GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πιο ασφαλής απόδειξη...

. Αν πήγαινε για εκλογές ο Κ. Καραμανλής, θα περιόδευε και στις πυρόπληκτες και σεισμόπληκτες περιοχές... . Ποια είναι η πιο ασφαλής απόδε...

.
Αν πήγαινε για εκλογές ο Κ. Καραμανλής, θα περιόδευε και στις πυρόπληκτες και σεισμόπληκτες περιοχές...
.
Ποια είναι η πιο ασφαλής απόδειξη για το ότι ο Καραμανλής ΔΕΝ σκοπεύει να πάει σε πρόωρες εκλογές;
Το γεγονός ότι μετά την σημερινή ομιλία του στην ΟΝΝΕΔ ΔΕΝ θα περιοδεύσει στις πυρόπληκτες και σεισμόπληκτες περιοχές της Ηλείας.
Αν πήγαινε για εκλογές, θα έτρεχε...
Ο Ταχυδρόμος
------------

5 σχόλια

  1. Θα έτρεχε μόνο;

    Μωρέ ΤΟΥΜΠΕΣ θα έκανε!
    "Είναι πολλά τα λεφτά Αρηηηηη"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Εστιάζονται σε άτομα οι υποψίες για τις χθεσινές «βομβιστικές» επιθέσεις...


    του SNB

    Δύο βομβιστικές επιθέσεις εκδηλώθηκαν χθες με εκρήξεις στα θεμέλια της δημοκρατίας, πιο συγκεκριμένα την Παιδεία και την Δικαιοσύνη. Οι εκρήξεις αναστάτωσαν τους Πολίτες, τους δικαστικούς και την επιστημονική κοινότητα. Οι υποψίες για την τοποθέτηση των εκρηκτικών «νομοθετικών μηχανισμών», συγκεντρώνονται εστιαζόμενες σε δύο «υπουργούς» της Ελληνικής νέου τύπου «δημοκρατίας». Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι συνήθεις ύποπτοι περιφρονούν και καταπατούν το Σύνταγμα και την Δημοκρατία εν γένει.

    Στην πρώτη περίπτωση, πρόκειται για μια εμπρηστική βομβιστική επίθεση, με την οποία κατά παράβαση του Συντάγματος, επιχειρείται πραξικοπηματικά να νομιμοποιηθεί η ιδιωτική εκπαίδευση την οποία παρέχουν τα κέντρα ελευθέρων σπουδών, βαπτίζοντάς τα μάλιστα «μεταλυκειακή» εκπαίδευση και «πανεπιστήμια». Για την επίθεση αυτή είχε προηγηθεί προειδοποιητική δήλωση-προκήρυξη, στην οποία αναφερόταν ότι οι δράστες αναζητούσαν τρόπο παραβίασης του Συντάγματος. Λέγεται, ότι οι υπεύθυνοι άφησαν προκηρύξεις στις οποίες μεταξύ άλλων, ήταν γραμμένα τα συνθήματα «τα συμβόλαιά μας υλοποιούμε» και «συνεχίζουμε τις εκρήξεις σταθερά, με παραισθήσεις, οπτασίες και οράματα».

    Η δεύτερη βομβιστική επίθεση εκδηλώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με την πρώτη όταν εξερράγη αυτοσχέδιος «νομοθετικός» μηχανισμός που ήταν τοποθετημένος και αυτός στα θεμέλια της δημοκρατίας. Η έκρηξη αναστάτωσε τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν, ή είχαν απομακρυνθεί και διωχθεί αλλά επανήρθαν. Σε αυτή την περίπτωση δεν είχε προηγηθεί προειδοποίηση και θεωρείται τυφλό κτύπημα. Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη απρόσμενα και απροειδοποίητα, προκαλώντας την κατάργηση του αυτοδιοίκητου των δικαστηρίων και τον διορισμό από διορισμένους λίγες μάλιστα μόνο μέρες πριν τις διαδικασίες εκλογής. Λέγεται από κύκλους, ότι για την προστασία του ο δράστης, είχε ήδη χρησιμοποιήσει κονδύλια τα οποία προορίζονταν για την κατασκευή και συντήρηση δικαστηρίων, ώστε με αυτά να αγοράσει θωρακισμένη λιμουζίνα, την οποία θα χρησιμοποιούσε ως όχημα διαφυγής. Πάντως η τελευταία αυτή πληροφορία παραμένει ανεπιβεβαίωτη και πιθανόν να είναι αβάσιμη.

    Και στις δύο περιπτώσεις των χθεσινών βομβιστικών επιθέσεων, προκλήθηκαν σοβαρότατες ζημιές στα θεμέλια της δημοκρατίας, την οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι βομβιστές εχθρεύονται σφόδρα και εργάζονται συστηματικά, σταθερά, με οφθαλμαπάτες παραισθήσεις και οράματα, με σκοπό να καταργήσουν στην πράξη. Φημολογείται ότι αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επιθυμούν να συντηρούν τις «προκλήσεις για την Δημοκρατία» - όπως είχε πει η πρόεδρος της βουλής τότε - υποκύπτοντας στο πειρασμό των «νέων μορφών διακυβέρνησης».

    Σε επόμενο «ρεπορτάζ» θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες και αποκλειστικές ειδήσεις από τα συγκεκριμένα σημεία του Καταστατικού Χάρτη της χώρας και της Δημοκρατίας όπου αυτά επλήγησαν. Στις φωτογραφίες μας αριστερά, εικονίζονται οι δύο φερόμενοι ως δράστες των βομβιστικών κατά της Δημοκρατίας επιθέσεων. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες μας, πρόκειται για τους γνωστούς από παλαιότερές τους γλωσσικές ή φραστικές ανατρεπτικές ενέργειες, κυρίους Δεκατρεισημισίδη και Μυρμηγκάκη. Παρά τις προσπάθειες για την ανεύρεση του εγκεφάλου και ηθικού αυτουργού, δεν υπήρξε μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Λέγεται, ότι βρίσκεται κάπου στην Πελοπόννησο, λέγεται ότι έχει γεμίσει ο τόπος με προκηρύξεις μεγέθους ακριβοπληρωμένης αφίσας, και ότι θα εμφανιστεί εκεί λίαν συντόμως.

    Πάντως η εξήγηση που δίνεται αναφορικά με τον επιδιωκόμενο στόχο των δραστών από τους ειδικούς παρατηρητές, είναι ότι πρόκειται για το «μικρότερο κράτος». Ενα κράτος-όραμα, ένα κράτος-οφθαλμαπάτη, ένα κράτος-απατεώνα και υποχείριο σκοτεινών κομματικών και παρακρατικών μηχανισμών, ένα κράτος το οποίο κατά τον τομέα με τον οποίον ελέγχει, διορίζει, εξυπηρετεί, εισπράττει και χρηματοδοτεί τα κόμματα και τους εκάστοτε κομματικούς φίλους τους είναι τεράστιο, ενώ κατά τον τομέα με τον οποίο παρέχει βασικά αγαθά και υπηρεσίες στον Πολίτη όπως είναι οι, υγεία, παιδεία, δικαιοσύνη, ασφάλεια κλπ, είναι ελάχιστο έως εντελώς ανύπαρκτο.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και πως θα αντέξουν οι πασόκοι χωρίς εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://geo-ponos.blogspot.com/2008/07/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν με ρωτούσε ο κ. Καραμανλής τι να πει στην νεολαία του κόμματός του όταν θα μιλήσει στην Ολυμπία θα του πρότεινα τον παρακάτω δεκάλογο:
    1.Πρώτα να πει ότι το συνέδριο γίνεται στην Ολυμπία για να θυμηθούμε όλοι ότι εκεί κοντά κάηκαν πέρυσι μόνο 70 άνθρωποι και όλοι οι υπόλοιποι όχι μόνο σώθηκαν από το οργανωμένο κράτος αλλά πήραν και από 3000 ευρώ για να αγοράσουν κεριά και να βρουν τον δρόμο προς την κάλπη.
    2.Να πει ότι κανένας αρχαιολογικός χώρος δεν κινδύνευσε και ότι η παρουσία τους εκεί με τα λυγερά κορμιά τους δεν είναι διακοσμητική και δεν έχει ως σκοπό να αντικαταστήσει τα δένδρα του Κρονίου λόφου που όλα σώθηκαν από τα σύστημα πυρόσβεσης.
    3.Να τονίσει ότι το αρχαίο πνεύμα αθάνατο του Ολυμπιακού ύμνου τιμάται πιστά από την Κυβέρνησή του και ότι ο ίδιος ως Υπουργός Πολιτισμού φρόντισε από την αρχή να επιλέξει τον οικογενειακό του φίλο κ. Ζαχόπουλο ως θεματοφύλακα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
    4.Να τους πει πόσο υπερήφανος είναι για την ποιότητα της πολιτικής ζωής της χώρας και για το επανιδρυμένο κράτος. Για την ανυπαρξία σκανδάλου Ζίμενς και για την μη δωροδοκία στελέχους της παράταξης . Να τους πει ότι το πόρισμα Ζορμπά για τα δομημένα ομόλογα είναι ψέμα και ότι τα ταμεία είναι υγιή και χρήματα δεν πήγαν στο κόμμα.
    5.Να τους πει για την σεμνότητα και ταπεινότητα της διακυβέρνησής του για την ανυπαρξία αλαζονείας στην Κυβέρνηση και στα στελέχη της παράταξης. Για ότι κακό υπάρχει σε αυτό τον τόπο ακόμη και μετά από 5 χρόνια φταίει το ΠΑΣΟΚ.
    6.Να τους πει ότι έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά και ότι κανένας δεν διανοείται να επηρεάσει την δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ. Το μαχαίρι φθάνει έως το κόκκαλο και τίποτε δεν κουκουλώνεται.(να κάνει και τις γνωστές κινήσεις των χεριών τώρα που τις έμαθε να μη τις ξεχάσει.)
    7.Να τους πει να είναι εθνικά υπερήφανοι για την αξιοκρατία που επικρατεί στη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Να μη ανησυχούν για το μέλλον τους .Αν φωνάζουν στο συνέδριο και αν κολλούν αφίσες στις εκλογές θα έχουν θέση στο Δημόσιο. Μάλιστα οι καλύτεροι αφισοκολλητές θα εκλεγούν στο προεδρείο και θα γίνουν βουλευτές και υπουργοί όπως τόσοι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ.(εδώ θα τους δείξει με το χέρι όλους που σίγουρα θα κάθονται στη πρώτη σειρά Βουλγαράκης ,Μεϊμαράκης ,Μιχαλολιάκος ,Στυλιανίδης ,Παπαληγούρας κλπ )
    8.Να τονίσει με έμφαση ότι αυτός ο τόπος δεν στερεί την δυνατότητα από κανένα να προκόψει και να φέρει ως παράδειγμα την σύζυγο του Νατάσσα που από βρεφοκόμος μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγινε γιατρός ,πήρε ειδικότητα ,πήρε δοκτορά, έκανε αγροτικό ,και έπιασε δουλειά σε νοσοκομείο με τα μόρια ως εργαζόμενη μητέρα.
    9.Να πει επίσης ότι ακόμη και ως συμβασιούχοι να προσληφθούν, η Κυβέρνησή του έχει εφεύρει την μέθοδο Ζαχόπουλου για να περάσουν στη μονιμότητα.
    10.Τέλος να τους πει ότι η Κυβέρνησή του δεν φροντίζει μόνο για να τα οικονομικά συμφέροντα των ισχυρών, αλλά λαμβάνει μέτρα για τα αδύναμα στρώματα .Στο τέλος του Καλοκαιριού θα τοποθετήσει στη πλατεία Συντάγματος ένα τελάρο κεράσια ώστε όσοι δεν μπόρεσαν να αγοράσουν φέτος ,τουλάχιστον να πάνε να τα δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους από φωτογράφο που θα διατεθεί από τον άξιο Δήμαρχο της παράταξης.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση