GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλείστηκε όλο το Μαρούσι...

.. Γράφει ο ΤΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ Πιλοτος/Αλεξιπτωτιστης . Σημερα Κυριακη το πρωί το Αμαρουσιο ΗΤΑΝ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ για καθε ενα που ΔΕΝ συμμετειχε ...

..
Γράφει ο ΤΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Πιλοτος/Αλεξιπτωτιστης
.
Σημερα Κυριακη το πρωί το Αμαρουσιο ΗΤΑΝ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ για καθε ενα που ΔΕΝ συμμετειχε στους..... ποδηλατικους αγωνες που γινοντουσαν εκεί! Αποτέλεσμα; Χάος!
Τα αυτοκινητα ειχαν κανει ουρές του φιδιου μεσα απο στενα και παρασοκκακα για να πανε στη δουλεια τους επειδή μερικοι αργοσχολοι ποδηλατες καναν τους αγώνες τους!!Καλα, δεν μπορούσε ο Δημαρχος να κλείσει δυό- τρία οικοδ. τετραγωνα και να κανουν τις βολτες τους οι κύριοι;
Ηταν αναγκη ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ να αποκλειστεί για χάρη τους; Δηλαδη καθε Σαββατοκύριακο ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ; Πότε γινονται αγώνες εδώ, ποτε έχουμε αποκλεισμο Μεσογείων γιατι έχουμε Μαραθώνειο εκεί, πότε στο κέντρο κατεβαίνουν άλλοι κομπλεξικοί για εκδηλώσεις τους και πάει λέγοντας!!
-----------------------------

41 σχόλια

  1. ας έπερνες και εσυ το ελικόπτερο σου και ας έριιχνες μια βουτιά με το αλεξίπτωτο στο γραφείο σου. δουλευταρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακαρι να απολειοταν ΟΛΗ η αθηνα οχι μονο τη Κυριακή του τριημερου Αλλα καθε μερα του χρονου και να κυκλοφορουσε ο κοσμος με ποδηλατα οπως γινεται ΣΕ ΟΛΕΣ Τις πολιτισμενες πολεις της Ευρωπης, εκτος αν δεν ειμαστε Ευρωπη ή δεν ειμαστε πολιτισμενη η δεν θελουμε ποτε να γινουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Η γκράν ΜΑΛΑΚΙΑ της ημέρας:


    «το τέρας της ακρίβειας δεν βγαίνει νοκ-άουτ».

    ...καταπολεμάται μόνο με 42 εξορκιστικούς, συνεχείς, συστηματικούς αυνανισμούς.

    ...και με ιστορικά καταγεγραμμένες ηλίθιες δηλώσεις του ενός βλήματος στο άλλο βλήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Μαρούσι το έχουν πηδήξει έτσι και αλλιώς, εδώ και χρόνια. Καλά να πάθουν οι Μαρουσιώτες αφού 16 χρόνια ψήφιζαν τον Τζανίκο και τώρα τον Πατούλη. Δεν έμαθαν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασε ρε μεγαλε σε πειραξε κυριακατικα που ηταν αποκλεισμενο το μαρουσι και δεν μπορουσαν οι τζιπατοι να φανε εγκαιρως τα παϊδακια και σπληναντερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι φαίνεται από αυτούς τους κάφρους που πάνε μέχρι μπροστά στο περίπτερο με το αυτοκίνητο διπλοπαρκάρουν, βάζουν alarm κατεβαίνουν μασώντας τσίχλα και μια μαμά κουβαλώντας το καροτσάκι με το παιδί της ψάχνει δίοδο για να περάσει αφού το αυτοκίνητο σου ελληναρα έχει κλείσει το πεζοδρόμιο. ΚΑΦΡΕ Ε ΚΑΦΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι BLOOPERS ειναι ομαδα αναρχομαλακων που εχουν καταλυσει καθε εννοια δημοκρατιας και σκεφτονται και φερονται σαν ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ. Ειναι βρωμιαρηδες και λεχριτες και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να περασουν τις μαλακισμενες θεωριες τους, αν τους πας δε κοντρα σου την πεφτουν ολοι μαζι. Καθικια του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ απολύτως με τον/την paro. Κατά τα ταξίδια μου στο εξωτερικό, για λόγους ακαδημαικούς κυρίως, χαιρόμουν να βλέπω καθηγητές, με όλη τη σημασία της λέξης, να φτάνουν στην εργασία τους με το ποδήλατό τους.
    Επίσης στελέχη τράπεζας, κουστουμαρισμένα, να οδηγούν το ποδηλατάκι τους και το laptop στην πλάτη.
    Αλλά αυτά είναι για τους κουτόφραγκους, τι ξέρουν αυτοί?
    Αν δεν κινηθείς με τη γκλαμουράτη τζιπούρα σου που καίει βενζίνη όσο χωρούν οι δεξαμενές του πρατηρίου της γειτονιάς σου πως θα κινηθείς?
    Και οι πεζοί που περνούν τους δρόμους, πανω τους μην αφήσετε κανενα....
    Σα δεν ντρεπόμαστε λεω εγώ.
    Κανονικά θα έπρεπε τις κυριακές μονο ποδήλατα να κυκλοφορούν και πεζοί. και τα αυτοκινητα δεμενα με χειρόφενο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε κύριε Τίμο μου,

    δεν αφήνεις κι εσύ το αμάξι κυριακάτικα, να πάρεις κι εσύ ένα ποδηλατάκι να δεις τί ωραία που είναι?
    Χαρα Θεού κύριε Τίμο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ερώτημα είναι γιατί να αποκλείεται από τα ποδήλατα το Μαρούσι μία μόνο μέρα, κι όχι 365 μέρες το χρόνο. Και το ίδιο ισχύει και για την Αθήνα, τον Πειραιά, κι όλους τους άλλους δήμους.
    Ολική απαγόρευση των ΙΧ μέσα στις πόλεις. Όποιος θέλει να κινείται με ΙΧ να πάει να μείνει στο χωριό του. Το λεκανοπέδιο φράκαρε, δεν πάει άλλο.

    ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΧ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ.

    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΟΛΥΝΣΗ
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΗΧΟΡΥΠΝΣΗ
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΌΑΜΑΞΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έπεσα και εγώ θύμα παραλίγο μάλιστα να τρακάρω.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ
    Αντί να ασχολείται συνέχεια με κάτι τέτοιες βλακείες αυτοπροβολής ας ασχοληθεί ελάχιστα να βελτιώσει την αποκρουστικότατη φρικιαστική εικόνα που παρουσιάζει ο δήμος του στο κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Λάμπρου,

    Επειδη εισαι κλασικο παραδειγμα ηλιθιου νεο-ελληνα χωριατη, μαλλον το αυτοκινητο εχει γινει προεκταση της βλακειας σου. Προσωπικα κατεβαινω καθ ε μερα στην δουλεια μου με το ποδηλατο μου. Αν εσυ ζεις σε αλλο αιωνα αυτο ειναι δικο σου προβλημα. Απο την στιγμη που επελεξες να χρησιμοποιησεις αυτοκινητο, τοτε θα το πληρωσεις. Και αν δεν ξερεις απο ποδηλατο (δηλαδη εισαι αναπηρος) τοτε υπαρχει και το Μετρο, ο ΗΣΑΠ, τα ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, και ενα σωρο αλλες επιλογες..

    ...ξεχασα κατι αλλο...το κεντρο ειναι πεζοδρομος, πως στο διαολο εσυ λες οτι μπηκες και που ηθελες να πας;

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ;= Ποια ισοπολιτεια ρε βλακα; με ρωτησες αν γουσταρω τα καυσαερια του κωλομαξου σου; αντε πισω στο χωριο και την μοναδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια φορα τον χρονο κατι άλλοι τυποι με περιεργα ρουχα κλεινουν το κεντρο της Αθηνας.Καβαλανε κατι τεραστια αρματα , κουβαλανε ντουφεκια και αλλα περιεργα που κανουν θορυβο και καινε (απαγορευμενο στο κεντρο..) ντιζελ . Μετα φευγοντας κλεινουν και την εθνικη οδο. Αλλα τοτε δεν λεμε τιποτα παρα παμε και χειροκροταμε κουνοντας σημαιακια ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Την επόμενη φορά να τους βομβαρδίσεις. Είναι γνωστό ότι για το κυκλοφοριακό και το νέφος ευθύνονται οι ποδηλάτες. Να τους απαγορευτεί η κυκλοφορία επιτέλους να ησυχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ισονομια ειναι να εχουν ολη μερα προσβαση τα ποδηλατα σε οποιοδηποτε δρομο... επειδη εχεις αυτοκινητο θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο απο το ποδηλατη?Τουλαχιστον αυτος δε μολυνει την ατμοσφαιρα οπως εσυ...παρε λοιπον ενα ποδηλατακι να ηρεμησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα συμφωνουσα με την αποψη σου αν ελεγες οτι δεν υπηρχε πληροφορηση και αστυνομευση ωστε να μην υπαρχει σχετικη ταλαιπορια, ομως το να το ριξουμε στο ποδηλατο αντι στα μηχανοκινητα ειναι κατι που πρεπει να επικροτηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και ποιος σε ρωτησε αν γουσταρουμε το ρυπογονο αρμα σου στο Μαρουσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βρε ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ:
    Ποιός ειπε ότι το ποδηλατο ειναι κακο;
    ΑΥΤΟ καταλαβατε, μαλακοσποροι;
    Sorry για τη γλώσσα, αλλα μερικοι ετσι έμαθαν σπιτια τους να μιλανε και τουτη τη γλώσσα καταλαβαίνουν.

    Αφου ΔΕΝ υπάρχουν ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ
    όπως σε ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ πόλεις
    ε π ρ ε π ε να γινει ποδηλατοδρομιο
    ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ;
    Αυτο ήταν το θέμα!!

    Ηλίθιοι
    που όλα μαύρα τα διαβαζετε
    κακομουτσουνοι
    κακοτυχοι
    βληματα

    ΤΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπαρχει μια επιλεκτικη αντιμετωπιση των θεματων που βγαινουν στο πρεσστζιαρ. Ενω εχω στειλει πολλακις (τρεις φορες) ολοκληρα ρεπορταζ για προβληματα μετακινησης πεζων, ΑΜΕΑ και γονεων με παιδια στους δρόμους διαφόρων γειτονιων, εξακολουθει η συντακτικη ομάδα να με κλανει ασυστολα και να αναρτα παπαριες οπως αυτη του κυριου (!?!) ΤΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (copy paste, να μην βρωμίζουμε και τα χερια μας)

    Μηπως τελικα ειστε λιγο πιο μαλακας απ οτι νομιζαμε κυριε Καψαμπελη και λοιποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. re arxidi

    mia kyriaki egine kai ginete mia fora to xrono gamo to kantili sou ti griniazeis malakidi neoellhna karagiozi?na perpatouses re. kai eksalou ti soi doulia ekanes kyriakatika kai eprepe na kateveis kentro paliokaragiozi?
    ouaaaaaaaaaaa den mporo na parkaro tin tziparaaaaaaaaaa ouaaaaaaaaaaaa
    gamo to kantili sou 7 fores kafre neoellhna RAGIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. na rotiso kai ego to mikrouli,epeidi anaferthike,giati se oli tin europi,i pliopsifia ton autokiniton kaiei DIESEL,giati molynei ligotero,eno emeis kanoume to antitheto?eilikrina den exo katalavei kai den ksero...mou lete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ? ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΣΕ ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΤΑΡΧΙΔΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΣ,ΧΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΕΝΗ Η ΣΤΟΛΗ Η ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ? ΖΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΟΥ,ΡΟΥΦΟΓΚΑΒΛΕΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για φάπες σε έχουν στο στρατόπεδο και βγήκες και εδώ να πεις τη μαλακία σου..Κάτι τέτοια μυαλά σαν τα δικά σου δεν αφήνουν την Ελλάδα να πάει μπροστά...λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ante re karagkiozh pou katargeite h isopolitia, thn isopolitia thn katargeis esy me to ama3i sou pou kornareis anapasa stigmh les kai den odhgeis se katoikimenh perioxh, poy mas pnigeis me ta kausaeria sou, poy nomizeis oti h polh ftiaktike gia ta amaksia kai oxi gia tous katoikous ths.
    ante gelie, eytyxws pou venzinh 8a piasei syntoma to 1.5euro/lt opote 8a anagkasteis na to afhseis to rimadi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριε Λάμπρου

    Η ισοπολιτεία δεν καταργείται με το κλείσιμο των δρόμων 5-10 Κυριακές τον χρόνο στην Αθήνα (συνήθως νωρίς το πρωί για 2-4 ώρες) αλλά καθημερινά με τα χιλιάδες παρκαρισμένα στα πεζοδρόμια αυτοκίνητα που δεν επιτρέπουν στους πεζούς να κινηθούν εκεί που δικαιούνται αλλά αναγκάζονται να κατεβαίνουν στον δρόμο και να κινδυνεύουν απο τα κινούμενα αυτοκίνητα.
    Φαντάζομαι οτι δεν έκλεισε όλο το Μαρούσι αλλα ένα μέρος αυτού και επίσης δεν νομίζω οτι οι πεζοί είχαν πρόβλημα στην μετακίνηση τους. Οσο για τα αυτοκίνητα... ας μείνουν και στο γκαράζ για λίγες ώρες. Δεν είναι κακό.
    Σκεφτείται οτι στην Ευρώπη (οπου ανήκουμε και εμείς)οταν γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις ο κόσμος οχι μόνο δεν διαμαρτύρετε αλλά βγαίνει στους δρόμους και ενθαρύνει τους αθλητές.
    Ελπίζω κάποτε να τους μοιάσουμε.

    Σκόπας Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 16 Ιούνιος 2008 4:32 μμ:
    =====

    Γραφουν και πεζοδρομιακοι τυποι
    σε αυτο το διεφθαρμενο μπλογκ
    οπως φαινεται
    Εσενα αμα σε ειχα στη μοναδα
    θα εμπαινες στο μουνι της μανας σου ξανα
    απο μονος σου για να γλυτωσεις
    καφρε

    Σκατα στη μανα και στο πατερα
    που σε γεννησαν
    κ ο π ρ ι ά
    αποτυχημενε εφηβε των 24
    γεννημενε ντελιβεραντζη
    κ ωλοπαιδο

    ...
    ο κιν εζος
    ΣΟΥΓΑΜΩΤΟΣΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φαντάζομαι οτι δεν έκλεισε όλο το Μαρούσι αλλα ένα μέρος αυτού .......
    Σκόπας Θανάσης

    16 Ιούνιος 2008 10:39 μμ
    -============
    Δυστυχως ειχαν κλεισει ΟΛΟ το μαρουσι!
    Ετσι ειναι που τ αλεει το αρθρο!!
    Ουτε ειχαν αστυνομια, ουτε πι νακιδες,
    αλλα μονο ε μ π ο δ ι α/ οδοφραγματα
    με κορδελλες
    που δε μπορεουσες να μπεις απο πουθενα!!


    Ενας μαρουσι ωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μακαρι να φτασει η βενζινα 3 ευρω το λιτρο
    για να κινουμαι με πολυ ανεση στους αδειους δρομους και να σας βλεπω πανω στα ποδηλατακια σας
    σαν κινεζακια
    μεσα απο τη κουρσαρα μου

    Μαλακοεφηβοι


    ΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πάντως η φωτό δέν μοιάζει νάναι από Ελλάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πάντως η φωτό δέν μοιάζει νάναι από Ελλάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΦΟΥ ΒΡΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΙΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΩΣ ΘΙΧΤΗΚΕΣ; ΜΗΠΩς ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ;

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 11,02 Θα μας εκλανες τ αρχιδια μαλακα στρατιωτικε της πλακας.Αντε κοιτα απ το παραθυρο να δεις αν ερχομαι φλωρε της μοναδας.Ετσι πουλατε τσαμπουκα στα παιδακια και νομιζετε πως ειστε αντρες.Για την ΤΗΛΟ την ξευΤΗΛΟ εισαι καραγκιοζη.Οσο για τη μοναδα σου,αν ημουν εκει,το καλυτερο για σενα θα ηταν να γινεις αστροναυτης.Θα σε λιανιζα στο ξυλο κρυφαδελφη.Το πρωι φωνες στα φανταρακια και το βραδυ σε ΓΚΕΙ μπαρακια.ΠΡΡΡΡΟΟΟΟΣΧΗ πουστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ολες τις μέρες το Μαρούσι (οπου και διαμένω) είναι αποκλεισμένο από αυτοκίνητα και δεν μας πειράζει. Μία μέρα που 'αποκλείστηκε' από ποδήλατα μας πείραξε? Έλεος, πόσο πια θα υποτιμάνε κάποιοι την νοημοσύνη μας. Βγείτε και καμμιά βόλτα στο εξωτερικό να ανοίξει το μυαλό σας...
    Όσο για τους ποδηλατόδρομους και να υπήρχαν πάλι κάποιοι μαλακοπίτουρες σαν και σένα θα παρκάρανε τα αυτοκίνητά τους και θα τους κλείνανε οπότε θα ήταν άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητε... δε θα σε πω φίλο. Ήμουν κι εγώ εκεί και έτρεχα στον αγώνα. Αυτα που λες ειναι απαράδεκτα και δεν αξίζουν καν την επιχειρηματολογία μου. Μόνο να έβλεπες .. ενα ζευγάρια 65αρηδων με τα πολυπροσεγμενα ποδήλατα τους να κανουνε βολτα μαζι με μικρα παιδια και άλλους αξίζει όλες τις Κυριακές της ζωης σου. στο λεω εγω. Κρίμα για τις απόψεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τσ τσ τσ..
    Ξεκουραστειτε και μια μερα Τιμο, ολο δουλεια δουλεια δουλεια...θα παθετε τιποτα.
    Αφηστε και καναν αλλον να χρησιμοποιησει ενα πιο οικολογικο μεσο απο το SUV που βαζω στοιχημα πως εχετε...

    panamos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ας ξεκινήσουμε καταρχήν από το οφθαλμοφανές ψευδώνυμο "Τίμος Λάμπρου". Αν είχες "κότσια" φίλε μου, θα υπέγραφες με το όνομά σου.Αλλά δεν έχεις.Είναι επίσης φανερό τόσο με αυτά που λές στο ποστ σου, όσο και με την υβριστική απάντησή σου,ότι είσαι ένα ακόμη τυπικό παράδειγμα τεμπελοειδούς νεοέλληνα, που χρησημοποιεί το αυτοκίνητο ως μέσο επίδειξης κι ως μέρος της ζωής και της προσωπικότητάς του.Γι'αυτό και αρκεί μόνο μια μέρα χωρίς αυτό, για να σε πανικοβάλει.
    Όσο για το ότι δεν μπορούσες να πας στη δουλειά σου Κυριακάτικα....κανένα σχόλιο...Περαστικά σου...

    Markos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Λάμπρου είσαι ΚΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όσο για τους ποδηλατόδρομους και να υπήρχαν πάλι κάποιοι μαλακοπίτουρες σαν και σένα θα παρκάρανε τα αυτοκίνητά τους και θα τους κλείνανε οπότε θα ήταν άχρηστοι.

    17 Ιούνιος 2008 1:07 πμ:
    ---------------
    ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ Γ Ι Ν Ο Υ Ν
    ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
    ΠΑΡΚΙΝ
    ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΗ
    Η ΑΘΗΝΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!

    ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ
    Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΝ :
    "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ"
    ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ;

    ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση