GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το λένε - σήμερα - όλοι...

. ...ότι πίσω από την επίθεση στον Μ. Λιάπη βρίσκεται η πλευρά Χριστοφοράκου - Μητσοτάκη . . . Ολοι σήμερα μας επιβεβαιώνουν: Αυτό που γρ...

.

...ότι πίσω από την επίθεση στον Μ. Λιάπη βρίσκεται η πλευρά Χριστοφοράκου - Μητσοτάκη. . .

Ολοι σήμερα μας επιβεβαιώνουν: Αυτό που γράψαμε χθες - ότι πίσω από την κλιμάκωση των επιθέσεων κατά του Μιχ. Λιάπη βρίσκεται η πλευρά Χριστοφοράκου και Μητσοτάκη- το υιοθετούν δημοσιογράφοι καναλιών, άλλα sites, πολιτικά στελέχη. Και υιοθετείται πολύ περισσότερο τώρα που ο Μ. Λιάπης πέρασε στη δική του (περισσότερο ή λιγότερο πειστική) αντεπίθεση.

------------------------

12 σχόλια

  1. Πότε θα τη περιποιηθεί ο Θεός καρκίνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;
    ΑΦΙΣΤΕ ΤΑ ΤΟΥΤΑ
    ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΗΓΑΔΙ ΈΠΑΙΡΝΑΝ ΝΕΡΟ.
    ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ.
    ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ.
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.
    ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΙΤΕΣ
    ΟΙ ΑΛΗΤΟΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ;
    ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ
    ΠΟΡΝΟΝΤΑΒΑΤΖΟΚΑΝΑΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ.
    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μητσοτακεϊκο το φταίει του Λιάπη ή ο τρόπος που χειρίστηκε επικοινωνιακά το θέμα; Μέχρι και ο Χατζηνικολάου που έδωσε μάχη για τον Λιάπη παραδέχθηκε την επικοινωνιακή ανοησία του σε σχέση με τον επικοινωνιακό χειρισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη, που όπως απόδειχθηκε ότι ήταν σοφότερος. Α, ρε Λιαπάκο σε έφαγαν ο Κούλης και η επικοινωνία του....Ποιος να το πίστευε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ,
    ΚΙ ΑΝ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ .

    ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ''ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ'' ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ SIEMENS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να παραιτηθεί η Ντόρα και ο Κυριάκος ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΛΥΦΑΔΑ, παραμονές των εκλογών του ΄96: Η Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. έχει διοργανώσει ανοιχτή εκδήλωση με ομιλητές τον κ. Μιχ. Λιάπη και τον κ. Μ. Γιακουμάτο- μεγάλα γαλάζια ονόματα στη Β΄ Αθήνας.
    Ο κ. ΛΙΑΠΗΣ είναι σαφώς μεγαλύτερο όνομα, γι΄ αυτό και ουδείς από τους περίπου 500 παρισταμένους δυσανασχετεί με την αργοπορία του. Ουδείς, εκτός από τον κ. Γιακουμάτο, που πρέπει να αποχωρήσει όσο γίνεται γρηγορότερα για να προλάβει μία άλλη εκδήλωση στο Ίλιον. Αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτε- η ιεραρχία είναι ιεραρχία...
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, φθάνει ο κ. Λιάπης και ο πρόεδρος της Τοπικής τον αναγγέλλει όλος ενθουσιασμό: «Θα μας μιλήσει τώρα ο ανιψιός του εθνάρχη μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή...». Ο Λιάπης χειροκροτείται, μιλάει και αναχωρεί. Είχε έλθει η σειρά του κ. Γιακουμάτου. Σκασμένος, λέει στον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης ότι θα αναγγείλει μόνος του τον εαυτό του.
    ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ στο βήμα και αρχίζει: «Τώρα θα σας μιλήσει ο γιος του κυρ Γιακουμάτου, που ήταν μπακάλης στην Αγιά Βαρβάρα». Ο κ. Λιάπης δεν ήταν πια εκεί, για να δει τους νεοδημοκράτες να αποθεώνουν τον ανταγωνιστή του.
    ΠΑΝΤΩΣ, ο πρόεδρος της Τοπικής της Γλυφάδας ήταν ακριβής στην αναγγελία του: Για όλους στη Ν.Δ., ο κ. Λιάπης ήταν, είναι και θα παραμείνει- εκτός απροόπτου- «ο ανιψιός του Καραμανλή». Όλη η Ελλάδα έχει παρακολουθήσει το «φιλμ του ΄74», με τον αείμνηστο Καραμανλή να κατεβαίνει από το προεδρικό αεροσκάφος της Γαλλικής Δημοκρατίας. Πίσω του, ο νεαρός μακρυμάλης είναι ο σημερινός υπουργός Πολιτισμού. ΒΙΝΤΕΟ δεν υπάρχει για την προσγείωσή του στη Γερμανία. Αλλά μια φωτογραφία του στις κερκίδες του γηπέδου της Λειψίας, όπου έπαιξε η Εθνική μας με τη Βραζιλία, θα ήθελε πάλι να τη δει όλη η Ελλάδα, για να απαντήσει στο ερώτημα «ποιος καθόταν δίπλα στον υπουργό;». Μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις- μπορεί και μία πολιτική καριέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΙΖΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΟΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΦΛΥΑΡΙΑ ,ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΟΙΡΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ .

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ .
    ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ?
    ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΑΚΙ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. einai ypologos o k Liapis
    einai ypologos oxi giati synefage me ton xristoforako kai ton allon ths aegean lines, alla giati ws ypefthynos gia tin olympiakh den pas an fas kai na kaneis voltoules me ton kateksoxin antagonisth ths olympiakhs.
    Einai ypologos o k Liapis giati opos llei noikiase mercendes sto proto taksidi apo tin mia poli stin allh, kai sto deftero taksidi LIMOUZINA ME ODHGO gia na aknei ta 400 km ths defteris diasdromis me limouzina me odigo.Kserete poso kostise? o koukos aidoni. Kai ola afta se mia epoxh litothtas, se mia epoxh pou o kosmos ypoferei. amh ti allo afto einai proklisi. einai kathos fenete sto "semna kai tapeina" tou prwthypourgou.
    Otan ginete kapoios ypourgos kai pernei dhmosio aksioma telos pantwn exei thn teratia timi na ekproswpei tous ellhnes polites. kai akoma kai an diathetei thn oikonomikh epifaneia na diagei bion polyteli, tha eprepe na krathsei ta prosximata, na deiksei telos panton pos sympasxei me ton kosmo.
    Aftos omos epedeikse mia elitistiki alazoniki symperifora.
    Ase pou den ton pistevo kiolas pos llei alithia.
    efkolo einai an ftiakaseis apofdeikseis. giati ekane 10 meres na apantisei?
    VRE OUSSSSST LAMOGIO TOU KERATA.

    APOMAKRYNSI TORA APO THN KYVERNISI

    HLEIOS OLYMPIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Pauvre Μichel! Είναι γελοίο και εξοργιστικό να ακούς κάτι επαγγελματίες, που χρυσοπληρώνονται από τα κανάλια για να παριστάνουν τους εύθικτους αριστερούς, να αποφαίνονται ότι «ο λαός σοκάρεται» πληροφορούμενος ότι η Siemens έκλεισε το δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου έμεινε ο Μichel de Liapis όταν επισκέφθηκε τη Λειψία για να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

    Δεν υπάρχει κανένα μέλος του «λαού»- εφόσον βεβαίως δεν μιλούμε για επαγγελματίες εκπροσώπους του- που να σοκάρεται από παρόμοιες εξυπηρετήσεις. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για εξυπηρέτηση, την οποία ο οιοσδήποτε θα δεχόταν ευγνωμόνως, προκειμένου να γλιτώσει τον χρόνο και τη διαδικασία. Ποιος θα μπορούσε, λ.χ., να αρνηθεί την προσφορά, αντί να στηθεί ο ίδιος στην ουρά της ΔΕΗ, να δώσει το χρωστούμενο ποσό σε έναν τρίτο για να του πληρώσει τον λογαριασμό;

    Το πρόβλημα όμως είναι ότι, εδώ στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Λιάπης δεν είναι ο οιοσδήποτε. Και για τον λόγο αυτόν υποχρεώνεται τώρα να προσκομίζει αποδείξεις και παραστατικά για δραστηριότητες στις οποίες επιδόθηκε πριν από τρία χρόνια και να θέτει τις εξηγήσεις αυτές στην κρίση του κάθε τυχάρπαστου.

    Ο πρωθυπουργικός εξάδελφος πληρώνει σήμερα τρία πράγματα: Πρώτο και σημαντικότερο, η βλακώδης ηθικολογία χάρη στην οποία η ΝΔ έγινε κυβέρνηση και με την οποία ως σημαία πολιτεύεται μέχρι σήμερα. Οι άνθρωποι είναι πάντοτε οι ίδιοι, διότι η φύση τους δεν αλλάζει. Μια σοβαρή συντηρητική παράταξη θα όφειλε να είχε ξεκινήσει από αυτή τη διαπίστωση και επάνω της θα έπρεπε να είχε στηρίξει τις πολιτικές θέσεις με τις οποίες διεκδίκησε την εκλογή της. Η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή προτίμησε τον εύκολο δρόμο, με αποτέλεσμα τώρα τα μέλη της κυβέρνησης να είναι υπόλογα για παρασπονδίες που θεωρούνται θεμιτές για όλους τους άλλους.

    Το δεύτερο που πληρώνει ο Μichel (παρ΄ ότι προσκομίζει αποδείξεις πληρωμής του ξενοδοχείου στη Λειψία)

    είναι το γενικευμένο κλίμα καχυποψίας στην κοινή γνώμη, που μάλιστα ενισχύεται από τις μπούρδες περί σεμνότητας και ταπεινότητας. «Βρήκαμε παπά, ας θάψουμε πέντ΄ έξι» ή, για να το πούμε διαφορετικά, ας μας φέρει ο Μichel την απόδειξη για την πορτοκαλάδα που τον είδαμε να πίνει στο γήπεδο λίγο προτού αρχίσει ο αγώνας, ειδάλλως θεωρείται διεφθαρμένος.

    Το τρίτο που πληρώνει είναι ότι, με τους αγέρωχους τρόπους του, την έπαρσή του, το ύφος της φυσικής (αλλ΄ όχι απαραιτήτως και αβίαστης)

    ανωτερότητας, ο Μichel μάλλον δεν είναι και τόσο συμπαθής στους κύκλους των συναδέλφων του όσο θα ήθελε ο ίδιος. Και το διαπιστώνουμε αυτό από τον ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που με δηλώσεις τους τον εξωθούν στην παραίτηση. Διαπιστώνεται επίσης (εφόσον αντιμετωπίζει κανείς καλοπροαιρέτως την περίπτωση) και από την καθυστέρηση του υπουργού να δημοσιοποιήσει εξαρχής τις αποδείξεις των ισχυρισμών του- κάτι που συνιστά σοβαρότατο λάθος πολιτικής εκτίμησης, αν δεν πρόκειται για τίποτε χειρότερο.

    Ως προς το τρίτο στοιχείο του λογαριασμού, όφειλε να προσέχει ο ίδιος. Για τα άλλα δύο, ας πρόσεχαν όλοι μαζί- τώρα είναι μάλλον αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΘΕΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ,ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΑΛΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΒΛΑΨΑΝΕ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ .

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΑΨΑΝΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ?

    ΑΧ ΡΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.... (ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση