GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρατζαφέρης και Βουλγαράκης...

...τα είπαν στα όρθια πριν από τη συζήτηση κορυφής στη Βουλή . Του Δημήτρη Πιπερίδη Λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή συζήτηση κορυφής στη Βουλ...

...τα είπαν στα όρθια πριν από τη συζήτηση κορυφής στη Βουλή

.

Του Δημήτρη Πιπερίδη


Λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή συζήτηση κορυφής στη Βουλή για την ακρίβεια και την διαφθορά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης (που πολλοί περίμεναν πως και πως τι θα πει) διασταυρώθηκε -εμφανώς τυχαία - με τον υπουργό Ναυτιλίας Γιώργο Βουλγαράκη έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων. Συζήτησαν λίγο και στη συνέχεια ο κ. Βουλγαράκης, αντί να μπει στην αίθουσα συνεδριάσεων κατευθύνθηκε στα ενδότερα της Βουλής.

Απορία: Τι να συζήτησαν στα όρθια και για λίγο οι δυό τους; Τίποτε το ιδιαίτερο ή είχε κάποιο πολιτικό ενδιαφέρον η συζήτησή τους; Μάλλον ως παραπολιτικό μπορεί να καταγραφεί το στιγμιότυπο, ε;

--------------------------------------------

16 σχόλια

  1. τον θελει για βουλευτη στις προσεχες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπονοείτε ίσως ότι κάτι του τάξανε γα να μην μιλήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄Ακου ερώτημα τι συζήτησαν! Υπάρχει και στάση στα όρθια και με αρκετές παραλαγές μάλιστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΩ.

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ .

    ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 28 Ιούνιος 2008 12:26 μμ

    ==
    Ρε γαμημενα Bloopers-akia ,δεν ειπαμε να πατε να γαμηθειτε ??

    Αντε στο διαολο αγραμματα ..

    Ρε σκουντουφλες ειστε ανερματιστοι,ειστε ακαταλαβιστικοι ειστε πουστηδες που κατι θελετε να πειτε αλλα δεν μπορειτε!!
    Ειπαμε οχι μικρο μεγαλοι στα καφενεια ,κωλοτουμπες!!

    Χαζα! βρητε κανα αραπη και βολευτειτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματι ,μερικοι ανθρωποι ειναι αχαριστοι...
    Να βλεπεις τωρα το μητσοτακη (το δρακουλα) να παιρνει το καρατζαφερη να του φτιαχνει σταθμο το "Telecity" να τον κανει βουλευτη και αυτος να φερεται με αυτο το τροπο!!
    Αγενης και αχαριστος!!

    Και ξερετε βεβαια ποτε αρχισε να τα "σουρνει" στο μητσοτακεικο,ε??

    ΟΧΙ??
    Να σας θυμισω εγω.
    Ηταν τοτε με την υποψηφιοτητα Τζανετακη για την "υπερ-νομαρχια".
    κατεβηκε και ο καρατζαφερης και βγηκε η θεοδωρα Κουβελα το γενος Μητσοτακη και τον .."κουτσομπολεψε"..
    Μετα εκανε και ο ιδιος ο δρακουλας κατι 'αρνητικα" σχολια οταν ξεκινησε το .."κωμα του"..

    Απ τοτε ακουει μητσοτακης και γινετε "μαυρος"..

    Και μαλιστα τοσο πολυ νευριαζει που τελευταια βλεπω οτι μικρυνε και η καμπουρα του..
    Στα νευρα οφειλονται ολα..
    Και βαμμενο το μαλλακι σαν κορακας..
    Και την χωριστρα σαν τον χιτλερ..
    Αμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Κώστας Καραμανλής ανεδείχθη στην πρωθυπουργία της χώρας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Είχε κερδίσει το ΠαΣοΚ κατά κράτος και αναβαπτίσει την παράταξή του, της είχε αποδώσει λαϊκότητα και μαζί μανδύα εντιμότητας.

    Ο λόγος του πολλούς είχε συνεπάρει, το πλήθος τον πίστεψε, διαμόρφωσε με τον καιρό ελπίδες και προσδοκίες αναγέννησης τόσο της πολιτικής όσο και της χώρας.

    Επίσης το μοντέλο της αγοράς που πρέσβευε ζούσε διεθνώς μέρες μεγάλης δόξας, είχε απορροφηθεί πλήρως από την κοινωνία, η οποία έδειχνε έτοιμη για αλλαγές και προσαρμογές μεγάλες.

    Με άλλα λόγια, ηγεμόνευε πολιτικά και ιδεολογικά, τον συνόδευε ένα κεφάλαιο ισχύος και εμπιστοσύνης.

    Ταυτόχρονα παρέλαβε και την Ελλάδα στα καλύτερά της.

    Οι ρυθμοί ανάπτυξης ήταν υψηλοί, ο κύκλος της ευημερίας ενεργός ακόμη, οι υποδομές βελτιωμένες, οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι τράπεζες διεθνοποιημένες, η εμπορική ναυτιλία είχε αρχίσει να πλουτίζει, τα δημόσια έργα ήταν δρομολογημένα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες προετοιμασμένοι σε μεγάλο βαθμό και ο κόσμος είχε αρχίσει να κοιτάζει με συμπάθεια προς τα εδώ.

    Αργότερα η πρωτιά στο Εuro της Πορτογαλίας γέμισε χαρά και ευτυχία στον πληθυσμό και με την ολοκλήρωση των αγώνων οι προσδοκίες ήταν στα ύψη και οι οιωνοί άριστοι.

    Χωρίς αμφιβολία κληρονόμησε, παρά τα όποια προβλήματα, μια ισχυρή βάση προόδου, ικανή να εξασφαλίσει αδιατάρακτη συνέχεια και βεβαίως να στηρίξει σχέδια συγκεκριμένα και οργανωμένα.

    Τέσσερα χρόνια μετά, ο κύκλος ευημερίας έχει κλείσει, το απόθεμα προόδου έχει ξοδευθεί, η ιδεολογική υπεροχή αμφισβητείται, το φιλελεύθερο μοντέλο έχει κηλιδωθεί από τις κρίσεις και τις ανισότητες, η ελληνική βαλκανική διείσδυση τείνει να παραδοθεί στις ηγεμονικές δυνάμεις της Γηραιάς Ηπείρου, το όραμα της ελληνικής διεθνοποίησης πνέει τα λοίσθια, η θέση της χώρας στο διεθνές στερέωμα έχει υποχωρήσει, η πολιτική ζωή της χώρας κυλιέται σε βούρκο σκανδάλων και διαφθοράς, τίποτε δεν θυμίζει τις δόξες των Ολυμπιακών και του Εuro και οι προσδοκίες των απλών ανθρώπων έχουν καταπέσει στο ναδίρ.

    Δυστυχώς για τον κ. Καραμανλή η χώρα δεν πρόκοψε επί των ημερών του. Αντιθέτως βυθίζεται σταθερά σε κύκλο παρακμής και διαρκούς φθοράς. Και προφανώς φέρει ευθύνη μεγίστη, όσο και αν αρκετοί πρόθυμοι συνεχίζουν να τον λιβανίζουν.


    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oι δεξιοί συκοφάντες προδότες και λαμόγια έχουν κατακλέψει διαχρονικά το πλούτο της χώρας. Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο, ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί και τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.

    Oι χουντοφασίστες δεξιοί, ακροδεξιοί προβοκάτορες του Περισσού και της Κουμουνδούρου βρήκαν ευκαιρία με τη διαγραφή Σημίτη να βγάλουν τη χολή τους εναντίον της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

    Ρε δεν βλέπετε που η δεξιά θα μας πάρει και τα παντελόνια θέλετε να μιλάτε για έναν πολιτικό που είναι αδιάφθορος;

    Τόσο ηλίθιοι ήσαστε, ή είσαστε τίποτα κουμπάροι από αυτούς που έχουν ορμήξει στο κράτος, σαν τα κοράκια και τους γύπες;

    Υποστηρίζετε ρε βόιδα το καταλληλότερο και τους προβοκάτορες.

    Υπάρχει και η παροιμία " κάποιος έκοψε τη π----α του να φοβερίσει τη γειτόνισσα"

    H Μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη που είναι το ΠΑΣΟΚ, είναι συνέχεια του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Πλαστήρα, του 114, του αντιδικτατορικού αγώνα, ούτε διαλύεται ούτε μπορεί να διαλυθεί.

    Μόνο ανασυγκροτείται, για να πάει την Ελλάδα μπροστά σε αντίθεση με τις καταστροφικές πολιτικές της δεξιάς που προκαλούν συμφορές στον απλό κόσμο και φέρνουν την Ελλάδα πίσω στη πολιτική της ψωροκώσταινας.

    Άμα θέλει ο κόσμος να έχει δικαίωμα στην ελπίδα, θα πρέπει να ψηφίσει το Γιώργο Παπανδρέου για πρωθυπουργό, που είναι αδιάφθορος έχει εκσυγχρονιστικές και καινούργιες ιδέες και ικανός να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει μαζευτεί.
    Θυμηθείτε όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών πόσες μεγάλες επιτυχίες είχε σημειώσει η Ελλάδα και πως οι Έλληνες κοιμόντουσαν ήσυχοι αφού ήταν σίγουροι ότι τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα ήταν εξασφαλισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ.ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TO LAOS EINAI TO PATRIOTIKO KOMMA TOY SHMEPA!

    EKEI POY TO PASOK METAMOPFOTHIKE APO PATRIUOTIKOS SXHMMATISMOS SE KOMMAT TOY PARTA OLLA!....EKEI EINAI POY TO LAOS XEKINA...

    PESTA PROEDRE...XEBRAKWSE TA LAMOGI MPLE PRASINA ....KAI POZ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ego pistevo sto LAOS kai xero oti mexri tora exi tous pio agnous kai dina mikous bouleytes. arki na apofigoun tous simbibasmous kai tis triklopodies tipou xatsinikolaou pou TO AIMA TOU AYTO POU TOU EMINE EINAI KATAGA LANO. KAI AN XEREI APO KOMPIOUTER THA EBLEPE OTI PROTI THESI ATHINA ZIRIXI ETERN 30 MERES EINE 600 ME 700 EYRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ;;;;;;;;
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ;;;;;;;;
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ 28 Ιούνιος 2008 5:09 μμ,

    ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ είναι:

    1. ο μόνος πολιτικός που έχει συγκροτημένο λόγο.
    2. ο μόνος ρήτωρ μέσα στην Βουλή
    και
    3. ο μόνος άξιος που θα πήγαινε την ΕΛΛΑΔΑ μας μπροστά.

    Εσείς οι εφυάλτες της πίσω πόρτας να ψηφίζετε
    Βαλανάτο πιάσαμε πάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Καρατζαφέρης είναι σίγουρα ο εφυέστερος των 300 βουλευτών. Το αν θα γίνει πρωθυπουργός δεν το ξέρω γιατί και ο Μαρκεζίνης ήταν ο ευφυέστερος παλαιότερα και πρωθυπουργός δεν έγινε πλην του διαστήματος που ήταν δοτός. Ο Καρατζαφέρης ακολουθεί συνταγές Ανδρέα Παπανδρέου, γι' αυυτό και λαϊκίζει. Είναι όμως εργατικότατος και αεικίνητος.Πιο πολύ ταιριάζει στην αντιπολίτευση.Ενδεχομένως να μπει σε κυβέρνηση μαζί με ένα μεγαλύτερο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση