GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απορίες και ερωτήματα...

.. Από τον Κωσνταντίνο Δρακάτο drakcon.blogspot.com .. Είμαι πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας που σύμφωνα με το εισόδημά μου κατατάσσομαι ...

..

Από τον Κωσνταντίνο Δρακάτο

drakcon.blogspot.com

..

Είμαι πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας που σύμφωνα με το εισόδημά μου κατατάσσομαι στην κατηγορία "Λαός", με την σημερινή έννοια του όρου, δηλαδή στην κατηγορία των «μεροκαματιάρηδων, άνεργων, μικροσυνταξιούχων και λοιπών μικρο…μικρών» και του «….δώσε ημίν σήμερον».
Σ' αυτή την κατάσταση ευρισκόμενος άκουσα από τον πολλά υποσχόμενο (;) νέο αστέρα (;;) την πολιτικής ελίτ μας, κ. Τσίπρα, να δηλώνει: "Τέλος στην εποχή των αυτοδύναμων Κυβερνήσεων..." Και αναρωτήθηκα: έμενα τι με νοιάζει ; Αμα τελειώσουν, δηλαδή, οι αυτοδύναμες Κυβερνήσεις εγώ θα πάψω να λέω κάθε πρωί το «Πατερ ημών» ; Κι' αν ναι, πως ; Γιατί δεν μου το κάνει λιανά για να το καταλάβω ; Ή μήπως δεν θέλει κι'αυτός, όπως και οι άλλοι, να καταλάβω;
Υ.Γ 1. Και μια και μιλάμε για πολυκομματικές κυβερνήσεις, λες και μόλις ανακαλύψαμε την Αμερική, να επισημάνω δύο πολύ σημαντικά σημεία που έχουν σχέση με αυτές: πρώτον, για να είναι αποδοτικές (αν είναι) χρειάζεται να υπάρχει δημόσια διοίκηση κι'εμείς δεν έχουμε, (δες Ιταλία) και δεύτερον και πιο σημαντικό, είναι ότι κατά βάσην είναι αντιλαϊκές, γιατί αυτός είναι και ο λόγος που συστήνονται, δηλαδή να μπορούν να παίρνουν δύσκολες αποφάσεις με την λιγότερη δυνατή λαϊκή αντίδραση και μικρότερο πολιτικό κόστος, φυσικά.
Υ.Γ 2. Της τελευταίας στιγμής: Λέτε ότι αν υπήρχε πολυκομματική κυβέρνηση τώρα, οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ θα είχανε αντιληφθεί και θα είχανε καταγγείλει τους απατεώνες συναδέλφους τους που κάνανε τις κομπίνες με τα σκράπ και τα επιπλέον βαγόνια στην αμαξοστοιχία;
-------------------------------------------------

6 σχόλια

  1. Ρε μην παραμυθιαζοσαστε και 2 και 3 κομματα να ανεβουν πανω θα τα κανουν πλακακια και θα μας γαμουν και τα 3 μαζι.Ειναι η φυση της κολοχωρας αυτης παει και ετελιωσε.
    Περιμεντε εσεις να σας σωσει οι στυνεργασειες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ δεν είχανε αντιληφθεί τους απατεώνες συναδέλφους τους που κάνανε τις κομπίνες με τα σκράπ και τα επιπλέον βαγόνια στην αμαξοστοιχία.

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ.

    ΤΙ ΛΑΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δρακάτε,

    Πριν σου απαντήσω, επισκέφτηκα το μπλογκ σου και διάβασα τις πρόσφατες αναρτήσεις. Κριτική σε όλους πλην... Αρα, καλά είναι τα ρητορικά ερωτήματα, αλλά απαντήσεις μάλλον δεν θα κάνεις δεκτές.

    Είσαι απόλυτα δικαιολογημένος για όσα γράφεις εδώ. όμως, ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ, τόσο το χειρότερο για σένα.

    Συγγνώμη φίλε, αν εκτιμώ σωστά την ηλικία σου, τα έχεις φάει τα ψωμιά σου. Τόπο στα νιάτα, σε αυτούς ανήκει το μέλλον.

    Εσύ, φασκόμηλο, τίλιο, φάρμακα για την αρθρίτιδα... ξέρεις τώρα. Και μακριά απο τα viagra γιατί πειράζουν στη πίεση στην ακράτεια και στη καρδιά. Μη μου πάθεις τίποτα γέρος άνθρωπος.
    Δεν εννοώ από πέσιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε ΡΕ που εισε Λαος
    Αν ήσουν μεροκαματιάρης δεν θα ενδιαφερόσουν για αυτοδυναμίες
    και μαλακίες αλλά για πραγματικά προβλήματα
    Βολεμένε

    (Όσο για το ρε είναι λαϊκή έκφραση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγκλωβισμένος στον δικοματισμό....δεν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι νέο...έστω και αν δεν πάει καλά...αλλά δοκίμασέ το και αν τα πολιτικά πράγματα μείνουν όπως έχουν....τωτε θα έχεις δίκιο....ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ, κάνε μια ανατροπή στην σκέψη σου μήμπως και αλλάξει η μονοτονία της μιζέριας.
    35 χρόνια μεταπολιτευτικά...μιζες-λοβιτούρες-διαφθορά-τούνελ χωρίς φώς-βουλευτικές αυξήσεις-εργατικές μειώσεις-πωλήσεις δημόσιας περιουσίας....δεν βαρέθηκες???????

    ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση