GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο για δεξιώσεις το Πολεμικό Ναυτικό!

. Σας παρακαλώ να διαβάσετε τα παρακάτω. Είμαι μόνιμος του Πολεμικού Ναυτικού με 13 χρόνια υπηρεσία και υπηρετώ σε μια Φρεγάτα. Έχω να κατα...

.
Σας παρακαλώ να διαβάσετε τα παρακάτω. Είμαι μόνιμος του Πολεμικού Ναυτικού με 13 χρόνια υπηρεσία και υπηρετώ σε μια Φρεγάτα.
Έχω να καταγγείλω ότι:
Έλλειψη χαμηλόβαθμου προσωπικού ( ΕΠ.ΟΠ - Διόπων – Κελευστών) με αποτέλεσμα: Αύξηση των βαρδιών, των ευθυνών και της εργασίας. Δηλαδή ό,τι βάρδιες έκανα πριν 12 χρόνια τις ίδιες κάνω και τώρα. Κάθε χρόνο και χειρότερα. 8 βάρδιες τον μήνα. Σε κάθε βάρδια 2 εξαωρίες. Άσχετα άμα δεν προβλέπεται από τις Διατάξεις του Πολεμικού Ναυτικού.

Μας υποχρεώνουνε να παίρνουμε 6 ημέρες Κανονική άδεια ( Μας χρεώνουν καιτο Σάββατο ) αντί για 5 που αναφέρονται στις Διατάξεις του ΠολεμικούΝαυτικού. ( Πριν κάποια χρόνια ήταν 3 ημέρες ). Δεν μας χορηγούνε την 1 ημέρα Προφορική άδεια λόγω βάρδιας τα Σαββατοκύριακα που αναφέρονται στις Διατάξεις του Πολεμικού Ναυτικού. Από το έτος 2000 ακούγεται πως θα πληρώνονται οι βάρδιες. Ακόμα τίποτα. Μας κρατάνε για Προώθηση Εργασιών 4 ώρες κάθε μέρα για αρκετό χρονικό διάστημα και δεν μας δίνουν τις αργίες που δικαιούμαστε σύμφωνα με τιςΔιατάξεις του Πολεμικού Ναυτικού.

Δεν μας πληρώνουν τις υπερωρίες. Που μπορεί να είναι από 1 ώρα έως και 6 την ημέρα. Συγκεκριμένα κάποιον μήνα είχα φτάσει τις 120 ώρες.

Θέμα αρχαιότητας.  Είμαι Επικελευστής Ε.Μ.Θ. ( ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ )Με 13 χρόνια υπηρεσία και όλα αυτά σε Φρεγάτα και είμαι 35 χρονών. ΟιΚελευστές από την ΣΜΥΝ είναι 20 χρονών και στα 23 θα γίνουν Επικελευστέςκαι θα είναι αρχαιότεροι από εμένα. Μιλάμε για 12 χρόνια διαφορά στην ηλικία. Εγώ όμως θα τους πάρω από το χεράκι για να τους μάθω να περπατάνε μέσα στο πλοίο.

Θέμα υγιεινής. Υποτίθεται πως κάθε χρόνο γίνετε απολύμανση μέσα στοπλοίο. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Υπάρχει κάποια καρτέλα σε αυτούς τουςχώρους και απλός αλλάζουν την ημερομηνία ώστε όταν έρθει κάποιος Μεγάλος για επιθεώρηση να το δει και να νομίζει πως έγινε.

Θέμα υγιεινής. Βάρδιες μαζί με τα ποντίκια. Κάνεις βάρδια και στα δυομέτρα από εσένα γίνετε χαμός από τα ποντίκια. Αυτό είναι και εντός καιεκτός του πλοίου. Θέμα ασφαλείας. Δεν μπορεί να κάνεις το βράδυ βάρδια 02:00 – 08:00και την επομένη μέρα να δουλεύεις σαν το σκυλί.

Θέμα ΕΠ.ΟΠ. (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ) Βγάλανε τους ναύτες από τα καράβια και ήρθαν οι ΕΠ.ΟΠ. για να τους αντικαταστήσουν. Μέχρι να γίνουν Κελευστές δεν είναι τίποτα και γι αυτό παραιτούνται. Πολλές βάρδιες, πολλές αγγαρείες. Δεν τους τα λένε από την αρχή για να τα ξέρουν να μην μπούνε στο Πολεμικό Ναυτικό.

Αυστηρή Διοίκηση. Δεν μπορεί να πηγαίνεις για ΣΚΟΠΟΥΝ 7 μέρες και να σου λένε πως δεν θα βγάλει εξόδου για όλο το πλήρωμα και να βγάζει μόνο για μπάνιο στην παραλία την μια μέρα μόνο και απαγορεύεται να απομακρυνθείς από αυτή. Η όταν ήμασταν Λίβανο που μεταφέραμε κόσμο στην ΚΥΠΡΟ. Που δενμας έβγαλε εξόδου την Παρασκευή και το Σάββατο είχαμε Γενικό Συναγερμό και μετά καθαρισμούς και όταν ήρθε ο Διοικητής Φρεγατών στο πλοίο και ρώτησε τον Κυβερνήτη αν έβγαλε εξόδου αυτός είπε ότι έβγαλε.

Έπρεπε μέχρι τώρα να έχω 5 παράσημα και δεν έχω κανένα. Γιατί πας στον έναν και αυτός σε στέλνει στον άλλον. Έχουν λέει εκκρεμότητες από το 1995. Και τι κάνουν; Η δουλειά τους είναινα κάθονται σε ένα γραφείο με το air-condition και όλη την ώρα μιλούν στο τηλέφωνο.

Τα βλέπει κανείς αυτά; Αυτά είναι μια ηθική αμοιβή για εμάς. Ενώ ο Κυβερνήτης το έχει φορέσει πριν γυρίσει το πλοίο από την αποστολή. Δεν είμαστε Ναύτες είμαστε Μόνιμοι.

Το Πολεμικό Ναυτικό είναι το χειρότερο σώμα. Είναι μόνο για δεξιώσεις.

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα την παραίτηση Μόνιμου Προσωπικού.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

---------------------------------

37 σχόλια

  1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ "ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ":

    1. H Αναπτυξιακή φωτιά στη Ρόδο επιτέλους ολοκλήρωσε το έργο της και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Μόνο 6 μέρες χρειάστηκαν και το πιο "υπανάπτυκτο" κομμάτι του νησιού, όπου κατοικούν άξεστοι αγρότες και κτηνοτρόφοι έγινε αναπτυξιακή στάχτη που εκπέμπει μετά από αιώνες επιτέλους την ΑΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

    Οι ντόπιοι χωριάτες θα πουλήσουν όσο-όσο στους νέους επενδυτές, οι παληοί ξενοδόχοι θα ξεκουμπιστούν μαζί με τους τουρίστες, ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ για τους νέους αναπτυξι-άρχες.

    2. Αναπτυξιακή φωτιά είχαμε και στην Αχαϊα και στο τμήμα εκείνο που πέρισυ ατυχώς παρά τις ηρωϊκές προσπάθειες των αναπτυξι-αρχών μας δεν κάηκε. Ως γνωστόν στο σημείο αυτό θα διέλθει η νέα εθνική οδός και τυχόν αποζημιώσεις λόγω των έργων σε μη-καμμένες εκτάσεις θα ήταν τροχοπέδη για την ανάπτυξη.

    Εκτιμάται ότι φέτος οι ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ θα φθάσουν τα περισυνά επίπεδα με ίσως μια ελαφρά μείωση, λόγω της ανόδου του πετρελαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gkardasi sto naftiko piges!oxi sto kolegio tis ieras mitropolis zakinthou!
    nootropia karavanadon les kai ston strato ksiras den einai etsi...gia deksioseis kai askiseis epi xartou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο... οι ευεργέτες πολιτικοί του τόπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re de stamatate tis klapses leo go. Polemiko Naytiko eiste h dhmnosioi ypallhloi?

    A kai an ginei pote kanas polemos tous klhrotous tha tous thymhtheite pali opos panta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕ Σ'ΑΡΕΣΕΙ---ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ....
    "ΑΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ".
    ΓΙΑ ΕΛΑ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ...
    ΓΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ -- ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ??? ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ ???

    ΠΟΣΟ ΑΔΑΗΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ...)

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ??? ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ --- ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ..

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ....ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ--ΑΛΛΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΚΙΕΣ---ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ .....ΑΛΛΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΚΑΡΑΚΓΙΟΖΗ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΔΕΞΙΩΣΗ ΕΓΙΝΕ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΚΑΡΑΚΓΙΟΖΗ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΔΕΞΙΩΣΗ ΕΓΙΝΕ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε σε καταλαβαινω και το ξερω οτι οι ενοπλες δυναμεις εχουν γινει για τον πουτσο.Μιλαμε αν γινει κανενα μπαμ με τουρκια αν θελησουν φτανουν μεχρι αθηνα χαλαρα.
    Τι περιμενατε θα υπαρχει παντου διαφθορα και απαξιωση και θα την γλιτωναν οι ενοπλες δυναμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ότι ο στρατός γενικά είναι μπουρδέλο, το ξέραμε κι από πριν.
    είτε ναυτικό είτε πεζικό είτε αεροπορία, ένα είναι σίγουρο: αν κάνουν ντου οι τούρκοι - αλβανοί - μακεδόνες κλπ, σε μια βδομάδα θα χουν πάρει τα βρακιά του καταλληλότερου και κάθε άλλου άχρηστου.

    ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η χωρίς μελέτη μεώση της θητείας για ψηφοθηρία,έφερε στο σύστημα νύχτα τους Ε.Μ.Θ και τους ΕΠ.ΟΠ για να αντικαταστήσουν τους ναύτες στα πλοία.Αυτά γίνανε απρογραμμάτιστα ,με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβισθεί σταδιοδρομικά χιλάδες νέοι άνθρωποι ,που πίστεψαν ότι αυτοί που τους προσλάβανε είχαν προβλέψει τα πάντα.Και εδώ συναντάμε την πολιτική ασοβαρότητα των αποφάσεων σε αυτή την χώρα .Οσο για τις δεξιώσεις όταν οι αρχηγοί κλπ μεγαλόβαθμοι είναι υποτακτικοί των πολιτικών ,χωρίς άποψη και λόγο στις αποφάσεις για το ένστολο προσωπικό που διοικούν ,τί τους μένει άλλο να κάνουν απο δεξιώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ φίλε, προφανώς κάνεις λάθος δουλειά. Δεν θυμάμαι όταν μπήκες στο στράτευμα να σου έταξε κανένας ότι μόνο με το μέσον που έβαλες θα γινόσουν ένα με τους αξιωματικούς. Επίσης δεν θυμάμαι ποτέ να αναφέρεται ότι μόλις παλιώσει κάποιος στο στράτευμα θα λουφάρει και θα πληρώνεται για να κάνει τον δημόσιο υπάλληλο. Τέλος να θυμάσαι ότι φόρεσες στολή και όχι σχολική ποδιά για να μυξοκλαίς και να παραπονιέσαι.

    Έλεος πια. Στρατιώτης είσαι και όχι μαθητριούλα.

    Είσαι εκεί να φυλάγεις την Δημοκρατία και την ισότητα... και όχι να την απολαμβάνεις. Και αυτό το ήξερες απο την αρχή. ΠΟΤΕ κανένας ένστολος δεν σου είπε πως ηλικία ορίζει την ιεραρχία.

    Αν νομίζεις ότι σε αδικούν υπάρχει πάντα ο έντιμος δρόμος της παραίτησης.

    Έφεδρος Υπολοχαγός Πεζικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ολα καλα και αγια που μας λεει ο φιλος μας, αλλα δεν ειναι το καταλυλοτερο μερος για να τα πει. δεν σου ειπαν στο σπιτι σου φιλε μου "τα εν οικο μη εν δημο"???
    υπαρχουν οργανα και διαδικασιες και ακομα αν δεν σου αρεσει μπορεις να φυγεις... αλλα το να εκφραζεσαι ετσι για το ΠΝ μεσα σε αυτο το χωρο ειναι πως να το χαρακτηρισω...προδοτικο!

    αν δεν θες να κανεις βαρδιες μη κανεις. εχει αλλους "ανεργους" που θελουν... οσο για την νοοτροπια εγω ειμαι παλιος και δεν πρεπει να κανω τοσες βαρδιες, την αφηνω ασχολιαστη.

    και γω στο ΠΝ υπηρετησα. το καλυτερο σωμα μακραν.

    κριμα που υπαρχουν ακομα τετοιοι ελληνες στο στρατο με νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου.

    λυπαμαι.

    Γιωργος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και ένα ανέκδοτο για λίγο γέλιο

    Γιατί ο Φώλιας έχει θυμώσει με το Μαγγίνα;;;;;
    Γιατί πήγε στο αναψηκτήριο του και δεν σέρβιρε σφηνάκια ηλιέλαιο.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΠΟΠ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΝΑΥΑΡΧΟΙ. ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΛΗΡΩΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι τα θες, ετσι ηταν παντα...
    αν θες μια γνωμη, με το που παρεις τον βαθμο η παραιτησου η ζητα μεταθεση σε μοναδα ξηρας σε καποιο νησι.
    Η Δ.Α μια ζωη ετσι ηταν δεν θα στρωσουν ποτε τα πραγματα. Βολευει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re karavana kala na patheis stratokayle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kai esy re file, an se kalousan na dioikisis toso kosmo me ta liga xrimata poy diatiuente apo ton proypologismo toy kratoys, gia na einai ajioploes kai ajiomaxes oi monades mas, kai eidika oi fregates stis opoies ypireteis tosa xronia poy les, tha eprates mporei kai pio sklira apo ayta poy antilambanesai tora. kai sto kato kato ti se balane kai esena na kaneis, tin douleia soy...an den kano lathos. kai to oti anartis/katageleis kati sti press.gr anonyma xoris na exeis kanei ayto poy gnorizeis poly kala apo tis diatakseis toy pn dil na anafertheis egrafos ston kyberniti soy, dilonei i oti den gnorizeis kala tis diadikasies kai krineis akrita, i oti exeis ksexasei pleon ton orko poy edoses stin patrida kai oti erxete i ora na paraititheis apo tis takseis toy pn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ, ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ? ΠΗΓΑΙΝΕ ,- ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΥΓΕΙΑ".
    ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ Τ΄ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ, ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ..ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ..
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΡΑΧΜΗ.
    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ !
    ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σωστές κάποιες παρατηρήσεις σου αλλά οι περισσότερες λάθος:
    Οι απόφοιτοι της ΣΜΥΝ σπουδάζουν για 2 χρόνια μετά από ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ προκειμένου να αναλάβουν οργανικές θέσεις. Δεν μετράνε μόνο τα χρόνια αλλά και το ακαδημαϊκό επίπεδο και η εκπαίδευση. Με τη λογική σου οι απόφοιτοι της Δοκίμων θα έπρεπε να είναι υφιστάμενοι σου. Το γεγονός ότι έχεις τη πείρα να τους εκπαιδεύσεις εμπειρικά επάνω στο καράβι δεν σημαίνει ότι έχεις αντίστοιχη παιδεία και εκπαίδευση (δεν είναι προσωπικό αφορά το σύνολο εσύ συγκεκριμένα μπορεί να έχεις π.χ. αλλά το ΠΝ δεν βασίζεται στις εξαιρέσεις αλλά στο γενικό κανόνα).

    Όσο για τις δυσκολίες που έχει συγνώμη αλλά ήταν ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. Όπως και όσων πάνε εκεί. Δεν σας εξανάγκασε κανείς να δηλώσεται ΕΠΟΠ, ΕΜΘ, ΕΠΥ ή οτιδήποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημερα σε ολους!Σε αυτο το κειμενο περιγραφονται αληθειες που βιωνουν καθημερινα τα στελεχη του Πολεμικου μας Ναυτικου!Γραφει οτι κανει οχτω βαρδιες το μηνα.Ενας εργαζομενος του ιδιωτικου τομεα ευκολα θα σκεφτει οτι ολες τις αλλες μερες ο μονιμας δεν παταει στη δουλεια και παραπονιεται κιολας...Ομως καθε εργασιμη μερα ο φιλος μονιμας μπαινει μεσα στο καραβι να δουλεψει και μαλιστα με τετραωρες απληρωτες υπερωριες καθημερινα,αλλα 2-3 φορες τη βδομαδα κανει διανυκτερευση μεσα στο καραβι.Διανυκτερευση η οποια περιλαμβανει δωδεκαωρη σκοπια,τρεξιμο με ασκησεις πυρκαγιας και κατι αλλα .....α, και λιγο υπνο.Οταν λεμε λιγο,εννοουμε λιγο!!!!!Εχει ο ανθρωπος στο ναυτικο 13 χρονια.Συμφωνα με τους νομους της δουλειας του,θα επρεπε να κανει λιγοτερες διανυκτερευσεις στο μηνα,αλλα δεν τηρειται αυτο.Εχουν και πολλα ταξιδια με τα καραβια.Ομως,δεν τους αφηνουν ετσιθελικα οι καπεταναιοι να βγουν λιγο εξω κει στο λιμανι που πιανουν,να πιουν ενα καφε βρε αδερφε,να ξεσκασουν λιγο απο τις πολλες και δυσκολες ασκησεις κει στο εξωτερικο.Το φαγητο που τρωνε στα ταξιδια ειναι κακιστο.Στο ναυσταθμο στη Σαλαμινα,εχει πολλα ποντικια.Ανεβαινουν λοιπον στα καραβια να βρουν κατι να φανε.Ειναι τρομαχτικη η εικονα να τα βλεπεις να ανεβαινουν απο τους καβους στο πλοιο.Μεγαλη η εκταση του ναυσταθμου,ακριβη η μυοκτονια,ετσι οι αρμοδιες υπηρεσιες του ναυτικου δεν μπαινουν καν στον κοπο να φροντισουν τα δεοντα,απλως καποιοι αλλαζουν τα καρτελακια με τις ημερομηνιες απολυμανσης στα διαφορα σημεια των πλοιων και του ναυσταθμου,να ειναι τυπικα ενταξει.Λεει για αρχαιοτητα ο φιλος μονιμας.Ειναι ηδη 3 χρονια επικελευστης και θελει αλλα 5 για να γινει αρχικελευστης,χωρια οτι μετραει 13 χρονια στο ναυτικο,ενω ο αποφοιτος της σχολης υπαξιωματικων του ναυτικου προαγεται πιο γρηγορα στους βαθμους με λιγοτερα χρονια.Βλεπετε,ο φιλος μονιμας μπηκε στο ναυτικο με προκηρυξη και οχι μεσω πανελληνιων εξετασεων.Θα μπορουσαν λοιπον οι του ναυτικου να βελτιωσουν λιγο και τη βαθμολογικη εξελιξη των παιδιων αυτων.Λεει για ΕΠΟΠ,δηλαδη για τα παιδια που αντικατεστησαν τους ναυτες θητειας στα καραβια.Αυτοι οι ΕΠΟΠ λοιπον τραβανε κει στα καραβια του Χριστου τα παθη.Για 7 χρονια ειναι ναυτες και διοποι,οποτε τους ταλαιπωρουν αφανταστα οι αξιωματικοι με ανουσιο τρεξιμο.Χωρια τις προσβολες που υφιστανται οι υπαξιωματικοι και οι ΕΠΟΠ απο τους αξιωματικους.Για αυτο πολλοι απο αυτους παραιτουνται απο το ναυτικο και αδειαζουν τα καραβια.Λεει για απαλλαγες ο μονιμας,ρεπο εννοει,ουτε τα προβλεπομενα ρεπο δεν τους δινουν,οσο για τα παρασημα,ειναι απλο.Οταν ενα πολεμικο πλοιο παει σε αποστολη στο εξωτερικο,με το που γυρισουν δινουν στο πληρωμα παρασημο για το ταξιδι,ετσι εχει θεσμοθετηθει.Ο ανθρωπος μας λεει λοιπον οτι δεν παιρνουν οι υπαξιωματικοι και οι ΕΠΟΠ παρασημα,μονο οι αξιωματικοι,για την......"πλεμπα" φρακαρε η διαδικασια!!!!!Και τρεχουν και ηθικη αμοιβη δεν τους δινουν και τους προσβαλλουν κιολας συνεχως!!!!!Επισης,επειδη ο κοσμος στα καραβια ειναι λιγος,λογω παραιτησεων,οι αξιωματικοι "καμπανιαζουν" αδικα πολλους απο τα πληρωματα για να υπαρχει πολυς κοσμος στις διανυκτερευσεις,να βγαινουν οι δουλειες.Αντε να εχει κανει ο αλλος διανυκτερευση με 12αωρη σκοπια κ.ο.κ. και καπακι να αντεξει την εργασιμη και την υποχρεωτικη υπερωρια......Οπως βλεπετε,σχεδον καμια διαφορα δεν εχουν αυτοι οι εργαζομενοι με τους εργαζομενους του ιδιωτικου τομεα.Μονο την περιφημη μονιμοτητα και 200 ευρω παραπανω απο το συνηθες μηνιατικο του ιδιωτικου τομεα.Δυο πραγματα που δεν αντιπαρερχονται το μαυρο χαλι που περνανε,για αυτο πολλοι με προθυμια τα ανταλλασσουν με την εργασιακη αβεβαιοτητα εκτος ναυτικου και δημοσιου.Αυτα ισχυουν για ολο το ναυτικο,ακομα και στις υπηρεσιες ξηρας του,το σπορ της παραιτησης ειναι διαδεδομενο.Πολλοι θα πειτε οτι ταλαιπωρηθηκατε στη θητεια σας απο μονιμαδες και δεν τους γουσταρετε.Κι εγω ναυτης εκανα θητεια στα καραβια τους και ταλαιπωρηθηκα,κοντεψανε ως και αξιωματικοι να με κανουν ειτε να παω στο τρελαδικο η να αυτοκτονησω,τελοσπαντων αντεξα,απολυθηκα και τραβαω το δρομο μου.Καθαρα βλεποντας πια ομως τα πραγματα,μετα τοσα χρονια,διαπιστωσα οτι για το χαλι του στρατευματος φταινε μονο οι αξιωματικοι,οι αλλοι ειναι οι ασπιδες για να μη φαινονται οι κυριοι με τις επωμιδες κακοι και να τα ριχνουν ολα στους "αμορφωτους καραβαναδες"......Και απο τοτε,οταν βλεπω κανεναν με σαρδελες να παραπονιεται,τον καταλαβαινω,τραβηξε και τραβαει πολλα απο τους επωμιδατους.Και μεις στη θεση τους ημασταν καποτε.........Μακαρι καποτε ολα αυτα να αλλαξουν προς το καλυτερο.Και μια ευγενικη παραινεση-παρακληση στο ΓΕΝ: Μην πειραξετε το μονιμα που εκανε την αναρτηση,απο πονο ψυχης το εκανε,ειδε κι αποειδε πως δεν εβγαινε ακρη και μας ενημερωσε εδω στο διαδικτυο!Μην τον τιμωρησετε,δειξτε ελεος/φιλαλληλια/συναδελφικοτητα και πατρικη στοργη εναντι του.Α, και βελτιωστε τα πραγματα στο ναυτικο να μη χρειαζεται να βγαινει τετοια εικονα προς τα εξω-περα ως περα αληθινη-και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι με αυτο.Ας ειστε ολοι καλα,ακομα και οι αξιωματικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ;;;;;!!!! Είμαστε σε πόλεμο και δεν το πήραμε χαμπάρι;
    Δε ντρέπεστε ρε λουφαδόροι στρατόκαυλοι αμόρφωτοι καθυστερημένοι καραβανάδες που θέλετε και παροχές και παράσημα; Για το τι; - σας πληρώνουμε που σας πληρώνουμε για να βγάλετε το κόμπλεξ κατωτερότητας που κουβαλάτε στα φανταράκια και τα ναυτάκια και παραπονιέστε ρε κατσαρίδες;
    Κάντε την (ελάχιστη) δουλειά σας και βουλώστε το - το ξέρετε καλύτερα από μας ότι αν γίνει πόλεμος ΚΑΝΕΙΣ δε βασίζεται σε σας, γι' αυτό και όλοι οι διπλωματικοί τεμενάδες που κάνουμε παντού. Μην υποτιμάτε λοιπόν τη νοημοσύνη μας λες και ζούμε σε καμιά άλλη χώρα ή δεν υπηρετήσαμε τη θητεία για να δούμε τι παίζει. Πάρτε τα ευρουλάκια σας, κι αυτά πολλά σας είναι και μην παραπονιέστε. Ανδρείκελα με στολές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγραψε ο μονιμας τον πονο του και ο καθενας ειπε την αποψη του-καλη,κακη,δεν εχει σημασια-και η ζωη συνεχιζεται.Αυτοι που πρεπει να αφυπνιστουν ειναι οι ναυαρχοι στο ΓΕΝ να τους βοηθησουν,ουτε σεις,ουτε γω,ουτε αλλος κανεις ασχετος μπορει να τους προσφερει τιποτα αλλο εκτος απο μια καλη η κακη γνωμη....Η οποια στην τελικη δεν θα του βελτιωσει τη ζωη του.Τουλαχιστο να τα δουν οι ναυαρχοι να κανουν επωφελη πραγματα και για αυτους.Αφηστε που ευτυχισμενος εργαζομενος δεν εχει λογο να ταλαιπωρει τους υφισταμενους του-αν και στα καραβια εδω και χρονια υπηρετουν μονο μονιμοι χωρις πιθανοτητα να ξαναπανε σε αυτα ναυτες θητειας,και καλως.Ας ειμαστε ολοι καλα,πολιτες και μη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aλλος ενας κλαψομουνης Ελληνας που
    δεν του αρεσει το επαγγελμα που κανει.
    Το κραζει μεν χωρις ομως να θυμαται οτι μονος του το διαλεξε δε.
    Αν δε σαρεσει αυτο που κανεις ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και μη μας πρηζεις ταρχιδια.
    (Εργατης σε Αποθηκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δε σε χάλασε καραβανά...μια ζωή και σήμερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στην προχθεσινή "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" διάβασα τα ίδια πάνω-κάτω, μόνο που ο τίτλος του άρθρου ήταν "ποντίκια με μπελαμάνες", και βέβαια είχαν κοπεί τα περί βαθμολογικής εξέλιξης (χαλάνε την σούπα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ξεχνάς ότι εμείς που σε διαβάζουμε σε πληρωνουμε , λοιπόν σκάσε και κολύμπα καραβανά , ας ρωτούσες πριν καταταγείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καθένας κάνει τις επιλογές του και τις πληρώνει.
    Το ΠΝ είναι παιδική κατσκήνωση σε σχέση με το Σ.Ξηράς.¨Επρεπε να ήσουν Στέλεχος στα Τεθωρακισμένα να δεις τι σημαίνει επαγγελματικός στρατός και μετά θα έλεγες και ευχαριστώ που είσαι στο Ναυτικό.Καταρχάς για να πας στο Ναυτικό όπως όλοι οι ΕΜΘ-ΕΠΟΠ-Ναύτες έβαλες βύσμα οπότε ας πρόσεχες...Δε σε χάλασε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΕΠΙΚΕΛΕΥΣΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΝ Η΄ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΜΘ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΖΗΤΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ Η' ΔΦΓ...
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΥΣΜΕΝΗ...? ΠΟΥ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΟΙΟ?
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ... ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ (ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ) ΣΧΟΛΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.
    ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΕΙΣΑΙ ΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εϊναι και ο ΕΜΘ αλλά είναι και τα άλλα στελέχη του ΠΝ άστα να πάνε...Σιγά σιγά ρε μη σκοτώνεστε στη δουλεά.Την είδατε όλοι στελεχάρες στις Ενοπλες Δυνάμεις..Πάρτε το χαμπάρι...Εκεί πάνε όσοι είναι αμόρφωτοι δεν ξέρουν τίποτα να κάνουν στη ζωή τους και θέλουν εύκολα και ξεκούραστα λεφτά...¨Ολοι οι ¨καλομαθημένοι" εκεί πάτε...Στο τέλος θα ζητήσετε να μας γ... κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προυσσχή ρε! Προυσσχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΥΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ 1-4Η 1-5 ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ
    ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΩΡΑΙΟ Ε?
    ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΛΟΙ
    ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΨΕΙ ΣΤΟ ΠΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΗΛ
    ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΡ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΔΕ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ 1-4 Η 1-5
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΜΑΣ (ΕΠ.ΟΠ) ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ....ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ....ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ,ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ . ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η' ΚΑΚΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?? ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Η' ΜΗΠΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ???? ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΣΕΝΑ!!!! ΚΑΙ ΜΗ ΘΑΡΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ,ΠΛΗΝ ΟΛΙΓΩΝ,ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ . 19 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ..ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ , ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.... ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ.. ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ,ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ,ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!! ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ,ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ 'ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ', ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ. ΦΕΡΣΟΥ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΦΕΡΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ. Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ. ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ 300 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΝ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. πω πω φασιστακια που εχει εμισει το μλογ εδω μεσα εχω παθει πλακα.ρε ξεφτυλες γιατι καθεστε και κραζετε το παλληκαρακι που βγηκε να πει 2 κουβεντες να μιλησει με ειλικρινεια για καποιες συνθηκες του π.ν.ειναι το ιδιο ρε ξεφτυλες και ραγιαδες που κανετε εσεις στον ιδιωτικο τομεα οταν μαζευεστε σα τους ποντικαραδες και κουτσομπολευετε τα αφεντικα σας που καλα κανουν και σας σκιζουν και δε σας πληρωνουν και εχει γεμισει η ελλαδιτσα με πορσικα και τζιπακια χωρις στοιχειωδη βιομηχανια.απο εσας βρε ραγιαδες τα παιρνουνε.και οταν τα παιδια σας μεγαλωσουν θα βαλετε μεσο να πανε φανταροι στο π.ν η στη π.α για να μη κουραστουν και να εχουν τους εποπ που οι περισοτερροι γεννηθηκανε απο φτωχα @@ να τους κανουνε τις βαρδιες τους.ειλικρινα δε συμπαθουσα τους εμθ και τους εποπ στη θητεια μου αλλα αργησα να καταλαβω οτι ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης που σερνουμαι ολοι μαζι κι αυτος ο ανθρωπος με 13 χρονια στη πλατη του βγηκε να πει οτι οι ισοροπιες εκει μεσα ειναι πολυ ευθραυστες οπως σε καθε τομεα της συγχρονης εργασιας στην ελλαδα και ισως να θελει να ενημερωσει καποιους νεωτερους που βλεπουν καριερα εκει μεσα κι εσεις κατευθειαν να του φυμωσετε το στομα λες και λεει ψεμματα.και τι σημαινει ρε μαγγες οτι τα ιδια ισχυουν στον ιδ. τομεα?δε πρεπει οι εκει εργαζομενοι να διεκδικησουν καλυτερες συνθηκες?αλλα ξεχασα υπαρχουν οι συνδικαλιστες που υπογραφουν εκ μερους ολων αυξησεις του 1 και 2 %.ουστ απο εδω μπουρδελοχωρα.καλυτερα να ημουν αλβανος ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ειπαι ενας φιλος τιν αληθεια το κακο που ειναι? ο στρατος της ελλαδας εχει 60 χρονια να ενεργησει αντι να λετε δοξα το θεο τ παιζεται ξερολεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση