GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο οικονομολόγος...

. Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ . Είσαι (κατά δήλωση σου) καθηγητής στα οικονομικά και περιμένεις στο ακουστικό σου να αναλάβεις να σώσεις την οι...

.

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ

.

Είσαι (κατά δήλωση σου) καθηγητής στα οικονομικά και περιμένεις στο ακουστικό σου να αναλάβεις να σώσεις την οικονομία της χώρας σου, η οποία (κατά δήλωση σου) έχει πάει κατά διαόλου.

Αναλαμβάνεις λοιπόν να την σώσεις αλλά με τις πλάτες του όχλου, στον οποίο κάθε λίγο και λιγάκι προσφεύγεις ,λέγοντας πλήρωσε τώρα για ένα καλύτερο αύριο.

Αυτό το βιολί το ξέρει και ο πατέρας μου που δεν είναι οικονομολόγος, αλλά άμα έχει ένα όχλο που μπορεί όποτε γουστάρει να του τα παίρνει διότι έπεσε έξω στις προβλέψεις του, τις οποίες διατυμπάνιζε χαμογελώντας, τότε τι σκατά οικονομολόγος είναι, αυτός δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας.

Αν όλοι αυτοί που το παίζουν υπουργοί, αντί του όχλου να ρίσκαραν την δική τους περιουσία και να πλήρωναν την ζημία να βλέπαμε τότε πώς θα χαμογελούσαν.

Αλλά σε αυτή την χώρα όλοι μαθαίνουν στου κασίδη το κεφάλι, γιατί έως να γίνουν υπουργοί το μόνο που γνώριζαν ήταν να κάνουν γνωριμίες, (οι άσχετοι) για να βολέψουν την γυναίκα ή τα παιδιά η τους κουμπάρους η τους φίλους. Αυτό στην χώρα της πλάκας ονομάζεται Πολιτική .

Οι οικονομολόγοι αυτού του είδους όλες τις αλχημείες τις βλέπουν σωστές (δομημένα-Γερμανός-οτε κλπ]) και πως αλλιώς να τις έβλεπαν, οι γνωριμίες βλέπετε.

Όταν τα δύο κόμματα εξουσίας μένουν τάχα έκπληκτα από τη διαφθορά που κυριαρχεί εντός του, τότε φοβάμαι ότι δεν έχουμε πιάσει πάτο ακόμα.

Υ.Γ . Όσον αφορά τον νομικό σύμβουλο κον Χαράλαμπο Δημήτριο πιστεύοντας ότι τώρα που θα παραιτηθεί, έχω να του προτείνω μία σημαντική υπόθεση με τράπεζα και στην οποία πιστεύω θα εξαντλήσει όλες τις νομικές ικανότητες τις οποίες διαθέτει.

Εν αναμονη.

------------------------------

3 σχόλια

  1. έχει ένα τρομερό και ιδιαίτερα σημαντικό θέμα για την χρηματοδότηση των κομμάτων το politis-gr.Αυτό είναι θέμα και όχι ο οικονομολόγος....Δημοσιεύστε το.Θα κάνει θραύση!!!
    (Το μήνυμα μου δεν είναι για δημοσίευση στα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου σας).
    Ευχαριστώ
    Γιώργος Αναστασιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό σχόλιο!
    Καιρός για ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (των 3 πρώτων ελληνικών Συνταγμάτων, της Ελβετίας και πλήθους συλλόγων)
    και κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια!
    Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2000), ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα "αν αυτοι ρισκαραν τις περιουσιες τους" στις επιλογες που εκαναν
    δεν θα ειχαμε αυτη τη κοινοβουλευτικη δικτατορια
    αλλα ΑΛΗΘΙΝΗ δημοκρατια όπως μας διδαχτηκε απο τους αρχαιους Ελληνες προγονους μ ας!!

    Ολα τα αλλα ειναι
    αλλα λογια ν αγαπιομαστε.....

    Το λαμογιο
    του λαμογιου
    ώ λαμογιο
    --------------------

    Κα Λούλα- Πλύστρα / baby sitter
    ----------------------------
    (πτυχιουχος οικονομικών
    διοικησης επιχειρησεων
    παν/μιου Χαρβαρντ
    μεταπτυχιακά Γεηλ Γιουνιβερσιτι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση