GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβραμόπουλος και media...

. Ομερτά των μέσων ενημέρωσης για την κραυγαλέα αποτυχία του στο υπουργείο Υγείας! . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης .. Η χτεσινή συνέντευξη...

.
Ομερτά των μέσων ενημέρωσης για την κραυγαλέα αποτυχία του στο υπουργείο Υγείας!
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
..
Η χτεσινή συνέντευξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου ίσως να γραφτεί στηνπολιτική του ιστορία ως η μόνη πολιτικά προκλητική του πράξη. Η μόνη πολιτική του πράξη που είχε χαρακτήρα αντι-συμβατικό αφού κατάφερε στο πλαίσιο μιας συνέντευξης να παρουσίασει ως μέγιστο επίτευγμα τηςυπουργείας του ότι η Ελλάδα ενσωματώνει τελευταία το Δίκαιο της στο ευρωπαικό στο ζήτημα της απαγόρευσης του καπνίσματος, την ιδια στιγμή που διατυπώνει το όραμα του για τις απαιτούμενες αλλαγές στοΕΣΥ ως υπουργήσιμος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή δελφίνος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος , σίγουρα ομως οχι ως ΥπουργόςΥγείας.
Ειναι σιγουρα μια προσφορά ο υπουργός της πολιτικής ορθότητας αποδομεί την εννοια του Λόγου.Ειναι και αυτό μια προσφορά. Έχει ενδιαφέρον η στάση του Υπουργού Υγείας, ως απόδειξη οτι το μεγαλύτερο θύμα της επέλασης του μετα-μοντερνισμού είναι το περιεχόμενο του Λόγου. Και το μεγαλύτερο θύμα του κ. Αβραμόπουλου η υγεία μας και τα ΜΜΕ που συμμετέχουν σε μια ιδιοτυπη ομερτά αποσιώπησης της θητείας του κ. Αβραμόπουλου.
Δεν ανησυχώ ομως για τον κ. Αβραμόπουλο γιατί οπως έλεγε κάποιος «Ειδικός είναι ο άνθρωπος που αποφεύγει τα μικρά σφάλματα στο δρόμο προς το μεγάλο λάθος».
-----------------------------

11 σχόλια

  1. http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/
    ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 155€ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2200€!!!
    Η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ!!!http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ .

    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ?

    ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ?

    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ?

    ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ?


    ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΕΚΑΒ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΕΚΑΒ .

    26 Μάϊος 2008 2:57 μμ

    =============================


    ...αλλα δεν ασχολούνται, με ΤΑ του
    προβληματικού ΟΚΑΝΑ!


    Η επλεκτική μνήμη....προδίδει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγα τον υπουργο η τον Δημαρχο .Μηπως μπορεις να μας πεις τι εχει κανει αυτος ο τυπος μεχρι τωρα στην πολιτικη του ιστορια .ΜΟΝΟ μπλα μπλα .σκετος φελλος .
    Μαστερ του τιποτα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. avramo me trela gia diadoxi. tha pesi poli gelio.eno me tin mitsotakaina tha klapsoun manoules kai pedia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''Το Πρόγραμμα θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς άξονες της Κυβερνητικής μας Πολιτικής για την καταπολέμηση της φτώχειας, αναδεικνύοντας μάλιστα έντονα το κοινωνικό της πρόσωπο, καθώς για πρώτη φορά από το 1950 μέχρι σήμερα εκπονείται μία ολοκληρωμένη Αναπτυξιακή Στρατηγική για τις ευπαθείς ομάδες''

    Απόσπασμα από ομιλία του Δ. Αβραμόπουλου στις 27-3-2008.

    Τι να πώ ρε παιδιά οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους , η πολιτική το ίδιο. Όταν θα αρχίσουν να έρχονται τα γιούχα!!, τα γιαούρτια!! και τα λοιπά εσπεριδοειδή!! να μην αναρωτιούνται από που προέκυψαν. Ο κόσμος δεν εξαγριώνεται μόνο από τις δυσκολίες που περνάει αλλά και από τις παπάρες που τις συνοδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πριν λίγες μέρες είχατε δημοσιεύσει ότι ο Υπουργός Υγείας κ. Αβραμόπουλος πήγε να εγκαινιάσει την καινούρια πτέρυγα χειρουργείων στο νοσοκομείο του Αιγίου 2 μέρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία προκειμένου να αποφύγει τις αντιδράσεις των εργαζομένων. ωστόσο, τα σκάνδαλα στον πολύπαθο χώρο της υγείας τόσο στον νομό Αχαίας όσο και στη Δυτική Ελλάδα εν γένει δε σταματούν να τον κατατρέχουν.
    δεν είναι λίγες οι φωνές απόγνωσης στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Ρίου. Ο διοικητικός διευθυντής του νοσοκομείου με την ανοχή του Διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Υπουργού Υγείας προβαίνει σε
    - κατάχρηση εξουσίας κατά την άσκηση των καθηκόντων του ως διοικητικός διευθυντής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου
    - άνομη διαχείριση των εσόδων του Ειδικού Λογαριασμού των Απογευματινών Ιατρείων ακόμα και σε
    - τρομοκρατία κατά των υπαλλήλων με προσβολές, χυδαιότητες και απειλές.
    ο εν λόγω διευθυντής έχει όμως και παρελθόν. κατά τη θητεία του ως διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου παραπέμφθηκε με κλητήριο θέσπισμα στο Ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου προκειμένου να δικαστεί, επειδή είχε παραβεί με πρόθεση τα καθήκοντα της υπηρεσίας με σκοπό να προσπορίσει σε άλλον παράνομο όφελος. λίγα χρόνια αργότερα και ενώ ήταν διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου, μετά τη διενέργεια ΕΔΕ διαπιστώθηκε ότι μαζί με την τότε διοικητική διευθύντρια- η οποία επίσης ελέγχεται για σωρεία "σκοτεινών υποθέσεων" αποσιώπησε σοβαρά έγγραφα ασφαλιστικών ταμείων περί απόδοσης των κρατήσεων μισθοδοσίας υπαλλήλων. γιατί ο συγκεκριμένος διευθυντής παραμένει στη θέση του κ. Υπουργέ;

    ένας μαθητής του Ιπποκράτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειλικρινα, δεν εχω δει πιο αχρηστο υπουργο, τοσο απο εργα, αλλα οσο και απο εμφανιση. (Ο κ. τιποτα κατα Παγκαλο).
    Σκετο φρου-φρου και αρωματα.
    Ειναι ομως κυριλες και αυτο, περναει στα ραμολι, που ψηφιζουν τη ΝΔ.
    Τι να πεις;Αφου βρσκομαστε στον αστερισμο της εικονας, λογικο ειναι να φτουρανε κατι τετοια ατομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o vromopoulos

    pou otan htan dimarxos vromage kai ezexne h athina, ase tis lamogies (skandalwdi topothetisi fotistikon stin arxi tis mesogeiou, syntrivania to idio akrivos sxedio pantou, kagela,klp)
    mia leksi ton xaraxtirizei. politikantis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H υγεία με υπουργό τον Αβραμόπουλο έχει μπεί στον αυτόματο πιλότο και όπου βγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΕΛΟΣ ΦΕΛΟΣ ΦΕΛΟΣ ΦΕΛΟΣ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΛΕ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΚΕΣ!

    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΕΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!

    ε!ΨΙΤ! Αβραμόπουλε είδες ο φελος τα κατάφερε. Τον βοήθησες βέβαια και συ. Μεγάλο το έργο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση