GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την τραυμάτισε και την εγκατέλειψε...

.. Το Σάββατο 7 Ιουνίου στις 12 και μισή το βράδυ αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων χτύπησε μια 26χρονη κοπέλα καθώς διερχόταν πεζή την Κηφισία...

..
Το Σάββατο 7 Ιουνίου στις 12 και μισή το βράδυ αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων χτύπησε μια 26χρονη κοπέλα καθώς διερχόταν πεζή την Κηφισίας στο ύψος του ΜΕΤΡΟ Μεγάρου Μουσικής και την εγκατέλειψε.
Οι περαστικοί ειδοποίησαν την Τροχαία Καισαριανής και το ΕΚΑΒ το οποίο τη διεκόμισε τραυματισμένη στο Ναυτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
Παρακαλούμε θερμά όποιον γνωρίζει κάποιο στοιχειο για την υπόθεση να επικοινωνήσει με την οικογένεια στο τηλ. 210-9650418. Θα του είμαστε ευγνώμονες.
N.T.
------------------------

3 σχόλια

  1. Η Κηφισίας είναι πιό πάνω.
    Βασ. Σοφίας λέγεται το κομμάτι κάτω από την Αλεξάνδρας. Η στάση "Μέγαρο Μουσικής" είναι 100% Βασ.Σοφίας.Υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθένας με τον πόνο του. Οι συγγενείς, κι εμείς, με την εγκαταλελειμμένη τραυματισμένη.
    Ο άλλος, διότι ανέφεραν κακώς την Βασ. Σοφίας. Πάλι καλά που δε τους είπε, βλαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά στην κοπέλα και αυτός που το έκανε και εξαφανίστηκε αν έχει τα κότσια έστω και τώρα να εμφανιστεί στην αστυνομία. Διαφορετικά του εύχομαι να του συμβεί και στην δική του οικογένεια έτσι για να δει πως είναι. Ξύπνα Μαλάκα και γίνε άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση