GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καίει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η Siemens...

. Διατηρείται ο ίδιος συσχετισμός εκλογικών δυνάμεων, αλλά οι μίζες φθείρουν κι άλλο τα δύο μεγάλα κόμματα. Τι αποκαλύπτει το βαρόμετρο της...

.
Διατηρείται ο ίδιος συσχετισμός εκλογικών δυνάμεων, αλλά οι μίζες φθείρουν κι άλλο τα δύο μεγάλα κόμματα. Τι αποκαλύπτει το βαρόμετρο της Public Issue.
.
Δημοσκοπήσεων συνέχεια. Την δική της μηνιαία έρευνα - βαρόμετρο ετοιμάζει και η εταιρεία Public Issue που θα παρουσιαστεί απόψε από τον Σκάι και θα δημοσιευθεί αύριο στην Καθημερινή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι και στην έρευνα αυτή, όπως και των άλλων εταιρειών, δεν φαίνεται να αλλάζει ο υφιστάμενος συσχετισμός δυνάμεων ανάμεσα στα κόμματα. Θυμίζουμε ότι στο βαρόμετρο του Μαΐου στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου, η ΝΔ ήταν στο 37%, το ΠΑΣΟΚ στο 31%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 7% και ο ΛΑΟΣ στο 4,5%. Mε αυτά τα ποσοστά στις κάλπες, δεν σχηματίζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση!
Το νέο ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι άλλο. Κατά τις πληφορορίες, οι αποκαλύψεις και τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση της Siemens, επιβαρύνουν κι άλλο την ήδη άσχημη εικόνα και των δύο μεγάλων κόμματών. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ "καίγονται" κι άλλο στα μάτια του εκλογικού σώματος από τις αποκαλύψεις για τις μίζες. Βέβαια, η έρευνα αυτή έχει "προλάβει" χρονικά μόνο ένα μικρό τμήμα των αποκαλύψεων αυτών για την Siemens.
Σαφέστερη αναμένεται να είναι η εικόνα στις έρευνες του Ιουλίου, ανάλογα ασφαλώς και με την εξέλιξη της υπόθεσης.
--------------------------------------------------

9 σχόλια

  1. ερωτηση - αποκαλυψη ??

    η δηθεν πασοκ Μαρια Δαμανκη εχει προσλαβει για τις προσωπικες της υποθεσεις ως δικηγορο τον δεξιο Λυκουρεζο??? Το Πασοκ δεν εχει δικηγορους Μαρακι ??

    Εχει σειστει ολη το Χαριλαου με φημες οτι η Μαριουλα τελικα τα "βρηκε" με τους δεξιους" (που τα ειχε βρει απο δεκαετιες) και "φευγει" απο το "σκατοπασοκ" !!

    γεια σου Μαριουλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην κουραζεστε
    οι πολιτικοι θα ριξουν απλετο φως
    ως συνηθως οι αλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα φάει η μύγα σίδερο.

    Να δείτε που τα κανάλια θα τη θάψουν αυτή τη δημοσκόπηση, που έχει αποδειχτεί περίτρανα ότι είναι η μόνη αξιόπιστη και πέφτει πάντα εντελώς μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΜΙΖΕΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 67% ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ....

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
    N E M E A 2 0 0 8
    Οι μικροί Ολυμπιακοί, στην Αρχαία Νεμέα της Κορινθίας. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Γνωστοί και ως οι Ολυμπιακοί για όλους!
    12 ημέρες μέχρι την έναρξη των αγώνων (21 Ιουνίου, 2008)
    http://www.nemeagames.gr/
    Για ένα πλούσιο άλμπουμ των αγώνων ΝΕΜΕΑ 2004 δες εδώ:
    http://picasaweb.google.gr/jketseas/2004
    περιέχει 94 φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας.
    (Σημ. βάζοντας το cursor πάνω σε ένα εικονίδιο ανοίγει ένα επεξηγηματικό παράθυρο με όλες τις σχετικές πληροφορίες. Κάνοντας κλίκ πάνω στην εικόνα την κατεβάζει από το Ιντερνετ σε ενδιάμεσο μέγεθος. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε ‘Download Photo’ για να κατεβάσετε την εικόνα full size. Προτιμότερο είναι το ‘Slideshow’ για αυτόματη εναλλαγή των εικόνων.
    Must see για όσους αγαπούν τον κλασσικό αθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΓΚΑΛΟΠ ΠΙΑΤΣΑΣ"...ΠΑ.ΣΟ.Κ. 36%***...Ν.Δ.27%***...ΣΥΡΙΖΑ 9%***...Κ.Κ.Ε.8%***...ΛΑΟΣ 6%***...ΛΕΒΕΝΤΗΣ 2%***...ΛΕΥΚΑ,ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΚΛΠ 12%....σημειωση το γκαλοπ εγινε σε... Ελληνες που ζουν στην ΠΑΤΡΙΔΑ και οχι ...σε μεταναστες.k.b.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση