GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ. Ζορμπάς είναι με τους μπλόγκερς!

. "Η γραφή και η κριτική τους αποτελούν έκφραση ελεύθερης και εποικοδομητικής δημοκρατικής σκέψης" Ο Γιώργος Ζορμπάς   αναφερόμενο...

.
"Η γραφή και η κριτική τους αποτελούν έκφραση ελεύθερης και εποικοδομητικής δημοκρατικής σκέψης"
Ο Γιώργος Ζορμπάς  αναφερόμενος στις προσπάθειες που καταβάλουν τα μπλογκς για την καταπολέμηση της διαφθοράς δήλωσε, όπως διαβάζουμε στο antinews.gr, ότι  «η γραφή και η κριτική των μπλόγκερς αποτελούν έκφραση ελεύθερης και εποικοδομητικής δημοκρατικής σκέψης. Τα μπλογκς αποτελούν επίσης έκφραση της ελευθερίας του Τύπου».
--------------------------------------------

6 σχόλια

  1. Κύκλοι του τέως εισαγγελέα Ζορμπά, σημείωναν χθες σε υψηλούς τόνους ότι «η ψευδολογία δεν έχει όρια» και ότι «κάποιος από τους δύο λέει ψέματα», αφού σύμφωνα με τον ισχυρισμό του υπουργού Οικονομίας δεν είχε δεσμευτεί ούτε ένα ευρώ από την Αρχή τα δύο χρόνια λειτουργίας της, όταν μόνο από δύο περιπτώσεις -όπως είπε προχθές στη Βουλή ο κ. Ζορμπάς-, των Ζωνιανών και της εξάρθρωσης κυκλώματος εκβιασμών στην Πάτρα, είχαν δεσμευτεί 40 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γ ΖΟΡΜΠΑΣ
    ΔΕΞΙΟΣ ΜΕΝ
    ΟΜΩΣ ΙΚΑΝΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ
    ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ
    ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΧΑΙΔΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από που και ως που αυτό το ελεεινό υποχείριο της χειρότερης και πιο παλιομοδίτικης δεξιάς έγινε έγκυρος;;;;;;Επειδή τον πετάξαν σα στιμμένο λεμόνι και βγαίνει και αφήνει μερικά υπονοούμενα σημαίνει ότι απέκτησε ιδιότητες ντι πιέτρο; Ας βγει να πει ονόματα και να τα αποδείξει αν είναι όντως άντρας και να αφήσει τις κλάψες. Κουραστήκαμε από δυσαρεστημένους ψευτο-επαναστάτες. Στοιχεία και ονόματα κύριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι με τους μπλόγκερς, μην είστε αφελείς θεωρεί τα μπλογκ τύπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΟΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΘΑ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ (ΤΑΔΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙΧΜΕΣ
    Το πεπόνι και το κόκαλο

    Του ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ
    O εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Το δόγμα φαίνεται να ισχύει μηχανιστικά για το ΠΑΣΟΚ και στην περίπτωση Ζορμπά. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει συνηθίσει στους ανανταπόδοτους έρωτες. Κι αν η εκδήλωση θερμών αισθημάτων προς τον Αλέξη Τσίπρα είναι ευερμήνευτη, ο τέως εισαγγελέας δεν θα έπρεπε να θεωρείται για το ΠΑΣΟΚ ως πολιτικά αξιέραστος.
    Η διένεξη του προϊσταμένου της «ανεξάρτητης Αρχής» με την κυβέρνηση θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως ξεμπρόστιασμα της εξουσίας, με έμφαση στους κοινούς παρονομαστές των επιχειρημάτων των δύο αντιμαχόμενων μερών. Για οποιονδήποτε λόγο, η Αρχή, που δημιουργήθηκε και στελεχώθηκε με κυβερνητική πρωτοβουλία, δεν επιτέλεσε το έργο της. Είτε από ανικανότητα είτε από στέρηση μέσων και πόρων, οι επιτιμητικές διαπιστώσεις του Διεθνούς Οργανισμού για την καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος γίνονται αποδεκτές από όλους. Η επικοινωνία και συνεργασία της Αρχής με την τακτική Δικαιοσύνη παραπέμπει σε κωμωδία με τον Βέγγο. Επί της ουσίας, ομολογείται από αμφοτέρους ότι οι λογαριασμοί Παπαμαρκάκη θα έπρεπε να είχαν ανοιχθεί και δεσμευθεί.
    Ωστόσο, η «αρρυθμία» της Αρχής διαπιστώθηκε από την κυβέρνηση όταν ο κ. Ζορμπάς άρχισε να κάνει λόγο για μαύρο πολιτικό χρήμα στην υπόθεση των ομολόγων. Από ΄δώ και πέρα, η υστεροβουλία συναντά τη βλακεία και τη χυδαιότητα. Αφενός, η επιλογή της κυβέρνησης να αφήσει την Αρχή να σέρνεται επί έναν χρόνο και να την καταργήσει μόλις ο επικεφαλής της άρχισε να επιλαμβάνεται των υποθέσεων της Γερμανός και της Ζίμενς είναι μνημείο πολιτικής ανοησίας. Αφετέρου, οι αναφορές του υπουργού Οικονομικών στις υψηλές αποδοχές του κ. Ζορμπά συνιστούν πολιτική αθλιότητα. Κατά τον «αυτόν υπουργό», ο κ. Ζορμπάς μάλλον αμειβόταν για να συμπεριφέρεται ως μικρός Βουρλούμης και θα έπρεπε να έχει συναντήσει τους τέως συναδέλφους του δικαστικούς στα βόρεια προάστια αντί να κατοικεί στην ταπεινή Καλλιθέα.
    Στις υποθέσεις του βρώμικου χρήματος η κυβέρνηση έχει το μαχαίρι και το πεπόνι. Εκτός απ΄ αυτά, συμπεραίνεται ότι έχει και το κόκαλο, στο οποίο το μαχαίρι δεν θα μπορούσε να φτάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση