GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηχητικό ντοκουμέντο για τον κ. Καραμανλή...

...θυμίζει τις ευθύνες για την περσινή καταστροφή στην Ολυμπία! Με αφορμή τη σημερινή ομιλία του... . Από το atsarantos.blogspot.com . Με αφ...

...θυμίζει τις ευθύνες για την περσινή καταστροφή στην Ολυμπία! Με αφορμή τη σημερινή ομιλία του...
.
Από το atsarantos.blogspot.com
.
Με αφορμή τη σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού στην Αρχαία Ολυμπία του αφιερώνουμε ένα μοναδικό ηχητικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.
Η ηχογράφηση καταδεικνύει τις αιτίες που οδήγησαν στην καταστροφή του Κρόνιου λόφου, αλλά και σημαντικού μέρους του ιστορικού χώρου. Το ηχητικό απόσπασμα, αποτελεί ένα μικρό κομμάτι από τις συνομιλίες των πυροσβεστών, μέσω ασυρμάτου, λίγες ώρες πριν η φωτιά μπει στον αρχαιολογικό χώρο, αλλά και τις ύστατες προσπάθειες για να σωθεί η ιστορική μας κληρονομιά.
Όπως θα ακούσετε, η ελληνική πολιτεία, για την προστασία της ιστορίας μας, είχε διαθέσει ένα και μόνο όχημα!
Σεμνά και ταπεινά...

15 σχόλια

  1. Λαμόγια των αποχαρακτηρισμών και παράσιτοι ...ανοούμενοι μας προγράφουν.
    Οι καταστροφικές - για δάση, μονοκαλλιέργειες, επάρκεια νερού - ΞΗΡΑΣΙΕΣ θα συνεχιστούν ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ... Το πετρέλαιο τελειώνει... Οι βαφτισμένες "εναλλακτικές" πανάκριβες πηγές ενέργειας (βι-αι-οκαύσιμα, τοξικά πάνελ, πανάκριβες ανεμογεννήτριες, "ακίνδυνα" ραδιενεργά-αφού μας ενοχοποιούν δόλια οι ψευτοικολόγοι για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές για να μαζεύουν παρασιτικά συνδρομές), με τις οποίες κερδοσκοπούν και μας αποπροσανατολίζουν, γίνονται όλο πιο ακριβές, αφού κι αυτές στηρίζονται στο πετρέλαιο...
    Κατάρρευση όπως οι μοιρολάτρες Πομπηιανοί και οι Μάγια
    ή Αποκέντρωση-Αναδασώσεις-Αυτάρκεια επειγόντως;

    http://www.youtube.com/v/dXSHtsOztRk
    http://aftarkia.wordpress.com
    http://www.youtube.com/watch?v=RQX9WgL7jQc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιχτιρ με τους εφιαλτες μου..

    Χτες το βραδυ ειδα ,τι ειδα λετε?!?!

    Αυτη τη κοντοπιθαμη γρια του κουκουεξω,να ειναι πρωθυπουργος..
    Ωραια ρε λεω!
    Θα παιρνω 1200 ευρω συνταξη το μινιμουμ,θα παιρνω κατωτερο μισθο 1.500 ευρω,θα εχω ΟΛΟΥΣ τους γιατρους για παρτυ μου,οποτε γουσταρω θα τους φωναζω και .."κυτταξτε με!"",θα δουλευω 30 ωρες τη βδομαδα ,θα εχω οδηγο "ασφαλειας" να με πηγαινει στην δουλεια μου,θα εχω δωρεαν Ρευμα,Τηλεφωνο,δεν θα εχω κοινοχρηστα..

    Πω πω τρελλαθηκα..
    Μα μαλακας λεω ειμαι και δεν ψηφιζω αυτο το ..κομμα??

    Ξαφνικα ομως βλεπω την σ.Αλεκα (τη..παπαρηγα αν την ξερετε,θυγατερα του μαυραγοριτη ελαιολαδου της κατοχης,που "μπηκε" στο Πανεπιστημιο Αθηνων ,σπουδασε αρχαιολογια!! ρε ημαρτον,και ξαφνικα εγινε .."πρωθυπουργος ρε""!!!~

    Να λεει η παλιογρια:
    "ΕΓΩ δεν δεχομαι ελεγχο στα οικονομικα του κομματος,γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη στο .."συστημα"!!!""\\

    Εφιαλτης ητανε..
    Ξυπνησα λουσμενος στον ιδρωτα.

    Και ομως.. Την επομενη το ΕΙΔΑ αυτο,την ιδια σκηνη..

    "τα ματια της Λωρα Φρανς",εχετε δει το εργο ??

    Και εκει ανατριχιασα.
    Θεε μου λεω ,εδω μιλαμε για παρανοια...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΗΛΙΟΣ 3 στον οποίο "κάνουν έκκληση για να μην καούν τα Ολύμπια" είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Πυροσβεστικής.Αν θυμάμαι καλά απο την εκπομπή του Τέλλογλου,είναι ο υποδιοικητής της Ελληνικής Πυροσβεστικής.Τότε δεν δέχτηκε να μιλήσει στο δημοσιογράφο γιατί χάρη σε αυτόν κοντέψαμε να χάσουμε τον ιερότερο χώρο του πολιτισμού μας..Όποιος έχει πάει στην Αρχαία Ολυμπία πριν τη φωτιά θυμάται ένα μέρος απείρου κάλλους και μοναδικής ηρεμίας.Αυτό θα θυμάμαι και εγώ.Στον ενός έτους γιό μου όμως τί θα δείξω;Τις αβάσταχτες μαλακίες,την εγκληματική ασχετοσύνη,την θανατηφόρα ηλιθιότητα του Ήλιου 3;Όποιος γνωρίζει όνομα ας μας το γράψει.Τέτοιοι τύποι αξίζουν διαπόμπευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυτο δηλαδη σε νοιαζει εσενα???
    Η δηθεν ιστορικη μας κληρονομια και η διαφυλαξη της??
    Αυτη η ιστορικη κληρονομια ειναι που τελικα μας πηγε πισω και ειμαστε ο ευρωπαικος πατος....
    Τα αρχαια σε μαρανανε...
    Εδω καηκανε 80 ανθρωποι ΖΩΝΤΑΝΟΙ και εσυ μου λες για ενα ματσο πετρες???
    να καει 100 φορες και ο κρονιος λοφος σας και η ακροπολη σας και η βουλη σας και τα σπιτια τους...
    Για τον κοσμακι που ψηθηκε ζωντανος κανετε ολοι τουμπεκα...τα αρχαια σας μαρανανε...εδω ρε συ οι υπευθυνοι(βλ. Ζαχοπουλος) την ωρα της φωτιας δεν ξερανε να απαντησουν σε ιστορικες ερωτησεις για τον κρονιο λοφο...ειχε στο μυαλο του ποσες θα γαμησει μαλλον και ποσες μιζες θα εβγαζε απο τα εργα αποκαταστασης...
    Να καουν ολα τα αρχαια...να γινουν σταχτη...οι 80 ανθρωποι που καηκανε ζωντανοι δεν σας εχουν αγγιξει καθολου...
    ειστε και ειμαι μαζι σας αξιος της μοιρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ανώνυμος είπε...
    Αν με ρωτούσε ο κ. Καραμανλής τι να πει στην νεολαία του κόμματός του όταν θα μιλήσει στην Ολυμπία θα του πρότεινα τον παρακάτω δεκάλογο:
    1.Πρώτα να πει ότι το συνέδριο γίνεται στην Ολυμπία για να θυμηθούμε όλοι ότι εκεί κοντά κάηκαν πέρυσι μόνο 70 άνθρωποι και όλοι οι υπόλοιποι όχι μόνο σώθηκαν από το οργανωμένο κράτος αλλά πήραν και από 3000 ευρώ για να αγοράσουν κεριά και να βρουν τον δρόμο προς την κάλπη.
    2.Να πει ότι κανένας αρχαιολογικός χώρος δεν κινδύνευσε και ότι η παρουσία τους εκεί με τα λυγερά κορμιά τους δεν είναι διακοσμητική και δεν έχει ως σκοπό να αντικαταστήσει τα δένδρα του Κρονίου λόφου που όλα σώθηκαν από τα σύστημα πυρόσβεσης.
    3.Να τονίσει ότι το αρχαίο πνεύμα αθάνατο του Ολυμπιακού ύμνου τιμάται πιστά από την Κυβέρνησή του και ότι ο ίδιος ως Υπουργός Πολιτισμού φρόντισε από την αρχή να επιλέξει τον οικογενειακό του φίλο κ. Ζαχόπουλο ως θεματοφύλακα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
    4.Να τους πει πόσο υπερήφανος είναι για την ποιότητα της πολιτικής ζωής της χώρας και για το επανιδρυμένο κράτος. Για την ανυπαρξία σκανδάλου Ζίμενς και για την μη δωροδοκία στελέχους της παράταξης . Να τους πει ότι το πόρισμα Ζορμπά για τα δομημένα ομόλογα είναι ψέμα και ότι τα ταμεία είναι υγιή και χρήματα δεν πήγαν στο κόμμα.
    5.Να τους πει για την σεμνότητα και ταπεινότητα της διακυβέρνησής του για την ανυπαρξία αλαζονείας στην Κυβέρνηση και στα στελέχη της παράταξης. Για ότι κακό υπάρχει σε αυτό τον τόπο ακόμη και μετά από 5 χρόνια φταίει το ΠΑΣΟΚ.
    6.Να τους πει ότι έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά και ότι κανένας δεν διανοείται να επηρεάσει την δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ. Το μαχαίρι φθάνει έως το κόκκαλο και τίποτε δεν κουκουλώνεται.(να κάνει και τις γνωστές κινήσεις των χεριών τώρα που τις έμαθε να μη τις ξεχάσει.)
    7.Να τους πει να είναι εθνικά υπερήφανοι για την αξιοκρατία που επικρατεί στη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Να μη ανησυχούν για το μέλλον τους .Αν φωνάζουν στο συνέδριο και αν κολλούν αφίσες στις εκλογές θα έχουν θέση στο Δημόσιο. Μάλιστα οι καλύτεροι αφισοκολλητές θα εκλεγούν στο προεδρείο και θα γίνουν βουλευτές και υπουργοί όπως τόσοι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ.(εδώ θα τους δείξει με το χέρι όλους που σίγουρα θα κάθονται στη πρώτη σειρά Βουλγαράκης ,Μεϊμαράκης ,Μιχαλολιάκος ,Στυλιανίδης ,Παπαληγούρας κλπ )
    8.Να τονίσει με έμφαση ότι αυτός ο τόπος δεν στερεί την δυνατότητα από κανένα να προκόψει και να φέρει ως παράδειγμα την σύζυγο του Νατάσσα που από βρεφοκόμος μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγινε γιατρός ,πήρε ειδικότητα ,πήρε δοκτορά, έκανε αγροτικό ,και έπιασε δουλειά σε νοσοκομείο με τα μόρια ως εργαζόμενη μητέρα.
    9.Να πει επίσης ότι ακόμη και ως συμβασιούχοι να προσληφθούν, η Κυβέρνησή του έχει εφεύρει την μέθοδο Ζαχόπουλου για να περάσουν στη μονιμότητα.
    10.Τέλος να τους πει ότι η Κυβέρνησή του δεν φροντίζει μόνο για να τα οικονομικά συμφέροντα των ισχυρών, αλλά λαμβάνει μέτρα για τα αδύναμα στρώματα .Στο τέλος του Καλοκαιριού θα τοποθετήσει στη πλατεία Συντάγματος ένα τελάρο κεράσια ώστε όσοι δεν μπόρεσαν να αγοράσουν φέτος ,τουλάχιστον να πάνε να τα δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους από φωτογράφο που θα διατεθεί από τον άξιο Δήμαρχο της παράταξης.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να μην ξεχναμε οτι η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη,οπως λεει και το μπραβογιοργο) ειναι ΥΠΟΛΟΓΗ γιατι δεν εξετελεσε δια απαγχονισμου ολα τα πασοκοσκυλαιικα σκυλια,με συνοπτικες διαδικασιες..

    Ενεκα η Ευρωπη,Ε.Ε??

    "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ιδιο συνδικατο"..
    Εξω για παντα απο την ΕΟΚ,επιτελους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή η προπαγάνδα, έμπλεη ειρωνείας και σαρκασμού. Αγνοεί ωστόσο με τον πιο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ τρόπο τα πραγματικά γεγονότα. Δηλαδή "σύντροφοι", τι θέλετε να μας πείσετε; Ότι αγνοήθηκε η Ολυμπία, λόγω "ανικανότητας", ή λόγω "κακού συντονισμού"; Το ξέρετε ότι η φωτιά "έτρεχε" με 120 χλμ την ώρα; Το ξέρετε ότι τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα, ΔΕΝ μπορούν να κάνουν ρίψεις με σφοδρές ριπές ανέμων, διότι και αναποτελεσματικά είναι και κινδυνεύει η ασφάλειά τους; Το ξέρετε ότι τη στιγμή που η φωτιά έφτασε στην Ολυμπία, οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις μάχονταν για να σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες; Το ξέρετε ότι αν δεν υπήρχαν αυτές οι δυνάμεις, θα είχαμε θρηνήσει περισσότερα θύματα; Το ξέρετε ότι εκείνες τις δεδομένες στιγμές, καιγόταν η μισή Ελλάδα, ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ, ώστε οι δυνάμεις πυρόσβεσης να είναι πολυδιασπασμένες και έτσι να "επιτευχθεί" μεγαλύτερη ζημιά; Το ξέρετε ότι μια φωτιά σε δάσος, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να σβήσει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τεχνολογικό μέσο του ανθρωπίνου γένους, αν δεν "βοηθήσουν" ένας ή περισσότεροι από τους εξής τρεις παράγοντες;1)Να κοπάσει ο αέρας, 2)να βρέξει, 3)να τελειώσει η καύσιμη ύλη. Γι'αυτό και ο "Ήλιος 3", που ακούγεται στην συνομιλία, περίμενε πρώτα να αποδεσμευτούν κάποιες δυνάμεις, για να συντρέξουν και να συνδράμουν στην πυρόσβεση στον διαβόητο "Κρόνιο" λόφο. Ειρήσθω εν παρόδω, ότι οι υπεύθυνοι άκουσαν τα εξ αμάξης, από εξαγριωμένους κατοίκους των γύρω νομών, διότι απέσπασαν δυνάμεις για να τις στείλουν στην Ολυμπία. Το αυθαίρετό τους βλέπετε, είχε περισσότερη σημασία για αυτούς. Τα ίδια άκουσαν και από τους κατοίκους της Ευβοίας. Κάποια μάλιστα από αυτούς, βγήκε με επιθετικό ύφος στα νταβατζοκάναλα και περνούσε τη κυβέρνηση γενεές δεκατέσσερις, διότι τόλμησε να πάρει δυνάμεις από την Εύβοια και να τις στείλει "να σβήνουν τις βρωμόπετρες της Ολυμπίας"!!!
    Αφήστε λοιπόν τη γελοία προπαγάνδα, "σύντροφοι", διότι και η διατεταγμένη υπηρεσία, έχει κάποια όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισόβια στους πραγματικούς προδότες και καταστροφείς αυτού του τόπου. Βάνδαλοι και Ούνοι περάσαν από αυτόν τον τόπο αλλά τέτοια καταστροφή δεν άφησαν πίσω τους. Δεν γινόταν νά᾽χε αυτός ο δουλικός λαός λίγο αίσθημα υπερηφάνιας και τιμής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος,ο "Ηλιος 3" λέγεται Παππάς.
    Τι τα θέλετε όμως όταν δεν υπήρχε ο "Ηλιος",τι να σου κάνει και ο "Ηλιος 3" που ήταν υπεύθυνος για τα εναέρια μέσα;Αφού με εντολές του πλανητικού συστήματος τα ελικόπτερα την ώρα που καιγόταν το σύμπαν,έριχναν νερό γύρω από εκκλησίες και μοναστήρια ελέω θεού βέβαια!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ούτε ένας σας δεν βρήκε ένα καλό λόγο να πεί για τους χιλιάδες πυροσβέστες και πιλότους, που μοχθούσαν νυχθημερόν να προστατεύσουν την ζωή και την περιουσία συνανθρώπων μας. Ένα ευχαριστώ ρε αδελφέ, σε αυτά τα παιδιά, κάποια από τα οποία έδωσαν και τη ζωή τους στο καθήκον, την ύψιστη θυσία που θα μπορούσε να κάνει κάποιος. Μόνο μεμψιμοιρία, γκρίνια και προπαγάνδα. Γνήσιοι θλιβεροί κωλο-έλληνες, όπως πάντα. Τι αξίζει αλήθεια για σας, ένας σωρός από πέτρες, με την όποια αρχαιολογική, συμβολική και συναισθηματική αξία τους, ή ΜΙΑ ανθρώπινη ζωή; Τι δίλημμα και αυτό ε; Φανταστείτε τώρα να είσαστε στη θέση του "Ήλιος 3" και να χρειάζεται να παίρνετε τέτοιες αποφάσεις, με χρονικό περιθώριο δευτερολέπτων!
    Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας να απευθύνω από αυτό εδώ το βήμα, ένα μεγάλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω , από βάθους καρδιάς, σε όλα τα παιδιά της πυροσβεστικής, άνδρες και γυναίκες, μόνιμους, συμβασιούχους και εθελοντές, καθώς και στους πιλότους, που με αυταπάρνηση υπερασπίζονται την ζωή και την περιουσία ΜΑΣ. Όσο για όλους εσάς τους μεμψίμοιρους, αφήστε το τσιγάρο, το φραπέ και το τσιφτετέλι και πιάστε καμιά τσάπα να καθαρίσετε τουλάχιστον τις αυλές των αυθαιρέτων σας. Που ξέρετε, ίσως χάσετε καμιά θερμίδα και πέσει ο "αερόσακος" μπροστά σας!(το λένε και σκατοσακούλα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ 6:40 ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ.ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΔΩ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ (ΗΛΙΟΣ 3) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ,Η ΑΝΕΣΗ ΔΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΔΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΤ.ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΣΘΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΒΑΣΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ .ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.ΠΩΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ?Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στα Ολύμπια υπήρχε αυτόνομο σύστημα πυρόσβεσης που δεν λειτούργησε, ενώ είχαν γίνει αναφορές στα αρμόδια υπουργεία πολύ καιρό πριν για το ότι δεν λειτουργούσε. Με την αδιαφορία τους οι αρχές πριν συμβεί το κακό αναγκάστηκαν να δεσμεύσουν δυνάμεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αλλού, για να προστατεύσουν την Ολυμπία. Και βέβαια το θέμα δεν ήταν μόνο οι κάτοικοι που πέθαναν στα νοτιοανατολικά, αφού η φωτιά έφτασε πολλά χιλιόματερα βόρεια της ολυμπίας, δυτικά μέχρι λίγο έξω από τον πύργο και ανατολικά μέχρι την Φολόη και τον Λάλα. Ο Κρόνιος Λόφος είναι λίγα μέτρα έξω απο την κωμόπολη της Ολυμπίας που έχει πολλούς κατοίκους και πολλά ξενοδοχεία στην περιοχή και επειδή ήταν Αύγουστος και με πολλούς ξένους τουρίστες, δίπλα στον λόφο. Μήπως έπρεπε και αυτοί να αποτεφρωθούν;

    Η φωτιά στην Ηλεία ξεκίνησε από μια εστία που ήταν κοντά στου Γκρέκα, όχι χίλιες, όπως θέλει το χιλιοπαιγμένο σενάριο περί ασύμμετρης απειλής. Απλά υπήρξε ανεπάρκεια στην αντιμετώπιση. Γιατί υπήρξε; Αδιάφορο. Αλλά υπήρξε. Ο πρωθυπουργός αν υπήρχε δικαστήριο που να δικάζει τόσο ψηλά πρέπει να λογοδοτήσει, ως ο υψηλότερα ιστάμενος σε μια κυβέρνηση που χάρη στις ελλείψεις τις άφησε 80 άτομα να αποτεφρωθούν. Ξέρετε τι φριχτός θάνατος είναι να αποτεφρωθείς;

    Δεν θα απολογηθεί στην Ολυμπία; Στα βιβλία της ιστορίας θα μείνει γι'αυτό η θητεία του όμως. Αμαύρωσε το όνομα του για αιώνες. Μικρή εκδίκηση, αλλά φτάνει. Το όνομα Καραμανλής και η ΝΔ θα είναι στους αιώνες συνώνυμο του Ιμπραήμ και άλλων που πέρασαν από τον κατακα(η)μένο Μωριά.

    Υ.Γ. Αν η Τουρκία αύριο εισβάλλει στην Ελλάδα και η ελλάδα χάσει, προσωπικά θα κατηγορήσω την κυβέρνηση που θα χάσει, γιατί έπρεπε να έχει προνοήσει για κάτι τέτοιο, έπρεπε να διεξάγει τις πολεμικές επιχειρήσεις διαφορετικά. Τις κυβερνήσεις δεν τις έχουμε μόνο για να διεξάγουμε φιέστες για την γιουροβίζιον, όπου υπουργοί δεν τραγουδάνε, και το ευρωπαϊκό κύπελλο, όπου υπουργοί δεν παίζουν μπάλα. Τις έχουμε για τα δύσκολα. Και στα δύσκολα αυτή η κυβέρνηση πρόδωσε την Ελλάδα. Και πέθαναν 80 άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς τους κυρίους που βιάστηκαν να υπερασπιστούν τον κύριο Παππά(ή Ήλιος 3).
    Φημολογείται οτι τις ημέρες της φωτιάς γίνονταν τηλεφωνήματα απο πολιτικούς κ.ά στο συντονιστικό τμήμα της Πυροσβεστικής για να επέμβουν με εναέρια μέσα όπου αυτοί ήθελαν.Χαρακτηριστικά,την ώρα που καίγονταν τα Ολύμπια αεροσκάφος έριχνε σε μικρή φωτιά έξω απο εργοστάσιο ημέτερου μετά απο τηλεφώνημα ενός εισαγγελέα στο Συντονιστικό(βλέπε εκπομπή Τάσου Τελλογλου"ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ").
    Ο κύριος Παππάς(φρεσκοτοποθετημένος τότε υπαρχηγός)μάλλον προσπαθούσε-κατά τη γνώμη μου-να ικανοποιήσει τα συμφέροντα κάποιων και να διατηρήσει τη θέση του και δεν έμπαινε σε κανένα δίλημμα ανθρώπινες ζωές ή παλιό-πετρες όπως μας γράφετε...
    Τέλος όπως ακούγεται και στο ηχητικό ντοκουμέντο την ώρα εκείνη δε φύσαγε και όπως ακούγεται "μπορούμε ακόμα να σώσουμε κάτι"..Άρα για ποια 120χιλ.την ώρα μας γράφεις 6:40;Το σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης(που εγκατάσταθηκε επί Ολυμπιακών) γιατί δε λειτούργησε;Για πείτε μας..
    Φίλε των 6:40,ονειρεύεσαι οργανωμένα σχέδια,("ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ ΑΠΕΙΛΗ Ή Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ" ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ;Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΜΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ;) και διατεταγμένες υπηρεσίες..Να σε πληροφορήσω οτι εδώ λέμε τη γνώμη μας(ή μήπως δε μας το επιτρέπεις;)Δε δέχομαι οτι κάνουμε προπαγάνδα,ούτε είμαστε σε διατεταγμένη υπηρεσία.Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. HMOUN PARWN
    EKEI HMOUN OTAN KAHKE H ARXAIA OLYMPIA NTOPIOS. DEN YPHRXAN PYROSVESTIKES, DEN YPHRXAN AEROPLANA, KAI MOLIS KAIGOTAN TO XORIO PLATANOS EPREPE OLA TA MESA NA PROSTATEFSOUN THN OLYMPIA. KANENAS SYNTONISMOS, KAMIA PRWTOVOULIA, TOUS PERASE H FOTIA MESA APO XORAFIA KAI EPIASE TO DASOS. TO PYROSVESTIKO SYSTHMA DEN DOULEPSE GIATI APLA DEN TO XRHSIMOPOIHSAN. KAI MOLIS ARXISE H FOTIA PHGAN NA TO VALOUN MPROSTA. OMWS EIXAN KAEI TA KALODIA ELEGXOU TOU SYSTHMATOS, GIATI H ELLHNIKH ILITHIOTHTA KAI PSEFTIA , TA EIXE TOPOTHETHSEI ENAERIA KAI OXI YPOGIA. DEN KAHKE MONO TOM DASOS KAHKANE ANYPOLOGISTHS AKSIAS AGALAMTA , MELH AGALAMTAWN KIONES MELH KTHRION KAI ALLA POLLA POU HTAN GIA SYNTHRHSH STH GERMANIKH SXOLH.O KRONIOS LOFOS KAHKE APO THN HLITHIOTHTA TWN YPEFTHYNWN KAI VGHKE O PANHLITHIOS O BOULGARAKHS KAI EIPE OTI KAHKAN LIGA DENTRA ENW EIXAN KAEI TA PANTA. STO KRONEIO LOFO EIXAN GLYTOSEI ARKETA AIONOVIA PEFKA , ALLA TA EKOPSAN OI PANHLITHIOI POU EKANAN THN PSEFTOANADASWSH. PHGENETE TORA NA DEITE POU TA MISA FYTA EXOUN KSERATHEI GIATI APLA DEN TA POTIZEI KANEIS. ALLA TI TOUS NOIAZEI O MALAKAS O ELLHNAS PLHRONEI NA PAROUN ALLA STHN EPOMENH EKDHLOSH GIA KANOUN MORTA OI ALHTHRIOI.
    LAMOGIO BOULGARAKH TSOGLANE AXRHSTE KARAGIOZH POU OPOU EXEIS PEI TA EXEIS KANEI THALLASA GAMO TA KANTHLIA SOU TRISATHLIE. MAVRO KAI STA 4 MEGALA KOMATA.KAI PIO POLY MAVRO STON SYNASPISMO GIATI AFTOI EINAI KAI ETHNIKOI PRODOTES SYN TOIS ALOIS

    HLEIOS OLYMPIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνηθως αποφευγω για ψυχολογικους λογους να ακουω αρχηγουσ να μιλανε . αλλα αυτη τη φορα ατυχησα:
    Ανοξα την tv οταν μιλαγε ο πρωθυπουργος. Και τι ακουσα?
    ελεγε στους νεολαιους:
    "Τι λυση θα τη δωσουμε μαζι. Εγγυητες γι αυτο εισαστε εσεις" !!! και οι νεοι των 500-600-700 ευρω ζητοκραυγαζαν. Φαινεται πως εκτος απο παροπιδες φορουν και ωτασπιδες, ή δεν ξερουν πως οι εγγυητες ειναι περισσοτερο ατυχοι απ τους οφειλετες που δεν μπορουν (ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ) να πληρωσουν το χρεος.
    Ωχ Θεε μου, Θεε μου !! που θα έλεγε και η Δαμανακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση