαννίδη.Καί αυτός το σακάκι του έβγαζε...Μήπως ξεχάσαμε τι έκανε και τι βρισιές έλεγε στό τελευταίο παιχνίδι μα το Μαρούσι?Mέχρι και στούς παίκτες του απαγόρευσε να δώσουν το χέρι τους στούς διατητές μετα τη λήξη του παιχνιδιού.Ξεχάσανε φαίνεται μερικοί την ξεφτίλα με τα νερά στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ που έστειλαν ολόκληρη την αποστολή στο νοσοκομείο.Αυτοί οι τύποι λοιπόν μιλάνε για ηθική..Ηθικό θα ήταν να παραιτηθεί ο κύριος Γιαννάκης από τα καθήκοντα του στην Εθνική ομάδα.Αλλά βέβαια 2 μισθοί δεν είναι άσχημα για κανένα..Ας όψεται η Ομοσπονδία για αυτό και να το θυμηθείται αυτή η ιστορία θα είναι και η ταφόπλακα γιά το Εθνικό συγκρότημα.Καί για τό τέλος όσον αφορά τούς Γιαννακόπουλους ,η προσφορά τους είναι τόσο μεγάλη πού αποτελούν τιμή γιά την Παναθηναική οικογένεια νά εχουν αυτούς τούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. vre lakama-gayreonta theodosi gia ta karagkiozilikia pou ekane o ethnikos proponitis giannakis den les tipote lakama?????? gia na deiksei "gaurosini" kai na prokalesesei thn eksedra mpas kai gyrisei kapos to mats h' na timorithei i edra.....ton giannaki ton plironoume omos ego kai sy kai oloi oi lakamades forologoymenoi ton diplothesiti kai milas gia tous giannakopoulaioys pou xonon ta fragka tous...den einai to idio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o kathisterimenos o gayros tous vrike tous ftaixtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θεοδόση είσαι πολύ βλάκας!! Από τις πολλές ήττες (για να μην πω το άλλο) που έχεις φάει εσύ και η ομαδούλα σου απο τους "κοντούς" την τελευταία δεκαετία (και βάλε) έχεις χάσει τη μπάλα... όταν μιλάς για τους Γιαννακόπουλος κακομοίρη να πλένεις το στόμα σου με λίστεριν... α και για να μην ξεχνιόμαστε, τουλάχιστον οι Γιαννακόπουλοι δεν έγιναν οικονομικοί παράγοντες κατασκοπεύοντας την ίδια τους τη χώρα για λογαριασμό της Ανατολικής Γερμανίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μεγάλε καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο , τον τελευταίο τον έφαγε αμάσητο ο ΣΩΚΡΑΤΕΣ πήγαινε στην γωνία να δεις εάν έρχομαι και δωσμου χαιρετίσματα , γαβρακι , τόσα χρόνια με τον αρχή γκακστερ τον ΚΟΚΚΑΛΗ την έκανες γαργάρα , όλα τα κατάπινες τώρα σε έπιασε το φιλότιμο , φέρσου μια φορά στην ζωή σου σαν άνδρας
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εάν ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ήθελε να προστατεύσει το όνομα του , ολυμπιακό και παναθηναϊκό δεν έπρεπε να αναλάβει , αλλά και αυτός δραχμοφονιάς είναι για το χρήμα γίνονται όλα , τέτοιος που είναι τέτοια συμπεριφορά του αξίζει shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λαμπρόπουλε ωραία αυτά που γράφεις , να πας να τα πεις στους ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ που τους πήρατε το πρωτάθλημα με κλεψιά του αρχινονού ΚΟΚΚΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αφηστε Γιαννακοπουλους και Γιαννακηδες.Ανηκουν αλλου.
    Θα προτιμουσα οι αδελφοι Γιαννακοπουλοι να δινανε τα λεφτα τους σε φιλανθρωπειες
    και οχι σε θιασους μπασκετικους η ποδοσφαιρου.
    Το ιδιο ισχυει και σε ολους τους χοντρα οικονομημενους παραγοντες η προπονητες η παικτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΟΤΙ ΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ta lamogia ton farmakon.oi kompleksikoi nanoi poy bgazoyn to axti toys epidi einai tapes kai oi dyo.farmakoekbiastes,pontikia skaste epiteloys kai kriftite stin tripa sas.
    eseis re vazelia aniparkta,xoyntikoi toy kerata,axaristoi o Giannakis sas ebale sto xarti toy basket kai tora ton brizete oyst.MALAKES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. OI DOLOFONOI GIANNAKOPOYLOI ME TA FARMAKA TOYS SKOTONOYN OPION DEN EXEI LEFTA NA TA AGORASI.KARTEL EXOYN OI NANOI.
    ALLA PIOS THA KANEI MIA EREBNA GIA AFTOYS AFOY OI PERISOTEROI DIMOSIOGRAFOI PERNOYN MISTOYS PAXILOYS APO TA MIKRA AFTA ANTHROPOIDOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. agapite theodosi an kai panathinaikos tha sinfoniso oti kanoun astoxes energies oi afoi gianakopouloi alla h prosfora tous (oikonomiki) sthn anagenisi tou ellhnikou basket einai terastia.
    episis tha eprepe sto idio arthro sou na grapseis kai gia tis energies tvn allon paragonton tou ellinikou athlitismou (o kokkalis kaliteros einai??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΑΥΡΟΙ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ...
    Η ΣΤΑΖΙ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1.06

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΑΣΤΟΥΝΝΙΗ
    ΣΟΥ ΣΤΑΖ-Ι ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Siga to symvolo.. Eleos re paidia me tis megalostomies kai tin ametroepeia... Enas karagkiozis einai o Giannakis, kai os proponitis akolouthei ti "doksa" pou eixe os paixtis... Ta gipeda basket olis tis xoras donouse to sunthima "Giannaki klapse"... tuxaio einai? Na leipei i agiopoihsh anthropon pou endiaferonta mono gia tin epituxia, me ola ta mesa!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. XAXAXAXA...ΚΑΙΜΕΝΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ!!!!

    ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΕ?
    ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ??

    ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μα ο Γιαννάκης πέταγε το σακάκι του στον Κουκουλεκίδη. Μα καλά αυτός παίζει από την εποχή του ένδοξου Κουκούλα. Ακόμη του κόβει μισθό ο ΠΡΕΖΙΝΤΑΝΤΕ αμάν πια πότε θα πάρει σύνταξη. Και κατά τύχη όλο σε αγώνες του γαύρου παίζει. Βεβαίως να δώσουν οι αφοί Γιαννακόπουλοι τα λεφτά τους σε αγαθοεργίες. Δεν βλέπουν τον ΠΡΕΖΙΝΤΑΝΤΕ που δίνει τα δικά του στους αναξιοπαθούντες διαιτητές, παράγοντες , Ε.Π.Ο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Bre antrakla shkat,esy poy ta les etsi orea gia pesmas, otan o DOLOFONOS PROPONITIS SAS(exei skotosi anthropo)10 xronia tora xoropidai san maimoy,brizei toys ipaliloys toy dietites,kseftelizei kathe enia fair play,einai ola kala;;
    Diladi ti thelis na kanei o Giannakis na ton kleboyn kai na lei efxaristo opos ekane o koloevreos prin POY TOY TA XONANE OI NANOI XONTRA.
    Mia omada dolofonon kai klefton eisaste.
    Oso gia ti stazi poy lei enas allos malakas vazelos,afto poy stazi einai o kolos sas apo tis tesares.Kai apo tin ISTORIKI KAI AKATARIPTI 36 PIPA POY OYTE ESEIS OYTE OI NANOI -NONOI-ARXIDOLOFONOI EXETE KSEPERASI.
    OYST APO EDO SKATOXOYNTIKOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. OLOI OI MEGALOKAPITALISTES TA IDIA SKATA EINAI. SE AYTOYS AKSIZEI MONO POL POT kai Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. tolmate na milate gia tous giannakopoulous! PONAEI POU EISASTE AIWNIOI PELATES... MAS TO PAIZETE KAI FILA8LOI AGAPHTOI PANATHINAIKOI KAI TETOIA...EXETE KSEFTYLISEI TO EPAGGELMA SAS! DHMOSIOGRAFOI TOU KWLOU OLOI! 498 TITLOI POSA EVRWPAIKA WEMBLEY ANTE GEIA POU8ENADES DEN YPARXETE POU8ENA

    PANATHINAIKOS UBER ALLES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οί Γιαννακόπουλοι είναι επιεικώς απαράδεκτοι.
    Η μή αναφορά όμως παράλληλα στόν Κόκκαλη καί τό υπόλοιπο συνάφι τών "παραγόντων" δείχνει ότι τό κειμενάκι
    είναι μονόπλευρο εμπαθές καί κατευθυνόμενο.
    Εκτός κι' άν μόνο οί κοντοί είναι κακοί καί οί άλλοι άγγελοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μπραβο ρε φιλε πολυ καλα τα λες!
    Ας ειναι καλα αυτος ο αγιος ανθρωπος ο Σωκρατης, που στομα εχει και μιλια δεν εχει, που ποτε δεν προκαλεσε κανεναν, ποτε δεν ασχημονησε, και που φυσικα δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του για την καθαροτητα των τιτλων του! τι να που πουνε οι Γιαννακοπουλοι μπροστα σε αυτο το κοσμημα του ελληνικου αθλητισμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το θέμα είναι οτι ό,τι και να λέτε το φάγατε το φυστίκι το Σαββάτο, θα το φάτε και σήμερα το 2ο ωστε την Πεμπτη να φάτε και το τελευταίο, το μακρύτερο. Όπως σας αρέσει υπάλληλοι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Λαμπροπουλε,σε ποναει πολυ το κωλαρακι σου,ε?
    Σου τον φορανε καλα τα αδερφια...
    Πηγαινε αυτοκτονα μωρη λουγκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΓΟΡΑΚΙ μου,blooper
    Μετα απο,ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ,
    που μας εγραψες,και για αλλη μια φορα
    μας τα ζαλησες,
    Αντε τωρα,χρυσουλη μου,
    να γαμηθεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλά κάνανε και είπανε ''καραγκιόζη'' τον Γιαννάκη , γιατί έκανε σαν καραγκιόζης!!!!
    Αυτά που έκανε ο Ιωαννίδης πριν 10 και 20 χρόνια δεν περνάνε !

    Ο Γιαννάκης με αυτά τα καραγκιοζηλήκια που κάνει πρέπει να φύγει το συντομότερο απο την Εθνική.
    Και αν δεν φύγει αυτός θα φύγει η μιση ομάδα που προέρχεται απο τον Παναθηναικό.

    Και απο την αρχή δεν έπρεπε να πάει στον γαύρο αφού είναι στην Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Και επίσης Θοδωράκη εγώ και πολλοί φίλοι μου είμαστε 20 χρόνια στο πλευρό του Παναθηναικού μας,
    ακόμα κι όταν είμασταν 6ή και 7ή
    και δεν θα μας πεις εσύ,
    με το αφελές σου ,προβακατόρικό ποστ, τι μας τιμάει και τι μας προσβάλει στην ομάδα μας.
    Να προσέχεις τα λόγια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΡΕ ΓΑΥΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΑΙΟΙ??

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ???

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το επίπεδο των κοντών είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο ΠΑΟ για να επιβιώσει μέσα στο βώθρο του ελληνικού αθλητισμου που έχει ΣΚΑΤΑ όπως ο ολυμπιακός , ο κόκαλλης και ο ιωαννίδης (τον κάνανε και υφυπουργό!).

    Για το καραγκιοζάκη που λέει ότι ο ΟΤΕ πουλήθηκε για να "χρηματοδωτηθεί" ο νέος ΠΑΟ... Ας θυμηθεί οτι ο ΟΤΕ επί κρατικής διοίκησης αποτελούσε στην ουσία έναν τρόπο μετάφορας κρατικών χρημάτων στο κόκαλλη μέσω intracom.
    Το στεγάστικο πρόβλημα του γαύρου δε το πλήρωσε το κράτος (μαζί με τον Εθνικό); Η μήπως η διαχείρηση του Καραισκάκη δεν ανήκει σε εταίρια του κόκαλλη (ούτε καν στο γαύρο).
    Βέβαια για τον συγκεκριμένο "κύριο" πολύ πιο σημαντικές κατηγορίες μπήκαν στο αρχείο.. μην νομίζετε ότι ο "ήγετης"-εργοδώτης σας έχει κάνα πρόβλημα με τους γερμανούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. O tempora, o mores. Και για να μην ψάχνετε στα λεξικά, η φράση προέρχεται από τα Λατινικά και σημαίνει: Ω καιροί, ω ήθη. Αφήστε τις οπαδικές γελοιότητες και ανοίξτε κανένα βιβλίο να μορφωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θα είχε ενδιαφέρον να διαβάσουμε το
    σχόλιο του Λαμπρόπουλου για τον Κόκκαλη. Αφού βέβαια βγάλει τα κόκκινα γυαλιά και αποβάλλει το φαρμάκι που τον έχουν ποτίσειεδώ και 11 χρόνια οι φαρμακάδες..!!!
    Πράγμα μάλλον απίθανο. Γιαυτό Λαμπρόπουλε συνέχισε να βλέπεις κόκκινα με τη μόνιμη πίκρα γιά χρόνια ακόμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Akomi mia fora apodixate poso malakes eisaste oi Ellines
    Bravo sas re papares prasinoi kokkinoi kitrini kok
    stin podia ton giannakopoulaion sfazonte malakes gia na tous ypostirixoun tous arximafiozous
    KALA KANOUNE RE SYS KAI SAS GAMANE XORIS SALIO KAI VAZOUNE OTI TIMES GOUSTAROUNE STA FARMAKA AFOU EXOUNE MALAKES SAN KAI SAS POU TOUS YPOSTIRIZOUN
    AI SIXTIRI KARAMALALKES ELLINARADES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πόσο βλάκας, ή πόσο γάβρος πρέπει να είσαι; Μάθε πρώτα για τον Γιαννάκη, που άλλα κάνει μπροστά στα παιδάκια, κι άλλα μπροστά στους παίκτες του, και μετά έλα να μου πεις αν είχαν δίκιο οι Γιαννακόπουλοι.
    Λαμπρόπουλε, ο Γιαννάκης, αφού ξέχασε ότι είναι προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, ούτε καν χαιρέτησε τους διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το 1ο παιχνίδι. Είναι η γνωστή αγνωμοσύνη των ΠΑΣΟΚων, που από εκεί που δεν είχαν 2ο ζευγάρι παπούτσια, έγιναν πιο δεξιοί κι από τους δεξιούς, με ό,τι συνεπάγεται αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΙ.ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ,ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. OPIOS MILAEI GIA TOUS PROEDROUS POU EZOUN @@ ASXHMA TOU GAMIETE OI MANA...

    SKATOGAVROI ERXETE TO TELOS SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. E bebaia, logiko einai Lampropoule na exeis tetoio complex me tous Giannakopoulous. O Alberths monos tou re exei perissoterous titlous apo sena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. TI LES RE FILE ? AN O ALLOS KANEI KARAKGIOZILIKIA POY VLEPEIS TO KAKO/LANTHASMENO NA TON PEI KAPOIOS KARAGKIOZH, MOY LES ? DEN PAEI NA EINAI KAI O ARXIEPISKOPOS ELLADOS OPOIOS KANEI KARAGKIOZILIKIA EINAI KARAGKIOZIS

    KAI OSO GIA TOUS GIANNAKOPOULOUS THA SOU ELEGA TI THA HTAN TWRA TO MPASKET MAS XVRIS AFTOUS. GRAFEI KAPOIOS ASXETOS ANARTHSH SE BLOCK KAI EKFEREI GNVMH TROMARA TOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Είσαι μεγάλος μαλάκας. Επειδή ο Κόκκαλης δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα επιτίθεσαι στους Γιαννακόπουλους. Αντε και γαμηθείτε κολόγαβροι. Και για τον μαλάκα που είπε για τα φάρμακα, να μην αγοράζεις ηλίθιε σκατόγαβρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Είσαι μεγάλος μαλάκας. Επειδή ο Κόκκαλης δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα επιτίθεσαι στους Γιαννακόπουλους. Αντε και γαμηθείτε κολόγαβροι. Και για τον μαλάκα που είπε για τα φάρμακα, να μην αγοράζεις ηλίθιε σκατόγαβρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση