GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχω γράμμα ...έχω πράμα!

Δίνουν τη μαρίδα για την κ. Μίζενς και κρύβουν τους καρχαρίες ... . -Αμαρτίαι τέκων παιδεύουσι γονείς ...και χορηγίες τέκνων εμπλέκουσι ...

Δίνουν τη μαρίδα για την κ. Μίζενς και κρύβουν τους καρχαρίες...
.
-Αμαρτίαι τέκων παιδεύουσι γονείς ...και χορηγίες τέκνων εμπλέκουσι γονείς.
-Οι κουμπάροι θα λέγονται γκέιδες και οι κουμπάρες γκέισες...
-Μην τσιμπάτε με την κ. Μίζενς! Μας δίνουν τη μαρίδα να τσιμπήσουμε και να κρύψουν τους καρχαρίες των λαδωμάτων. Βγάλτε το γράσσο από τα μάτια σας. Είπαμε άλλο οι ατζαμήδες και άλλοι οι επαγγελματίες.
Ο Ταχυδρόμος
------------

2 σχόλια

  1. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ έχει μετατρέψει την πολιτική σε τηλεοπτική εκπομπή. Έτσι αποφεύγει την ουσία και διαφεύγει από την προγραμματική διαδικασία. Δηλαδή μόνο τηγανητές πατάτες και σαλάτα. Διαρκώς ορντέβρ και πρώτα πιάτα. Τα ρίχνουμε στην εκκλησιαστική εξουσία. Πορευόμαστε με τη φοιτητική αναρχία. Μέσα σε όλα τα μοδάτα. Από την οικολογία μέχρι την ομοφυλοφιλία. Όπως συμβαίνει με τις ελληνικές ταινίες του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Επί δύο ώρες, γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο θεατής, από την πλήξη να ιδρώνει και να λειώνει. Ωραία, Αλέξη μου, τα λες. Αλλά, ρε παιδί μου, από πού θα κόψεις και στον λαό θα δώσεις; Από τα μονοπώλια; Να το πεις. Από τις πολυεθνικές; Εμ, τότε να κάνεις δημοσίως αυτοκριτική για το Μάαστριχ και σε κομμουνιστικό αντάρτικο να βγεις. Αλλιώτικα καταλαβαίνω όσους λένε το εξής: Βαρέθηκα Παπανδρέου-Καραμανλή. Θα ψηφίσω Τσίπρα να έχω μία από τα ίδια, με μια φάτσα φρέσκια και καινούργια. Αυτή κι αν είναι απελπισία. Σαν να σου λένε έξω κούκλα, κι ας είναι μέσα μούχλα!

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα ασχοληθώ με την ουσία της υπόθεσης του Ιωάννη Κεφαλογιάννη, από σεβασμό στα δικαιώματα του κάθε κατηγορουμένου και υποδίκου. Αηδιάζω όμως με τη γλοιώδη στάση της κυβέρνησης απέναντι στο πρόβλημα.

    Διερωτώμαι τι το φοβερό θα πάθαινε η κυβέρνηση, αν παραδεχόταν ότι (α) ο κατηγορούμενος ήταν άτυπος σύμβουλος του Πρωθυπουργού, (β) ότι ο Πρωθυπουργός ποτέ δεν κατέφυγε στις συμβουλές του και (γ) ότι παραιτήθηκε ώσπου να διευθετηθεί η εκκρεμότητα με τη Δικαιοσύνη.

    Αντ΄ αυτού, προτίμησε την προσφιλή της στάση της μυξοπάρθενης, μικροαστής και καθωσπρέπει γεροντοκόρης (έτσι αντιλαμβάνεται τον πολιτισμό ο Θ. Ρουσόπουλος...). Και είπε ότι, όχι, δεν ήταν ούτε τυπικά άτυπος σύμβουλος του Πρωθυπουργού ο κατηγορούμενος, επειδή... δεν είχε δημοσιευθεί ο διορισμός στο ΦΕΚ!

    Με αυτή τη γελοία και παιδαριώδη δικαιολογία η κυβέρνηση εκθέτει τόσο τον εαυτό της όσο και τον κατηγορούμενο. Τον μεν εαυτό της, επειδή παρουσιάζεται ο Πρωθυπουργός, το γραφείο του οποίου ανακοίνωσε τον διορισμό του Ι. Κεφαλογιάννη ως συμβούλου του, να λέει και κανένα αστειάκι για να περνάει η ώρα (όπως είπε ο λαγός του ανέκδοτου στην τίγρη, όταν αυτή έμαθε τις ερωτικές προθέσεις του λαγού...)· τον δε κατηγορούμενο, επειδή τον παρουσιάζει ως έναν στριμμένο υπερήλικο, του οποίου το μένος πρέπει να κατευνασθεί με κούφιους τίτλους και άδειους ρόλους. Και πάλι όμως δεν ξαφνιάζομαι. Η κυβέρνηση του σημερινού Πρωθυπουργού είναι αντάξια των συμβούλων του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση