GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν έχει να πει τίποτε;

. Μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο λαλίστατος Ευάγγελος Βενιζέλος έχει σιωπήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της "Γερμανός"...

.

Μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο λαλίστατος Ευάγγελος Βενιζέλος έχει σιωπήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της "Γερμανός"; Μήπως έχει πάει διακοπές;

Ο Διαπορών

20 σχόλια

  1. Κύριε Διαπορών
    (η μήπως να πώ δις Μαριλίζα ; )
    αν μόλις έκανε τις διώξεις ο εισαγγελέας έβγαινε στα κανάλια ο Βαγγέλης Βενιζέλος , με δηλώσεις περί ''Γερμανού'' , εσύ η ίδια θα τον κατηγορούσες ότι πάει να καπελώσει τον Γιώργο Παπαπνδρέου.
    Δεν έκανε δηλώσεις σεβόμενος τον Πρόεδρο , πάλι άρχισες τις μπηχτές.

    Δεν έχετε σκοπό να κόψετε τα ''πούστηκα'' οι σκοτεινοί διάδρομοι της Χαριλάου Τρικούπη 50.
    Μετά απορείτε που χιλιάδες πολίτες που ψήφισαν Πασοκ την 16.9.08, κινούνται προς Συριζα .


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati etsi goustarei palio-malaka!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λέξη ''πούστηκα'', ξεκωλιάρη πισινέ, γράφεται με γιώτα όπως ''πούστικα''.

    Απορώ πως ένας τέτοιος μεγάλος πούστης σαν κι εσένα, δεν το ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΒΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο βαγγέλης δεν κάνει δηλώσεις γιατί δεν έχει λόγο να "ταφώσει" περαιτέρω το γιωργάκη.

    τα καταφέρνει μιά χαρά και μόνος του ο γιωργάκης να καταβαραθρωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τσιράκια του Παναγιωτακόπουλου έτρεξαν να υπερασπιστουν το ασχημόπαπο την τέως γραμματέα .

    Το γιώτα σας πείραξε αλλά επί της ουσίας δεν έχετε τίποτε να πείτε.

    Έτσι είναι όλοι όσοι στην ζωή τους δεν έχουν μάθει να κάνουν τίποτε άλλο , από το να υμνούν , να γλείφουν Προέδρους και να γίνονται σφογγοκωλάριοι ευτραφών γυμνιστριών ''κυριών'' από αγράμπελη και δεν συμμαζεύεται.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από την δίωξη για τον Γερμανό αποφάσισε ο Βενιζέλος να αρχίσει να σέβεται τον Γιώργο; Δεν μας γαμιέστε ρε βενιζελόσκυλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πρέπει να καταλάβετε παιδιά ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν εδώ και 3 μέρες στο νοσοκομείο για αυτό δεν έχει πει τίποτα. μερικές φορές οφείλουμε να προσέχουμε τι γράφουμε ειδικά αν είμαστε διαμορφωτές κοινής γνώμης. συνεχίστε τις αποκαλύψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η υπόθεση Siemens (της οποίας οι πραγματικές διαστάσεις είναι ακόμη απροσδιόριστες και κυρίως φημολογούμενες) έχει οδηγήσει τη χώρα στο εξής παράδοξο:

    Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε τροχιά αποσύνθεσης, την ίδια στιγμή που ο κίνδυνος της παραγραφής των πιθανολογούμενων αδικημάτων αποτρέπει τη μοναδική διαδικασία πολιτικής ανασύνθεσης που γνωρίζει η δημοκρατία, δηλαδή την προσφυγή στον λαό.

    Ουσιαστικά, η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε κατάσταση αφοπλισμού. Χωρίς το χαρτί των εκλογών είναι αμφίβολο αν θα μπορεί το φθινόπωρο να επιβληθεί στην αντιπολίτευση, να τιθασεύσει την κοινωνία, ακόμη και να ελέγξει τους βουλευτές της. Τα χέρια της είναι δεμένα.

    Το ΠαΣοΚ, το οποίο αντιμετωπίζει τις εκλογές περίπου όπως οι γαλοπούλες τα Χριστούγεννα, παρακολουθεί με ανακούφιση να απομακρύνονται οι κάλπες. Το πιθανότερο είναι ότι απλώς θα χάσει αργότερα.

    Αλλά ως τότε θα χάσουν και οι δύο μαζί. Το προφανές σήμερα είναι ότι οι ευρωεκλογές αποσυνδέονται από τις βουλευτικές εκλογές, εκτός και αν η υπόθεση Siemens κλείσει ως τον Μάρτιο - δύσκολο... Το προφανέστερο είναι ότι ΝΔ και ΠαΣοΚ βαδίζουν χέρι χέρι προς το μεγαλύτερο εκλογικό στραπάτσο της ιστορίας τους. «Οι ευρωεκλογές θα είναι μακελειό!» προεξοφλούσε συνοπτικά κορυφαίος παράγων της αντιπολίτευσης.

    Αυτό, λίγο-πολύ, μπορούμε να το προβλέψουμε. Το ζητούμενο είναι αν θα μείνουμε απλώς στο μακελειό ή το μακελειό θα αποτελέσει εφαλτήριο για «άλλα κόλπα». Υπενθυμίζω ότι, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, οι ευρωεκλογές αποτελούν το ιδανικό μαιευτήριο για τη δημιουργία νέων πολιτικών σχηματισμών. Και με τη φθορά των δύο μεγάλων κομμάτων, όλα παίζουν.

    Οι μεν και οι δε προσπαθούν να διαχειριστούν προκαταβολικά το στραπάτσο. Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι κάνουν όλες οι κυβερνήσεις σε εκλογές του μέσου της τετραετίας: θα δηλώσει ότι πήρε το μήνυμα. Τι μήνυμα όμως μπορεί να διαχειριστεί μια κυβερνητική πλειοψηφία 151 βουλευτών συν ο Τατούλης;

    Στο ΠαΣοΚ τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν εκ των πραγμάτων νέα δοκιμασία για την ηγεσία Παπανδρέου, η οποία αφότου ανέλαβε δεν έχει κερδίσει ούτε στο τάβλι. Εκτός και αν οι εξελίξεις προτρέξουν των ευρωεκλογών...

    Η ωμή πραγματικότητα είναι ότι αυτή τη δυναμική της απόρριψης ουδείς μπορεί να τη διαχειριστεί, ούτε στη ΝΔ ούτε στο ΠαΣοΚ. Με δική τους ευθύνη, η χώρα έχει μετατραπεί σε διαρκές δικαστήριο και σε απέραντο ανακριτικό γραφείο. Ακόμη και ο Τσίπρας εμφανίστηκε να ψάχνει για έναν Ντι Πιέτρο, παραγνωρίζοντας προφανώς πως όταν δρουν οι Ντι Πιέτρο περιττεύουν οι Τσίπρες. Τώρα πια το πράγμα δεν μαζεύεται...

    Η χώρα, λοιπόν, βρίσκεται σε ομηρεία. Ομηρος της Siemens. Μια ομηρεία η οποία κινδυνεύει να εξελιχθεί σε εθνικό πρόβλημα. Διότι μπροστά στα αδιέξοδα, διέξοδος στη δημοκρατία είναι πάντοτε οι εκλογές. Αλλά ποια είναι η διέξοδος αν δεν μπορούν να γίνουν εκλογές;

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3:41

    αυτά που κάνουν τα κανίς του Geoffrey δεν τα κάνουν οι αυτοδιαγραφέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΠαΣοΚ, αντιμετωπίζει τις εκλογές περίπου όπως οι γαλοπούλες τα Χριστούγεννα, παρακολουθεί με ανακούφιση να απομακρύνονται οι κάλπες. Το πιθανότερο είναι ότι απλώς θα χάσει αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είσαι σοβαρός; Να κάνει ο Μπένυ δηλώσεις που δικαιώνουν επιλογή του Παπανδρέου;

    Λευκή απεργία, δηλώσεις μόνο όταν θέλουμε να διαφοροποιηθούμε και αρθράκια Πρετεντέρη και Ψυχάρη που φτιάχουν κλίμα για να τεθεί ζήτημα ηγεσίας μετά τις ευρωεκλογές.

    Αυτή είναι η συνταγή. Ο Βαγγέλης ετοιμάζεται για να απολαύσει νέο φραπέ, λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @πασόκ poisonous,
    θεωρείς πως οι πολιτικές εξελίξεις του επόμενους μήνες θα εξαρτηθούν από το εσωτερικό μας χάλι. Σου διαφεύγει πως το Ισραήλ ετοιμάζεται για salto mortale στο Ιράν πρίν φύγει ο Μπούς. Το Ιράν το εδήλωσε πως θα βάλει φωτιά στη Μέση Ανατολή, και κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει πως θα το κάνει.
    Τη στιγμή που η οικονομία της Ευρώπης έχει αρχίσει να βάζει νερά,

    http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=40547984

    ίσως να έχουμε και διακοπή του πετρελαίου.
    Για εμάς εδώ ένα Ευρωπαϊκό κράχ,
    back to back με μιά Αμερικανική οικονομία με την πλάτη στο καναβάτσο, σημαίνει τέλος στα δανεικά με τα οποία ζούμε.
    Σε τέτοιες φουρτούνες οι πολιτικοί μας θα είναι από τους πρώτους στα αεροπλάνα για μακρυνές πατρίδες. Το Γιώργο και τον Κώστα τους βλέπω να ξεχειμωνιάζουν κάπου στη Βοστώνη. Θα παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την κατάσταση και θα μας στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.
    Και για μας εδώ ο σώσας εαυτόν σωθήτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλε θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου περί λευκής απεργίας Βενιζέλου. Μην ξεχνάς οτι το ΠΑΣΟΚ απέκτησε αντιπολιτευτικό λόγο στη βουλή μόλις ανέλαβε ο Μπενι κυνοβουλευτικός εκπρόσωπος. και το επαναλαμβάνω ο άνθρωπος ήταν στο νοσοκομεό για εγχείρηση αυτές τις μέρες που ξέσπασε το σκάνδαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μας ζαλίσατε με τον Βενιζέλο. Δεν έχετε καταλάβει ότι ο άνθρωπος είναι τελειωμένος; Όσο γι' αυτούς πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο "κόσμος", είναι τα ορφανά του Βενιζέλου, που από την μία ήθελαν να εκλέξουν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ τον Βενιζέλο και όταν έχασε έφυγαν αμέσως για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η αλήθεια. Απλή και πικρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 6:17

    Δεν ξέρω αν θα απολαύσει άλλους φραπέδες ο Βενιζέλος , αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υποστεί και άλλες ήττες το Πα.σο.κ. με την σημερινή ηγεσία .
    Άρα αν κάποιος θα απολαύσει κάτι και συγγεκριμένα την εκλογική νίκη αυτή θα είναι η Ν.Δ.

    6:22

    Δεν υπάρχει περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης για κανένα από του δύο πρίγκηπες των δυναστειών μας.
    Ειδικά ο Γ.Α.Π. που χιλιάδες πολίτες θεωρούν τους εαυτούς τους κληρονομικό του στοιχείο .



    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτος στη φωτογραφια ειναι ο ...τετοιος ,πως διαολο τον λενε τωρα,αυτος που θα γινοταν πρωθυπουργος ??
    Ο κολλητος του Ψωμιαδη??

    Σαν να μου φαινεται αλλη δουλεια δεν κανει αυτος παρα να κοιταζει τι ποζα θα παρει για να βγει καλυτερη η φωτογραφια του!!

    Τον ειδα μια φορα να απευθυνεται σε εντονο υφος σε καποια "καμερα" ,απο κει πατε της ειπε ,να εχετε καλυτερη γωνια!!

    Και καλα. Αλλα οταν προβαρει την φατσα του στον καθρεπτη ,τι να σκεπτεται αραγε??
    Οτι ειναι φτυστος ο Αλαιν Ντελον,φανταζομαι!!!
    Ρε ουστ ρε μπαμπουινε,fat monkey

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε ουστ ρε μπαμπουινε,fat monkey

    13 Ιούλιος 2008 11:05 μμ

    ....

    Πολύ cool είσαι .
    Δεν αντέχω τους χοντρούς .
    Πεθαίνω για κούκλους σαν τον Geoffrey.
    Με φτιάχνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος έκανε εγχείρηση κήλης και τα σκατά της Χαριλάου Τρικούπη 50 πήραν γραμμή να βγούν στα blogs και να γράψουν ότι ο Μπένυ δεν έκανε δηλώσεις για τον Γερμανό .
    Άντε και γ....... κουράδες γλειψηματίες του Πρίγκηπα.
    Ουστ , υπήκοοι της δυναστείας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o papandreou eprepe n dioxei tous tsoukatous k t giannous(oloi eksygxronistes tyxaia)alla ayta d t ekane k apo lisi t provlimatos egine meros!!!!!!!!oi banizelikoi parakalane n xasei!!alla t pasok einai ena k s opoin d aresei spiti t!!!!!!!!!!!!katanoito???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση