GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ανοίξτε το φάκελο "Δίκα"...».

. Βράζει η ΝΔ για τη σύζυγο του Γ. Αλογοσκούφη. Το σκάνδαλο με τη Διώρυγα της Κορίνθου, η κουμπαριά με τους εφοπλιστές και η ...Πάολα Μάλοβ...

.
Βράζει η ΝΔ για τη σύζυγο του Γ. Αλογοσκούφη. Το σκάνδαλο με τη Διώρυγα της Κορίνθου, η κουμπαριά με τους εφοπλιστές και η ...Πάολα Μάλοβιτς!

Τι είχε αποκαλύψει το Press-gr...

.
Οι καταγγελίες για την κ. Δίκα Αλογοσκούφη στη Βουλή, σε σχέση με τον ΟΤΕ, επαναφέρουν και τα άλλα "ανοικτά μέτωπα" που την αφορούν. Πρόκειται για αποκαλύψεις που είχε κάνει παλιότερα το Press-gr και είχαν κάνει αίσθηση. Τώρα, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ ζητούν να ανοίξει ο φάκελος "Δίκα".
Θυμίζουμε συνοπτικά:
-Την υπόθεση της Διώρυγας της Κορίνθου που έχει ανατεθεί η διαχείρισή της στον αγγλικό όμιλο Sea Container με τη θυγατρική εταιρεία την "Περίανδρος ΑΕ". Η Sea Containers βρίσκεται σε κατάσταση οικονομικής χρεοκοπίας αλλά το υπουργείο Οικονομικών δεν έκανε τίποτα για να ακυρώσει τη σύμβαση παραχώρησης. Επίσημος χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Sea Containers είναι η Δικαία Αγαπητίδου-Αλογοσκούφη. Διαβάστε εδώ την αποκάλυψή μας
-Την υπόθεση της "κουμπαριάς" με τον εφοπλιστή Λασκαρίδη. Διαβάστε εδώ την αποκάλυψή μας.
-Την υπόθεση με τα κτήματα Νάστου και την Πάολα Μάλοβιτς που διατάχθηκε έλεγχος σε βαθμό κακουργηματος. Εχει και με το θέμα αυτό σχέση η κ. Αλογοσκούφη. Διαβάστε εδώ την αποκάλυψή μας.

Και υπάρχουν, λένε οι γνωρίζοντες, κι άλλα!
----------------------------------------------------

13 σχόλια

  1. ΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ , ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
    Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ[ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΚΕΙ] ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΕΝΑ ΑΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
    Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΑΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΧΩΜΕΝΗ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΙΣ ΞΕΡΕΙ.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΑΣΕΙ;
    Ο ΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    -ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΛΟΓΚ.ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι που μίλησε ο Γκαργκάνας με κάλα λόγια είχα αμφιβολίες για τον Αλογομούρη τώρα καμία, έσκασε και αυτό άντε Δάμαλε στείλτον από εκεί που ήρθε να κάνει παρέα στον Κινέζου, Παπαντωνίου και Ακη, αλλιώς στο τέλος θα καταλήξεις όπως η Μαιμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χορτάσαμε ευεργέτες τα καταργηθεί αμέσως από την ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και να επέμβει άμεσα εισαγγελέας για τις καταγγελίες που υπάρχουν στο Αλογοσκουφεικο...

    Καραμαλνή ξύπνα αν δεν θες να έχεις την τύχη του Κινέζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά.

    Η ΝΔ στην κυβέρνηση =
    η μπίζνα στην εξουσία.

    Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο φυσιολογικά τους φαίνονται όλα αυτά σε αυτούς του άθλιους ΝΔ...

    Αυτά που έλεγαν για τους Πασόκους είναι μικρούλικα πταισματάκια σε σχέση με τα όργια που έχουν στήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έιχαμε τους πράσινους πλάκωσαν και οι μπλέ ευεργέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:


    Εκφωνητής Σταύρος Αλογοκοστόπουλος
    1ον Ανακοινωθέν, εκ του Γενικού Εκποιητικού Στρατηγείου 19-6-2008, ώρα 00:30 π.μ.

    "Εδώ, ραδιοφωνικός σταθμός Αθηνών.
    Έκτακτον ανακοινωθέν:

    Η Ελλάς, από της 1ης πρωϊνής σήμερον, ευρίσκεται εις εμπόλεμον κατάστασιν προς την ημετέραν περιουσίαν.
    Μεταδίδομεν το πρώτον ανακοινωθέν του Ελληνικού Γενικού Στρατηγείου Εκποιήσεων.

    Αι Γερμανικαί Οικονομικαί δυνάμεις προσβάλλουν από της 1ης πρωϊνής σήμερον τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της ελληνοελληνικής περιουσίας και υποδομής.
    Αι ημέτεραι δυνάμεις αυνανίζονται επί του πατρίου εδάφους".


    ακολουθεί ο Εθνικός Ύπνος και το τραγούδι της νεοδημοκραμίζας.

    Με την χορηγία του:
    Lame School of Alcoholics

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΗ Η κα ΔΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρέ Δημοσιο- γρα-φίδια, παρατήστε λίγο τη λούφα και την ξάπλα, και πέστε μου (ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ, λέω), τί σχέση έχει τό Ζεύγος με κάποιον καθηγητή Οικονομικών, Αγαπητίδη, όστις επί Επταετίας ..., τί έκανε, τί ήτανε ?
    Εγώ με την αξίίία μου και το φιλόόόότιμόόόό μου ...

    Άντε, κουνηθήτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητό Πρεςς
    Τι έγινε με τα απλήρωτα τιμολόγια του κ. Αλογοσκούφη αξίας 180,000 ευρώ που είχε απλήρωτα στην εταιρία Δημ. Σχέσεων που είχε αναλάβει μέρος της προεκλογικής του καμπάνιαςκαι η οποία του έκανε αγωγή ? Που βρίσκεται αυτή η υπόθεση? Ερευνάται από κανέναν το κατά πόσο έχει υπερβει το΄όριο της προεκλογικής καμπάνιας ή μένουμε στο ότι η βουλή βρείκε και τους 300 νομιμότατους και μέσα στα όρια για έξοδα προεκλογικής καμπάνιας??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού ο κ(;) Καρχιμάκης αρέσκεται να παριστάνει τον ερευνητή και τεκμηριωτή διαφόρων με " ή χωρίς " σκαν΄δάλων, μήπως θα μποροπύσε να μας διευκολύνει λέγοντας μας ποιού υπουργου του ΠΑΣΟΚ που το όνομα θυμίζει ατμοσφαιρικό φαινόμενο, ήταν ή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλοστέλεχος αλυσίδας ξενοδοχείων που διέμεναν διαφορα στελέχη οργανισμών,επιχειρήσεων ΝΠΔΔ κλπ. όταν ερχόντουσαν στην Αθήνα για σεμινάρια και εργασίες επιμόρωσης ή όπου αλλού υπήρχαν ξενοδοχεία της εν λόγω εταιρίας,με ΟΛΑ τα έξοδα πληρωμένα απο την ΕΕ ή το Ελληνικό δημόσιο; Αντε κ. Καρχιμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιός ήταν τότε νομάρχης ρε παιδιά που έβαλε την υπογραφή του σ΄αυτή την απόφαση; Ποιός γνώριζε τότε την σημερινή εξέληξη των πραγμάτων; Μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή γιατί το να μπεί υπογραφή σε μια τέτοια απόφαση και με δεδομένη την Ελληνική νοοτροπία και γραφιοκρατεία, αναγόμαστε χρονικά στα μέσα της δευτερης τετραετίας Σημήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν κάνανε κάτι παράνομο η Δίκα και ο Δίκος να πάνε για δίκη. Το άκουσες δικιέ μου !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση