GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος στην "ομηρία"....

...της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας . Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να λήξει η κατάληψη της αίθουσας της Συγκλήτου στο Πανεπιστήμ...

...της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
.
Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να λήξει η κατάληψη της αίθουσας της Συγκλήτου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου από τις 10 το πρωί κρατούνται "όμηροι" τα μέλη της.
Αυτή την ώρα οι φοιτητές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Πρύτανη και τα υπόλοιπα μέλη της Συγκλήτου προκειμένου να δοθούν τα πρακτικά της συνεδρίασης για να ελεγχθεί το κατά πόσο είχε συζητηθεί και ψηφιστεί το θέμα του 4ετους ακαδημαϊκού προγραμματισμού. Τα πρακτικά είναι σε ηλεκτρονική μορφή, βέβαια, και η εν γένει δυσκολία απόσπασης ή ταυτοποίησης είναι δύσκολη.
Οι φοιτητές μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν αποφασίσει για το επόμενο των κινήσεών τους, και όπως φαίνεται, η άτυπη αυτή ομηρία - διαμαρτυρία θα λήξει.
dent news
------------------------------------------

13 σχόλια

  1. ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ......

    ΑΣΥΛΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ: ΤΩΝ ΑΝΙΑΤΩΝ

    ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ American College να κανεις
    ......καταληψη επικαλουμενος το ασυλο !!!!

    Να δεις τι εστι βερυκοκκο...


    Βρηκαμε τωρα το Ασυλο..

    Δεν φταιτε εσεις φοιτηταρες
    Ας ειναι καλά η της Βουλής
    που δε το καταργουν

    Αληθεια γιατι αλλωστε;

    Για τους... ,ψηφους; ΟΛΟΙ για την καρέκλα μωρε!!

    Ας στο διαολο ολοι σας
    βαρεθηκα μαλακες

    Σημ.: Φοιτηταρες: την επομενη φορά
    ριξτε ΒΕΝΖΙΝΗ και ΚΑΨΤΕ ρε ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ
    μπας και γλυτώσουμε απο σας
    ....


    Λαλακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιεμαι....

    Θα παει καποιος φυλακη? Θα συλληφθει εστω και ενας?

    μπααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -

    ΑΙΣΧΟΣ !

    Η καταχρηστική υιοθέτηση του ΑΣΥΛΟΥ επιτρέπει σε εγκληματικές φυσιογνωμίες - αυριανά κομματόσκυλα, να διαπράτουν χωρίς τιμωρία κακουργήματα (ομηρία ατόμων) μέσα στα πανεπιστήμια.

    Αυτό πρέπει να τελειώσει οριστικά.

    Αυτά τα άτομα ούτε φοιτητές πρέπει να ονομάζονται ούτε πρέπει να συνεχίσουν να έχουν αυτή την ιδιότητα.

    Πρέπει να εκδιωχθούν από κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας αφού πρώτα εκτίσουν βαρύτατες ποινές φυλάκισης.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέκα κομματοσκυλα κοπρόσκυλα αλωνίζουν και κάνουν ότι θέλουν στα πανεπιστήμια .Στην ανωμαλία ξεπέρασαν τους ευρωπαίους .Στα πανεπιστήμια της Ουγκάντα το άσυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δέκα κομματοσκυλα κοπρόσκυλα αλωνίζουν και κάνουν ότι θέλουν στα πανεπιστήμια .Στην ανωμαλία ξεπέρασαν τους ευρωπαίους .Στα πανεπιστήμια της Ουγκάντα το άσυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγα που σ ακουσανε. Ο,τι θελει ο πουστης ο πελατης.
    Και μετα,αν κανουν κατι για να σταματησουν αυτη την αηδια, που εχει κρατησει παρα πολυ, ελεω αυτου του φοβερου γερου,(του Αντρεα εννοω,που το μονο, που τον εννοιαζε, ηταν να βρει καμμια μικρουλα να γαμησει),ποιος θα τα βαλει με την Κανελη και με τον Αλαβανο;
    Εδω εχουμε καθεστως εσωτερικης κατοχης.Κατα τα αλλα βεβαια, ειμαστε Δημοκρατια Δυτικου τυπου.
    "Νομος ειναι, το δικηο, του..."
    (βαλτε ο,τι θελετε εδω).
    Αληθεια. Απο τη στιγμη, που υπαρχει στα χαρτια εστω, δημοκρατια, και εκλογες, τι παει να πει ασυλο και κουραφεξαλα;
    Θα ηθελα να μας εξηγησει καποιος φιλος, που να ξερει απο Νομικα, τι παραπανω υπαρχει υποτιθεται στα Παν/μια, λογω ασυλου, που δεν θα υπηρχε, χωρις αυτο.
    Ελικρινα μιλαω και χωρις καμια ειρωνια.Απο απλη περιεργεια.
    Γιατι αν γινοταν δικτατορια, δεν θα την εμποδιζε βεβαια το ασυλο για να μην κανει μεσα εκει, αυτα που θελει.Ενω η δημοκρατια, απο την αλλη μερια, τι χειροτερο μπορει να κανει μεσα στα Παν/μια, που απαγορευεται να το κανει, εξω απ αυτα;
    Αρα, προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πιο ασυλο και διαφορα τετοια φληναφηματα τα ασυλο ειναι καταργημενο εδω και χρονια απο τους αριστερους δηθεν προοδευτικους η πολιτεια τι κανει;.σταματηστε τις μαλακιες να δωσουμε κανενα μαθημα να τελειωνουμε βλακες ,εσεις στο κατω κατω και σε 10 χρονια παλι φοιτητες θα ειστε και τις ιδιες αερολογιες θα λετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ ΑΛΛΩΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά τους κάνουν.
    Ας τους κρατήσουν εκεί και μέχρι την πρωτοχρονιά, στα @@ μου.

    Αν θέλουν να βγούνε να καλέσουν την αστυνομία, αλλιώς να φιλήσουν την πούτσα του κάθε μαλακοκαύλη φοιτητοκομματόσκυλου για να μην τους κάνει ντα και να τους αφήσει να "διοικήσουν" το πανεπιστήμιο.

    Αφού τους έχει φάει η μαλακία και το υπερδημοκρατικό αίσθημα.

    Έχει και ευθύνες και θέλει @@ η θέση του πρύτανη/προέδρου σχολής και των άλλων που είναι στη σύγκλητο.

    Αλλιώς να πάρετε τον πουλόδρομο και να πάτε σπίτια σας, μεγαλοκαθηγητάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re paidi;a δεν είανι έτσι τα πράγματα.Η ακρίβ εια η ανεργία η φτώχια για 2.000.000 συνδέονται με τη μη χρηματοδότησ των αει απο τη δεξιά,με την υποβάθμιση των αει αφού η κυβέρνηση δίνει λιγότερα λεφτά από την ουγκάντα κια του πασοκ βέβαια η κυβέρνηση.Οπως λέμε ναι στο μπουκοταζ όχι στην κλοπη των ασημικών από το σπίτι δηλαδή το χάρισμα του οτε στους γερμανούς,έτσι θα έπρεπε να συμπαρασταθούμε στους φοιτητές που μπλοκάρουν την εφαρμογή του νόμου που διαλύει τα αει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ,ΟΧΙ ΟΜΗΡΙΑ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ,ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ,ΟΧΙ ΟΜΗΡΙΑ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βγειτε στα ισα και ζητηστε το ρε φιλε κι εμεις μαζι σας, αλλ αυτο θα γινει και με καποια αξιολογηση, την οποια βεβαια, δεν τη θελετε.
    Ειναι δυνατον, να γινεται της κακομοιρας καθε τρεις και λιγο και να μην αφηνετε καποια παιδια, να τελειωσουν και να φυγουν μακρυα απο δω να μαθουν τιποτα σοβαρα γραμματα;
    Καποια κοπελλα, που μεγαλωσα εγω απο μικρο κοριτσακι, εχασε ενα εξαμηνο για να τελειωσει, ενω ηθελε να παρει υποτροφια και να παει στην Αγγλια, πραγμα που το εκανε βεβαια, αλλα τον επομενο χρονο.
    Γιατι;

    Και κατι ακομα.
    Οταν ημουν εγω φοιτητης, και παλι τα Παν/ια, δεν ειχαν λεφτα και βγαιναμε κι εμεις απο τοτε,(τη 10ετια του 60 εννοω) και φωναζαμε για το 15% για την Παιδεια.
    Τον πουλο πηραμε βεβαια, αλλα τα Παν/μια, δεν τα σπαγαμε, ουτε τα καιγαμε, ουτε τα καναμε μπουρδελα, οπως ειναι τωρα.
    Σ αρεσει εσενα αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση