GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ανερχόμενα αστέρια...

. Συγχαρητήρια για την ανεπηρέαστη και έγκαιρη ενημέρωση. Διαβάζοντας την Πέμπτη 10/7 την Καθημερινή "σκόνταψα" στο άρθρο αυτό και...

.

Συγχαρητήρια για την ανεπηρέαστη και έγκαιρη ενημέρωση. Διαβάζοντας την Πέμπτη 10/7 την Καθημερινή "σκόνταψα" στο άρθρο αυτό και για ακόμα μια φορά σκέφτηκα οτι σε αυτή την χώρα δεν έχουμε κανένα όριο στο "βόλεμα".

Πώς είναι δυνατόν να μας λένε οτι δύο άνθρωποι ετών 32, που μάλλον πρέπει να είναι διάνοιες γιατι εδώ και 4 χρόνια συμβουλέυουν τον υπουργό Οικονομίας και συμμετέχουν σε σημαντικά ΔΣ, αποτελούν ανθρώπους κλειδιά του οικονομικού επιτελείου;;; Γιατί δεν μας λένε και τι μισθό θα παίρνουν;;;;

Κάνοντας μια σύντομη έρευνα εντόπισα ακόμα ένα ανερχόμενο αστέρι, τον κο Λεωνίδα Κορρέ, όπου από το 2005 με κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή και του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη ορίσθηκε Ειδικός Γραμματέας στη νεοσύστατη Ειδική Γραμματεία Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και ο οποίος πριν ένα μήνα ορίστικε Ανεξάρτητο/ Μη-εκτελεστικό μέλος της παρέας του κου Βουρλούμη στο ΔΣ του ΟΤΕ. Επίσης είναι μέλος σε άλλα Δ.Σ. δειτε π.χ. http://www.navios-mlp.com/AboutNavios/Investors.asp και μάλλον "παιδί" του κου Αλογοσκούφη καθώς προέρχεται από την ΑΣΟΕΕ.

Από την σελίδα που σας έδωσα παραθέτω το παρακάτω υπέροχο From April 2004 to October 2005, Mr. Korres served as Special Financial Advisor to the Minister of Economy and Finance of the Hellenic Republic and served as liquidator of the Organizational Committee for the Olympic Games Athens 2004 S.A.

Για να είναι ειδικός σύμβουλος όπως και οι λοιποί που μόλις διοριστηκαν σαν άνθρωποι κλειδιά πρέπει να είναι πολύ ικανοί. Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει...αν θέλετε κάντε μια σχετικη έρευνα και εσείς αλλά το θέμα βρωμάει όπως και καθετι σε αυτή τη χώρα που έχει να κάνει με τον πολιτικό βιο...

Γ.Α.

-----------------------

23 σχόλια

  1. Άλλοι ταλαιπωρούνται για μια δουλειά και τους πετάνε οι νεοδημοκράτες ένα "είσαι μικρός ακόμα και πρέπει να αρκεστείς στα λίγα" (δηλαδή στο τίποτα) και άλλοι γίνονται αμέσως σύμβουλοι και διορίζονται σε χοντρές θέσεις και κονομάνε.

    Καμαρώστε την ξεφτίλα σας κομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ, ΨΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΙΔΩΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΧΑΘΗΚΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΑ. ΑΠΟ 1/1/09 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ..

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ 32ΧΡΟΝΟΙ.

    ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exei kanei kapoia lamogia i aplws ton krazete logo ilikias??? Sto eksoteriko i genia twn 30aridwn einai dieuthuntes etairiwn, upourgoi, simantikoi klaitexnes klp. giati oxi stin Ellada?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο post «Αποχωρεί της πολιτικής ο Κυριάκος;» γράψαμε ότι στο πλαίσιο ενός άτυπου ντηλ μεταξύ καραμανλικών – μητσοτακικών, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δηλώσει ότι αποχωρεί από την πολιτική ζωή», ενώ «ο Μιχάλης Λιάπης έχει ήδη καεί κι αυτός πολιτικά» και δεν θα είναι στην επόμενη κυβέρνηση. Χθες ο ΕΤ έγραψε μεταξύ άλλων τα εξής σε άρθρο για τον Κυριάκο: «Κορυφαία στελέχη της απέναντι όχθης, του λεγόμενου καραμανλικού στρατοπέδου, στοιχηματίζουν ότι ο επόμενος ανασχηματισμός δεν θα επιφυλάξει ευχάριστη είδηση γι’ αυτόν. Άρα, τι μπορεί να περιμένει; Μια ακόμη πρωτιά στη Β’, εάν υποθέσουμε ότι οι αντίπαλοί του δεν θα ξύσουν το τραύμα της Siemens την κρίσιμη ώρα;….Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαιώνει ότι δεν έχει πρόθεση να φύγει από την πολιτική, παρά τα περί του αντιθέτου φημολογούμενα. Ναι, μπορεί να κάνει λαμπρή καριέρα στον ιδιωτικό τομέα, αλλά, όχι, «δεν θα κάνει τη χάρη όσων θέλουν να εγκαταλείψει το πλοίο της δημόσιας ζωής», υποστηρίζει άνθρωπος που γνωρίζει τις σκέψεις του».

    Καταρχήν ότι ο ΕΤ επιβεβαιώνει την πληροφορία για το ντηλ που δημοσιεύσαμε πρώτοι (και μοναδικοί αν δεν κάνω λάθος). Ενώ από τα συμφραζόμενα προκύπτει σαφώς ότι ο κ. Μητσοτάκης σκέφτεται να επανέλθει στον ιδιωτικό τομέα. Διαφορετικά δεν θα αναφερόταν καθόλου στην «λαμπρή καριέρα» του. Επειδή τι άλλο «μπορεί να περιμένει», αφού ο Καραμανλής δεν θα τον κάνει υπουργό; Και φυσικά «δεν έχει πρόθεση να φύγει από την πολιτική». Τα πράγματα το έφεραν έτσι.Άντε και περαστικά.

    www.blog.anti.gr

    =================================


    AMAN

    TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

    ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ;

    ΩΧΟΥ!

    ..κι οι κυριακοδήμαρχοι
    τι θα κάνουν τώρα;

    ΑΜΑΝΑΜΑΝΑΜΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον κύριο Λεωνίδα Κορρέ ρωτάτε πόσα χρήματα παίρνει .
    Καλά κάνετε .

    Πότε θα ρωτήσετε πόσα χρήματα παίρνουν τα τέκνα της Ντόρας Μπακογιάννη , υπουργού ΥπΕξ και γόνου της Αγίας Οικογενείας των Μητσοτάκηδων ;

    Γιατί οι βαρώνοι των Μ.Μ.Ε. έχουν στο απυρόβλητο την Ντορούλα ;

    Με ποιές διαδικασίες (αξιοκρατίας του ΝεοΔημοκρατικού κώλου)διορίστηκαν τα τέκνα της ;

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να συμβαίνει ρε φίλε; Υπαρχηγός της ΔΑΠ στην ΑΣΟΕΕ όλη του τη ζωή. Ο αρχηγός ήταν ο Παπάζογλου (άλλο "αστέρι" της ΝΔ). Οι σφαλιάρες που έτρωγαν τότε άξιζαν τον κόπο τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κος Τσάκας σύμφωνα με άρθρο της Ελευθεροτυπίας την 10/07/2008 αναλαμβάνει το φορολογικό έλεγχο της Siemens!!!

    http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=51684864

    διαβάστε σχετικά:


    Στα χέρια του 32χρονου χημικού τα φορολογικά της Siemens


    Στην πιο καυτή καρέκλα, της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, κάθησε ο νέος ειδικός γραμματέας Μάριος Τσάκας.

    Ο μόλις 32 ετών διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και με μεταπτυχιακό σε Χημεία και Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, με εμπειρία από το 2004 στη θέση του ειδικού συμβούλου του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη και από το 2007 μέλος στα διοικητικά συμβούλια των Ελληνικών Πετρελαίων και του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών, καλείται να καταπιαστεί με ένα από τα πιο κρίσιμα σκάνδαλα των τελευταίων ετών.

    Ο φάκελος της υπόθεσης Siemens είναι ένας από τους πρώτους που θα βρει στο γραφείο του και τον οποίο οφείλει να ανοίξει αμέσως ο κ. Τσάκας, καθώς η κυβέρνηση αποφάσισε (με τόση καθυστέρηση) να διενεργήσει πλήρη φορολογικό έλεγχο στην επιχείρηση (που κινδυνεύει να κλείσει αφήνοντας στον δρόμο 450 εργαζομένους), κατά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Θόδωρου Ρουσόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η «γαλάζια γενιά» πάει στο υπ. Οικονομικών
    Κυριακή, 13.07.08
    Το φθινόπωρο του 1997, λίγους μήνες αφότου ο 41χρονος τότε Κώστας Καραμανλής εξελέγη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, τα ονόματα του Μάριου Τσάκα, του Κώστα Κόλλια και του Αλέξη Τσίπρα ήταν άγνωστα στο ευρύ κοινό. Στο μικρόκοσμο, όμως, των αθηναϊκών πανεπιστημίων και ιδίως του φοιτητικού συνδικαλισμού σήμαιναν ήδη πολλά.
    Οι δύο πρώτοι ήταν από τα ηγετικά στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. O μεν Τσάκας ως επικεφαλής της «γαλάζιας» φοιτητικής παράταξης στο Χημικό του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο δε Κόλλιας στο αντίστοιχο πόστο του Οικονομικού της Νομικής. Αντίπαλός τους, από τα αμφιθέατρα του Πολυτεχνείου, ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, που ηγείτο της αριστερής παράταξης «Εγκέλαδος», στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.
    Δέκα χρόνια αργότερα, ο κ. Τσίπρας έσπασε πρώτος το ηλικιακό φράγμα που κράταγε τους τριαντάρηδες μακριά από την κεντρική πολιτική σκηνή, εκλεγόμενος στην προεδρία του Συνασπισμού, σε ηλικία 34 ετών. Η ηλικιακή επανάσταση στην ελληνική πολιτική είχε ξεκινήσει και ο Γιώργος Αλογοσκούφης φαίνεται ότι αποφάσισε να ακολουθήσει την τάση.
    Λίγες εβδομάδες μετά τη μετακίνηση στενών συνεργατών του, όπως ο Πλούταρχος Σακελλάρης, ο Κώστας Μουσουρούλης και ο Λουκάς Παπάζογλου, από το υπουργείο σε καίριες θέσεις του ευρύτερου Δημοσίου (κίνηση που ερμηνεύθηκε ποικιλοτρόπως), ο υπουργός εξέπληξε και πάλι, ορίζοντας την περασμένη Τετάρτη τον Μάριο Τσάκα ως ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥπΕΕ) και τον Κώστα Κόλλια ως ειδικό γραμματέα Αποκρατικοποιήσεων. Πρόεδρος του ΣΟΕ ανέλαβε ο αρκετά μεγαλύτερος (41 ετών) Γιώργος Σφακιανάκης.
    Ειδικότερα, οι δύο πρώτοι αναλαμβάνουν δύο από τα πλέον κρίσιμα πόστα στην οικονομία, με στοιχεία που καθιστούν τις καρέκλες τους «ηλεκτρικές». Και το δυστύχημα είναι ότι δεν καλούνται να επιφέρουν κάποια πολιτική ανατροπή όπως ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά μετρήσιμα αποτελέσματα.Η σχέση των δύο 32χρονων με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών ξεκινά από το 1999. Τότε, η ομάδα των ΔΑΠιτών που έκανε «κουμάντο» σε δύο από τις μεγαλύτερες οικονομικές σχολές της χώρας (το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Οικονομικό της Νομικής) αποφάσισε να «ξεπεζέψει» από το άρμα του Αρη Σπηλιωτόπουλου, στο οποίο είχε προσωρινά δεθεί και να συσφίξει τους δεσμούς της με τον τότε βουλευτή Επικρατείας της Ν.Δ., Γιώργο Αλογοσκούφη.
    Η μυστική αποστολή
    Η ομάδα των «οικονομικάριων» έφερε στο βουλευτή, που δοκίμαζε για πρώτη φορά τη μάχη του σταυρού, πλήθος νεαρόκοσμου στις συγκεντρώσεις του, εθελοντές στο πολιτικό του γραφείο και «εκλογική τεχνογνωσία», που είχε αποκτηθεί μέσα από τη χρόνια ενασχόλησή τους με τις φοιτητικές εκλογές, αλλά και τις εσωκομματικές διαδικασίες της ΟΝΝΕΔ.
    Ετσι, και με τη συνδρομή αυτή, εξελέγη το 2000 και το 2004 σε υψηλή θέση στην Α' Αθηνών. Με την υπουργοποίησή του το Μάρτιο του 2004 δεν τους ξέχασε: Τόσο ο χημικός Μάριος Τσάκας όσο και ο οικονομολόγος Κώστας Κόλλιας ορίστηκαν, λίγο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, ως ειδικοί σύμβουλοι του υπουργού Οικονομίας, σε ηλικία μόλις 28 ετών.
    Λίγους μήνες νωρίτερα, το καλοκαίρι του 2003, οι δύο νεαροί είχαν αναλάβει την τελευταία τους μεγάλη «αποστολή» ως στελέχη του φοιτητικού συνδικαλισμού, που όμως δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ο καθηγητής Οικονομικών, Κυριάκος Κιουλάφας, τον οποίο υποστήριζαν με θέρμη, έχασε τις εκλογές για την ανάδειξη του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών από τον Γιώργο Μπαμπινιώτη. Μετά τις εκλογές του 2007, οι αρμοδιότητές τους πολλαπλασιάστηκαν. Με τις «ευλογίες» της πολιτικής ηγεσίας, ο κ. Τσάκας έγινε μέλος του Δ.Σ. των Ελληνικών Πετρελαίων (ως εκπρόσωπος του Δημοσίου) και του Δ.Σ. του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών.
    Ο κ. Κόλλιας ανέλαβε γενικός διευθυντής της Σχολής Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομίας, αναπληρωματικό μέλος του Συμβουλίου των Διοικητών της Παρευξείνιας Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών.
    Εδώ και λίγες μέρες, οι δύο πρώην ΔΑΠίτες έχουν πέσει στα βαθιά, αναλαμβάνοντας θέσεις-κλειδιά για την ελληνική οικονομία, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Το στοίχημα του κ. Αλογοσκούφη είναι μεγάλο: Το άνοιγμα στους τριαντάρηδες και η τοποθέτηση δύο ανδρών της «γενιάς Τσίπρα» -που δεν έχουν καμία εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα και σχετικά μικρή στο δημόσιο- σε «καυτές» καρέκλες είναι μια κίνηση που εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.
    Από την άλλη πλευρά, το ρίσκο αυτό μπορεί να αποδώσει πολλαπλά: Δύο άνθρωποι νέοι, άφθαρτοι, λαϊκής καταγωγής, με «λευκό πολιτικό μητρώο», χωρίς (άμεσες τουλάχιστον) πολιτικές φιλοδοξίες, ίσως αποδειχθούν ιδανική λύση σε μια εποχή όπου η πολιτική ζωή του τόπου περιστρέφεται γύρω από σκάνδαλα διαφθοράς και διαπλοκής.
    Στο ΣΟΕ
    Νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων ανέλαβε άλλος ένας άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Αλογοσκούφη, ο 41χρονος κ. Γιώργος Σφακιανάκης, διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών.
    Από το 2003 ο κ. Σφακιανάκης είναι επιστημονικός συνεργάτης στο ΣΟΕ με αρμοδιότητες, μεταξύ άλλων, τη συμμετοχή στην κατάρτιση του Κρατικού Προϋπολογισμού, του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης και του Εθνικού Προγράμματος Μεταρρυθμίσεων. Το Φεβρουάριο τοποθετήθηκε στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και τον Ειδικό Λογαριασμό Ερευνας του Kέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ).


    Του ΑΡ. ΒΑΡΒΑΡΕΣΣΟΥ , Eleuteros typos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1:44 πμ: Αυτό θα ίσχυε αν μπορούσε ο κάθε τριαντάρης να κάνει το ίδιο ανάλογα με τα προσόντα του, και όχι με αποκλειστικό κριτήριο το πόσο καλό κομματόσκυλο ήταν σαν φοιτητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή στην Ελλάδα είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας, τουλάχιστον ας μη μας προκαλούν μοστράροντας τους πανεπιστημιακούς τους τίτλους!
    Είναι και οι δυο γνωστοί αγωνιστές των παρατάξεων! Όσο για τα πτυχία, έχουν γνώση οι φύλακες! Ο χημικός χρειάστηκε πολλά χρόνια να πάρει ένα απλό πτυχίο Χημείας, πότε το έκανε το διδακτορικό? Ανάμεσα στις συγκεντρώσεις που οργάνωνε? Να είναι καλά οι "κολλητοί" καθηγητές, που μοιράζουν διδακτορικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τωρα βεβαια οποιος ξερει απο φοιτητοπατερες, γνωριζει οτι κατα βαση η επιστημονικη τους αρτιοτητα ειναι για τον π***** .
    Αφου σε ολη την διαρκεια των σπουδων τους μεσα σε αμφιθεατρο δεν πατανε.
    Ειναι επισης ενδιαφερον οτι κανεις απο αυτους τους φωστηρες δεν εχουν κανει το διδακτορικο τους σε πανεπιστημιο εξωτερικου , διοτι το πως πληρουνται αρκετες απο αυτες τις θεσεις ειναι και αυτο γνωστο !!

    Τα αλλα περι νεων προσωπων τα ακουω βερεσε , αλλωστε μιλαμε για το μελλον της χωρας και οχι μιας επιχειρησης που μπορει να παρει και ενα ρισκο.
    Και στο κατω κατω τις γραφης εγω δεν γνωριζω καμια εταιρια να διοριζει ανθρωπους με διδακτορικο κατευθειαν σε διευθυντικες θεσεις χωρις καμια εργασιακη εμπειρια, οσο καλοι και εαν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κ. Σφακιανάκης είναι διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Οικονομική Μεγέθυνση.
    _________________________________

    Ώωχ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΣΟΙ..... ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ 10 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ...

    ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...

    Γι αυτό αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον. Επειδή, δηλαδή, η κακία περισσεύει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ:
    ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ??


    _ΓΙΑΠΙΣ: Υποκείμενο σιχαμερό, γλοιώδες, ύπουλο με τεχνοκρατική αντίληψη, αδίστακτο, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, μοντέρνα ντυμένο, ατσαλάκωτο, γελάει γλοιωδώς, δείχνει (άσπρα) δόντια πάντοτε, σκληρό στα παζάρια, ευγενικό μμέχρι να στα αρπάξει, θρασύδειλο μπροστά στον εισαγγελέα (όχι πάντα), με προσόντα μαϊμου συνήθως, με αγορασμένα στα χρηματιστήρια των πανεπιστημίων πτυχία, με δείκτη νοημοσύνης βουβαλιού και κτηνωδία ύαινας.

    ΑΥΡΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

    (Ασχετο και πάλι)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φαίνεται κάποια δαπακια θύμωσαν που λέμε τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς αυτούς που λένε ότι το γεγονός ότι είναι νέοι δεν είναι λόγος να τους ασκείται κριτική:
    Θεωρητικά, καλά τα λέτε, μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι νέοι σε κρίσιμες θέσεις.

    Το θέμα είναι όμως οι συγκεκριμένοι δεν επιλέχθηκαν επειδή είναι νέοι, αλλά επειδή είναι αυλικοί.

    Άσε που οι περισσότεροι από αυτούς έχουν σχεδόν ποτέ δουλέψει...

    Από φοιτητές του Αλογοσκούφη (μέτριοι, αλλά ΔΑΠίτες), βρέθηκαν στην αυλή του Υπουργού και από εκεί σε κρατικές θέσεις.

    Ο λόγος που προωθήθηκαν οι συγκεκριμένοι δεν είναι ούτε η αξία τους, ούτε κάποια διάθεση να δοθούν ευκαιρίες σε νέους, αλλά απλώς η χαρά (ή ανασφάλεια) του Αλογοσκούφη να περιστοιχίζεται από γλυφτρώνια φοιτητές του.

    Θα πάμε έτσι μπροστά; Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχε πέσει η κυβέρνηση αν ο Υπουργός Οικονομικών διόριζε σε κρατικές θέσεις πρώην φοιτητές του...
    Αλλά στο Βαλκανιστάν, αυτά θεωρούνται πταίσματα...
    Η Ακρόπολη είναι ακόμη στη θέση της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γ.Α. είσαι κομπλεξικός. Αν έχεις αποδείξεις βγάλτες τώρα διαφορετικά είσαι μαλάκας. Μάλλον έχεις συμφέρον που τα λες αυτά. Ρίχνεις λάσπη σε κάποιον και μετά πρέπει να αποδείξει ο άλλος ότι δεν είναι ελέφαντας. Αποδείξεις για αυτά που λες διαφορετικά άντε και γαμήσου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11:09 πμ : Ο μόνος μαλάκας και κομπλεξικός είσαι εσύ. Να αποδείξει τι; Ότι οι συγκεκριμένοι κατέχουν θέσεις λόγω της κομματικής τους ιδιότητας; Θες να μας πεις ότι ο οποιοσδήποτε νέος που έχει τα προσόντα μπορεί να διεκδικήσει μία έστω και λιγότερο καλή θέση χωρίς να είναι κομματόσκυλο;

    Πολύ θράσος αποκτήσατε όλοι οι δαπίτες που εξαργυρώσατε τους "αγώνες" σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά ρε παιδιά...
    Ποιόν περιμένατε δηλαδή να βάλουν σε τέτοια καίρια θέση στο ΥΠ.ΟΙ.Ο.??? Κάποιον άσχετο (που στηρίζει ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ κτλ, γιατί όλοι κάποιον στηρίζουμε!!!) που μπορεί μεν να έχει γνώσεις, αλλά δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης? Για να διαχειρίζεται τέτοια θέματα και να χαράζει την κυβερνητική πολιτική???? Θα το κάνετε εσείς ποτέ εσείς αυτό?

    Μην τρελαθούμε τελείως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για όσους ενοχλήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα σας παραπέμπω στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής 13/7. http://www.e-tipos.com/newsitem?id=44239

    περαιτέρω σχόλια είναι περιττά...υπάρχουν αποδείξεις μαγκάκο δαπιτη, που μάλλον σου θίξαμε τα φιλαράκια..
    προσωπικά θα το κατέκρινα είτε ήταν μπλέ ή πράσινο..δεν με ενοχλει το χρώμα αλλά η νοοτροπία και το θράσος του κάθε αλογοσκούφη.

    για αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σαν χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση