GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας ευτυχισμένος πολίτης....

. Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ . Από σήμερα δηλώνω ευτυχισμένος, ασφαλής διότι διαπίστωσα ότι το Κράτος φροντίζει για την ασφάλεια μου και μερι...

.
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ
.
Από σήμερα δηλώνω ευτυχισμένος, ασφαλής διότι διαπίστωσα ότι το Κράτος φροντίζει για την ασφάλεια μου και μεριμνά για τις εκπομπές καυσαερίου ακόμη και σήμερα Κυριακή και ώρα 14 και 30 περίπου.
Τόπος ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ και Λ. ΒΑΣ .ΣΟΦΙΑΣ με κατεύθυνση την ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ με σταματά ένας νεαρός τροχονόμος και μου λέει ότι δεν έχω περάσει ΚΤΕΟ κλπ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΚΛΟΥΒΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ στα πρόσωπα της συζύγου μου της κόρης μου και εμου .
Στην δικαιολογημένη απορία μου πως ο ελεγκτής είναι παράνομος και θέλεινα ελέγξει εμένα ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΑΥΜΑΣΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ.
Θα ήμουν άδικος όμως εάν δεν έγραφα ότι ο νεαρός αστυνομικός ήταν ευγενέστατος αλλά ήταν υποχρεωμένος να τηρεί τις ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.
Αγαπητέ φίλε ΥΠΟΥΡΓΕ να τους χαίρεσαι.
------------------------------

19 σχόλια

  1. Για τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας και για την καλύτερη απόδοση του προβλήματος που εξιστορείται εδώ κάνουμε μιά μικρή αλλαγή στον γνωστό στίχο.

    "Εισέπραξ' η τζιμινιέρα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά σου έκανε.

    Να σταματήσει επιτέλους η ανοχή στην παρανομία και λόγω συννενοχής.

    Και με χιόνια και με καύσωνες να υπάρχει έλεγχος και ΚΥΡΩΣΕΙΣ στους παρανομούντες.

    Πάντα ζητάμε την ευνομία και την συμμόρφωση στους νόμους να την αρχίσει πρώτα ο γείτονας για να παίρνουμε παρατάσεις στην δική μας αταξία και παρανομία.

    ΚΑι από πάνω βρίζουμε τους εντεταλμένους για ελέγχους και πρόστιμα ΚΑΙ όταν κάνουν την δουλειά τους ΚΑΙ οταν δεν την κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εχεις περασει ΚΤΕΟ φιλε θα ειχες δικιο. Αλλα τωρα αλλα λογια να αγαπιόμαστε. Μια ζωή ασχολούμαστε τι κανει ο γείτονας αδιαφοροντας για τις δικες παρανομιές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού ήσουνα παράνομος καλά σου έκαναν και σε έργαψαν. Από εκεί και άρχισες την κλασσική κλάψα επειδή σε τσιμπήσανε. Περαστικά σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έβγαζε ή δεν έβγαζε παράνομα επίπεδα καυσαερίων το αμάξι σου; Δεν κατάλαβα γιατί διαμαρτύρεσαι που σε ελέγξαν... είσαι υπεράνω του νόμου;

    Το ότι σε ντουμάνιαζε η εξάτμιση της κλούβας είναι άλλο ζήτημα για το οποίο συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να υπάρχουν σοβαροί έλεγχοι και στα κρατικά οχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιαννάκη, φρόντισε το επόμενο κείμενό σου να είναι υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και υπέρ της ασφάλειας στις μεταφορές, τις οποίες είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν όλοι οι άλλοι με εξαίρεση εσένα.

    Εσύ συνελήφθης χωρίς έλεγχο ΚΤΕΟ, άρα έχεις ανασφαλές αμάξι και πιθανόν ρυπογόνο και, αντί να προβληματιστείς για την κοινωνική σου αναισθησία, ψάχνεις να βρεις ποιος άλλος είναι σαν κι εσένα ασυνείδητος, για να καταγγείλεις τον αστυφύλακα που σε έγραψε.

    Όταν δεν γράφουν οι αστυφύλακες παραβάτες (τους άλλους) λέμε ότι είναι λουφαδόροι, όταν γράφουν εμάς, λέμε ότι είναι ασυνεπείς ή μας έχουν βάλει στο μάτι. Μάλλον μας ζηλεύουν επειδή είμαστε καλοφτιαγμένοι!

    Καλά μυαλά, μεγάλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν καταλαβαινω γιατι γραφτηκε το σχολιο.
    Για να συνεχιστει το εθνικο σπορ της γκρινιας;
    Αφου αναγνωριζετε, οτι δεν ειχατε περασει ΚΤΕΟ,προς τι οι διαμαρτυριες;Και ο τονισμος, περι εισπρακτικης;Δηλαδη, τι επρεπε να κανει; Να πεσει στα γονατα και να ΣΑΣ παρακαλεσει,αν ευδοκησετε, να πατε οποτε εχετε χρονο, απο το ΚΤΕΟ;
    Ο νομος, λεει κατι και πρεπει να εφαρμοστει. Αν δε σας αρεσει, πιεστε να αλλαξει. Αλλοιως, θα φαει ο ενας τον αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΓΑΛΕ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΕΙΣΕ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΤΕΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΓΡΑΨΑΝΕ; ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ,ΑΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΑ BLOGS ΝΑ ΛΕΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.ΦΙΛΑΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ,ΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ,ΠΑΛΙ ΛΕΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ,ΠΕΡΑΣΕ ΚΤΕΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άλλος ένας Ελληναράς που ’βγάζει το άχτι του’ επειδή τον έπιασε η τσιμπίδα του νόμου. Κυριέ μου, η εφαρμογή του νόμου είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλους. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ (ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ) ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Από την ημέρα που πέρασε η προθεσμία ουδεμία δικαιολογία υπάρχει, πόσο μάλλον περιθώριο διαμαρτυρίας (!!) για την επιβολή κυρώσεων για την παραβίασή του (!!) Είσαι δηλαδή πιο μάγκας από εμάς που τρέχαμε να προλάβουμε μην μας πιάσει η προθεσμία; ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ...ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ.

    Το εξοργιστικό με τον Πάλλη και τον κάθε Πάλλη, δεν είναι, ΦΥΣΙΚΑ, η παραβίαση του νόμου, πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ‘ΑΠΟ ΠΑΝΩ’ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ’ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥΣ’!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι διαφορετικές οι ευθύνες του κράτους και διαφορετικές του οδηγού. Το ότι το κράτος είναι ανεπαρκές δεν σημαίνει ότι οι οδηγοί θα παρανομούν και δεν θα τιμωρούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ :

    Ο γιός μου πήγαινε Αθήνα με το αυτοκίνητό μας τύπου τζίπ :
    Με ζώνη
    Με σύνεση

    Εκεί κοντά στον κόμβο του σχιστού του κάνουν μπλόκο δύο τροχονόμοι ( ώρα 3-4 το μεσημέρι) . Του ζητάνε χαρτιά κ.λ.π και του κόβουν κλίση για
    1. Χρήση κιν. τηλέφώνου (σωστό ,εγώ τον πήρα να δώ αν έφτασε και μου απάντησε σε 2 δευτ.)
    2.Μή τήριση "απόστασης ασφαλείας" . ΤΡΕΛΟ ,αν κάποιος σε μια μεγαλόπολη το εφαρμόσει ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !
    3.Εφερε¨"κοτσαδόρο" χωρίς να έχει ρυμουλκό . Αγνόησαν πως όλα τα "τζίπ" εισάγονται με κοτσαδόρο και αγνόησε πως λόγω της εξωτ. ρεζέρβας ο κοτσαδόρος είναι μέσα στο συνολικό μήκος του αυτοκινήτου.

    ΣΥΝΟΛΟ : 190 e

    Να είστε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Me to simpatheio file mou, alla auti akrivos h nootropia mas efere edw pou eimaste os laos kai kratos...

    Den ftanei diladi pou eisai paranomos, nai eisai paranomos kathos den exeis perasei kteo idios twra pou einai toso eukolo me ola ta idiotika kteo, alla zitas kai ta resta!

    Diladi anti na koitaksoume na eimaste swstoi prwta emeis, kai meta na milame gia tous allous, theloume prwta na ftiaksoume tous allous (se autin tin periptosi tin klouba tis astinomias) kai meta na diorthotoume emeis.

    OXI FILE MOU, auti akrivos h nootropia einai pas exei ferei se auto to simeio tis dimosias diafthoras. Epitelous STOP. Mideniki anoxi edw kai twra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ μεγάλε σκέφτομαι να καταγγείλω τους τροχονόμους γιατί τώρα τελευταία δεν γράφουν αυτούς που δεν φοράν κράνος και ξέρεις γιατί ? διότι βλέποντας τους άλλους να μην φορούν θα το βγάλω και εγώ , που από τότε που άρχισαν να γράφουν δεν κάνω μέτρο χωρίς κράνος , και για να μην είμαι αόριστος σε αυτά που γράφω σας λέω ότι η τροχαία Κηφισίας τώρα τελευταία αδιαφορεί για την σωματική μου ακεραιότητα μια που μου έχει τύχη επανειλημμένος να περνάμε μπροστά από τροχονόμο, μοτοσικλετιστές που ορισμένοι εξ ημών δεν έχουμε φορέσει το κράνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για το ΚΤΕΟ δεν χρειάζεται να τον βρίζετε τον άνθρωπο, αφού το παραδέχετε και μόνος του ότι είναι λάθος.
    Για το κράνος έχω να πω σε όσους οδηγούν:
    1) είναι από τις λίγες παραβάσεις που φαίνονται συνεχώς και από μεγάλη απόσταση, σε αντίθεση με ζώνη, κινητό, κτέο,κοτσαδόρους κλπ κλπ
    2) στη γειτονιά μου κυκλοφορούν ορισμένα αστυνομικοί με τις προσωπικές τους μοτοσυκλέτες συστηματικά χωρίς κράνος. Το θέμα είναι ότι εκτός της δικής τους έκθεσης σε κίνδυνο παρασύρουν και άλλους αφελείς που νομίζουν ότι οι έλεγχοι της Τροχαίας για τα κράνη ατονούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "3.Εφερε¨"κοτσαδόρο" χωρίς να έχει ρυμουλκό . Αγνόησαν πως όλα τα "τζίπ" εισάγονται με κοτσαδόρο και αγνόησε πως λόγω της εξωτ. ρεζέρβας ο κοτσαδόρος είναι μέσα στο συνολικό μήκος του αυτοκινήτου."

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το αυτοκίνητο να έχει κοτσαδόρο αν δε ρυμουλκεί κάτι βάση του ΚΟΚ. Κανένα τζιπ δεν εισάγεται με μόνιμο μη αποσπώμενο κοτσαδόρο. Καλά έκαναν και τον έγραψαν και γι' αυτό λοιπόν.

    Δεν κάνει κακό να κάτσετε να διαβάσετε και τον ΚΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλος, με φτιαγμενο φουλ VW Passat,τουρμπο, με πολλα λεφτα επανω, με κατι νερα, που ειχε ο δρομος, και παρ ολο που εχει ΤΑ φρενα,6πιστονα απο Καγιεν, επεσε λογω γλυστρας πανω σε τζιπ, με 0 χιλιομετρα.
    Ο μαλακας, ειχε κοτσαδορο.
    Το τι ζημια του εκανε, δε λεγεται.
    Τρια χιλιαρικακια!
    Ενω αν δεν ειχε, δεν θα παθαινε τιποτα,λογω της ελαχιστης ταχυτητας.
    Και η "πλακα", ειναι οτι ο αλλος την κοπανησε, πριν προλαβει ο φιλος μου να κατεβει να δει.
    Γιατι ηξερε βεβαια, οτι ηταν λαθος η υπαρξη του κοτσαδορου.
    Γι αυτο, οταν κανετε τη μαλακια, μην τη διαφημιζετε κιολας, γιατι ανθρωποι ειμαστε κι εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε κοτσαδόρο χωρίς ρυμουλκούμενο πίσω του, που εξείχε 10-15 εκατοστά, χτύπησα ένα βροχερό βράδυ πολύ άσχημα το καλάμι, επειδή ήμουν αναγκασμένος να περάσω ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Συνέβη πριν από 3-4 χρόνια!

    Δεν ξέρω αν γι' αυτό το λόγο απαγορεύεται να μένει ο κοτσαδόρος επάνω, χωρίς ρυμουλκούμενο, πάντως εγώ βρήκα ένα πολύ σημαντικό λόγο. Αν ήταν εκεί ο οδηγός του αμαξιού με τον κοτσ. θα τον έκανα τόπι στο ξύλο (αν ήταν του χεριού μου, φυσικά). Δεν υπήρχε εκεί κανείς όμως, οπότε ξέσπασα στα λάστιχά του.

    Αν βρήκατε ένα πρωί στο αμάξι σας με κοτσαδόρο και τα 4 λάστιχά του ξεφούσκωτα, χωρίς βαλβίδες επάνω, να ξέρετε από πού την πάθατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλα τουκανες του πουστη. Κι εγω τοχω σπασει το ποδι μου σε τετοιο σιδερο.
    Πολυς πονος ρε παιδακι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Μ..... ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΡΩΣΤΑΙΝΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΙ ΤΥΠΑΚΟΥΣ ΣΥΓΧΡΩΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ.
    ΑΝΤΕ Γ.... ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση