GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αναπληρωματικοί του Ρεχάγκελ!

Τσάμπα οι βουλευτές στο Euro 2008... . Η Ελληνική Βουλή έχει τη χαρά να σας αναγγείλει την διοργάνωση εκδρομής στο Σαλτσμπουργκ της Αυστρία...

Τσάμπα οι βουλευτές στο Euro 2008...
.
Η Ελληνική Βουλή έχει τη χαρά να σας αναγγείλει την διοργάνωση εκδρομής στο Σαλτσμπουργκ της Αυστρίας ενόψει της διοργάνωσης του EURO με την συμμετοχή της Ελληνικής αποστολής και της προσμονής μας να ζήσουμε στιγμές 2004.
Τα τρία (3) ναυλωμένα αεροσκάφη θα μεταφέρουν βουλευτές και τους best of the best πράκτορες του ΟΠΑΠ σε δείγμα ευγνωμοσύνης για την ανοδική πορεία του οργανισμού. Τα αεροσκάφη της Aegean θα πετάξουν ....μακριά τον πολιτικό κόσμο της χώρας για να τους δώσουν την ευκαιρία να κάνουν διάλειμα από τις υποχρεώσεις τους και να τους μεταφέρει στο ποδοσφαιρικό κλίμα της Αυστρίας εκεί που χτυπά η καρδιά της στρογγυλής θεάς τον μήνα Ιούνιο.
Η φιλοαθλητική εκδρομή ενταγμένη οικονομικά στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων και στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων των Υπουργείων Πολιτισμού και Οικονομικών αντίστοιχα, περιλαμβάνει ναύλωση τσάρτερ, έξοδα σίτισης, μετακινήσεις και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της πόλης. Υπόλοιπα λοιπά έξοδα (σημαιούλες, καπελάκια κτλ) θα καλυφθούν από τους εκδρομείς.
Παρακαλούνται οι εκδρομείς να ενημερώσουν τους υπεύθυνους σε περίπτωση ακύρωσης για να δώσουν την ευκαιρία σε άλλους συναδέλφους τους να δηλώσουν συμμετοχή για αυτό το μαγευτικό προορισμό.
Επίσης οι κ.κ. επιβάτες παρακαλούνται να αποφύγουν τη μεταφορά υγρών άνω των 100ml ανά συσκευασία, τη μεταφορά αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς ή σωματικές βλάβες, καθώς και συζητήσεις τύπου ακρίβεια, πυρόπληκτοι, σεισμόπληκτοι, υπόθεση Siemens, επικύρωση σύμβασης Ελληνικού Δημοσίου με Deutsche Telecom, ονομασία ΠΓΔΜ κτλ, που μπορούν να προκαλέσουν ψυχική οδύνη και ηθικές βλάβες στους εκδρομείς.
Η συμμετοχή σας στο ταξίδι μας, προυποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής.Σας ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή διαμονή! Και μην ξεχνάτε το σύνθημα στο γήπεδο.
Τσαμπατζέ ολέ!!
ruby
------------------------

8 σχόλια

  1. "Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στις Διαρκείς Κοινοβουλευτικές Επιτροπές Μορφωτικών και Οικονομικών Υποθέσεων -και μόνον αυτοί- κλήθηκαν από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, την περασμένη εβδομάδα, να δηλώσουν συμμετοχή για τις ειδικές πτήσεις τσάρτερς που προγραμματίζονται, προκειμένου να μεταβούν όσοι θέλουν στην Αυστρία, για τα παιχνίδια της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου στο EURO 2008.

    Η σχετική δαπάνη, είτε προέρχεται από κονδύλια του Υπουργείου Πολιτισμού, είτε από άλλες πηγές, είναι λάθος, ειδικά σε μια εποχή όπου η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών μαστίζεται από την ακρίβεια, την εξανέμιση του εισοδήματός του και τόσα άλλα προβλήματα.

    Από την πρώτη στιγμή που το πληροφορήθηκε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος, επισήμανε στους συναδέλφους - εισηγητές των δύο ΚΤΕ, ότι είναι πρόκληση.

    Κανείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν θα συμμετάσχει στον προγραμματισμό αυτό του αρμόδιου υφυπουργού.

    Όποιος από τους βουλευτές του Κινήματος θελήσει να μεταβεί στην Αυστρία, θα το πράξει με δικά του έξοδα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συκοφάντες, ανακοίνωσαν ότι κανείς βουλευτής δε θα πάει σε αυτό το ταξίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΒΟΥΛΉ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΦΤΙΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟYΝΕ OTI ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ
    Π.Χ. SIEMENS ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ?

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ 8002 MADE IN ATHENS

    τί 8002 τί 2008 object code


    XAXAXAXAXXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστοοοοοοος ο βουλευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικα η φραση που εχετε στο website σας κερδιζει ολο και περισσοτερους υποστηρικτες:

    "Το Press-gr είναι ανώνυμο συκοφαντικό blog..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε,γίνε καί σύ βουλευτής . Εδώ εγινε η Ματσουκα, η Καιλη, η Ράπτη κι, ο Γιακουμάτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση