GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

46χρονος έχασε τη ζωή του....

. ....επειδή το ιατρείο του Αγ. Λέοντα έχει διαλυθεί! Από το atsarantos.blogspot.com . Το Σάββατο είχαμε στο χωριό μου, τον Άγιο Λέοντα, τ...

.
....επειδή το ιατρείο του Αγ. Λέοντα έχει διαλυθεί!

.
Το Σάββατο είχαμε στο χωριό μου, τον Άγιο Λέοντα, το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, που όπως γνωρίζετε περνάμε κάθε χρόνο πολύ καλά. Εφέτος όμως δεν το διασκεδάσαμε καθόλου και αφορμή ήταν ένα θλιβερό γεγονός. Στις 4 το πρωί, καθώς τελείωνε το πανηγύρι, μεταφέραμε τον 46χρονο θείο μου στο νοσοκομείο, για να τον σώσουμε από έμφραγμα που πιθανόν είχε υποστεί. Τελικά μόλις φτάσαμε οι γιατροί μας ανακοίνωσαν τα μαντάτα. Δεν πρόλαβαν να τον σώσουν.
Όλα αυτά τα λέω για να καταλήξω στο εξής πρόβλημα που αντιμετωπίζει όλη η Ζάκυνθος με αυτούς τους μ@λ@κες, που γυρίζουνε στις καρέκλες, που τους δώσαμε εμείς οι μ@λ@κες. Πριν από τέσσερα χρόνια εγκαινιάσανε το ιατρείο στο χωριό και όλοι χαρήκαμε για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ένα χρόνο μετά διώξανε τη μία και μοναδική γιατρό, που εξυπηρετούσε όλους εμάς τους βουνίσιους. Πριν από λίγο καιρό ήρθαν και πήραν τα έπιπλα και τα μηχανήματα. Δυστυχώς άλλο ένα καλοστημένο παιχνίδι για να κερδίσουν την ψήφο του χωριάτη.
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα χρειαστεί κάποιος βοήθεια, να μην πεθάνει στο δρόμο σαν τον θείο μου.
Post by: La.Nick
--------------------------------

11 σχόλια

  1. Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος. Στη Ζάκυνθο κάνει κουμάντο ένας γιατρός ονόματι Παύλος Καψαμπέλης. Ο ίδιος λέει πως είναι κουμπάρος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη. Αυτός και τα άλλα κομματόσκυλα εγκαινίασαν, παραμονές εκλογών, το δήθεν περιφερειακό ιατρείο Αγ. Λέοντα στη Ζάκυνθο. Φανφάρες και πυροτεχνήματα και μετά από λίγο καιρό έμειναν μόνο τα ντουβάρια. Αν προκύψει επείγουσα κατάσταση μέχρι να φτάσεις στην πόλη θες μια ώρα. Δηλαδή πεθαίνεις στο δρόμο. Άσε που υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο σε κάθε βάρδια. Η επανίδρυση είναι σε καλό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FILE MOY TORA KATALABES OTI OI ELLHNES PSIFOFOROI EINAI

    M A M A K E S.

    PSONIZONTE ME ENA KORDELAKI 'H ENA KA8REPTAKI OPOS EKANAN OI ISPANOI STHN AMERIKH PRIN MERIKA XRONIA (KONKISTADOPOI) STOYS NTOPIOYS.

    EINAI PSONIA GIA TOY POLITIKOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχάς τα συλλυπητήρια μου για το θείο σας.
    Και κατόπιν τα συλλυπητήρια μου στο νησί σας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά την επόμενη φορά σκεφτείτε πριν ψηφίσετε γιατί τώρα ξέρετε.
    Την επόμενη φορά που θα έρθουν να ζητήσουν τη ψήφο σας πέστε τους: "Τώρα θα πάρετε τ'@ρχίδι@ μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO PETRELEO EPESE STA 120 D. DILADI 72 EURO. POTE THA PESOUN TA TROFIMA REEEEEE KLEFTES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο Τζάντε τα συμφέροντα των γιατρών είναι μεγάλα. Ο ένας στέλνει πελατεία στον άλλο. Όσοι έχουν πρόβλημα υγείας μπαίνουν στο καράβι και πάνε στην Πάτρα ή στην Αθήνα. Το νοσοκομείο είναι για διακοσμητικούς λόγουςν και δεν έχει ούτε γιατρούς ούτε μηχανήματα ούτε καν μαξιλάρια! Για καμία γρατζουνιά μια χαρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μετα απο περιπου ενα 24ωρο απο την κηδεια του φιλου μου του λαμπρου και συμπατριωτη μου και αφου ημουν στην αθηνα οταν εγινε η κηδεια ενημερωθηκα απο τα τοπικο δημοσιογραφο του νησιου μας οτι στο τζαντε θεριζει ιος γαστρεντεριτιδας και το νοσοκομειο της πολης ειναι σε χαλια κατασταση

    δηλαδη ελεος πια ελεος

    οχι μονο μπαρακια και λαγανας υπαρχει και αλλη πλευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Ελληνάρα takis εδώ δεν κάνατε σχόλιο (με τις σχετικές διαφημίσεις, βεβαίως) ακόμα!

    Ανυπομονούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΑΣ Ο ΓΑΣΠΑΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΥΛΑ ΤΖΟΓΙΑ ΜΟΥ
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα κριτήριο να ψηφίζει κανείς στα τοπικά , είναι π.χ τι εξυπηρετήσεις σου κάνει ο κάθε τοπικός εκλεγμένος, όπως τσάμπα εξετάσεις στο ουροποιητικό, φιλικά κτυπήματα στην πλάτη και υποσχέσεις ότι προβλήματα με τη μπασία σου θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν είναι αμελητέα η μέθοδος και ο καθένας λογικό είναι να προσπαθεί να λύσει το πρόβλημά του. Όταν όμως όλα καταρρέουν, η βρώμα και η δυσοδία έχει κτυπήσει κόκκινο στο νησί. Νομίζω ότι πρέπει να δούμε τι έγινε τα τελευταία χρόνια στη Ζάκυνθο, πως πήγαν τα προγράμματα του ΚΠΣ, εάν υπάρχει νερό και εάν όχι ποιά συμφέροντα το διακινούν.

    Λυπάμαι που οι παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας, στην Ζάκυνθο είναι στο πολλαπλάσιο. Μια λύση υπάρχει αντίδραση στην κατρακύλα και τιμωρία στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδω το Νοσοκομειο της Ζακυνθου ειναι χειροτερο ακομα και απο τα νοσοκομεια της Ζιμπαμπουε, οποτε τι να περιμενεις απο ενα απλο κεντρο υγειας/αγροτικο ιατρειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση