GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι δεν ξαναβγαίνουν βουλευτές...

. ...από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αν γίνουν εκλογές μέχρι τον Μάρτιο και επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις! . Πολύ ενδιαφέρον το ρεπορτάζ του Π. Παπ...

.
...από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αν γίνουν εκλογές μέχρι τον Μάρτιο και επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις!
.
Πολύ ενδιαφέρον το ρεπορτάζ του Π. Παπαδόπουλου στο "Βήμα" για το ποιοι σημερινοί βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναβγούν στην περίπτωση που επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις και οι επόμενες εκλογές γίνουν (μέχρι τις 15 Μαρτίου 2009) με λίστα.
Με τη βοήθεια ενός λογισμικού της εταιρείας Opinion, έγινε ανάλυση σε κάθε εκλογική περιφέρεια λαμβάνοντας υπόψη ένα σενάριο εκλογικού αποτελέσματος με βάση το οποίο τα κόμματα κατατάσσονται ως εξής: ΝΔ: 38%, ΠαΣοΚ: 32%, ΣΥΡΙΖΑ: 12,5%, ΚΚΕ: 8,5%, ΛΑΟΣ: 5%, Λοιπά: 4%.
Με βάση λοιπόν το παραπάνω σενάριο εκλογικού αποτελέσματος, εκείνοι που δεν εκλέγονται από τη ΝΔ είναι 16 βουλευτές: Αννα Μπενάκη-Ψαρούδα (Α´ Αθηνών), Π. Παναγιωτόπουλος, Α. Σταθάκης, Θ. Κασσίμης, Ι. Παπαθανασίου (Β´ Αθηνών), Αθ. Μπούρας (Αττικής), Απ. Τζιτζικώστας (Α´ Θεσσαλονίκης), Αδ. Ρεγκούζας (Β´ Θεσσαλονίκης), Αν. Καριπίδης (Σερρών), Αθ. Φλωρίνης (Χαλκιδικής), Δ. Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανίας), Αν. Λιάσκος (Ευβοίας), Α. Λυκουρέντζος (Αρκαδίας), Σοφία Καλαντζάκου (Μεσσηνίας), Αριάδνη Μανούσου (Κυκλάδων) και Στ. Νικηφοράκης (Χανίων). Με το παραπάνω ποσοστό η ΝΔ κερδίζει από έναν επιπλέον βουλευτή στους νομούς Ροδόπης, Κοζάνης, Τρικάλων, Αχαΐας, Ευρυτανίας (κερδίζει τη μονοεδρική), Β´ Πειραιώς και Ηρακλείου. Εκλέγει 143 βουλευτές και δεν σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Από το ΠαΣοΚ δεν ξαναβγαίνουν βουλευτές: Αθ. Αλευράς (Α´ Αθηνών), Σοφία Σακοράφα, Τηλ. Χυτήρης (Β´ Αθηνών), Ι. Μαγκριώτης (Α´ Θεσσαλονίκης), Ι. Διαμαντίδης (Β´ Πειραιώς), Γ. Πεταλωτής (Ροδόπης), Αλ. Αθανασιάδης (Κοζάνης), Ευ. Αργύρης (Ιωαννίνων), Φ. Σαχινίδης (Λάρισας), Ρ. Ζήση (Μαγνησίας), Σούλα Μερεντίτη (Τρικάλων), Ηλ. Καρανίκας (Ευρυτανίας), Κ. Σπηλιόπουλος (Αχαΐας) και Μαρία Σκραφνάκη (Ηρακλείου). Επίσης, το ΠαΣοΚ χάνει μία έδρα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας (Σπύρος Κουβέλης) και δεν κερδίζει καμία επιπλέον πανελλαδικά. Εκλέγει συνολικά 87 βουλευτές, 15 λιγότερους από όσους διαθέτει σήμερα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ φθάνει τις 34 έδρες (στην Α´ Αθηνών διπλασιάζει τις έδρες του από 2 σε 4 και στη Β´ Αθηνών από τις 4 φθάνει τις 9). Μία επιπλέον έδρα κερδίζει το ΚΚΕ (σύνολο 23) και τρεις ο ΛΑΟΣ (σύνολο 13).
-----------------------------

15 σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ Ή ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΡΟΥΣΙΠΟΥΛΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 38%.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο πρώτος σχολιαστής είναι ακραιφνής georg-ακικός. Ακόμη δεν έχει συνέλθει ούτε από τις απανωτές φάπες των εκλογών ούτε από την πτώση από το ποδήλατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ....ΑΜΙΣΘΟΣ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ 6 ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ;;;;ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΧΙ ΑΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ,ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΤΕΒΕ ΑΘΗΝΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΜΗΠΩΣ ,ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Ο κ. ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ;;;
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (genitsaros)

    21 Ιούλιος 2008 4:43 μμ

    ==
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υποδικος ρε τουρκακι..

    Υποδικος ειναι αυτος που διαπιστωθηκε οτι ειναι ενοχος και εχει κληθει σε δικη.

    Αν μερικοι πασοκοσκυλαιοι γαυγιζουν δεν σημαινει οτι ειναι υποδικος..

    Ενταξει τουρκακι??
    Και με γεια το καινουργιο ονομα!!
    Σκατο μπαγλαμα

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανούλη...

    Σε περιμένουμε στο παλιό σου μαγαζάκι για να σου κάνουμε το βίο αβίωτο. Ταλιμπάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. τζωνάκο 5.31


    Εκδικάζεται το φθινόπωρο η υπόθεσή του που αφορά σε υπόθαλψη κομματόσκυλου της νέας μιζοκρατίας το οποίο κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών.

    Θα γίνει της καγκέλας το πούτανο στο δικαστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζουν διαδηλώσεις στο χώρο γονείς θυμάτων των ναρκωτικών.

    Αντε βρε τζωνάκο... Καλούς Λουλάδες!!!

    πατήρ Σουλπίκιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασικα ρε κοροιδαρες ο κοσμος πειναει και εσείς σφαζεσται ακομα για την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.
    Τι να σας πω ρε, Η' καπιταλες είστε Η' κομματοσκυλα.
    Και εμεις με αυτους είμασταν καποτε , αλλα ΠΛΕΟΝ τελοςςςς....

    Σας τους χαριζουμε, αλλα όταν σας φαει η πείνα, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΦΤΑΕΙ.

    ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ,ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ PRESS-GR,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ Α.ΑΘΗΝΑΣ :
    Δικαίωμα του κάθε πολίτη είναι να ψηφίζει όποιο κόμμα γουστάρει , αλλά συνάδελφοι ΜΗΝ σταυρώσετε τον σταυρωτή των συνταξιούχων ναυτικών που΄λέγεται Αλογοσκούφης .
    Το''κακό'' Πασοκ όπως γνωρίζετε δεν μας φορολογούσε δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα ούτε το επίδομα αδείας . Ο Αλογοσκούφης μας τα φορολόγησε με 40% .
    Έλεος .
    Όταν γίνουν εκλογές , προς Θεού, μην τον σταυρώσετε αυτόν τον σταυρωτή μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολα αυτα ειναι θεωριες, οι εκλογες ειναι τρια χρονια μακρια οποτε... θα δουμε.

    http://freedom-by-takis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για το Μπαμπη.
    Αν τα πιστευεις αυτα που λες, αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tους ζητας να βαλουν μυαλο;
    Και που να τοβρουν; Ποιος τοχασε, για να το βρουν αυτοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ;)

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΤΟΜΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=vFCAWZ9c5_c

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση