. ...ετοιμάζονταν με το Πανεπιστήμιο Πειραιά: Ο δεξιός πρύτανης, η κόρη και τα οικόπεδα στη "Ρετσίνα". Τους το χάλασε η Μαριέττα!...
...ετοιμάζονταν με το Πανεπιστήμιο Πειραιά: Ο δεξιός πρύτανης, η κόρη και τα οικόπεδα στη "Ρετσίνα". Τους το χάλασε η Μαριέττα!!!.
.Του Στάθη
Παλαιολόγου
. .
Ο Κ. Σημίτης μπορεί να μην πατάει το πόδι του στον Πειραιά, κι ας είναι βουλευτής του, όμως μια σκοτεινή υπόθεση που συνδέεται με "αυλικούς" του δεν έχει ερευνηθεί καθόλου.
Αφορά την περίφημη υπόθεση της απόπειρας μεταφοράς του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην περιοχή "Ρετσίνα" του Πειραιά κατά την περίοδο που ήταν παντοδύναμος πρωθυπουργός. Την μεταφορά αυτή προοωθούσε ο τότε πρύτανης του Πανεπιστημίου και επίλεκτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλειος Μπένος. Είναι ο πρύτανης που επιμελήθηκε όλων των διαδικασιών για να προσληφθεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιά η Μαριλένα Σημίτη, κόρη του κ. Σημίτη. Ο κ. Μπένος περηφανευόταν για τις πολύ καλές του σχέσεις με τον κ. Σημίτη.
Μέχρις εδώ δεν υπάρχει κάτι ...εξαιρετικά περίεργο. Το περίεργο -που δεν ερευνήθηκε ποτέ....- είναι ποιοι -γνωρίζοντας εκ των προτέρων και εκ των έσω τι σχεδιαζόταν- αγόρασαν σε σχετικά χαμηλές τιμές όλες τις γύρω εκτάσεις στην περιοχή της Ρετσίνας, εκεί όπου θα πήγαινε το Πανεπιστήμιο...
Κατά ...σύμπτωση, ήταν άνθρωποι καταγεγραμμένοι ως "σημιτικοί", με έντονη ανάμειξη στα θέματα του Πειραιά και οι οποίοι με αυτον τον τρόπο θα αποκτούσαν ακίνητη περιουσία με τεράστια υπεραξία λόγω της μεταφοράς του Πανεπιστημίου!
Την απόφαση της κυβέρνησης για τη μετεγκατάσταση του Πανεπιστημίου του Πειραιά στην περιοχή Ρετσίνα είχε μάλιστα ανακοινώσει ο ίδιος ο κ. Σημίτης ως πρωθυπουργός σε σύσκεψη με τη συμμετοχή του τότε πρύτανη του Πανεπιστημίου Β. Μπένου , επικεφαλής φορέων της πόλης και του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Σ. Κοσμίδη, όπως έγραφαν στις 3 Νοεμβρίου 2001 οι εφημερίδες (εδώ).
Τελικά, ποιος μπλόκαρε αυτή την μετεγκατάσταση; Η Μαριέττα Γιαννάκου μόλις ανέλαβε υπουργός Παιδείας μετά τις εκλογές του 2004. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να αποκαλύψει η ίδια τους πραγματικούς λόγους που το έκανε...
Δεν αποκλείεται λοιπόν να τους δούμε αυτούς τους "σημιτικούς" -επιφανείς αλλά ...συνταξιούχοι ορισμένοι εκ των οποίων είναι τώρα- να στελεχώνουν τώρα το φημολογούμενο νέο κόμμα και να διδάσκουν -υπό την σκέπη του τέως πρωθυπουργού- πολιτικό ήθος!
.
Το θέμα πάντως έχει κι άλλες πτυχές. Η διαπλοκή με τη ΝΔ έχει και συνέχεια!
--------------------------------
Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ
ΑπάντησηΔιαγραφή(ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ)
Μήπως η κ.Γιαννάκου το έκοψε επειδή οι δικοί της σκόπευαν να αγοράσουν αλλού οικόπεδα;Με το συγκεκριμένο κόλπο της ''αναβάθμισης'' υποβαθμισμένων περιοχών έχουν γίνει πλούσιοι αρκετοί πολιτικοί και τα κολαούζα τους, βλέπε περιοχή Ψυρρή η οποία θα μετονομαστεί σε Λαλιωτιάδα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μίσος των Κουριάδων εναντίον του Σημίτη βρήκε ευκαιρία τώρα να εκδηλωθεί .
ΑπάντησηΔιαγραφήΦτάνει σε σημείο να συμμαχήσει με την κλίκα Παναγιωτακόπουλου .
Τις μαλακίες εναντίον της κόρης του Σημίτη τις είχαμε ξαναδιαβάσει στο κωλόχαρτο του Γιώργου Κουρή .Ξέρετε εκείνο που είχε γκρεμίσει τον Καραμανλισμό αλλά τώρα τον ...ξανακτίζει με διαφημίσεις .
Είχε απαντήσει στην Κουράδικη κουραδο-τουαλέττα το ίδιο το Πανεπιστήμιο .
Οι μέθοδοι του Γκαίμπελς που μια ζωή χρησιμοποιείτε Κουριάδες – Κουράδες
δεν περνάνε το 2008 .Κονομήσατε τ’άντερά σας αλλά είσαστε αχόρταγοι .
Στο τέλος η ίδια η Κουραδομηχανή , σας πνίγει .
Και σύ Καψαμπελάκο κάνεις την κουραδίτσα των κουνιάδων σου ;
Ο βουλευτής κ. Α. Παπαδόπουλος είπε:
ΑπάντησηΔιαγραφή«Sτις προηγμένες δημοκρατίες οι πρωθυπουργοί δεν διαγράφονται»
Στις προηγμένες δημοκρατίες απ όσο γνωρίζω οι πρωθυπουργοί όταν κλείσει ο κύκλος τους πάνε σπίτι τους και γράφουν βιβλία.
Sτην δική μας «δημοκρατία» τι γίνεται;
Ο βουλευτής κ. Α. Παπαδόπουλος είπε:
ΑπάντησηΔιαγραφή«Sτις προηγμένες δημοκρατίες οι πρωθυπουργοί δεν διαγράφονται»
Στις προηγμένες δημοκρατίες απ όσο γνωρίζω οι πρωθυπουργοί όταν κλείσει ο κύκλος τους πάνε σπίτι τους και γράφουν βιβλία.
Sτην δική μας «δημοκρατία» τι γίνεται;
Καλά τώρα το θυμηθήκατε? Αυτό έγινε πριν από 4-5 χρόνια!! Και όσο για τον Μπένο, ναι μεν ήταν (ή ακόμα είναι) στέλεχος της ΝΔ και μάλιστα της ακροδεξιάς της πλευράς, αλλά εκείνη την εποχή είχε συμμαχήσει με ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΠ. Η ΠΑΣΠ εξέλεξε τον Μπένο 2 συναπτές θητείες και αυτό είναι γνωστό σε όλους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜήπως θα πρέπει να διερευνηθεί και η σχέση του πρώην πρύτανη με στελέχη του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά (βλέπε επιτελείο Φασούλα), όσον αφορά τις ατασθαλείες με τους ξενώνες του Πανεπιστημίου? Ή μήπως οι αγαστές σχέσεις του με άτομα του κλήρου που τον κατέστησαν στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης? Και για τους εκβιασμούς του προσωπικού να μην πούμε τίποτα?
Η οκταετής θητεία Μπένου είναι μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠαΠει. Η Δικαιοσύνη έχει αμελήσει/ξεχάσει/παραβλέψει-όχι όμως και όλοι εμείς που ζήσαμε τα γεγονότα από κοντά.
ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ .
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ 1996 .
ΑΙΣΧΟΣ , ΑΙΣΧΟΣ , ΑΙΣΧΟΣ .
Ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ . ΤΟΤΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ .
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ , Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΗ . ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 1996 , ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ .
ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟ 1996 ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ-ΠΑΣΟΚ .
ΜΕ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΑΚΗ , ΠΑΠΟΥΤΣΗ κλπ κλπ ΑΠΕΣΩΒΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ .
ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΤΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ , Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ‘’ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ‘’ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ .
ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ .
ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Πρώην Πασόκος
Oι παρεπιδημούντες τη Χαριλάου Τρικούπη δεν θα πρέπει να ήταν ευτυχείς για την αίσθηση που προκάλεσε η (κατ΄ αυτούς...) «επίδειξη πυγμής» του προέδρου τους. Αν εξαιρέσει κανείς μερικές εφημερίδες της Δεξιάς, δεν νομίζω ότι άκουσαν καλή κουβέντα από κανέναν άλλο. Εκτός κι αν τα χειροκροτήματα του Τράγκα θεωρούνται αρκετά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑνησυχία, περίσκεψη, δυσφορία, μούδιασμα έστω, ήταν οι πιο επιεικείς χαρακτηρισμοί των αντιδράσεων που προκάλεσε η απόφαση του Παπανδρέου. Μια απόφαση η οποία (αν κρίνω από τις πρώτες αυτές αντιδράσεις...) δεν κατάφερε να πετύχει ούτε τον πρώτο και σχεδόν μοναδικό στόχο της: να ανορθώσει το ηγετικό προφίλ του προέδρου του ΠαΣοΚ.
Ο λόγος είναι απλός. Κανένας δεν πείθεται ότι ο Σημίτης δημιουργούσε πρόβλημα στον Παπανδρέου και στο ΠαΣοΚ. Εδώ και τεσσεράμισι χρόνια ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε καμία εσωκομματική δραστηριότητα, δεν συμμετείχε σε κανένα όργανο, σε καμία διαδικασία, σε καμία απόφαση. Από τον Σεπτέμβριο και μετά, ούτε καν παρίστατο σε κομματικές συνεδριάσεις.
Μιλούσε σπανίως και για γενικά θέματα, όπως η Ευρώπη ή η λειτουργία της δημοκρατίας. Ουδέποτε άσκησε δημόσια κριτική στον διάδοχό του και ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα στο ΠαΣοΚ με κάτι που είπε ή έπραξε. Σπανίως απερχόμενος πολιτικός έχει δημιουργήσει λιγότερα προβλήματα στον διάδοχό του.
Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε γνώμη για τα πράγματα και δεν ανησυχούσε για την πορεία του ΠαΣοΚ; Κάθε άλλο. Ουδέποτε όμως η γνώμη του ή η ανησυχία του λειτούργησαν αποσταθεροποιητικά. Μόνο στους εγκεφάλους των ανεγκέφαλων της Χαριλάου Τρικούπη μπορούσε ο Σημίτης να αποτελεί απειλή για τον αρχηγό τους.
Εδώ λοιπόν είναι το μυστικό. Οι ανεγκέφαλοι εγκέφαλοι θεώρησαν ότι ο Παπανδρέου έκανε μια κίνηση εναντίον ενός αντιπάλου του. Μόνο που κανένας άλλος στην ελληνική κοινωνία δεν θεωρούσε ότι ο Σημίτης ήταν αντίπαλος του Παπανδρέου. Και γι΄ αυτό η «επίδειξη πυγμής» του προέδρου έπεσε στο κενό. Για να την αποτελειώσει ο ίδιος ο Σημίτης στη δεύτερη επιστολή του με το αδιάφορο και απαξιωτικό «κάνε ό,τι νομίζεις».
Ετσι η μαγκιά απεδείχθη κουτοπονηριά. Ποιο ηγετικό προφίλ να ενισχυθεί λοιπόν; Απλώς οι ανεγκέφαλοι εγκέφαλοι ψάχνοντας μια λύση δημιούργησαν άλλο ένα πρόβλημα. Ούτε το ΠαΣοΚ ούτε ο Παπανδρέου το είχαν ανάγκη.
Καλή η ιστορία με τη μόνη διαφορά πως ο Μπένος ουδέποτε υπήρξε στέλεχος της ΝΔ. ΠΑΣΟΚ ήταν και μάλιστα είχε αναλάβει έναντι υψηλών αμοιβών 3-4 αναλογιστικές μελέτες για τα ταμεία από το 1993 - 2002 (η μία ήταν του ΟΓΑ αν θυμάμαι καλά).
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ φασίστας δεξιός Σημίτης φταίει για όλα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Σημίτης είχε εκλεγεί με 68% Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δεν διέγραψε ποτέ κανέναν, ο φασίστας.
Γίνεται σοσιαλισμός χωρίς διαγραφές σύντροφοι;;
Ο Σημίτης είναι δεξιό καθήκι διότι κράτησε στην κυβέρνησή του μέχρι το τέλος τους αντιπάλους του, τον Άκη και τον Αρσένη για όσο ήταν βουλευτής, παρά το ότι τον αμφισβητούσαν συνεχώς και δημόσια.
Είναι φασίστας διότι ανέχθηκε να διαφοροποιηθεί ο Γιωργάκης, όντας Υπουργός του, και να προτείνει το 2003 δημοψήφισμα για το Ευρωσύνταγμα.
Ο Σημίτης είναι δεξιός φασίστας διότι προσποιούταν πως δεν χρειάζεται να κάνει επίδειξη πυγμής για να πείσει πως κάνει για Πρωθυπουργός.
Ο Σημίτης είναι δεξιός φασίστας διότι δεν είχε ούτε μια ξανθιά βυζαρού γκόμενα ο άθλιος.
Ο αριστερός Γιώργος που (επαν)εξελέγη με 53% μας έδειξε την πεμπτουσία του σοσιαλισμού με τη διαγραφή του φασίστα.
Μπράβο Γιώργο! Θέλουμε καθαρό κόμμα με την Άντα (να την προσέχεις αυτή, δεν είναι συγγενής εξ αίματος), το Νίκο και τη λοιπή οικογένεια. Να διαγράψεις όλους τους άλλους. Σε υπονομεύουν εξ ορισμού...
Και, που'σαι Γιώργος: πιάσε και γκόμενα μια ξανθιά βυζαρού μήπως πιστέψουν οι αυτόχθονες ιθαγενείς πως είσαι η μετενσάρκωση του Μεγάλου Τιμονιέρη γαμ..κουλα.
Πως αλλιώς θα ξαναζήσουμε τις ηρωϊκές εποχές που ο ΗΓΕΤΗΣ μας (ήχος εκσπερμάτωσης) ήταν συνέχεια απόντας (ακόμη και στις συνόδους κορυφής τον ψάχνανε) διότι πνιγόταν στους χυμούς των τροφαντών κοριτσιών;; Αυτή δεν είναι η εκτουσία του σοσιαλισμού, σύντροφοι; εεε;
Γιώργο, και όταν επαναφέρουμε το σοσιαλισμό στην Ελλάδα (το ντούρο, όχι τον εκσυγχρονισμό), να καθιερώσεις όπως ο σύντροφος Καντάφι τάγμα δίμετρων ξανθών καλλονών που θα είναι η προσωπική φρουρά σου και η σιλικονάτη εμπροσθοφυλακή του κινήματος.
Προσέυχομαι σε σένα, ω μεγάλε σοσιαλιστά ηγέτη μου...
Sas diavazo kathe mera, eisaste foveroi.. omos giati ton exete faei ton Simiti? Diavazontas ta arthra, xekathara katalaveneis oti yparxei mia grammi enantion toy.. den einai afto kala gia sas...
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε τετοιες περιπτωσεις χρειαζονται τα.."λαικα δικαστηρια" ..
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοινη :
θανατος και αμεση εκτελεση ,δεν εχει μα και ξεμα..
Γιατι μετα υπαρχει "ασε,κατσε να δουμε" και τα σχετικα..
Τις προαλλες ειδα την εκτελεση τσαουσεσκου και τσαουσεσκενας..
Σε καποιο ντοκυμαντερ.
Συνοπτικη δικη και εκτελεση.
Ηταν να το χαιρεσαι..
Βλεποντας τον "μεγαλο ηγετη" να ψοφαει..
τζων
Οταν λετε διωρισε στο Παν/μιο, εννοειτε οτι δεν ειχε τα προσοντα, η μπηκε εκτος νομιμων διαδικασιων, η αλλο τι;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜας το κανετε λιανα παρακαλω, γιατι ετσι, πολυ ξεκρεμαστο μενει.
Και δεν τον ειχα για τετοια τον Κινεζο.
Και μην ξεχνατε, οτι τη συνταξη του σαν καθηγητη Παν/μιου, την ειχε δωρισει στη Σχολη που ηταν, αλλο που οι κλεφτες, που ηταν εκει, τα φαγανε τα λεφτα και μερικοι απ αυτους, πηγαν και στη φυλακη.
Tελικά, τους αλήτες ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠριν μερικές μέρες στην Βουλή , ο Πρόεδρος του Πασοκ Γιώργος Παπανδρέου μας ανέλυσε το πως βλέπει αυτός το προφίλ ενός σύγχρονου ηγέτη .
ΑπάντησηΔιαγραφήΜας είπε πολλά ωραία για Πολιτικό Ήθος Δημοκρατικά ιδεώδη και διαδικασίες .
Παρέλειψε να αναφέρει ότι ένας ‘’σύγχρονος ηγέτης ‘’ πρέπει να βάζει από τα χαράματα μέχρι βαθείας νυκτός τα τσιράκια του να εκτοξεύουν συκοφαντίες εναντίον των οικογενειών άλλων πολιτικών .
Τσιράκια όπως ο Διαπορών .
ΠΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ την Παρασκευή το απόγευμα να διαγραφεί ο Αλέκος Παπαδόπουλος; Πολύ και καθόλου. Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον κόμμα των άκρων.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΘΟΛΟΥ, σύμφωνα με τους κυνικούς. Κατά την εκτίμησή τους, το «ρουλεμάν» περί διαγραφής Παπαδόπουλου και Νασιώκα βγήκε από τη Χαριλάου Τρικούπη για εκφοβισμό. Των ιδίων και των υπολοίπων. Όπως φάνηκε- και- στην περίπτωση Σημίτη, οι διαγραφές δεν προαναγγέλλονται. Γίνονται. Τα περί καρατόμησης Αλέκου ή Έκτορος- αλλά, στην πορεία, και Νάσου Αλευρά ή Σούλας Μερεντίτη- ήθελαν να «παγώσουν» συμπαθούντες, διαφωνούντες και όσους γενικώς έχουν επιφυλάξεις για την τύχη που επεφύλαξε ο Παπανδρέου στον Σημίτη. Δηλαδή, να τους κάνουν να σκεφτούν δύο φορές πριν μιλήσουν. Άρα, να μη μιλήσουν καθόλου.
Ο ΑΛΕΚΟΣ κινδύνεψε πολύ, σύμφωνα με τους απαισιόδοξους. Αυτοί πιστεύουν ότι η τοποθέτηση υπεράνω Κοινοβουλευτικής Ομάδος- και επί της ουσίας, η διαγραφή- του Κώστα Σημίτη ανοίγει έναν κύκλο πολιτικής βίας στο ΠΑΣΟΚ. Όταν τα βάζεις με έναν πρώην πρωθυπουργό, είσαι αναγκασμένος να αντιμετωπίσεις με αντίστοιχο τρόπο όλους εκείνους που μπορεί να πάρουν αντίστοιχη θέση. Εκεί οδηγεί η επίδειξη πυγμής που πρέπει να επιβεβαιώνεται σε κάθε νέο κρούσμα. Αλλιώς δεν υπάρχει.
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ θέλει δημοψηφίσματα για κάθε μείζον θέμα που θίγει τους πολλούς. Στο κόμμα του όμως θέλει ομοφωνία. Αντιθέτως, ο Αλέκος λειτουργεί με όρους ατομικού αυτοπροσδιορισμού. Ο ίδιος αρέσκεται να λέει πως αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως περίπτερο. Και στο περίπτερο χωράει, ως γνωστόν, μόνον ένας- αν και περνούν πολλοί. Άλλοι ψωνίζουν. Άλλοι χαζεύουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Άλλοι δίνουν εκεί ραντεβού. ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ του κυρ Αλέκου κινδύνεψε την Παρασκευή να πέσει επάνω του η πράσινη νταλίκα. Ευτυχώς, η στραβοτιμονιά ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση και ο περιπτεράς γλίτωσε- προς το παρόν.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ.
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4ΜΑΣΕΛΕΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ" ΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ "ΔΑΝΕΙΣΕ'(??????)
ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΔΕΣΕΙ.
ΓΙΩΡΓΟΣ Α.
Έλεος βρε press-gr, έχεις χάσει κάθε αξιοπιστία…
ΑπάντησηΔιαγραφήΛυσσάξατε τις τελευταίες μέρες σε κίτρινο αντι-σημτισμό.
Γελοιοποιείστε, διότι πετάτε τη σπόντα και μετά εξαφανίζετε το post!!! Και γαμώ τις δημοκρατικές και αριστερές πρακτικές…
Το άλλο χθεσινό post (αυτό με τη φάτσα του Τσουκάτου) που απειλούσε με αποκαλύψεις για συνεργάτες του Σημίτη, τι έγινε ρε παιδιά; Το έφαγε η μαρμάγκα;
Το κατεβάσατε άρον-άρον;;;; Χαχαχα!!!
Είχε τρομερή πλάκα: «φήμες που αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή όχι» έλεγε!!
Απίστευτο!!
Που είναι οι αποκαλύψεις οεοοοο;;
Παιδιά, μην κατεβάζετε μόνοι σας τις συκοφαντίες σας… Αφήστε τις εκεί να τις καμαρώνουμε.
ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ «ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ Η ΟΧΙ»
Οι φήμες που φτάνουν στα αυτιά μου λένε ότι επειδή στο παρελθόν στενοχωρήσατε τη Νουδούλα και τον Πραγματικό Πρωθυπουργό (ΠΠ εφεξής) της χώρας (το Θοδωρή καλέ…), «έγινε προσέγγιση» για να μη σας ξεσκίσει τελείως ο ΠΠ (μπορεί αν θέλει διότι ως τέως αριστερός κρύβει φασίστα μέσα του) και τώρα προσφέρετε υπηρεσίες στη Νουδούλα. Ποιες υπηρεσίες;
ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ: ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ!!!
Αν ο Γιωργάρας κρατήσει την καρέκλα του (καρεκλίτσα για την ακρίβεια), η Νουδούλα θα πορευτεί αμέριμνη μέχρι την επόμενη εκλογική νίκη.
Αν πέσει ο Γιωργάρας, ζήτω που καήκαμε. Ανοίγει ξανά το παιχνίδι με οποιονδήποτε άλλον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Και όταν λέω οποιονδήποτε κυριολεκτώ, με εξαίρεση (τον ΓΑΠ φυσικά και) τον Μπένι που κάηκε.
Και το εννοώ: αν το ΠΑΣΟΚ χρήσει αύριο τον νέο αρχηγό του με κλήρωση εκ των απλών μελών του, τον πιο άγνωστο φούφουτο να ορίσει αρχηγό, το ΠΑΣΟΚ θα πάρει τα σώβρακα της ανύπαρκτης ΝΔ…
Εδώ έχουμε διαγωνισμό αχρηστίας. Γι αυτό έχουμε πιάσει πάτο ως χώρα. Η άχρηστη ΝΔ μοιάζει με Γερμανική πολυεθνική μπροστά στο τριτοκοσμικό Πασοκ του Γιώργαρου…
Γι αυτό ρε παιδιά, τα πράγματα είναι σοβαρά. Πρέπει να στηριχτεί επειγόντως ο Γιωργάρας, τώρα που τρεκλίζει και παραπαίει από το νέο αυτογκόλ του.
Διακυβεύεται πολύ πράγμα εδώ πέρα. Μια ολόκληρη νέα τετραετία μάσας της ΝΔ, είναι πολλά λεφτά Άρη μου.
Τον Γιωργάρα και τα μάτια σας παιδιά…
Γι αυτό ρίξτε όσο περισσότερη λάσπη μπορείτε στο Σημίτη.
Αλλά, ρε γαμώτο, να έχει και λίγη ουσία η λάσπη για να πιάσει… Μην πέφτει έτσι άδοξα με ξερό ήχο «πλιατς»…
Και, που’σαι, μην κατεβάζεις τα posts κατά του Σημίτη. Εξάλλου το αφεντικό θα στενοχωρηθεί άμα τα κατεβάζετε και μπορεί να χαλάσει η συμφωνία…
Κοντεύει να γεμίσει όλη η σελίδα σας με posts κατά του Σημίτη και μου γουστάρει εμένα αυτή η ομοιομορφία. Ρε τον πεθαμένο Κινέζο, τι σας έκανε πάλι και τρέχετε με τη γλώσσα έξω…
Ότι και να κάνετε, θα είσαστε πάντα πίσω. Απλώς γιατί αυτός είναι πάντα 10-20 χρόνια μπροστά.
Καλό αγώνα…
WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM
ΑπάντησηΔιαγραφήΔιαβάστε τι κρύβεται πίσω από την ρήξη ΓΑΠ-Σημίτη.
Τα συμφέροντα,οι προστάτες, και στο βάθος...η Λέσχη Bilderberg!!!
WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM
ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ
Τα γαϊδούρια του Σημίτη...
ΑπάντησηΔιαγραφήΔυστυχώς, ο κύριος Σημίτης δεν ξέχασε κανέναν απο τους φίλους του, τους συμμαθητές του, τους συμφοιτητές του, τους διευθυντές των πολιτικών του γραφείων, τους συναδέλφους του (με τους τελευταίους ειδικά έγινε το πανηγύρι της αρκούδας...) και όποιους εν πασει περιπτώσει φίλους και γνωστούς του, όταν ήταν Πρωθυπουργός.
Αντιλαμβάνομαι το άγχος του στην προσπάθειά του να φυλάξει τα νώτα του...
Δεν βάζεις όμως ακόμα και απατεώνες σε κύριες θέσεις όταν είσαι Πρωθυπουργός για να προστατέψεις τα νώτα σου διότι τελικά απο αυτούς μαχαιρώνεσαι...
Η αθλιότητα του αλισβερισιού επι Σημίτη ήταν εξωπραγματική...
Το καλό ήταν οτι υπήρχε πάντα ένα καρότο που συγκέντρωνε τα βλέμματα πριν προβάλει το σώμα του «γαιδάρου...» του κάθε γαιδάρου.
Έτσι θυμόμαστε τα καρότα και ξεχάσαμε τα «γαϊδούρια» του Σημίτη τα οποία μια που δεν είχαν την ευθιξία να κάνουν χαρακίρι θα έπρεπε να τους το επιβάλλει ο Ελληνικός λαός... και η υποτιθέμενη ανεξάρτητη δικαιοσύνη...
Αυτά δεν σημαίνουν οτι δεν ήταν αποτελεσματικός ο ίδιος ο Σημίτης... αλλα παρά τα έργα του δεν άφησε καλή γεύση...
Γιατί άραγε...;
Γιατί τον πετροβολούν ενω θα έπρεπε να τον δοξάζουν, τουλάχιστον τα «γαϊδούρια» του;
Πραγματικά δεν θελω να σχολιάσω,γιατι δε γνωρίζω...Αν και γνωρίζω τη διαφθορά στην Ελλαδα και ολοι διορίζουνβ την οικογενεια τους...Ωστόσο η κ .Σημίτη ειναι πολυ καλη καθηγητρια!Την έχω!(ΤΟυλαχιστον κατι ειναι κ αυτο από το να ταν καμια που μπαινει με το καφε στο χερι ή δεν ερχεται στα μαθηματα,οπως αλλοι,με τιτλους και τιτλους!!)
ΑπάντησηΔιαγραφήΟρθώς διέγραψε τον Σημίτη ο Γιωργάρας. Μόνο που δεν κατάλαβε το τζίνι πως ακριβώς αυτό ήθελε ο Σημίτης!! Αυτό γουστάρει ο Σημίτης, να τον διαγράφουν οι κάφροι!!! Ηδονίζεται ο διεστραμμένος…
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι η 4η φορά που το ΠΑΣΟΚ τον διώχνει. Ο Σημίτης φτιάχνεται κάθε φορά που τον διαγράφουν, διότι γουστάρει να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα της καφρίλας…
Γι αυτό είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ο κοντός Σημίτης. Τους έχει όλους γραμμένους.
Ξαφνικά, ρίχνει ένα μπαμ και τρέχουν όλοι πανικόβλητοι. Είναι Ο πολιτικός που έχει δημιουργήσει γεγονότα τα τελευταία 15 χρόνια. Με λίγες και ξερές λέξεις, λέξεις που σκοτώνουν, τα λέει ΟΛΑ.
Στο Γιωργάρα του είπε σε μισή σελίδα ένα μεγαλοπρεπές «αντε και γα.. και εσύ και ο γρίλος σου»… Επιτέλους, κάποιος έπρεπε να του μιλήσει για το REXONA του Γιωργάρα, διότι το κόμμα που πάει να φτιάξει ζέχνει δεκαετία του ’70 και τριτοκοσμικές επιρροές Μπααθ και Σαντάμ Χουσεϊν (ως κακόγουστη φάρσα εννοείται, να μην υποτιμούμε και τις ικανότητες του Σαντάμ…). Βρωμάει Παναγιωτακοπυλίλα και μας θυμίζει μπόχα από φτηνογκόμενες βυζαρούδες που παστρεύθηκαν Πρωθυπουργούς.
Και ότι και να λένε οι κουραδομηχανές, οι γραφικοί βαλκάνιοι πυροβολημένοι, οι τριτοσκοσμικοί («αριστεροί» τρομάρα τους…) οπαδοί της θρησκευτικής αίρεσης «ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ», ο Σημίτης έχει μπει στην ιστορία ως μεγάλος αναμορφωτής της Ελλάδας, μαζί με τον Ελ. Βενιζέλο και τον μετα-δικτατορικό Καραμανλή (ας του κάνουμε αυτή τη χάρη, ας μην είμαστε μικρόψυχοι) .
Το πόσο τσούζει αυτό που έκανε ο Σημίτης φαίνεται από το γεγονός ότι έχει γεμίσει όλο το blog σας με άρθρα εναντίον. Γιατί ρε παίδες τόση σημασία στο ξοφλημένο Κινέζο;;;
Αλλά τι να κάνουμε, όταν αυτός που συναγωνίζεται τον «Κανέναν» στις δημοσκοπήσεις διαγράφει το Σημίτη, η γη ρίχνει μια διαστημική πορδή από τα γέλια…
Με κάτι ΤΕΤΟΙΑ κινδυνεύει το μπλογκ να ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήτι θα βγάλετε από τη φαντασία σας ακόμα για αυτόν το μεγάλο Πρωθυπουργό.
Αν δεν ήταν αυτός, και είχε αναλάβει η ΝΔ αμέσως μετά τον Παπαντρίκο τώρα δεν θα υπήρχαμε στον Χάρτη.
Αν μπόρεσε η ΝΔ να επιβιώσει 3,5χρόνια το χρωστάει στον Σημίτη που συμμάζεψε τα πράγματα...
Τί χάρη δεν σας έκανε όταν ήταν πρωθυπουργός και είσαστε τόσο εμπαθείς μαζί του? ή μήπως είσαστε ΝΔ και θέλετε Γιωργάκη για αντιπολίτευση.
Τουλάχιστον ο Κακαουνάκης το παραδέχτηκε ότι του ζήτησε να κάνει ραδιοφωνικό σταθμό και δεν έγινε γι' αυτό....
Εσείς τί?