GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχω γράμμα ...έχω πράμα!

. Ποιοι έκαναν ...βουρ στον πατσά του Γερμανού... . -Βουρ...λούμη στον πατσά του Γερμανού! -Βουρ...κεφάλας ο υπουργός. -Πάει το γαλάζιο ά...

.
Ποιοι έκαναν ...βουρ στον πατσά του Γερμανού...
.
-Βουρ...λούμη στον πατσά του Γερμανού!
-Βουρ...κεφάλας ο υπουργός.
-Πάει το γαλάζιο άλογο, κάηκε στο γερμανικό νούμερο.
-H κυβέρνηση θα φυλάει γερμανικά νούμερα και ειδικά ο Αλογοσκούφης.
-Σόρι, κύριε Αλογοσκούφη, εαν ο Γερμανός αγοράστηκε 1 δισ. 200 εκ. ευρώ πώς πωλήθηκε ο ΟΤΕ με 500 εκ. ευρώ; Κάθε απάντηση δεκτή.
ΥΓ. Μπορεί να μας πει ο κύριος Λιάπης αν παρακολούθησε τον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος και αν παρεπιπτόντως έχει κρατήσει αποδείξεις κτλ όπως έκανε και με τον άλλο αγώνα;
Ο Ταχυδρόμος
------------

9 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά, τί σαχλαμάρες είναι αυτές που ανεβάζετε; Αυτό είναι λαϊκισμός επιπέδου Λαμπράκη... Χρησιμοποιήστε σοβαρή γλώσσα. Δεν τιμούν το press-gr τέτοιου είδους δημοσιεύσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η υπόθεση Siemens (της οποίας οι πραγματικές διαστάσεις είναι ακόμη απροσδιόριστες και κυρίως φημολογούμενες) έχει οδηγήσει τη χώρα στο εξής παράδοξο:

    Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε τροχιά αποσύνθεσης, την ίδια στιγμή που ο κίνδυνος της παραγραφής των πιθανολογούμενων αδικημάτων αποτρέπει τη μοναδική διαδικασία πολιτικής ανασύνθεσης που γνωρίζει η δημοκρατία, δηλαδή την προσφυγή στον λαό.

    Ουσιαστικά, η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε κατάσταση αφοπλισμού. Χωρίς το χαρτί των εκλογών είναι αμφίβολο αν θα μπορεί το φθινόπωρο να επιβληθεί στην αντιπολίτευση, να τιθασεύσει την κοινωνία, ακόμη και να ελέγξει τους βουλευτές της. Τα χέρια της είναι δεμένα.

    Το ΠαΣοΚ, το οποίο αντιμετωπίζει τις εκλογές περίπου όπως οι γαλοπούλες τα Χριστούγεννα, παρακολουθεί με ανακούφιση να απομακρύνονται οι κάλπες. Το πιθανότερο είναι ότι απλώς θα χάσει αργότερα.

    Αλλά ως τότε θα χάσουν και οι δύο μαζί. Το προφανές σήμερα είναι ότι οι ευρωεκλογές αποσυνδέονται από τις βουλευτικές εκλογές, εκτός και αν η υπόθεση Siemens κλείσει ως τον Μάρτιο - δύσκολο... Το προφανέστερο είναι ότι ΝΔ και ΠαΣοΚ βαδίζουν χέρι χέρι προς το μεγαλύτερο εκλογικό στραπάτσο της ιστορίας τους. «Οι ευρωεκλογές θα είναι μακελειό!» προεξοφλούσε συνοπτικά κορυφαίος παράγων της αντιπολίτευσης.

    Αυτό, λίγο-πολύ, μπορούμε να το προβλέψουμε. Το ζητούμενο είναι αν θα μείνουμε απλώς στο μακελειό ή το μακελειό θα αποτελέσει εφαλτήριο για «άλλα κόλπα». Υπενθυμίζω ότι, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, οι ευρωεκλογές αποτελούν το ιδανικό μαιευτήριο για τη δημιουργία νέων πολιτικών σχηματισμών. Και με τη φθορά των δύο μεγάλων κομμάτων, όλα παίζουν.

    Οι μεν και οι δε προσπαθούν να διαχειριστούν προκαταβολικά το στραπάτσο. Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι κάνουν όλες οι κυβερνήσεις σε εκλογές του μέσου της τετραετίας: θα δηλώσει ότι πήρε το μήνυμα. Τι μήνυμα όμως μπορεί να διαχειριστεί μια κυβερνητική πλειοψηφία 151 βουλευτών συν ο Τατούλης;

    Στο ΠαΣοΚ τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν εκ των πραγμάτων νέα δοκιμασία για την ηγεσία Παπανδρέου, η οποία αφότου ανέλαβε δεν έχει κερδίσει ούτε στο τάβλι. Εκτός και αν οι εξελίξεις προτρέξουν των ευρωεκλογών...

    Η ωμή πραγματικότητα είναι ότι αυτή τη δυναμική της απόρριψης ουδείς μπορεί να τη διαχειριστεί, ούτε στη ΝΔ ούτε στο ΠαΣοΚ. Με δική τους ευθύνη, η χώρα έχει μετατραπεί σε διαρκές δικαστήριο και σε απέραντο ανακριτικό γραφείο. Ακόμη και ο Τσίπρας εμφανίστηκε να ψάχνει για έναν Ντι Πιέτρο, παραγνωρίζοντας προφανώς πως όταν δρουν οι Ντι Πιέτρο περιττεύουν οι Τσίπρες. Τώρα πια το πράγμα δεν μαζεύεται...

    Η χώρα, λοιπόν, βρίσκεται σε ομηρεία. Ομηρος της Siemens. Μια ομηρεία η οποία κινδυνεύει να εξελιχθεί σε εθνικό πρόβλημα. Διότι μπροστά στα αδιέξοδα, διέξοδος στη δημοκρατία είναι πάντοτε οι εκλογές. Αλλά ποια είναι η διέξοδος αν δεν μπορούν να γίνουν εκλογές;

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και πληροφορίες

    Προσοχή δεν είναι πλάκα…
    Προχθές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλησε να στείλει γράμμα στον πρωθυπουργό της χώρας με πρόταση ξεκαθαρίσματος του άγους της υπόθεσης Siemens αλλά ο μαντατοφόρος του βρήκε την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βουλή κλειστή, χωρίς να βρίσκεται εκεί κανείς αρμόδιος για να παραλάβει το γράμμα! !!!!
    Στο μέγαρο Σταθάτου όπου παρέπεμψαν τον ταχυδρόμο, τον πληροφόρησαν ότι ούτε εκεί δεν μπορούν να παραλάβουν το γράμμα διότι... έχει κλείσει το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο! Βαριεστημένοι από την εξαντλητική ζέστη του υπέδειξαν με πλαστή ευγένεια «ελάτε αύριο» για να σας εξυπηρετήσουμε ευχαρίστως! Μόνο οι φωνές του κομιστή, ανάγκασαν κάποιον από τους φρουρούς να παραλάβει ενυπογράφως το γράμμα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ χωρίς να το στείλουν στην παραλία της Ραφήνας.
    Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για τη διάλυση που επικρατεί στον κρατικό μηχανισμό δεν θα μπορούσε να υπάρξει, την ώρα μάλιστα που ο Ισπανός πρωθυπουργός κ. Θαπατέρο, πληροφορούσε τον δικό μας ότι, το (επανιδρυμένο) κράτος (της ΝΔ) απέτρεψε να γίνουν στη χώρα μας Ισπανικές επενδύσεις 4 δισ. ευρώ, λόγω της γραφειοκρατίας, της ευθυνοφοβίας, της ανικανότητας και της τεμπελιάς της κομματικής νομεγκλατούρας που έχει κατακλύσει και κατακυριεύσει τη Δημόσια Διοίκηση. Καλό θα είναι για να μην επαναληφθεί μπροστά στις πρωθυπουργικές πόρτες σε παρόμοιες περιπτώσεις αυτή η ταραχή αλλά και για να μην ενοχλούν τον κ. Καραμανλη όταν κάνει το μπάνιο του, να αφήνει το κλειδί του γραφείου του κάτω από το... χαλάκι. Εκτός κι αν φοβάται ότι θα χαθεί ανάμεσα στα τόσα και τόσα προβλήματα που έχει βάλει κάτω από το χαλάκι...
    Αλίμονο μας. Πόσο θα αντέξει ο τόπος αυτή τη λαίλαπα που υποτίθεται μας κυβερνά?
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ πάντως βάζω στοίχημα ότι ο ταχυδρόμος είναι ξανθιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΒΙΣ 4:39

    ".......το (επανιδρυμένο) κράτος (της ΝΔ) απέτρεψε να γίνουν στη χώρα μας Ισπανικές επενδύσεις 4 δισ. ευρώ, λόγω της γραφειοκρατίας, της ευθυνοφοβίας, της ανικανότητας και της τεμπελιάς της κομματικής νομεγκλατούρας που έχει κατακλύσει και κατακυριεύσει τη Δημόσια Διοίκηση.........."

    Δεν το κατέχεις καλά το θέμα babis, για αυτό έγραψες και την κοτσάνα.

    Πρόκειται για λαμογιά με ανεμογεννήτριες που θα την πλήρωναν, για τα επόμενα 20 χρόνια, ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ οι έλληνες φορολογούμενοι!

    Πρόκειται για μία ακόμα παραλλαγή της παροιμίας "μάθανε πως πηδιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι!"

    Όχι πώς κι οι μπλέ είναι άγιοι. Απλά, κράτησαν τους ισπανούς στην απέξω προκειμένου να μοιραστούν, μεταξύ τους, ένα κομμάτι της πίτας. (Αλλά σαφώς μικρότερο από αυτό που εποφθαλμιούσαν οι ισπανοί).

    Στην τελική, έτσι όπως έχουν τα πράγματα, τα ημεδαπά λαμόγια θα μας αφαιμάξουν από την τσέπη πολύ λιγότερα από αυτά των ισπανών, στο συγκεκριμένο θέμα.

    Για ψάξτο λιγάκι!

    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Haralabis,
    εσύ ήσουν ο ταχυδρόμος?Ατιμούτσικο!
    Μέσα σ όλα είσαι!Μύγα στά σκατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση