GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς τον δήμαρχο Τήλου...

. Γράφει ο Τamis Stavros http://tamgr.blogspot.com . ΑΙΣΧΟΣ, ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ δΗΜΑΡΧΕ για την "δρακουλοτελετή" που εκανες! ...

.
Γράφει ο Τamis Stavros
.
ΑΙΣΧΟΣ, ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ δΗΜΑΡΧΕ για την "δρακουλοτελετή" που εκανες! Γαμο ομοφυλοφιλων! Επειδη, ταχα μου, η ΕΟΚ και οι νομοι της επιβάλουν την ιση μεταχειριση! Δεν εχεις ΦΙΛΟΤΙΜΟ ρε δήμαρχε; (Το δ με μικρο, δεν ειναι λαθος) Δεν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΣ μεσα σου με τετοιο γεγονος; Κανείς κακομοιρη δε σου ειπε οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ρε και οτι τετοιους νομους και αλλες μαλακιεςαπο ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ α.... μας ρε δΗΜΑΡΧΙΣΚΟ; Δεν ειμαστε ΕΜΕΙΣ το ΦΩΣ του κοσμου και της Ευρώπης, ασχημε; Εμεις που δώσαμε τα ΦΩΤΑ στους Ευρωπαιους και στον κοσμο;
"Η Ιστορια της Ευρώπης θα πρεπει να εκληφθεί ως η ιστορια ενος ενιαιου πολιτισμου που ΑΠΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η Ελληνικη αρχαιοτητα διεσωσε την Ευρωπη απο τον ασιατικο κινδυνο, ενω ο Μεγας Αλέξανδρος ΜΕΤΕΦΕΡΕ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της στα βαθη τις ΑΣΙΑΣ. Η Ρωμη στη συνεχεια μετα την κατακτηση της Ελλάδας, παρελαβε τον πολιτισμο της, τον οποιο και διεδωσε στους λαους της Ευρώπης μαζι με τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. κλπ., κλπ.," (Εγκυκλοπαίδεια ΥΔΡΙΑ- Cambridge, Tόμος 5ος, σελιδα 1506).
Και αν μαζεύτηκαν μερικοι πουσταρες ιππουργοι (με "ι", σωστα διαβασατε!) και φτιαξαν τετοιους νομους ευκαιρια ηταν τωρα να τους δειξουμε εμεις οι Ελληνες πάλι τι εστι βερύκοκκο! Τι ειναι το ΣΩΣΤΟ! Αν όμως και εμείς, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, το αλάτι της γης, έχει χάσει την αλμύρα του, τότε με ΤΙ θα αλατιστει η ανθρωποτητα; Ποιός θα τους δείξει το σωστό; Ευκαιρια ηταν να ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ξανα ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ αυτους τους ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣκαι να ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ: Ρε σεις, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΔΩ! ("αι" σωστη λέξη!). Εμεις ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ρε μαλακες και τις πουστιες σας, σας τις επιστρεφουμε!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ μεγαλη ειχες δημαρχισκο να γραφτεις με χρυσα γραμματα στην Ιστορία, αλλά δεν είχες, δυστυχώς, τα α.... ενος ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ, γι' αυτό και θα σε γραψει η Ιστορια στα δικά της (και εμεις στα δικα μας)! Για να μαθαινουν και οι νεώτεροι: ο ΓΑΜΟΣ αναφερεται ΠΑΝΤΑ στην ενωση αντρα-γυναικαςκαι απο αυτη την ενωση αυξανεται η ανθρωποτητα. Οταν τωρα ενας άνδρας θελει να παει με αλλο άνδρα, η μια λεσβια με μια αλλη, κανεις δεν τους απαγορευει να μεινουν μαζι. Και αν θελουν κανουν και διαθηκη και αφηνουν τα υπαρχοντα τους ο ενας στον αλλο και τελειώσαμε.ΓΙΑΤΙ να κανουν "ΓΑΜΟ";! Γιατι να ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ μια απο τις κυριότερες τελετες της κοινωνιας μας;!
Για να έχουμε μετα αιτηματα για..... υιοθεσία (ατυχων) παιδιών και να υπάρχουν παιδια να μεγαλώνουν με δυο μαναδες η δυο πατεράδες και τι ανώμαλοι θα γινουν οταν μεγαλώσουν μετά αυτά;! H ΒΑΣΗ της ανθρωπότητας έχει ΔΥΟ πόδια: Ενα θηλυκο και ενα αρσενικο. Επειτα οι ομοφυλοφιλοι είναι ΕΧΘΡΟΙ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ αφου ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ και αν ΟΛΟΙ ακολουθούσαν το ... παράδειγμά τους τοτε η ανθρωποτητα θα εξαφανιζόταν!Ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ!Δεν εχω δει σκυλο να πηγαινε με αλλο... σκυλο! Ουτε τιγρη με αλλη... τιγρη!Αρα ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ που δεν κανουν τετοια καμωματα!Τη ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ εχουν όχι τη χαρη!!...........
Εαν καποιος ηρωϊνομανής απαιτήσει να πωλείται η ηρωίνη ΕΛΕΥΘΕΡΑ στο περίπτερο, θα λέγαμε ναι;!Εαν καποιος σχιζοφρενης απαιτουσε να ΓΔΥΝΟΝΤΑΙ αυτοι για τους οποιους ειχε υπόνοια ότι κρύβαν κατι κακο κάτω απο τα ρουχα τους γι' αυτόν, θα το καναμε;!.......Τοτε ΓΙΑΤΙ σε αυτην την ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ της ομοφυλοφιλιας να πουμε ναί;! Ενας ψυχιατρος τους χρειαζεται σιγουρα.
---------------------

118 σχόλια

  1. μάλλον εσένα σου χρειάζεται ψυχίατρος
    μαλακοπίτουρα...
    καλά εσείς στο πρές κάνετε ανάρτηση στο κεντρικό όποια ομοφοβική φασιστομαλακία συντάξει κάποιος..δε ντρέπεστε καθόλου...και δεν τίθεται θέμα ελευθερίας γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με υβριστικότατο ποστ..και εξου και το υβριστικό του σχολίου μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ GAY-ΔΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ..ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ ΣΑΣ, ΞΥΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ Κ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ!!! Ο GAO-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    LIVE YOUR MYTH IN THE GAY-LAND OF TILOS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού τον βρήκατε αυτόν τον μπουρδολόγο ρε παιδιά! Αφήστε τον να πάει στο μοναστήρι του χωριού του, να φτιαχτεί με λιβάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω δει σκύλο να πηγαίνη με άλλο... σκύλο, αμα τον βαρέσει η αγαμία.Δεν τον παντρεύετε κιόλας. Την σκύλα όμως δεν την αλάζει με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ:

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ, ΓΚΕΙ, ΣΠΟΥΔΑΖΩ, ΕΧΩ ΑΦΜ, ΤΗΡΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ (Η ΣΕ ΜΕΝΑ) ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΩ (ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ) ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΙ (ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΗΣΩ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ (ΜΟΥ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ (ΜΟΥ) ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΜΗ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΖΩ Η ΠΕΘΑΝΑ;

    ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΑΜΟΣ, ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΖΩ, ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ, ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ", ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ!!!

    ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΧΩ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ, ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΜΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ. ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΕΝΑΣ ΓΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το post αυτό είναι άκρως ρατσιστικό και προσβλητικό για τους αναγνώστες, κακώς το αναρτήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λάθος να αναρτήσετε αυτό το άρθρο.
    με όλο το σεβασμό.
    δεν είναι είναι πρέπων να προκαλείτε διάλογο με τέτοιο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απορώ πραγματικά με τέτοιες αντιδράσεις. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι άνθρωποι 20 χρονών σαν κι εμένα, γνωριζουν ηδη οτι η ομοφυλοφιλια δεν ειναι αρρωστια.
    Απορω που επιτρεπετε τετοια post εδω μεσα.
    Λυπαμαι για τον κυριο, που δεν νομιζω οτι ειναι αξιος να λεγεται Ελληνας κ να αναφερεται στους Αρχαιους Ελληνες, οι οποιοι καθε αλλο παρα στενομυαλοι ηταν.
    Xara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΕΦ-ΤΗΛΟΣ: ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
    www.olympia.gr

    Μια φορά και έναν καιρό, σε έναν τόπο μακρινό που τον έλεγαν Ξεφτήλο, ζούσε ένας βασιλιάς που τον φώναζαν Αλί Φέρει. Ήταν παρατσούκλι, γιατί από τη στέψη του και μετά μόνο δεινά έφερνε στο έρμο κείνο μέρος. Εως ότου ένα βράδυ ήρθε στον ύπνο του η καλή νεράιδα και του είπε ένα φοβερό μυστικό, πως δηλαδή θα έκανε καλό στον τόπο του με μιά απλή κίνηση.

    Ήρθε το ξημέρωμα και ο Αλής δεν έχασε λεπτό. Γνωρίζοντας πως ο Σουλτάνος, ενώ λάτρευε τα αγοράκια (όπως όλοι οι Σουλτάνοι), δεν ήθελε ούτε να ακούσει για γάμο μεταξύ αγοριών, αποφάσισε να βρει αυτός δυο αγοράκια και να τα παντρέψει, γνωρίζοντας πως όλοι οι άλλοι βασιλείς του χαλιφάτου δεν θα τολμούσαν ποτέ να κάνουν κάτι παρόμοιο. Ήταν πράγματι μια εξαιρετική ιδέα που έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου. Όλοι πλέον έμαθαν για την Ξεφτήλο, και τον μοναδικό βασιλιά που είχε το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ του προϊόντος.

    Λόγω της παρανομίας του θέματος, ο Αλής ήταν ο μοναδικός που αποφάσιζε ποιά ερωτευμένα πιτσουνάκια θα στεφάνωνε. Έτσι, ήρθε σε συμφωνία με το “Lougra Travel”, έναν τεράστιο τουριστικό οργανισμό που διοργάνωνε ταξίδια για αστεφάνωτα “ιδιάιτερα” πιτσούνια. Με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα* έδωσε την απαραίτητη κοινωνική πινελιά για να μην τον πουν και παραδόπιστο. Ότι δηλαδή θα προτιμούσε τα εν λόγω πελατάκια γιατί τάχαμ θα είχε ίδια οφέλη, η πως τάχαμ τάχαμ, οι πιστοί του αυλικοί θα παρείχαν τα χάνια και τα κονάκια τους στα πελατάκια με το αζημίωτο βέβαια ή αλλιώς αμιζίωτο.

    Ο Σουλτάνος εξοργίστηκε και τον απείλησε με ξεπλημέλημμα. Ο βασιλιάς όμως δεν πτοήθηκε αφού είχε προνοήσει και το P&L του έβγαινε θετικότατο. Ως γνωστόν το ξέπλυμα είναι πάντα ισχυρότερο από το ξεπλημέλημμα! Και έζησε αυτός καλά και εμείς καλύτερα (παραμύθι). Όπως ζουν όλοι οι βασιλείς σε τούτο τον αγγελικά πλασμένο κόσμο!

    *όρος που χρησιμοποιείται ευρύτατα από τους Σουλτάνους για ποικίλους λόγους: 1. Για να ξεκληρίσουν το Φυρακ και να του πάρουν τα πετρέλαια, 2. Για να κάνουν εθνοκάθαρση στη Μαρτυρικύπρο και να στήσουν βάσεις, 3. Για να ξεσερβίσουν το Κοτσιφοσχέδιο ώστε να διακινούν γιουσουφάκια και ναργιλέδες ελεύθερα. κλπ, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ταμη,οι Τουρκοι σου γαμουσαν τη μανα απο το μουνι & τον πατερα απο τον κωλο & ετσι γενηθηκες εσυ & το κωλοεθνος σου.
    ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΩΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γράφω ένα ακόμη σχόλιο για να αυξηθεί ο αριθμός των σχολίων και ταυτόχρονα να στεφθεί με ροδοπέταλα ο admin για την ανάρτηση του σχολίου και την αριθμητική του επιτυχία.
    συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:59 πμ & 1:02 πμ

    Καλώς αναρτήθηκε, για να δούμε όλοι πόσο μαλάκες είναι μερικοί που κυκλοφορούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TΡΑΒΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥΛΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την έχουν πατήσει πολλοί παραδοσιακοί που νομίζουν ότι στα νησιά και στα χωριά υπάρχουν βλαχοδήμαρχοι που δέχονται εντολές από τον χωροφύλαξ.

    Βρε ξυπνείστε, όσοι κοιμάστε, σε κάθε χωριό υπάρχουν μορφωμένοι άνθρωποι που εκτελούν το καθήκον που ανέλαβαν σύμφωνα με τη συνείδησή τους και όχι με ό,τι τους επιβάλλει ο νομάρχης, ο υπουργός και ο εισαγγελέας.

    Εγώ βλέπω ότι κάποιοι πάνε να κάνουν τον δήμαρχο Τήλου, είναι και γιατρός, διάσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπάρχει σκοπιμότητα στην χρήση της λέξης γάμος.

    Δεν υπάρχει γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων.
    Τουλάχιστον έτσι ορίζουν όλα τα λεξικά μέχρι τώρα.

    Λεξικό Μπαμπινιώτη: «Ως γάμος νοείται η νόμιμη ένωση και συμβίωση ζευγαριού, ήτοι η σύσταση οικογένειας μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

    Εκτός της ιστορίας, ξαναγράφουν και την ελληνική γλώσσα.

    Ας δημιουργήσουν νέα λέξη για την καινούργια έννοια η να βάλουν κάποιο προσδιορισμό μπροστά να ξεχωρίσουν.

    Πως θα λέμε Άνω Βόρεια Μακεδονία.

    Να λέμε Πουστόγαμος Λεσβιόγαμος
    για διαχωρισμό στην Νεοελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΙΣΩ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kala ama afhsete autoto keimeno prwto prwto eiste kai poli xeftiles ,o kathe malakas ethnofasistas palioomofobikos poy to mono pou xerei na kanei einai na biazei koritsia kai na ta leei poutanes kai meta na to paizei atras kai kurios sto spiti tu exei kai gnwmh sauth th xwra aisxos kai ntroph auto einai to ligotero pou exw na pw..de xreiazomaste alus komplexikus "gamiades " sauth th xwra..milame gia basika pramata akoma to 2008 gia antrwpina dikaiwmata thn eleutheria tu alou na kanei oti gustarei sth zwh tou .pios eisai re m..... pou tha mu peis tha kanw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1:16 πμ

    Συμβίωση σου αρέσει? Ούτε οι ίδιοι μιλάνε για γάμο, τα κανάλια παραπληροφορούν και βλέπω ότι πιάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαλάκας; εθνοφασίστας; ομοφοβικός;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!υπάρχετε ακόμα;;; τί έγινε ρε σας ξεμαντρώσανε από το ρουφο -media.org??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.
    Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας ΟΛΚΕ είναι ένα σωματείο που στοχεύει: στην αλληλοαποδοχή, χειραφέτηση, αλληλοϋποστήριξη και γενικότερα στην ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνική, πολιτισμική, θρησκευτική προέλευση, τη γλώσσα, την ηλικία, την κατάσταση υγείας, τη σωματική κατάσταση ή άλλο γνώρισμα. Στην προάσπιση, διεκδίκηση και προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των λεσβιών, γκέι, αμφισεξουαλικών, τρανς και την καταπολέμηση των προκαταλήψεων, των στερεοτύπων, του στιγματισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού σε βάρος τους. Στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ίδιας της κοινότητας αλλά και της κοινής γνώμης, της οικογένειας, των θεσμών, των οργανωμένων ή μη φορέων και της κοινωνίας γενικότερα σε θέματα σεξουαλικότητας, ταυτότητας κοινωνικού φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού και σεξουαλικής υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΕΙ
    4 Ιούνιος 2008 12:58 πμ

    ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΦΤΙΑΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΟΡΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΟΤΙ ΝΟΜΙΚΟΣ

    ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ.

    ΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΥΜΤΑΞΗΣ.

    ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Η ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ.

    ΝΑ ΛΑΒΗΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙ ΑΦΟΥ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξεκολληστε και δώστε ιδια δικαιώματα σε ολους. Δεν ειμαστε καλύτεροι εμεις οι αλλοι επειδή μας αρεσει το αλλο φύλο. Δεν μιλάμε για εγκληματίες, αλλά για άτομα απλά με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!ΤΟ ΤΙ ΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΏΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ!ΤΟ ΠΟΥΣΤΗΡΛΙΚΗ ΡΕ ΚΑΣΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΙΟΘΕΤΗΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΏΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ?ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΕΣ!ΛΙΓΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΌΤΗΤΑ...ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΊΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΣ!ΚΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο δΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΘΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεμίσαμε πούστηδες! Αι σιχτίρ πισωγλέντηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. το θέμα φίλε είναι ότι προκαλούν...και μάλιστα ζητάνε και δικαιώματα..οι πούστηδες.ανώμαλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @4 Ιούνιος 2008 1:48 πμ
    ΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ.

    @4 Ιούνιος 2008 1:32 πμ
    ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΟΜΙΚΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ - ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ - ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ Η ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.

    ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. ΑΡΑ ΑΝ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΦΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ;

    ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΣΑΣ. ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΛΛΑΜΕ. ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΓΗΤΑ. ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ; ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Get a life ρε παιδια.. και κυριως εσυ Ταμι (τι ονομα ειναι παλι αυτο? πσιλοπουστικο?). Εδω μας κατακλεβουν ΦΑΝΕΡΑ οι κεραταδες της εξουσιας και εσεις ασχολειστε με το τι βαζει ο καθενας στον κωλο του... αντι να ξεκινησουμε να ξεκολιασουμε τους 300 στη βουλη.
    Press-gr παιζεις βρωμικα.. ηξερες οτι αυτο θα προκαλεσει και ταυτοχρονα ηξερες οτι ο τυπος ειναι ηλιθιος, μεγαλορατσιστης, κ.λ.π. ..αλλα το εβαλες το post πρωτη μουρι.. χαλααας.
    Λοιπον στις επομενες εκλογες.. ξηφιζουμε για να τους βγαλουμε ολους εξω απο τη βουλη. Αν δεν εκλεγουν (και εκλεξουμε καινουργιους για πραδειγμα) ισως να ξεκινησουν να μας φοβουνται και να μας ακουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το κείμενο της ανάρτησης αποτελεί σωστό καρνάβαλο (ο συγγραφέας του μάλλον σοβαρολογεί!??)

    Σκέψου να είχα μπαμπά τον Σταύρος Τάμις.... βόηθα Παναγιά!

    Να το πρώτο σοβαρό επιχείρημα για να επιτραπεί η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια...
    Δεν μπορεί, καλύτερα θα είναι από το Τάμις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. BRAVO ELINARADES MU,ETSI!!XOSTE TA STUS POUSTIDES,KALA KANETE,NE,GAMIKULIARIDES OLOI,ETSI,NE!!!VRE ZOA GIA ELINARES,GIA PIGENTE ROTISTE TUS ELINES TIS GERMANIAS GIA MIONOTITES KAI RATSISMO KAI APOKSENOSI,GIA NIOSTE LIGO ALVANOI KAI PERITHORIOPIIMENOI KAI SIS,EXETE APOPSI GIA OLA,ALA DN SAS IDA NA KANETE TPT GIA TO KAVLI POU SAS XONI I ELINIKI KIVERNISI STO DIKO SAS KOLARAKI OTAN PATE STO VENZINADIKO,OTAN PATE STO SUPERMARKET,OTAN PATE STIN EFORIA,TO MONO POU SAS NIAZI EINAI TA VRAKIA KAI TA KAVLIA TON ALONON TI KANUN,KAI AMA VGITE EKSO GIA KAFE MIN DITE KANA PREZAKI,GAY,ALODAPO,ASTEGO KAI SAS XALASI TIN ESTHITIKI ENO XAZEVETE TO KOLO TIS GARSONAS,ALA EISTE DIKEOLOGIMENI STO THEMA KAFE,AFU DN EXETE NA FATE RE ELINARES THELETE TULAXISTON TA 4 EYRO POU PLIRONETE GIA KAFE NA PIASUN TOPO.....NIOTHO DROPI POU EIME ELINAS,POU ANAPNEO TON IDIO AERA MESAS,I ELADA DN ITAN ETSI....ETSI TIN AFISAME NA KATANTISI,ME TA DIKA SAS XALIA ZOA,KSAFNIKA THIMITHIKATE KAI TA ZITIMA ME TA SKOPIA,KSAFNIKA OLOI GINAN ETHNIKOFRONES,ALA GIA TI KIPRO STO POUTSO SAS,MONO STI EUROVISION TIN THIMASTE GIA TO AN EDOSE TO 12RI.....LATHOS FILI KINIGUSE O HITLER

    P.S.DN EIMAI ETHNIKISTIS,APLA PROSPATHO NA MILISO STI GLOSA TON ZOON GIATI IDALOS DN ME KATALAVENUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Με εγκύκλιο που απέστειλε σε όλους τους εισαγγελείς Πρωτοδικών, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς, ζητά να ασκείται ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος στους δημάρχους που τελούν γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων, αλλά και στους ληξίαρχους που τους καταχωρούν.

    Αφορμή για τη νέα παρέμβαση Σανιδά, στάθηκε η τέλεση δύο γάμων μεταξύ ομόφυλων το πρωί της Τρίτης, από το δήμαρχο Τήλου, Τάσο Αλιφέρη.

    Ο δήμαρχος έχει κληθεί να καταθέσει την Τετάρτη στη Ρόδο και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών έχει ζητήσει να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

    Ο κ. Αλιφέρης δήλωσε ότι εφαρμόζει το Σύνταγμα και τη χάρτα δικαιωμάτων του ΟΗΕ και ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

    Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σωτήρης Χατζηγάκης, επεσήμανε ότι το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης, το οποίο ούτως ή άλλως αφορά μόνο σε ετερόφυλα ζευγάρια, "δεν έχει γίνει ακόμη νόμος κράτους και οπωσδήποτε δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις αυθαίρετες αποφάσεις εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης".


    •Δίωξη για την τέλεση των γάμων
    ” Νέες αντιδράσεις για τους γάμους
    • Γεγονός οι πρώτοι γάμοι
    Παράλληλα, πρόσθεσε ότι "κάθε Δημόσια Αρχή, συμπεριλαμβανομένων και των ΟΤΑ, ενεργεί μόνον στο πλαίσιο του κράτους Δικαίου και της Αρχής της νομιμότητας", γεγονός που σημαίνει ότι οι Αρχές ασκούν μόνο όσα προβλέπουν το Σύνταγμα και η κείμενη νομοθεσία που γαμάνε τη μάνα του Αντρέα Καψαμπέλη από τον κώλο. "Τα ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύονται στο πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων και δεν υπόκεινται σε επιμέρους αυθαίρετες ερμηνείες", κατέληξε ο κ. Χατζηγάκης.Με εγκύκλιο που απέστειλε σε όλους τους εισαγγελείς Πρωτοδικών, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς, ζητά να ασκείται ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος στους δημάρχους που τελούν γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων, αλλά και στους ληξίαρχους που τους καταχωρούν.

    Αφορμή για τη νέα παρέμβαση Σανιδά, στάθηκε η τέλεση δύο γάμων μεταξύ ομόφυλων το πρωί της Τρίτης, από το δήμαρχο Τήλου, Τάσο Αλιφέρη.

    Ο δήμαρχος έχει κληθεί να καταθέσει την Τετάρτη στη Ρόδο και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών έχει ζητήσει να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

    Ο κ. Αλιφέρης δήλωσε ότι εφαρμόζει το Σύνταγμα και τη χάρτα δικαιωμάτων του ΟΗΕ και ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

    Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σωτήρης Χατζηγάκης, επεσήμανε ότι το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης, το οποίο ούτως ή άλλως αφορά μόνο σε ετερόφυλα ζευγάρια, "δεν έχει γίνει ακόμη νόμος κράτους και οπωσδήποτε δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις αυθαίρετες αποφάσεις εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης".


    •Δίωξη για την τέλεση των γάμων
    ” Νέες αντιδράσεις για τους γάμους
    • Γεγονός οι πρώτοι γάμοι
    Παράλληλα, πρόσθεσε ότι "κάθε Δημόσια Αρχή, συμπεριλαμβανομένων και των ΟΤΑ, ενεργεί μόνον στο πλαίσιο του κράτους Δικαίου και της Αρχής της νομιμότητας", γεγονός που σημαίνει ότι οι Αρχές ασκούν μόνο όσα προβλέπουν το Σύνταγμα και η κείμενη νομοθεσία που γαμάνε τη μάνα του Αντρέα Καψαμπέλη από τον κώλο. "Τα ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύονται στο πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων και δεν υπόκεινται σε επιμέρους αυθαίρετες ερμηνείες", κατέληξε ο κ. Χατζηγάκης.Με εγκύκλιο που απέστειλε σε όλους τους εισαγγελείς Πρωτοδικών, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς, ζητά να ασκείται ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος στους δημάρχους που τελούν γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων, αλλά και στους ληξίαρχους που τους καταχωρούν.

    Αφορμή για τη νέα παρέμβαση Σανιδά, στάθηκε η τέλεση δύο γάμων μεταξύ ομόφυλων το πρωί της Τρίτης, από το δήμαρχο Τήλου, Τάσο Αλιφέρη.

    Ο δήμαρχος έχει κληθεί να καταθέσει την Τετάρτη στη Ρόδο και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών έχει ζητήσει να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

    Ο κ. Αλιφέρης δήλωσε ότι εφαρμόζει το Σύνταγμα και τη χάρτα δικαιωμάτων του ΟΗΕ και ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

    Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σωτήρης Χατζηγάκης, επεσήμανε ότι το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης, το οποίο ούτως ή άλλως αφορά μόνο σε ετερόφυλα ζευγάρια, "δεν έχει γίνει ακόμη νόμος κράτους και οπωσδήποτε δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις αυθαίρετες αποφάσεις εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης".


    •Δίωξη για την τέλεση των γάμων
    ” Νέες αντιδράσεις για τους γάμους
    • Γεγονός οι πρώτοι γάμοι
    Παράλληλα, πρόσθεσε ότι "κάθε Δημόσια Αρχή, συμπεριλαμβανομένων και των ΟΤΑ, ενεργεί μόνον στο πλαίσιο του κράτους Δικαίου και της Αρχής της νομιμότητας", γεγονός που σημαίνει ότι οι Αρχές ασκούν μόνο όσα προβλέπουν το Σύνταγμα και η κείμενη νομοθεσία που γαμάνε τη μάνα του Αντρέα Καψαμπέλη από τον κώλο. "Τα ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύονται στο πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων και δεν υπόκεινται σε επιμέρους αυθαίρετες ερμηνείες", κατέληξε ο κ. Χατζηγάκης.Με εγκύκλιο που απέστειλε σε όλους τους εισαγγελείς Πρωτοδικών, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς, ζητά να ασκείται ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος στους δημάρχους που τελούν γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων, αλλά και στους ληξίαρχους που τους καταχωρούν.

    Αφορμή για τη νέα παρέμβαση Σανιδά, στάθηκε η τέλεση δύο γάμων μεταξύ ομόφυλων το πρωί της Τρίτης, από το δήμαρχο Τήλου, Τάσο Αλιφέρη.

    Ο δήμαρχος έχει κληθεί να καταθέσει την Τετάρτη στη Ρόδο και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών έχει ζητήσει να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

    Ο κ. Αλιφέρης δήλωσε ότι εφαρμόζει το Σύνταγμα και τη χάρτα δικαιωμάτων του ΟΗΕ και ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

    Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σωτήρης Χατζηγάκης, επεσήμανε ότι το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης, το οποίο ούτως ή άλλως αφορά μόνο σε ετερόφυλα ζευγάρια, "δεν έχει γίνει ακόμη νόμος κράτους και οπωσδήποτε δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις αυθαίρετες αποφάσεις εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης".


    •Δίωξη για την τέλεση των γάμων
    ” Νέες αντιδράσεις για τους γάμους
    • Γεγονός οι πρώτοι γάμοι
    Παράλληλα, πρόσθεσε ότι "κάθε Δημόσια Αρχή, συμπεριλαμβανομένων και των ΟΤΑ, ενεργεί μόνον στο πλαίσιο του κράτους Δικαίου και της Αρχής της νομιμότητας", γεγονός που σημαίνει ότι οι Αρχές ασκούν μόνο όσα προβλέπουν το Σύνταγμα και η κείμενη νομοθεσία που γαμάνε τη μάνα του Αντρέα Καψαμπέλη από τον κώλο. "Τα ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύονται στο πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων και δεν υπόκεινται σε επιμέρους αυθαίρετες ερμηνείες", κατέληξε ο κ. Χατζηγάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    Oxi stoys poustides!

    Ksylo kai mpounidi stis aderfares!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    σιγά μη σου φύγει κάνας πόντος

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΠΟ τις ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ προσωπικα παραδεχομαι το ΘΑΡΡΟΣ τους να βγαινουν να λένε:
    Ναι, ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ
    ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ
    ειμαστε ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ που πληρωνουμε ιδιο... φόρο με σας!!!

    Και να λένε ότι... ντρεπονται κιολας για το... καταντημα της Ελλα;δας, πως την καταντησαμε!!!

    Απο τους ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ, λοιπόν, παίρνω και εγω το θΑΡΡΟΣ τους
    και βγαινω στο πρεσσ να πώ:

    ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ
    ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ
    ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

    Ο Φροϊντ έλεγε ότι η ΜΙΣΗ θεραπεία είναι αν ο άρρωστος ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ την αρρώστεια του και ζητησει θεραπεία!!:

    Εσεις ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ δεν ειστε ακομα σε αυτο το σταδιο

    Αντε γαμηθείτε
    σιχαματα
    ΝΤΡΟΠΗ της κοινωνιας
    κοινωνικια σκουπιδια
    ΜΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ
    ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΛΙΚΑ
    Σκουλικια όρθια
    πεθαμενα
    που νομιζετε οτι ζειτε
    αλλά ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ
    ψωναρες




    ..

    ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΠΟ τις ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ προσωπικα παραδεχομαι το ΘΑΡΡΟΣ τους να βγαινουν να λένε:
    Ναι, ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ
    ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ
    ειμαστε ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ που πληρωνουμε ιδιο... φόρο με σας!!!

    Και να λένε ότι... ντρεπονται κιολας για το... καταντημα της Ελλα;δας, πως την καταντησαμε!!!

    Απο τους ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ, λοιπόν, παίρνω και εγω το θΑΡΡΟΣ τους
    και βγαινω στο πρεσσ να πώ:

    ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ
    ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ
    ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

    Ο Φροϊντ έλεγε ότι η ΜΙΣΗ θεραπεία είναι αν ο άρρωστος ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ την αρρώστεια του και ζητησει θεραπεία!!:

    Εσεις ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ δεν ειστε ακομα σε αυτο το σταδιο

    Αντε γαμηθείτε
    σιχαματα
    ΝΤΡΟΠΗ της κοινωνιας
    κοινωνικια σκουπιδια
    ΜΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ
    ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΛΙΚΑ
    Σκουλικια όρθια
    πεθαμενα
    που νομιζετε οτι ζειτε
    αλλά ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ
    ψωναρες




    ..

    ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αρχίδαμε, πού το ψώνισες το nick?

    Εφημερίδες διαβάζεις;
    Πάρε μια ανάλυση από συνταγματολόγους στην Ελευθεροτυπία. Κάτι παραπάνω ξέρουν από σένα, λέω...

    «Καταρχήν, το να επιχειρηματολογεί κάποιος, ξεκινώντας από έναν ορισμό συνιστά μεθοδολογικό σφάλμα, αφού ξεκινά κατ' ουσίαν από το ζητούμενο. Το γεγονός, δηλαδή, ότι στην Ελλάδα "παραδοσιακά" γάμος τελείται μεταξύ ατόμων διαφορετικού φύλου, και ότι κάποιοι "ενοχλούνται" από τον γάμο ομοφύλων, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί και να τελεστεί ένας τέτοιος γάμος» και προσθέτει: «Διαφορετικά, θα έπρεπε, ενδεχομένως, να απαγορεύουμε στα άτομα διαφορετικού χρώματος ή εθνότητας να παντρεύονται μεταξύ τους. Ούτε βέβαια η μητρότητα και το δικαίωμα στην οικογένεια, που επικαλείται ο κύριος Σανιδάς, μπορεί να αποκλείσει τον γάμο ομοφύλων, αφού το δικαίωμα στον γάμο είναι διακριτό από το δικαίωμα απόκτησης τέκνων. Το αντίθετο δεν θα λάμβανε καθόλου υπόψη το γεγονός ότι μπορούν να συνάψουν έγκυρο γάμο ζευγάρια, ανεξάρτητα από τη βιολογική δυνατότητά τους ή και την επιθυμία τους να τεκνοποιήσουν. Εν τέλει, ο γάμος δεν είναι "συνταγματικό προνόμιο" των ζευγαριών διαφορετικού φύλου. Αντίθετα, αποτελεί θεμελιώδες και αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να μπορεί -ανεξαρτήτως του σεξουαλικού του προσανατολισμού- να διαμορφώσει αυτόνομα τη ζωή του, να επιλέξει ανεπηρέαστα τον (τη) σύντροφό του και να αποφασίζει ελεύθερα αν, πότε και με ποιον (ποια) θα παντρευτεί».

    Στο ίδιο πλαίσιο επιχειρηματολογεί και ο διδάκτορας Συνταγματικού Δικαίου Τάκης Βιδάλης.

    «Η έννοια του γάμου στο Σύνταγμα περιλαμβάνει ορισμένα "δομικά στοιχεία" ή "αρχές" (Strukturprinzipien) που εφ' όσον συντρέχουν σωρευτικά τον διακρίνουν από άλλα μορφώματα», λέει και προσθέτει ότι: «Αυτά είναι οπωσδήποτε τρία: η συμφωνία για διαρκή συμβίωση (διάκριση από εφήμερες σχέσεις), η τυπική σύναψη (διάκριση από ελεύθερες ενώσεις) και η απουσία σκοπών (διάκριση από την οικογένεια). Αν υποτεθεί ότι στα δομικά στοιχεία συμπεριλαμβάνεται και η διαφορά φύλου, τότε πρέπει να εξηγηθεί γιατί ισχύει κάτι τέτοιο».

    Μόνη λογική εξήγηση, προσθέτει ο κ. Βιδάλης, «είναι η αναγκαία σύνδεση του γάμου με την οικογένεια, η απόδοση σε αυτόν του σκοπού απόκτησης (και ανατροφής) παιδιών. Οσο ο γάμος αποτελούσε νομικά τη μόνη βάση της οικογένειας (και γι' αυτό είχε θεωρηθεί "θεσμός" και όχι "σύμβαση"), κάτι τέτοιο μπορούσε βάσιμα να υποστηριχθεί. Ηδη όμως, από τη δεκαετία του '70, η κρατούσα γνώμη αποσυνδέει τον γάμο από την απόκτηση παιδιών (και κάθε άλλο σκοπό -βλ. το τρίτο δομικό στοιχείο), κάτι που έχει επιβεβαιώσει (εκτός της νομοθεσίας) και η νομολογία διεθνώς, αναγνωρίζοντας την de facto (=χωρίς γάμο) οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δήμαρχε είσαι καταπληκτικός !
    Ηρεμη δύναμη !
    Κρίμα που η ελληνική πραγματικότητα δεν αντέχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 4 Ιούνιος 2008 7:02 πμ

    ΠΟΣΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ.

    ΤΡΥΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ,ΑΔΕΛΦΑΤΟ.

    ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ,ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΟΜΑΛΟΙ ,ΕΞΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .

    ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ .

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ?
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΩΡΑ .
    ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΟΥΝ "ΚΑΠΟΙΟΙ",ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΕΜΕΙΣ" Σ'ΕΝΑ LAB ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΏΣΟΥΜΕ ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ LAB ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΔΟΣΗ)

    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ Σ'ΕΝΑ ΑΣΥΛΟ,ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 4 Ιούνιος 2008 12:58 πμ

    Ακου προβληματισμένε Γκει.

    Το πρόβλημά σου λύνετε αμεσα και χωρις τόση φασαρία με μια Διαθήκη.

    Κανε την Διαθήκη σου και θα σου φύγουν όλα αυτά τα προβληματα, για να μπορεις ανενοχλητος να ασχολήσε με τον σύντροφό σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τamis Stavros....πρώην μαλάκας...σημερινός μαλάκας....αυριανός μαλάκας

    Tamis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. τελικά ...απ΄ ότι μπορώ να καταλάβω, διαβάζοντας όλα τα σχόλια.....μάλλον όλοι τον ψιλοπέρνουν ...ειδικά ο Stayros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. συγχαρητηρια Σταυρο
    αν περασει αυτος ο φασισμος της μειοψηφιας εγω θα ζητησω γαμο με τον σκυλο μου ή με 2 ρωσιδες σε ενα τριο
    ουτε αυτο το απαγορευει ο νομος αν δεν κανω λαθος
    ως ποτε η βουβη πλειοψηφια θα ανεχεται το φασισμο της μειοψηφιας που επειδη αισθανεται κομπλεξ θελει να τα ισοπεδωσει ολα για να θεωρειται φυσιολογικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπαίνω κατα καιρούς και διαβάζω, σπάνια γράφω γιατί μου είναι απωθητική αυτή η επιθετικότητα. Δεν είμαι ομοφυλόφιλη και μάλλον με στεναχωρεί όταν βλέπω άντρες ομοφυλόφιλους γιατί πολύ απλά μου «χαλάν» τα ποσοστά, αλλά τι να κάνουμε. Το ποιό αντρικό χαρακτηριστικό για μένα είναι το σθένος, η δύναμη, και βέβαια η δύναμη να αντέχεις το διαφορετικό. Όταν βλέπω κάτι φοβισμένα αντράκια μου προκαλούν μεγαλύτερη θλίψη και από τα χαμένα ποσοστά, λόγο ομοφυλοφιλίας, ένα ευνουχισμένο μυαλό είναι άκρως αντιερωτικό και αντισεξουαλικό.

    Λοιπόν το θέμα των «γάμων» δεν πρόκειται για γάμο αλλά για «κοινωνικό συμβόλαιο» έτσι λέγεται στην Ευρώπη, και είναι πολύ απλά θέμα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Με τρομάζει να ζώ σε μια κοινωνία τόσο μα τόσο φοβισμένη και με τόσο λίγους άνδρες.

    Και για να τελειώνουμε κάντε σωστή χρήση του κάθε οργάνου σκεφτείτε με το μυαλό σας και γαμήστε με το πουλί σας, το ανάποδο δεν δουλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Όπως πάντα σημαντικά νέα και διαπιστώσεις


    Η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι σαφής και είναι σαφές το Πρόγραμμά του. Εμείς θεωρούμε ότι υπάρχουν ζητήματα ατομικών δικαιωμάτων και σεβασμού της διαφορετικότητας, τα οποία σε κάθε σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα είναι κάτι που όλα τα προοδευτικά πολιτικά κόμματα υπερασπίζονται. Εμείς λοιπόν στο Πρόγραμμά μας αναφερόμαστε στο σύμφωνο συμβίωσης, και λέμε ότι το σύμφωνο συμβίωσης πρέπει να επεκταθεί και στα ομόφυλα ζευγάρια, κάτι το οποίο η κυβέρνηση σήμερα αρνείται.
    Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε με τον Δήμαρχο της Τήλου για να του εκφράσει τη συμπαράστασή του για την προληπτική επέμβαση του κ. Σανιδά για ένα ζήτημα δικαιωμάτων, το οποίο τίθεται με την τέλεση του πολιτικού γάμου.


    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλά ρε,τόσο κομπλεξικοί είστε,όλοι εσείς που κάνετε τους άντρες τρομάρα σας??? Που ζούμε βρέ?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. Τι σας νοιάζει τι κάνει ο καθένας? Στον κόλο σας τον βάζουνε και βογγάτε?? Με τόσα κόμπλεξ σας μεγάλωσαν οι μανάδες σας?? Άσε δηλαδή που όλοι εσείς που κάνετε τα αντράκια,όλο και κάτι έχετε να κρύψετε!!!! Αλλού λοιπόν τα μεγάλα λόγια ΑΝΤΡΑΡΕΣ!!!!
    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!!!

    Μια κοπέλα που ζεί στον 21ο αιώνα και όχι στο μεσσαίωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η αρχική αναρτηση είναι προκλητική και αντιαισθητική και προσβάλλει μάλλον τον υπευθυνο του blog παρά κανέναν άλλο. Μερικά σχόλια:
    1. Όλοι αυτοί οι ελληναράδες με την περίσσεια τεστοστερόνη και τις ευαισθησίες στο κόκκινο, δεν ευαισθητοποιούνται μ' αυτά που συμβαίνουν στο "στηριγμα του ελληνισμού", την ορθόδοξη εκκλησία, όπου η ομοφυλοφιλία και η παιδοφιλία είναι ο κανόνας. Ακόμα και 30 χρόνια πριν που πήγαινα σχολείο θυμάμαι ότι πολλοί φίλοι με απέτρεπαν από το να πάω κατηχητικό γιατί εκεί "χαϊδεύουν τα αγοράκια". .. Ας μην αναφερθώ στις προτιμήσεις των παπάδων, είναι πασίγνωστοι για τον πλούτο των εθών και ηθών τους (και καλά κάνουν, ας μην υποκρίνονται όμως)
    2. Για την καραμέλα του περήφανου ελληνικού έθνους, οι αγαπητοί ελληνόκαυλοι φίλοι (συγνώμη για τον όρο, συνάδει όμως με το επίπεδο της κουβέντας) ας κοιτάξουν λίγο γύρω τους: στις τσιμεντένιες φυλακές που λέμε σχολεία, στα εκτρώματα που αποκαλούμε σπίτια, στο επίπεδο του κράτους και της δημόσιας διοίκησης, στα νοσοκομεία, στις παραλίες, στους δρόμους και όπου αλλού θέλουν. Μήπως φταίνε και για αυτά οι τούρκοι? Αυτή είναι η ελλάδα μάγκες...
    3. Δυστυχώς η χαμηλότατη παιδεία που έχει ο νεοέλληνας τρέφει τις φυλετικές διακρίσεις, τον ρατσισμό,την αναξιοκρατία, τις πελατειακές σχέσεις, τον νεποτισμό και δεν απελευθερώνει την υπέροχη αυτή χώρα από τη μιζέρια μιας σύγχρονης καπιταλιστικής μπανανίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Που τον βρηκατε αυτον τον γελοιο ρεεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ...Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι γουστάρει στα πλαίσια του να μην ενοχλεί τους υπολοίπους.
    Μπράβο στα παιδιά που πήγαν και «παντρεύτηκαν»!!! Να ζήσουν ευτυχισμένοι και με υγεία.
    Μην προκαλείς όμως...
    Εγώ αν παντρευτώ δεν θα παίζει το video του γάμου μου σε όλα τα παράθυρα τηλεοπτικά και μη.
    Τελικά όλα είναι στο μυαλό...από αρχαιοτάτων χρόνων. Εγώ δεν είδα σκύλο gay, αγελάδα λεσβία, κροκόδειλο να τον «πέρνει» από έναν άλλο κροκόδειλο.
    Η φύση τους οδηγεί και τους κατευθύνει...Το μυαλό δεν υπάρχει.
    Στην περίπτωση των gay, το μυαλό τα κάνει όλα.
    Και εγώ είμαι σαδιστής, μαστροπός, και μου αρέσει να το παίζω σκλάβος. Αυτό όμως δεν μου δίνει το δικαίωμα να βγαίνω και να το διατυμπανίζω και να λέω ότι είναι το καλύτερο πράγμα και να απαιτώ δικαιώματα για μια σεξουαλική μου προτίμηση.
    Γιατί όντως δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ gay και bay και metro και lesbo και ετερο...γιατί ο gay απλά είναι αντρας και μιλάει σαν γυναίκα και η γυναίκα ,όπως καλή ώρα η πρόεδρος των λεσβιών, σαν άντρας.
    Αισθητικά και μόνο το να το παίζεις γυναίκα και ξέρετε τη εννοώ είναι το πιο άσχημο πράγμα για την εικόνα σου.
    Συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους gay του εξωτερικού. Λάθος!
    Εκει δεν υπάρχει προκληση, και αυτό το σέβεται και η κοινωνία και δεν αντιδρά.
    Με κάθε κατίνα που βλέπουμε στα τσοντοκάναλα του μεσημεριού, με τους γαλάτες, τους κωστέτσους με τα σκυλάκια, τους εθνικούς σταρ, και τους μορφωμένους εκπρωσόπους όλων των «παρατάξεων» ο κόσμος τρελάθηκε.
    Εσείς δημιουργήσατε την αντιπάθεια του κόσμου απέναντι σας και την άρνηση του να αποδεχθεί συμπεριφορές σας.
    Μαντρώστε τους κλόουν που αμαβρώνουν την εικόνα σας, αντιδράστε στις κραγμένες, αλάξτε ύφος, Βαλιανάτε και η άλλη κυρία ή κύριος όπως θέλεις πάρτο των λεσβιών. Μη το παίζετε άνετοι στα κανάλια. Καθήστε στο σπίτι, στο νησί στην πόλη και ζήστε με τον η την συντροφό σας και πιστεύω ότι κανένας δεν θα αντιδράσει.
    Δεν έχει να κάνει με δικαιώματα αυτό μην το χοντρένετε!!! Δεν είστε στο περιθώριο γιατί κάθε μέρα σας βλέπω στα κανάλια, με τα λούσα, τα μοντέλα τα μαγαζιά σας, και τις επιχειρήσεις σας και καλά κάνετε.
    Μην κλαίγεστε όμως και μην βάζετε μπροστά τα δικαιώματα.
    Πάτε ξανά να προκαλέσετε και δικαίως αντιδρά ο κόσμος.
    Κατηγορείτε την Ελληνική κοινή γνώμη ότι είναι οπισθοδρομική και αρχαία...Μήπως εσείς είστε προκλητικοί και ο τρόπος που διαικδικήται πράγματα λανθασμένος και προκλητικός? Πάρτε μαθήματα από ξένους ομοίους σας γιατί και εσείς είστε 500 χρόνια πίσω, σαν Έλληνες δηλαδή!
    Ευχαριστώ...Μίχαλος Πέτρος, Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Greetings to his excellency the mayor of Athens .

    What happened really to tha cute nursing-boy ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτός που έγραψε το αρχικό άρθρο μάλλον ζει σε άλλο ΠΛΑΝΗΤΗ και δεν έχει διαβάσει ποτέ του ιστορία.

    Το προφίλ του (σύμφωνα με αυτά που λέει) δείχνει περισσότερο άτομο με παλαιο-δεξιές αντιλήψεις και μάλλον θα πρέπει είναι έγκλειστος σε κάποιο μοναστήρι.

    Γιατί οι αρχαίοι Ελληνες (Αθηναίοι) ήταν αυτοί που πήδαγαν αγοράκια ....


    Γιατί ο Μ. Αλέξανδρος ήταν αυτός που κατέκτησε την ΑΣΙΑ αγκαλιά με τον γκόμενό του .....

    Γιατί ο πατέρας του ΦΙΛΙΠΟΣ δολοφονήθηκε από τον εραστή του ...

    Γιατί ο ιερός λόχος των ΘΗΒΩΝ ήταν ομοφυλόφυλοι.

    Γιατί οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ήταν ομοφυλόφυλοι....

    Πάντως εγώ προσωπικά, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ομοφυλόφυλος, αλλά και δεν μου καίγεται καρφί τι κάνουν οι ομοφυλόφυλοι μεταξύ τους.

    Αρκεί να μην προκαλούν (αυτό βέβαια ισχύει για όλο τον κόσμο).


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Επειδή ακούστηκαν ορισμένα πρωτάκουστα σχετικά με τον πρόσφατο γάμο ομοφυλοφύλων στην Τήλο και το αν υπάρχει διάταξη νόμου που να το επιτρέπει κλπ, επισημαίνω ότι κανένας δεν έκανε τον κόπο να να ρωτήσει τον κατεξοχήν ειδήμονα της εφαρμογής του κοινοτικού δικαίου στην ελληνική έννομη τάξη και στην υποχρεωτική ερμηνεία των κανόνων του εσωτερικού δικαίου σύμφωνα με το κοινοτικό δίκαιο.

    Πρόκειται για τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου κύριο Παυλόπουλο, που τυχαίνει να είναι σήμερα και ο κατεξοχήν αρμόδιος υπουργός που θα κληθεί να εκδώσει εγκύκλιο στους δημάρχους και προέδρους κοινοτήτων της χώρας για την εφαρμογή των διατάξεων του πολιτικού γάμου και σύνταξης των ληξιαρχικών πράξεων.

    Διαβάστε τι γράφει σε σύγγραμμά του:

    «Όταν πρόκειται για την ερμηνεία και την εφαρμογή οποιωνδήποτε άλλων, προγενεστέρων ή μεταγενεστέρων της Κοινοτικής Οδηγίας διατάξεων του εθνικού δικαίου, το ΔΕΚ δέχεται ότι ο εθνικός δικαστής οφείλει να προβαίνει στην ερμηνεία και εφαρμογή του δικαίου αυτού, πάντα μέσα στα πλαίσια του δυνατού, υπό το φως του κειμένου και του σκοπού του κοινοτικού δικαίου, προκειμένου να επιτύχει το στόχο, που καθορίζεται από αυτή, και να συμμορφωθεί έτσι προς τις διατάξεις του άρθρου 189 παρ. 3 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (Βλ. Απόφαση Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου C-21/04, 4 Ιουλίου 2006, Κωνσταντίνος Adeneler and others ver. Ellinikos Organismos Galaktos. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει οι διατάξεις του εσωτερικού δικαίου και συγκεκριμένα οι διατάξεις περί γάμου να ερμηνευτούν «υπό το φως του κειμένου και του σκοπού των αντίστοιχων διατάξεων του κοινοτικού δικαίου (ισότητα ανδρών και γυναικών, οιουδήποτε γενετήσιου προσανατολισμού ως προς τα δικαιώματα τέλεσης γάμου κλπ).

    Τέλος ο εθνικός δικαστής στην προσπάθεια του να εναρμονίσει, π.χ. με τις μεθόδους που ήδη εκτέθηκαν, το εθνικό δίκαιο με το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο, δεν έχει «διέξοδο διαφυγής». Λόγω της αρχής της υπεροχής του κοινοτικού δικαίου υποχρεούται να μην εφαρμόσει τη διάταξη του εθνικού δικαίου, η οποία αντιτίθεται τόσο στο πρωτογενές, όσο και στο παράγωγο κοινοτικό δίκαιο. Η υποχρέωση αυτή εμφανίζεται ακόμη περισσότερο έντονη και επιτακτική, όπως είναι ευνόητο, στην περίπτωση κατά την οποία έχει ήδη προηγηθεί απόφαση του ΔΕΚ, η οποία και έχει κρίνει, με δύναμη δεδικασμένου κατά τις κείμενες κοινοτικές διατάξεις, την αντίθεση μιας διάταξης του εθνικού δικαίου προς το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο (Βλ. Πρ. Παυλόπουλου εγγυήσεις του δικαιώματος δικαστικής προστασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο, σελ. 83-84, Εκδόσεις Σάκκουλα, 1993).»

    Αν υπάρχουν όλα αυτά γραμμένα, χρειάζεται να ψάχνουμε στο λεξικό του Μπαμπινιώτη και να ρωτάμε τους παπάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παναγία, βόηθα!!! Τι ομοφοβία είναι αυτή που βγάζει το άρθρο σας? Καλά, τα περίσυνδέσεως με τον ελληνικό πολιτισμό και την μεταλαμπάδευση αυτού δεν θα τα σχολιάσω καθόλου, αλλά μήπως πρέπει λίγο να το κοιτάξετε? Οι ψυχολόγοι επιμένουν ότι οι ακραίες καταστάσεις ομοφοβίας κάτι υποκρύπτουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Bravo sas pou anevasete tetoies FASISTIKES anartiseis !!! Krima kai se eixa kai se ypolopsi KAPSABELI....
    Vevaia an thelete na zoume stin SKIA twn Arxaiwn progonon mas , tote tha prepei na vgalete ton skasmo MAKAKES tou kerata!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλή αποκατάσταση στις λέφτερες

    Επιτέλους οι Πουστηδες και οι Λεσβίες δικαιώνονται

    Λευτεριά στην Τήλο τρελά αγόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Tώρα να επιτρέπεται και γάμος μεταξύ σκύλου και ανθρώπου να μην καταπιέζονται και τα συμπαθεί τετράποδα έχουν και αυτά δικαιώματα γιατί ρε κωλοφασίστες τους τα αργήστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πόλεμος στην Τήλο

    Μυκονιάτης

    Υ.Γ. Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο από τους φασίστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Φασίστες, ρατσιστες, που δε σέβεστε άνθρωπο και το δικαιώμα του στη ζώη!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΖΩΑ , ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ KAI ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ..
    Να πάτε να ζήσετε στην Τεχεράνη ζώα..που αν γεννούσατε παιδί gay θα το πνίγατε στα σκατά σας με τα ίδια σας τα χέρια...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δήμαρχε εκεί στην Τήλο αράζετε την βάρκα στο λιμάνι ή να πάω Μύκονο;

    Ένας πουστογάμος την ημέρα και ο τουρισμός θα πάει αέρα...

    Ρε κάτοικοι χάνεται την αξιοπρεπια σας για μερικά πουστρολεσβιακά ευρώ;

    Ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 11:56 Ρε οι άνδρες τον παίρνουν από τον κώλο μωρή λούγκρα; Παρα φύσιν απόβρασμα αυτόκτονα να ξεβρομίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Θα σας πάρουμε την πελατεία

    Δήμαρχος Τήλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Το γαμήλιο δώρο του δημάρχου πρέπει να είναι και ένα βαζάκι με βαζελίνη για την πρώτη νύχτα του «γάμου».

    Βρομοκωλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΜΕΙΣ ΤΑΠΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ,ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ .


    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ .
    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΥΚΙΝΟ .

    ΚΑΜΕΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ,ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ "ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ " ΑΠΟΛΥΤΑ .


    ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ρε σκατοανωμαλοι γιατί να παίρνεται και εσείς τα δικαιώματα ενός φυσιολογικού ζευγαριού μπας και θα κάνετε και απογόνους;

    Αι στο διάολο ξεφωνιμένες που θέλετε και γάμο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 9:43 Κοπέλα είναι μωρή η λεσβία; Που θα πιάσεις την μάνα του καθενός στο βρομοστόμα σου ανάγωγη καριόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Sthn Ellada SAS kataxrhn anakalypsane oi arxaioi thn omofylofhlia kai ayto to kserei olos o kosmos.
    Tis sas epiase twra ? Exei perasei o mesaiwnas pro pollou mages Helllllooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ Α Ν Τ Ι Δ Ρ Ο Υ Μ Ε
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΛΟ!

    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΔΟΣ ΠΑΣΟΚ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ.
    ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ
    ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΚΟ!

    ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.
    ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΟΨΗΦΟΥΣ.

    ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
    ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ.


    ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ
    ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ
    ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΕΝΩΝΙΑ ΣΑΣ (ΤΟ "Ε" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ)

    ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

    ALIENS ME ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΟΥΦΟ



    ΕΡΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κραζετε γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ & ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ χαχαχαχασαχαχαχα

    Απο το να κοιτατε τι κανει ο αλλος στο κρεβάτι του , δείτε τι κανουν οι Άλλοι με τα λεφτάς σας....μιλατε λες και δεν εχετε προβλήματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. "Dytikh Kenonia" h ellada!
    axaxaxa poly kalo re file!!! Ta spas!

    Welcome to the Jungle !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 12:59 Αν δεν σου αρέσει να πας στην πρόοδο της Ολλανδίας να καπνίζεις και μαύρο να αποκατασταθείς και με άλλο πουστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. den eimai strakipou file mou. alla kalytera lougra kai orthios sta dyo podia para sta tessera san kai sena ZWO

    Re mpas kai eisai zwniano re highlander ? ante kane ti douleia sou me tin aiga sto mitato kai ase mas yshxous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ELLHNARA MALLON SOY XREIAZETAI ESENA PSYXIATROS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μερικά σχόλια:
    1. Όλοι αυτοί οι ελληναράδες με την περίσσεια τεστοστερόνη και τις ευαισθησίες στο κόκκινο, δεν ευαισθητοποιούνται μ' αυτά που συμβαίνουν στο "στηριγμα του ελληνισμού", την ορθόδοξη εκκλησία, όπου η ομοφυλοφιλία και η παιδοφιλία είναι ο κανόνας. Ακόμα και 30 χρόνια πριν που πήγαινα σχολείο θυμάμαι ότι πολλοί φίλοι με απέτρεπαν από το να πάω κατηχητικό γιατί εκεί "χαϊδεύουν τα αγοράκια". .. Ας μην αναφερθώ στις προτιμήσεις των παπάδων, είναι πασίγνωστοι για τον πλούτο των εθών και ηθών τους (και καλά κάνουν, ας μην υποκρίνονται όμως)
    2. Για την καραμέλα του περήφανου ελληνικού έθνους, οι αγαπητοί ελληνόκαυλοι φίλοι (συγνώμη για τον όρο, συνάδει όμως με το επίπεδο της κουβέντας) ας κοιτάξουν λίγο γύρω τους: στις τσιμεντένιες φυλακές που λέμε σχολεία, στα εκτρώματα που αποκαλούμε σπίτια, στο επίπεδο του κράτους και της δημόσιας διοίκησης, στα νοσοκομεία, στις παραλίες, στους δρόμους και όπου αλλού θέλουν. Μήπως φταίνε και για αυτά οι τούρκοι? Αυτή είναι η ελλάδα μάγκες...
    3. Δυστυχώς η χαμηλότατη παιδεία που έχει ο νεοέλληνας τρέφει τις φυλετικές διακρίσεις, τον ρατσισμό,την αναξιοκρατία, τις πελατειακές σχέσεις, τον νεποτισμό και δεν απελευθερώνει την υπέροχη αυτή χώρα από τη μιζέρια μιας σύγχρονης καπιταλιστικής μπανανίας...
    4. Βουλώστε το επιτέλους ρατσιστικά φασιστοειδή. Να πάτε στο Άγιο Όρος αν θέλετε να ζήσετε στο μεσαίωνα - εκεί βέβαια θα δείτε τα "άγια ήθη" και την πραγματική διαστροφή της υποκρισίας - ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Σε ένα χωριό πουλάει ένας ένα γάιδαρο.
    Ρωτάει ο αγοραστής: Έχει κανένα ελάττωμα;
    Όχι απαντά ο Πωλητής, ένα μικρό μόνον, είναι πούστης.
    Το σκέφτηκε ο Αγοραστής. Εμένα τι με νοιάζει και κάνει την αγορά.

    Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα κι ο γάιδαρος άρχισε να κλωτσά,
    να δαγκώνει, και να δυστροπεί.

    Βρίσκει ο Αγοραστής τον πωλητή στο καφενείο και του λέει:
    Ρε πατριώτη, μου είπες ψέματα για τον γάιδαρο που μου πούλησες.
    Δαγκώνει, κλωτσάει , και είναι δύστροπος;

    Τι περίμενες από πούστη γάιδαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πως λέγεται το νησι που συνδυαζει την Μυκονο με τη Τηλο; Μυκολο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μπράβο, συνεχίστε έτσι. Υιοθετώντας και προβάλλοντας τις απίστευτες μαλακίες του κάθε σκατόψυχου, κολλημένου, και κομπλεξικού αλήτη.
    Γιατί δεν προτείνετε και στρατόπεδα συγκέντρωσης, ΜΑΛΑΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 1:17 Καλύτερα να με λένε ζώο επειδή δεν είμαι πουστράκι σαν και του λόγου σου παρά αδερφή, πούστη και πισογλέντη και ανώμαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 1:38 Δεν έχουμε παιδεία που δεν γουστάρουμε κάτι παρά φύσιν ανώμαλους σαν την αφεντιά σου, για κοίτα κάτι πουσταράδες που μας κάνουν και μαθήματα.

    Να κάνουμε και μαθήματα σεξουαλικής αγωγής για τα περί βρομοκωλοκτυπίδας του κάθε ανώμαλου για να είμαστε «προοδευτική», φασίστας είσαι εσύ που ως παρά φύσιν θες να μας επιβάλεις τις απόψεις σου απόβρασμα, άντε στα τσακίδια να βρεις κάνα πούστη να ικανοποιηθείς ανώμαλε που θες και γάμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. "Καλώς αναρτήθηκε, για να δούμε όλοι πόσο μαλάκες είναι μερικοί που κυκλοφορούν! "

    Ακριβώς !!

    Τώρα για τις χαζομάρες του κυρίου και την τεκνοποίηση, το συμπέρασμα είναι ότι στα ζευγάρια που δεν κάνουν παιδιά θα πρέπει να ακυρώνεται ο γάμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Eisai megalo noumero kai poly megalos vlaxos kyrie(to k me mikro den einai lathos).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 1:17 Μαλάκα μην πιάνεις τα Ζωνιανα στο στόμα σου βρωμιάρη πουστράκο λίγοι είναι μπλεγμένοι, τουλάχιστον είμαστε άνδρες εδώ όχι βρωμόπουστες και αδερφές.

    Ασχολήσου με με τους πουσταράδες και άσε την λεβεντομάνα Κρήτη στην ησυχία της πουστροφλωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ? ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΙ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΑΝΤΡΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΙΞΩ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ,ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΟΥ-ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ,(ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΡΙΤΑΝΟΣ, ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΓΚΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΜΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ, ΞΕΦΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΒΙΤΣΙΟΖΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ? ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ.ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Τοτε ρε παλληκαρι κρητικε γιατι κυκλοφορει το ανεκδοτο και μαλιστα πολυ τωρα τελευταια :ΠΟΝΑΝ ΟΡΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΑΠ ΤΗ ΚΡΗΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ούτε σπίτι δεν μπορεί να ανοίξει ένας πούστης σήμερα φασίστες!

    Λευτεριά στην Τήλο και στην Μύκονο
    Λευτεριά στους πισωγλέντηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. 2:44 Αμα κατέβεις στη Κρήτη πέρνα να σου πω δύο φωνήεντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Οι ομοφυλόφιλοι που παντρεύονται δε μου τρώνε το ψωμί

    Οι "ομοφιλόφυλοι" παρακάτω μου τρώνε το ψωμί

    "Ομοφυλόφιλοι" μεν την ευρεία έννοια έιναι οι εξής.

    Αυτοί που....

    Κυκλοφόρησαν μολυσμένο ηλιέλαιο
    Καίνε τα δάση
    Μολύνουν τις παραλίες
    Αφήνουν λακούβες στους δρόμους
    Ακριβαίνουν τα τρόφιμα
    Τρέχουν με 160 στην εθνική
    Βγάζουν στο σφυρί σπίτια για δάνεια 1000 ευρώ
    Πουλάνε ναρκωτικά στα σχολεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Το πρόβλημα είναι και πολιτισμικό και μεγάλη ευθύνη έχει και το κράτος που αρνήθηκε να περιλάβει στο σχολείο το μαθημα της σεξουαλικής εκπαίδευσης. Οι έλληνες είναι εντελώς αμόρφωτοι στο θέμα και φαίνεται εδώ απο τα σχόλια.

    Η ψυχιατρική θεωρεί πλεον την ομοφυλοφιλία έναν από τους ανθρώπινους γενετήσιους προσανατολισμούς και δεν την κουράρει. Η επιστήμη τη θεωρεί φυσιολογική , επίσημα ήδη από τη δεκαετία του 70. Επομένως και η νομοθεσία που είναι πιο συντηρητική ήταν αναμενώμενο να ακολουθήσει αργότερα.

    Πολύ κακό για το τίποτα. Αφού και να ακυρωθούν οι γάμοι, στο μέλλον θα γίνονται νόμιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Να επιτραπεί ο γάμος των ομοφυλόφιλων για να μπορούν να παντρεύονται και οι παπάδες μας. Άντε τώρα πηγαίνεται όλοι εσείς φασιστάκια να ανάψετε κανένα κεράκι στους παιδεραστές δασκάλους σας με τα μαύρα. Όσον αφορά την λεβεντογέννα κρήτη πες στο στην μάνα που έχασε το παιδί της από κάτι λεβέντες σαν και εσένα και τους αλήτες που τους καλύπτουν για 50 ψήφους όπως λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Rotisa kapote enan gay germano giati pigainei kathe xrono stin kriti kai mou apantise: oi kritikoi pantrevontai ginaikes gia na kanoun paidia, alla gia na kanoun sex pane me antres.

    Kai o tipos itan energitikos. Vgalte simperasmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ελεύθερος γάμος για τους ομοφυλόφιλους για να μπορούν επιτέλους να παντρεύονται και οι παπάδες μας και να αφήσουν τα ορφανά αγοράκια ήσυχα. Απίστευτη υποκρισία όλοι οι δήθεν χριστιανοί να διαριγνύουν τα ιμάτια τους για τους ομοφυλόφιλους και από την άλλη να κάνουν πλάτες στους μεγαλύτερους απατεώνες φαρισσαίους που υπάρχουν. Ποιός αλήθεια θα εμπιστευόταν το παιδί τους σε έναν από αυτούς που ουρλιάζουν στις τηλεοράσεις.
    Όσον αφορά την λεβεντογέννα κρήτη να τα πεις αυτά στην μάνα που έχασε το παιδί της από λεβέντες σαν και εσένα που νομίζεται πως το όπλο μεγαλώνει το πουλί σας και είστε πιο άντρες. Καθώς και στους αλήτες που σας στηρίζουνε για 50 ψήφους όπως λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. 3:04 Οσο και να θες να νομίζεις ότι είσαι φυσιολογικός δεν είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. 3:06 Τι σχέση έχουν ρε πουσταράκο τα παλικάρια της Κρήτης με τους εγκληματίες; Αυτές είναι φασιστικές απόψεις πουσταρά, που θέλετε να μας κάνετε όλους σαν τα μούτρα σας παρα φύσιν.

    Και μην μου λες για τους παπάδες τους ανώμαλους υπάρχουν και τόσοι παπάδες πολύτεκνοι πόσα παιδιά θα κάνετε ορέ αδερφές που θέλετε και τα δικαιώματα ενός φυσιολογικού ζευγαριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Καλά θα κάνετε όσοι μιλάτε για τον Δήμαρχο της Τήλου να μάθετε ότι πριν τους γάμους που έκανε είχε πρωτοστατήσει στο να αγοραστεί και να δρομολογηθεί πλοίο στο νησί , το sea star, σπάζοντας με αυτόν τον τρόπο την απομόνωση του, έχει απαγορεύσει το κυνήγι για να μην χαλάσει το οικοσύστημα του νησιού, έχει συμβάλλει σημαντικότατα στην ίδρυση και λειτουργία του "Πάρκου της Τήλου" που αναγνωρίζεται σαν ένα από τα καλύτερα φυσικά πάρκα στον κόσμο. Αν αυτά δεν σας αρκούν πανηλίθιοι μικροτσούτσουνοι που φωνάζετε για τους ομοφυλοφιλους την ίδια στγιγμή που αγόράζετε ανθρώπινο κρέας στην Συγγρού , μάθετε πως επί των ημερών του ο πληθυσμός της Τήλου τριπλασιάστηκε, πως το σχολείο που ήταν έτοιμο να κλείσει σήμερα έχει περισσότερους από 60 μαθητές και πως είναι το μόνο μικρό νησί από το οποίο δεν φεύγουν οι νέοι γιατί έχει εντονότατη τουριστική ανάπτυξη.Παρεμπιπτόντως μάθετε ότι εγκατάστησε εδώ και χρόνια σύστημα τηλεϊατρικής Α και για να μάθετε που πέφτει η Τήλο,επεδή είμαστε σίγουροι ότι την "ανακαλύψατε" το τελευταίο διάστημα σας ενημερώνουμε ότι είναι στην Δωδεκάνησο.Το ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να την επισκεφτείτερ γιατί που να σας μείνει καιρός από τις διακοπές στην μύκονο. Κάντε μας την χάρη λοιπόν, όλοι εσείς οιπάσχοντες από πνευματικό aids,και αφείστε μας ήσυχους . Μακάρι 'ολα τα μικρά νησιά να είχαν Δήμαρχο με τα προσόντα του Τάσου Αλιφέρη. θα είχαν πάψει να είναι μικρά , όπως έπαψε η Τήλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Καποιος ας ενημερωσει τον Κρητικο ελληναρα εδω μεσα για τα αρχαια εθιμα της Κρητης.
    Οποις γουσταρε καποιν, κλεβοντουσαν μαζι για λιγες μερες και μετα περναν την ευχη της οικογενειας του νεοτερου.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Στην βιολογία εδώ και ενάμιση αιώνα δεχόμαστε αποκλειστικά τη δαρβινική θεωρία για την ερμηνεία της ζωής. Η θεωρία αυτή δεν δέχεται τους όρους σφάλμα, λάθος της φύσης, όρους που δεν έχουν να κάνουν με τη φύση, αλλά με την ηθική. Η ομοφυλοφιλία είναι ένα προϊόν της εξέλιξης και παρατηρείται σε όλα τα θηλαστικά και όχι μόνο, κι όπως όλα τα βιολογικά φαινόμενα προήλθε τυχαία κι η επικράτηση του μπορεί να εξυπηρετεί κάτι, μπορεί να μην εξυπηρετεί και τίποτα.
    Επομένως όροι όπως ανωμαλία είναι αντιεπιστημονικοί τουλάχιστον από την πλευρά της βιολογίας και της ιατρικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. H ΒΑΣΗ της ανθρωπότητας έχει ΔΥΟ πόδια και εσύ μαζί με αυτούς που έχουν τις ίδιες απόψεις κρέμεστε ανάμεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. 3:04 Αυτό που μετράει είναι η επιστημονική άποψη και όχι η μαλακία του πρώτου αγράμματου φασίστα που θα σχολιάσει στο φόρουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Επειδή ακούστηκαν ορισμένα πρωτάκουστα σχετικά με τον πρόσφατο γάμο ομοφυλοφύλων στην Τήλο και το αν υπάρχει διάταξη νόμου που να το επιτρέπει κλπ, επισημαίνω ότι κανένας δεν έκανε τον κόπο να να ρωτήσει τον κατεξοχήν ειδήμονα της εφαρμογής του κοινοτικού δικαίου στην ελληνική έννομη τάξη και στην υποχρεωτική ερμηνεία των κανόνων του εσωτερικού δικαίου σύμφωνα με το κοινοτικό δίκαιο.

    Πρόκειται για τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου κύριο Παυλόπουλο, που τυχαίνει να είναι σήμερα και ο κατεξοχήν αρμόδιος υπουργός που θα κληθεί να εκδώσει εγκύκλιο στους δημάρχους και προέδρους κοινοτήτων της χώρας για την εφαρμογή των διατάξεων του πολιτικού γάμου και σύνταξης των ληξιαρχικών πράξεων.

    Διαβάστε τι γράφει σε σύγγραμμά του:

    «Όταν πρόκειται για την ερμηνεία και την εφαρμογή οποιωνδήποτε άλλων, προγενεστέρων ή μεταγενεστέρων της Κοινοτικής Οδηγίας διατάξεων του εθνικού δικαίου, το ΔΕΚ δέχεται ότι ο εθνικός δικαστής οφείλει να προβαίνει στην ερμηνεία και εφαρμογή του δικαίου αυτού, πάντα μέσα στα πλαίσια του δυνατού, υπό το φως του κειμένου και του σκοπού του κοινοτικού δικαίου, προκειμένου να επιτύχει το στόχο, που καθορίζεται από αυτή, και να συμμορφωθεί έτσι προς τις διατάξεις του άρθρου 189 παρ. 3 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (Βλ. Απόφαση Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου C-21/04, 4 Ιουλίου 2006, Κωνσταντίνος Adeneler and others ver. Ellinikos Organismos Galaktos. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει οι διατάξεις του εσωτερικού δικαίου και συγκεκριμένα οι διατάξεις περί γάμου να ερμηνευτούν «υπό το φως του κειμένου και του σκοπού των αντίστοιχων διατάξεων του κοινοτικού δικαίου (ισότητα ανδρών και γυναικών, οιουδήποτε γενετήσιου προσανατολισμού ως προς τα δικαιώματα τέλεσης γάμου κλπ).

    Τέλος ο εθνικός δικαστής στην προσπάθεια του να εναρμονίσει, π.χ. με τις μεθόδους που ήδη εκτέθηκαν, το εθνικό δίκαιο με το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο, δεν έχει «διέξοδο διαφυγής». Λόγω της αρχής της υπεροχής του κοινοτικού δικαίου υποχρεούται να μην εφαρμόσει τη διάταξη του εθνικού δικαίου, η οποία αντιτίθεται τόσο στο πρωτογενές, όσο και στο παράγωγο κοινοτικό δίκαιο. Η υποχρέωση αυτή εμφανίζεται ακόμη περισσότερο έντονη και επιτακτική, όπως είναι ευνόητο, στην περίπτωση κατά την οποία έχει ήδη προηγηθεί απόφαση του ΔΕΚ, η οποία και έχει κρίνει, με δύναμη δεδικασμένου κατά τις κείμενες κοινοτικές διατάξεις, την αντίθεση μιας διάταξης του εθνικού δικαίου προς το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο (Βλ. Πρ. Παυλόπουλου εγγυήσεις του δικαιώματος δικαστικής προστασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο, σελ. 83-84, Εκδόσεις Σάκκουλα, 1993).»

    Αν υπάρχουν όλα αυτά γραμμένα, χρειάζεται να ψάχνουμε στο λεξικό του Μπαμπινιώτη και να ρωτάμε τους παπάδες;

    Τέλος επειδή συνήθως υποβάλλεται στους νεόνυμφους η ερώτηση «και τώρα τι θα κάνετε, θα πάτε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο», θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι:
    α. Το δικαστήριο που θα επιληφθεί (της αίτησης ακυρώσεως αυτού που δεν θα του εξασφαλιστεί το δικαίωμα εγγραφής σε μερίδα Δημοτολογίου ή σε Ληξιαρχείο ή θα του παρουσιαστεί οποιοδήποτε εμπόδιο) είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας.

    β. Το Συμβούλιο της Επικρατείας θεωρείται «ανώτατο δικαστήριο» σύμφωνα με το άρθρο 234 της «Συνθήκης για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, όπως ισχύει σήμερα» (έτσι λέγεται σωστά).

    γ. Σύμφωνα με το ανωτέρω άρθρο 234 το Συμβούλιο Επικρατείας, όταν τίθεται θέμα ερμηνείας κοινοτικού δικαίου, «υποχρεούται» (και όχι απλά δικαιούται) να κάνει προδικαστική παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να ληφθεί απόφαση ως προς το προδικαστικό αυτό θέμα (π.χ. τι ορίζει το κοινοτικό δίκαιο για τα δικαιώματα δύο ομοφύλων να τελέσουν γάμο. Σημείωση: Δεν υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που να δέχεται ευθέως τέτοιο γάμο, αλλά και δεν υπάρχει απόφαση που να λέει ότι δεν τον δέχεται. Υπάρχει όμως σωρεία αποφάσεων που δείχνουν έμμεσα ότι δέχεται κάτι τέτοιο. Το πρόκριμμα του γάμου της Τήλου θα αποτελέσει landmark γιατί δεν θα μπορέσει να ξεφύγει πλέον και θα λάβει απόφαση επ’ αυτού).

    δ. Η προδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου θα είναι υποχρεωτική για το ελληνικό δικαστήριο (σύμφωνα με το προμνησθέν άρθρο 234) και επομένως δεν θα έχει σημασία αν έστω και όλοι οι Έλληνες δικαστές είναι εκ πεποιθήσεως κατά τέτοιου γάμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Giati den lete tpt gia tous POUSTIDES TOUS POLITIKOUS POU SAS GAMOUN TO KOLARAKI ME OLA AFTA POU KANOUN????

    VEVAIA EKEI LETE & EYXARISTO OTAN SAS GAMANE>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. 4:29 diladdi an katalava kala ego pou den eimai nomikos. O gamos aftos exei polles pithanotites na krithei nomimos apo evropaika dikastiria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Αφήνετε το κάθε παπαρολόγο να λέει την κάθε μ****ία του. Από κάτι τύπους σαν εσένα κινδυνέουμε. ΦΑΣΙΣΤΑ!!!
    skatecirclo .... ΣΩΣΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Re KARAPAPARA TAMI o Gamos eine apokleistikotita mono ton eterofylon?Vre ARXIKARAGIOZI se lathos xora zeis esy eprepe na eise me ton Hitler pareoula kai na kanetai sapouni oti den sas paei sto andriliki sas
    Sou ypenthimizo vre KARAPOUSTARIO oti apo arxaiotaton xronon oloi oi megaloi daskaloi kai fislosofoi eixane omofilofilikes sxseseis me tous mathites tous
    aftos eitane o kanonas tis zois tous mathenane ta panta apo texnes-grammata mexri kai tin sexoualiki sxesi
    tora se peiraxe esena epeidi 2 atoma tou idiou filou pantreftikane gia na apoktisoune oti dikaiomata exoume kai emeis pou den eimaste homo?
    Pare ton politismo sou kai ta fota sou kai ande gamisou fasiistarako tou kerata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. kai epeidi eida kai kati Kritikous pou to paizoune andrakles ena mono tous leo
    OUE kai ALIMONO min gini kana seismos stin Kriti kai doume apo to kounima poses kapotes tha peftoun apo tous kolous sas kritikia
    kai kati akomi TO MOUSTAKI EINE O FERETZES TOU POUSTI
    giafto Kritikoi min to paizetai kai poloi andres giati ama sas paroune ta maxairia kai ta koumpouria tote ginestai PALIOADELFES TOU ELEOUS THRASIDEILOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ
    ΠΑΛΙΟΜΑΓΑΡΙΣΜΕΝΟΙ
    ΡΕ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ Η ΦΥΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟ.
    ΜΑΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ
    ΠΑΛΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ολο το υστερικό αδελφάτο μαζεύτηκε στα μπλοκ να μας πείσει ότι είναι φυσιολογικό να είσαι ανώμαλος. Ότι και να λέτε δεν είστε φυσιολογικοί άνθρωποι έχετε μια και το ξέρετε καλά ότι να λέτε.

    Γιατί ρε υστερικές ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ να έχετε τα δικαιώματα που δίνει ο πολιτεία για ένα φυσιολογικό ζευγάρι; Γιατί να πληρώνω εγώ σε κάθε πούστη και λεσβία για να έχει αυτά τα προνόμια;

    ΑΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Εγώ καταγγέλω τους Ελληνες φασίστες είμαι ερωτευμένος με την κατσίκα μου και ενώ με γουστάρει και αυτή αυτό το φασιστικό κράτος δεν με αφήνει να την χαρώ ως σύζυγο. Θα πάω στο Ευρωπαικό Δικαστήριο εγώ, έχω ίσα δικαιώματα με όλους και εγώ η κατσίκα μου θα ζήσουμε ευτυχισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Πως λέγετε ο ΠΟΥΣΤΗΣ στην Τήλο;

    ΠουσΤήλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ζητήστε πούστης (ενεργητικός) για σοβαρή σχέση με προοπτική γάμου στην Ξεφ-ΤΗΛΟ μόνο σοβαρές προτάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Για τον Θωμά Λινάρδη 4/6 3:21μμ
    Είσαι σίγουρος ότι αυτό που έκανε ο πολυαγαπημένος σας δήμαρχος, θα αποβεί προς όφελος του νησιού σας; Φαντάζεσαι τι δούλεμα θα τρώει κάποιος, που θα εκφράσει την επιθυμία του να επισκεφθεί το νησί σας; Το αποτέλεσμα θα είναι η Τήλος σας, να γίνει ένα κακέκτυπο της Μυκόνου, που όμως δεν θα το φθάνει σε φυσική ομορφιά. Το μόνο λοιπόν που καταφέρατε, εσείς και ο "εμπνευσμένος" σας δήμαρχος, είναι να γίνετε θελκτικός προορισμός των απανταχού "αδελφών" ψυχών ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Κατά συνέπεια μπορούμε άνετα πλέον να σας προσδώσουμε τον τίτλο ΠΟΥΣΤΡΟΝΗΣΙ! Θερμά συγχαρητήρια. Και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Δέν μάς ένδιαφέρει βρέ πούστηδες τί κάνετε καί πώς τό κάνετε, αύτό πού μάς εξοργίζει είναι ότι εκτός από πούστηδες ανώμαλοι τού κερατά είστε καί πονηροί καί στρατευμένοι...
    Πάτε μέ πονηριά τό θέμα αλλού, όταν όλα τά κανάλια καί πολιτικά πρόσωπα
    απ' τόν κωλο-δήμαρχο μέχρι βολευτές καί άλλους βρωμοπολιτικούς μέ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ασχολούνται μέ τίς πουστιές καί τίς ανωμαλίες σας, καί ή ελληνική κοινωνία στενάζει όχι μόνο απ' τήν άκρίβεια αλλά καί τήν ανασφάλεια καί τήν άνεργία καί τήν λαθρομετανάστευση καί δέν μπορεί νά μιλήσει νά πεί τά προβλήματά της καί μπορείτε εσείς ρεμάλια πουσταριά. Πώς γίνεται νά μπορείτε εσείς αν δέν είστε στρατευμένα καθίκια τής νέας τάξης πραγμάτων άν δέ είστε βαλτοί κουφάλες ποιός θά σάς έδειχνε; Είστε παρακλάδια τών κομάτων πού πουλάνε τήν Έλλάδα βρωμεροί στήν ψυχή καί τό σώμα, δέν ζητάτε απλά δικαιώματα, προκλητικά διδάσκετε τρόπο ζωής, κάνετε αύτό πού κανουν όλοι οί νεοεποχίτες φέρνοντας κάθε είδους μειονότητα μπροστά καί προκαλώντας σύγχυση στόν κοσμάκη πού παρακολουθεί αποσβωλομένος..Κάνετε μέ κακία ότι κάνετε γιατί είστε κομπλεξικοί λόγω τού ''ελατώματος'' σάς τρώει τά σωθικά τό κουσούρι, καί φυσικά πληρώνεστε πολύ καλά γιά τίς ύπηρεσίες πού προσφέρετε στά αφεντικά σας. Θά σάς λυπόμουνα άν δεν είσασταν λυσαλέα προκλητικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ.ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Στον κρητικο 2,59.Ανυπομονεις ΚΑΛΗ ΜΟΥ να ερθω; Δεν μπορεις να βρεις άντρα εκεί;Να με περιμένεις στο λιμάνι.Να είσαι πλυμενος, καθαρός και να έχεις παρει παυσίπονα γιατι θα σε πονέσω λιγακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ρε κρητίκαρε με το στριγκάκι, γιατί σου φαίνοντε παράξενα όλα αυτά....μήμπως στην κρήτη πατέρας και αδελφός δεν βιάζανε την κόρη και αδελφή (τουλάχιστον αυτό δεν έχει ξαναματαγίνει) και επίσης κόφτε τα μουστάκια , γιατί σας βλέπω ανήπαντρους....δεν θα σας γουστάρουν οι ξυρισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΣΤΕΙΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
    http://www.tilos.gr/gr/index.php?option=com_contact&Itemid=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ρε ταμι στο μπλογκ σου τι γινεται; Πολύ έρημο μου φαίνεται... Γιατί δεν γράφεις και εκεί τίποτα; Μόνο στο πρεςς γράφουμε; Και εσείς του πρεςς γιατί βάζετε τον κάθε ανύπαρκτο φασίστα εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. 11:15 Ελα κατέβα πουσταράκο και θα πας τις ψιλές σου ανώμαλε να δεις μετά αν είναι οι κρητικοί αδερφές σαν τα μούτρα σου.

    ΟΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΤΕ ΠΩΣ ΠΛΗΘΕΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 5 Ιούνιος 2008 4:54 μμ
    Τι θα πεις στο παιδί σου αν αποφασίσει (και ναι, θα έχει κάθε δικαίωμα) να κάνει τη ζωή του σαν ομοφυλόφιλος;
    Τα ίδια που γράφεις κι εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Λεξικό Τεγοπουλος - Φυτρακης :ανώμαλος , -η .{ ο μη φυσιολογικός διανοητικά, ψυχικά η σεξουαλικά}. Για ορισμένους ανώμαλους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση