GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφοδος εισαγγελέα στη "Siemens Ελλάς"!

. Έφοδο στα γραφεία της Ζήμενς Ελλάς στο Μαρούσι έκανε αργά χθες το απόγευμα, ο αρμόδιος για το θέμα εισαγγελέας Π. Αθανασίου , σύμφωνα με ...

.
Έφοδο στα γραφεία της Ζήμενς Ελλάς στο Μαρούσι έκανε αργά χθες το απόγευμα, ο αρμόδιος για το θέμα εισαγγελέας Π. Αθανασίου, σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία που δημοσιεύει το antinews.gr. Ο εισαγγελέας, συνοδεία αστυνομικών με συμβατικά οχήματα, μπήκε στα γραφεία της εταιρείας, όπου έμεινε τρεις ώρες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πήρε πέντε φακέλους, οι οποίοι περιέχουν στοιχεία με “διευκολύνσεις” και “δωράκια” που έκανε η Ζήμενς Ελλάς σε διάφορα πρόσωπα στην Ελλάδα. Παραμένει άγνωστο εάν οι φάκελοι αφορούν και πολιτικά πρόσωπα.
--------------------------------------

4 σχόλια

  1. έχει να βγει πολλή βρωμιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγά μη βρει τίποτα βαρύ εκεί μέσα. τα σημαντικά τα καταπίνουν, δεν τα κρύβουν απλώς. άσε που τόσο καιρό τώρα...

    πάντως ας κοιτάξουμε λίγο το παρελθόν του εν λόγω εισαγγελέα και την εξέλιξη που θα έχει. (μπορεί να είναι άξιος, μπορεί και μιλητός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η φωτογραφια που υπαρχει στο θέμα(κ οχι μονο απο τη φωτο αλλα γενικα απο τις εξελιξεις επίτου θέματος)μου λεει υποσυνειδητα και μη, οτι η siemens ειναι ο μεγάλος "κακός"!!
    Νιώθω ότι αυτή η κατεύθυνση με αποπροσανατολίζει απο το πόσο σαθρό ειναι το πολιτικο σύστημα και κατ' επέκταση οι πολιτικοι αρα και ο κοσμος!
    Δηλαδή γιατί να φταίει περισσοτερο η siemens απο τους πολιτικούς οι οποιοι δέχονταν και δέχονται τις μίζες τους;;;;;;
    Αν δεν υπήρχαν πολιτικοί που να τα πέρνουνε, θα υπηρχαν εταιρείες που να τα δινουνε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση