. ...του Κ. Καραμανλή στον Ν. Γκρούεφσκι .. Κύριε Γκρουέφσκι Έλαβα το γράμμα σας προχθές και ομολογώ ότι μου προξένησε μεγάλη έκπληξη.Τελικ...
..
Κύριε Γκρουέφσκι
Έλαβα το γράμμα σας προχθές και ομολογώ ότι μου προξένησε μεγάλη έκπληξη.Τελικά θα αποφασίσετε τι είστε τέλος πάντων;
Από πού βαστά η σκούφια σας; Και εσείς, αλλά και ο υπότροφος σπουδαστής του ιδρύματος Κόκαλη, ο υπουργός των Εξωτερικών σας, ο κύριος Αντώνιο Μιλόσοσκι; Διότι δεν μπορεί κύριε πρωθυπουργέ να συζητάμε στη Νέα Υόρκη σήμερα για το όνομά σας και ΑΥΡΙΟ να έρθετε να μου πείτε: "Κώστα κοίταξε, έκανα λάθος τόσο καιρό, παρασύρθηκα, άλλαξα γνώμη, οι γονείς μου είναι Βούλγαροι, όπως και του πρώην πρωθυπουργού μου του Λιούπτσο Γκεοργκιέφκι, που μια μέρα ξύπνησε και πήγε στη Βουλγαρία, έβγαλε Βουλγαρική ταυτότητα και διαβατήριο και άλλαξε το επίθετό του κόβοντας τη σερβική κατάληξη φσκι και το έκανε Γκεοργκίεφ!"
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά κύριε Γκρουέφσκι. Αποφασίστε κάποτε, τι είστε πραγματικά!
Εδώ μέχρι και ο πρώτος πρόεδρός σας, ο Κύρο Γκλιγκόρωφ είχε δηλώσει Βούλγαρος! Όπως ξέρω, το δήλωσε στις 13-8-1942 όταν έκανε αίτηση για να γίνει μέλος στο δικηγορικό σύλλογο των Σκοπίων. Στο κουτάκι με τη λέξη εθνικότητα, έγραψε Βουλγαρική.
Εξάλλου, το ότι οι σημερινοί κάτοικοι των Σκοπίων, δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία, το δήλωσε ο Γκλιγκόρωφ και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Το ίδιο έκαναν και αρκετοί διπλωμάτες σας στο εξωτερικό μέχρι σήμερα. Αν θέλετε να σας στείλω και τα ανάλογα βίντεο.
Δεν μπορεί να με κοροϊδεύετε τώρα εσείς τόσο χοντρά! Ποιος την έχασε την Μακεδονία και την βρήκατε εσείς; Όπως λένε μέχρι σήμερα τα στοιχεία, τουλάχιστον 250.000 Σλαβόφωνοι, που εσείς τους λογαριάζετε ως δήθεν ψευτομακεδόνες, έχουν ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ βγάζοντας βουλγαρικό διαβατήριο! Πόσοι κάτοικοί σας λέτε να δηλώσουν Έλληνες, όταν τους δώσω το δικαίωμα να αποκτήσουν ελληνικό διαβατήριο;
Α και να μην ξεχάσω! Πείτε σε εκείνον τον ψευτομακεδόνα τον Μιλοσόσκι – ναι αυτόν που σπούδασε στην Αμερική με τα χρήματα του ιδρύματος…Κόκαλη- ότι πριν ασχοληθεί με την πολιτική, όταν αρθρογραφούσε στην τοπική εφημερίδα Utrinski Vesnik, θαύμαζε το Μακεδονοβουλγαρικό λόμπι του Καναδά και των ΗΠΑ και έγραφε άρθρα επαινώντας επίσης και τον δημοσιογράφο Zivko Adija, δηλωμένο Βούλγαρο και πολέμιο των Σέρβων! Ο κρυφοβούλγαρος!
Τελικά κύριε πρόεδρε, σας βλέπω με μεγάλη συμπάθεια, γιατί μου θυμίζετε κάτι κρυφές αδελφές που έχουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα! Βγείτε τουλάχιστον περήφανα και… δηλώστε το!Αντρίκια! Πείτε επιτέλους τι είστε!
Δεν είναι τυχαίο ότι δυο πρώην πρωθυπουργοί σας έχουν δηλώσει ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ! Μαθαίνω επίσης, ότι ο κύριος Γκεοργκιέφσκι –μάλλον Γκεοργκίεφ είναι το σωστό- ζήτησε να έρθει ως ΠΡΕΣΒΗΣ της Βουλγαρίας στα Σκόπια!
Καταλαβαίνω την σύγχυση και την αγωνία σας πρόεδρε Γκρουέφσκι – ή θα σας λέμε και εσάς κύριο …ΓΚΡΟΥΕΦ σε λίγα χρόνια;-, αλλά για να κρύβετε εσείς τη Βουλγάρικη καταγωγή σας τόσα χρόνια, δεν μπορώ να ανεχτώ να παραποιείτε την Ελληνική ιστορία.
Αν θέλετε να παραμείνετε κράτος, να μπείτε στους Ευρωατλαντικούς θεσμούς και να μην κινδυνέψετε ΠΟΤΕ από τον Βουλγαρικό επεκτατισμό, η Ελλάδα θα σας συμπαρασταθεί.
Αφήστε όμως κατά μέρος τις ανοησίες περί καταγωγής σας από τον Μέγα Αλέξανδρο!
Πάντα με καλή διάθεση
Κώστας Καραμανλής
Υ.Γ.Παίζω και καλή μπάλα, όταν σταματήσεις τις χαζομάρες, παίζουμε ένα μονό.
------------------------------Για την υποθετική αντιγραφή
Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος
-----------------------------

poli fantasia kyrie..
ΑπάντησηΔιαγραφήΕκπληκτικό! Ας ελπίσουμε ότι και η πραγματική απάντηση, (αν υπάρξει), θα είναι αναλόγου ύφους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤρίχες κατσαρές, όταν η χώρα βράζει στο ζουμί από τα σκάνδαλα, την διαφθορά,
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην ανεργία, την πείνα, την τρέλα (όλοι όσοι μπαίνουν φυλακή για λίγους μήνες επικαλούνται την τρελά) μας βγάζετε ότι έρχονται οι ΚΑΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.
Η κατάρρευση είναι παγκόσμια η θεωρία τον ανταγωνισμού – συναγωνισμού ΠΕΦΤΕΙ ,ετοιμαστείτε για εκλογές ,
Υ.Γ Το Λ.Α.Ο.Σ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ;
ΠΙΕΖΕΙ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ Ν.Δ (ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ)
ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΦΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΠΑΛΙ; ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΗ ΜΙΣΣΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ (κανένας εμφύλιος πόλεμος δεν έχει ήρωες )
Μπούντζουκας Τηλέμαχος
Ξέχασε ο προηγούμενος μακεδονομάχος φίλος μαζί με τα γενικά ορθά στοιχεία που μας αναφέρει να μας πει και για την αλλοίωση του πληθυσμού που επέφεραν οι δεξιές κυβερνήσεις στην περιοχή μετά τον εμφύλιο, την εγκατάσταση ελληνικών πληθυσμών (καθαρότερων; ή περισσότερο ελεγχόμενων) ποντιακής καταγωγής στις περιοχές της Μακεδονίας, την εγκαθίδρυση καθεστώτος μεσαιωνικού τρόμου με ανδρείκελα τύπου Καντιώτη και το αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών, δηλαδή την αφομοίωση των μεταναστών από τις ελληνικές μακεδονικές περιοχές από τα διάφορα (ισχυρά είναι η αλήθεια) σκοπιανά λόμπι του Καναδά και της Αυστραλίας κυρίως. Αυτά για να μη λέμε μισή την αλήθεια...
ΑπάντησηΔιαγραφή"...αναλόγου ύφους";
ΑπάντησηΔιαγραφήΦίλτατε 9:26 μμ,για να έχει κάποιος αυτό το ύφος,πρέπει να έχει και τα αντίστοιχα "μπαλάκια",κάτι το οποίο εκλείπει από τους πολιτικούς(ανεξαρτήτως παρατάξεως).
Απλώς,η απαντητική επιστολή θα συνταχθεί εκτός Ελλάδος και με ένα δικό μας copy-paste,θα διαβιβασθεί στον 'ανωμακεδόνα' ομόλογο.
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΩΝΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ
ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ
[ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΙΚΟ]
ΠΑΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΥ!
ΥΓ: ΑΝ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΓΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ
ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!
ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ:
14 Ιούλιος 2008 9:26 μμ
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΑ
ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΛΑΘΟΣ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙΚΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?
ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ
ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ?
ΗΜΑΡΤΟΝ ΝΤΟΥΤΣΕ!
Σκεφτείτε ότι κάτι τέτοιοι φασίστες σαν και αυτόν τον Καζατζίδη κάνουνε μάθημα στα παιδιά στο σχολείο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτέλνεις το παιδί σου στο σχολείο και έχει καθήγητη τον κάθε φαντασιοπληκτο τεμπελχανά να του γεμίζει το κεφάλι με μαλακίες.
Πόσα και πόσα παιδάκια θα έχει στραβώσει αυτός ο κόπανος;
Koita 10;15 exase tin eukairia na fwtografitheis me ton Pringipa Hunza tou Pakistan pou prsosklithike sta Skopia!
ΑπάντησηΔιαγραφήKali i epistoli egw tha tin estelna sto filo tou 10;15 Gruevski grammenh se xesmeno kwloxarto!
Χα, χα, χα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλο...
Αλλά έχει ένα χοντρό ψέμα: όχι και οτι ξέρει μπάλα ο Καραμανλής!
@ ΑΝΩΝΥΜΟ 10:15
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα περί ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ πες τα σε κανά ζώο που ΔΕΝ ξέρει από Μακεδονία. Αν εννοείς ότι αλλοίωση πληθυσμού ότι αραίωσαν ρουφιάνοι όπως εσύ...να σου ζητήσουμε συγνώμη κι αν θέλεις να τα μαζεύεις και να πας στην ελεύθερη πατρίδα σου...τα έξοδα δικά μας!
Με τον μισθό του Ελληνικού Δημοσίου είναι εύκολο κι ακίνδυνο να παριστάνεις τον χαφιέ.
Οι δε πρόσφυγες παραμυθά της πεντάρας...ήρθαν ΠΟΛΛΑ χρόνια μετά την απελευθέρωση της Μακεδονίας.Και για την απελευθέρωση της Μακεδονίας από τους Βούλγαρους όπως εσύ...οι ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ πολέμησαν.
Την ΑΛΗΘΕΙΑ ... ασε να την διηγηθούν οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ των γεγονότων, οι ίδιοι Μακεδόνες κι όχι οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ και του ΣΤΑΛΙΝ.
Την αλήθεια τη διαβάζουμε στους τάφους των παππούδων μας κι όχι στον Κυριακάτικο Τύπο.
Αυτά κ.Φιλαλήθη. Μαθήματα ιστορίας ... κάνε σε κανά μπούφο από το ΣΥΡΙΖΑ
Πόσα και πόσα παιδάκια θα έχει στραβώσει αυτός ο κόπανος;
ΑπάντησηΔιαγραφή15 Ιούλιος 2008 12:04 πμ
------------------
Επί της ΟΥΣΙΑΣ, έχεις να πεις κάτι ΚΟΠΑΝΕ;
Δικαιωμα σου να διαφωνεις
όμως το να βριζεις κάποιον που διαφωνεις
ΔΕΝ είναι επιχειρημα
αλλά σλαβικη ΚΑΚΙΑ
τοπιασες μπουρτζο;
ΑΡΗΣ
Για τον "έλληνα μακεδόνα" τα σχόλια περιττεύουν. Ο εν λόγω χρυσαυγίτης αν θέλει να πιστεύει ότι η προγιαγιά του έπαιζε τόμπολα με τον Φίλιππο δικαίωμα του, αλλά αν κρίνει κανείς από τα σκατά που γράφει, ανήκει στην κατηγορία των μακεδονολάγνων τύπου ψωμιάδη, άνθιμου, παπαθεμελή και άλλους ελληναράδες οι οποίοι αν ζούσαν στην αρχαία Μακεδονία, δεν θα φτάναμε ούτε στο Λαγκαδά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα περί Βουλγάρων, ρουφιάνων κλπ σου τα επιστρέφω, μάλλον εσύ τρέχεις πίσω από συμπλέγματα και κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Η αλήθεια δεν ξαναγράφεται όπως συμφέρει τον καρατζαφέρη και τον στυλιανίδη και όποιος θέλει ας κάνει καμιά βόλτα στα ορεινά χωριά της Δυτ. Μακεδονίας για να καταλάβει. Προφανώς φασιστοειδές ΕΣΥ δεν έχεις ζήσει στην Μακεδονία ιδίως στη Δυτική, μάλλον είσαι απ' αυτούς που πίνει φραπέ στην Νίκης και τρέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τον στρατηλάτη που διοργανώνει ο αρχηγός σου ο ψωμιάδης.
Για την ταμπακιέρα τσιμουδιά έτσι, τα επιχειρήματα σου στέρεψαν στον τάφο του παππού σου; Επειδή έχουμε και μεις παππούδες που πολέμησαν τους Γερμανούς πραγματικά και όχι όπως τα παλικάρια της παράταξης σου και μετά ζήσαν σαν εργάτες στις ξενιτιές... Ξύπνα από την εθνικιστική σου τύφλωση και διάβασε λίγο - προφανώς δεν το έχεις κάνει και πολύ (εκτός αν διαβάζεις τα βιβλία του παπαθεμελή και του πλεύρη)
Εύγε!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυτυχώς υπάρχουν ακόμα οι οπαδοί των Ρεπουσοβερεμηδογιαννουλοπουλοκουλούρηδων.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι γνωστοί ...ανώνυμοι!
Ευτυχώς!
Λοιπόν κύριοι ανώνυμοι, να σας ενημερώσω οτι στην πατρίδα μας έχουμε δημοκρατία.
Με την όποια Ζήμενς, τον ΟΤΕ κτλ
Με τον όποιο Βοσκόπουλο που έχει το δικαίωμα να λέει οτι θέλει.
Μπορείτε να μου πείτε κύριοι Ρεπουσοοπαδοί, τι πολίτευμα έχουν οι Βουλγαρόφωνοι των Σκοπίων;
Μπορεί να πει στο κράτος αυτό για παράδειγμα, ένας πολίτης του, οτι είναι Έλληνας Μακεδόνας και οτι αυτά που λένε οι συμπολίτες του Σλάβοι και λοιποί Βουλγαρόφωνοι, είναι ...ιστορικές ανοησίες;
Μπορεί;
...Επειδή έχουμε και μεις παππούδες που πολέμησαν τους Γερμανούς πραγματικά και όχι όπως τα παλικάρια της παράταξης σου και μετά ζήσαν σαν εργάτες στις ξενιτιές...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑνώνυμος @ 15 Ιούλιος 2008 8:33 πμ
Δεν μου λες ρε παλικάρι κι εμένα να μάθω, πόσους Γερμανούς σκότωσαν οι παπούδες σου και πόσους Έλληνες?
Δεν χρειάζονυε πολλά λόγια! Μια παράγραφος είναι αρκετή!
Έτσι για να μάθω κι εγώ αν ακολουθήθηκαν πιστά οι εντολές μου ή όχι.
Τόσο καυγά έκανα με τον Τσώρτσιλ τότε! Μην πάνε όλα στον βρόντο!!!
Τέσσερις είναι οι άξονες στους οποίους πρέπει να κινηθεί κανείς για να αλλάξει το πολιτικό σύστημα με επιτυχία στην Ελλάδα.
ΑπάντησηΔιαγραφή1. Να μην ψηφίζετε βουλευτές με αντάλλαγμα (ρουσφέτι).
2. Να μην ψηφίζετε βουλευτές πάνω από 65 ετών,
όπου έχουν ολοκληρώσει δώδεκα (12) έτη στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν.
3. Οι πολίτες να αποφεύγουν να στηρίζουν πολιτικούς που στο παρελθόν
είχαν εμπλακεί τα ονόματα τους σε πολιτικά σκάνδαλα.
4. Να μην ψηφίζετε ανθρώπους που δεν έχουν επάγγελμα, και οικογένεια.
Ξεκινήστε από αυτές της αλλαγές, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο μετά από τόσα χρόνια τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο αν πραγματικά το θέλετε κι αν πιστέψετε πως το μπορείτε τότε θα έχουμε μια καλύτερη Ελλάδα.
manitaras.blogspot.com
Έπρεπε ακόμα να του γράψει και για τους δήθεν ψευτομακεδόνες που θέλουν να γυρίσουν στην Ελλάδα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα του πει οτι μάλλον ...μπερδεύται, οτι αυτοί οι τύποι ήταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ σαν τον ΧΙΤΛΕΡ που ήθελαν να βάλουν την Ελλάδα κάτω απο την μπότα του ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ και εκδιώχθηκαν ως ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ με την βοήθεια των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ
συνχαρτηρια για το πολυ ομορφο γραμμα
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυτυχώς λοιπόν που κατάρρευσε ο ρεπουσισμός και θριάμβευσε ακόμα μια φορά ο σκοταδισμός. Το νέο βιβλίο της ιστορίας θα το γράψουν οι κολιόπουλοι και άλλοι απολογητές του δοσιλογισμού και ιστορικοί του Γράμμου-Βίτσι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈτσι ώστε οι διάφοροι εξυπνάκηδες παπαρολόγοι Καζαντζίδηδες να μπορούν πια άνετα στα σχολεία να διδάσκουν στα παιδιά το πόσο πρόκοψαν στην Ελλάδα μεταπολεμικά οι ταγματασφαλίτες, το πως αποκαταστάθηκαν κοινωνικά οι διάφοροι ποινικού που τελικά δούλεψαν για το παρακράτος, το πόσα $$ κέρδισαν οι διάφοροι μειονοτικοί που μπήκαν στην υπηρεσία των Καντιώτηδων, το πως ο κάθε τεμπελχανάς παπαρολόγος μπορεί να προβάλεται σαν σημαντικός μόνο και μόνο πλειοδοτόντας σε ανέξοδες εθνικοπαπαριές.
Πες τα μεγάλε έχεις και οπαδούς. Φοβερή σοφία. Πες μου σε ποιό σχολείο διδάσκεις να σου στείλω τα παιδιά μου. Σωκράτη μου εσύ.
Τα βουλγαρικα τσογλανια που ξερουν ελληνικα και βρωμιζουν τα ιστολογια με τα σχολια τους, τα εχουμε χεσμενα κανονικα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟσο μενουν στην Ελλαδα, τοσο θα τρωνε φτυσιμο!