GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγιναν κι άλλα ταξίδια...

. Του Στάθη Παλαιολόγου . Οι άσπονδοι φίλοι του Μιχάλη Λιάπη υποστηρίζουν ότι αυτό δεν είναι το μόνο επίμαχο ταξίδι στο οποίο ο τότε υπουρ...

.

Του Στάθη Παλαιολόγου

.

Οι άσπονδοι φίλοι του Μιχάλη Λιάπη υποστηρίζουν ότι αυτό δεν είναι το μόνο επίμαχο ταξίδι στο οποίο ο τότε υπουργός Μεταφορών, έστω και με δικά του έξοδα, βρέθηκε στην Ευρώπη ταυτόχρονα με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο της Siemens. Και ότι έχουν γίνει κι άλλα 4-5 τέτοια ταξίδια. Εχουν έτσι τα πράγματα;

------------------------------

13 σχόλια

  1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ Τ Ω Ρ Α !
    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑΣ ΤΑΧΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΟΣΟΙ "ΕΝΤΙΜΟΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Τ Ω Ρ Α .
    Η ΛΕΞΗ "Τ Σ Ι Π Α" ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ?

    ΟΧΙ "ΑΜΕΣΗ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ" ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ BLOG PRESS-GR.

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ BLOG ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ "ΥΠΟΘΕΣΗ" ΛΙΑΠΗ.

    ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ BLOG-ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ;

    ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΕΙΑΖΕΤΑΙ;;;

    ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟ.

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑΖΕΤΑΙ..........................................................ΒΡΕ ΟΥΣΤ......

    Υ.Σ.: ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΣΕΛ ΤΕΣΤ ΙQ
    ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΝΗΠΙΑΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ...Α ΡΕ GREECE ΠΟΙΟΥΣ
    ΤΑ'Ι'ΖΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pauvre Μichel! Είναι γελοίο και εξοργιστικό να ακούς κάτι επαγγελματίες, που χρυσοπληρώνονται από τα κανάλια για να παριστάνουν τους εύθικτους αριστερούς, να αποφαίνονται ότι «ο λαός σοκάρεται» πληροφορούμενος ότι η Siemens έκλεισε το δωμάτιο στο ξενοδοχείο όπου έμεινε ο Μichel de Liapis όταν επισκέφθηκε τη Λειψία για να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

    Δεν υπάρχει κανένα μέλος του «λαού»- εφόσον βεβαίως δεν μιλούμε για επαγγελματίες εκπροσώπους του- που να σοκάρεται από παρόμοιες εξυπηρετήσεις. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για εξυπηρέτηση, την οποία ο οιοσδήποτε θα δεχόταν ευγνωμόνως, προκειμένου να γλιτώσει τον χρόνο και τη διαδικασία. Ποιος θα μπορούσε, λ.χ., να αρνηθεί την προσφορά, αντί να στηθεί ο ίδιος στην ουρά της ΔΕΗ, να δώσει το χρωστούμενο ποσό σε έναν τρίτο για να του πληρώσει τον λογαριασμό;

    Το πρόβλημα όμως είναι ότι, εδώ στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Λιάπης δεν είναι ο οιοσδήποτε. Και για τον λόγο αυτόν υποχρεώνεται τώρα να προσκομίζει αποδείξεις και παραστατικά για δραστηριότητες στις οποίες επιδόθηκε πριν από τρία χρόνια και να θέτει τις εξηγήσεις αυτές στην κρίση του κάθε τυχάρπαστου.

    Ο πρωθυπουργικός εξάδελφος πληρώνει σήμερα τρία πράγματα: Πρώτο και σημαντικότερο, η βλακώδης ηθικολογία χάρη στην οποία η ΝΔ έγινε κυβέρνηση και με την οποία ως σημαία πολιτεύεται μέχρι σήμερα. Οι άνθρωποι είναι πάντοτε οι ίδιοι, διότι η φύση τους δεν αλλάζει. Μια σοβαρή συντηρητική παράταξη θα όφειλε να είχε ξεκινήσει από αυτή τη διαπίστωση και επάνω της θα έπρεπε να είχε στηρίξει τις πολιτικές θέσεις με τις οποίες διεκδίκησε την εκλογή της. Η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή προτίμησε τον εύκολο δρόμο, με αποτέλεσμα τώρα τα μέλη της κυβέρνησης να είναι υπόλογα για παρασπονδίες που θεωρούνται θεμιτές για όλους τους άλλους.

    Το δεύτερο που πληρώνει ο Μichel (παρ΄ ότι προσκομίζει αποδείξεις πληρωμής του ξενοδοχείου στη Λειψία)

    είναι το γενικευμένο κλίμα καχυποψίας στην κοινή γνώμη, που μάλιστα ενισχύεται από τις μπούρδες περί σεμνότητας και ταπεινότητας. «Βρήκαμε παπά, ας θάψουμε πέντ΄ έξι» ή, για να το πούμε διαφορετικά, ας μας φέρει ο Μichel την απόδειξη για την πορτοκαλάδα που τον είδαμε να πίνει στο γήπεδο λίγο προτού αρχίσει ο αγώνας, ειδάλλως θεωρείται διεφθαρμένος.

    Το τρίτο που πληρώνει είναι ότι, με τους αγέρωχους τρόπους του, την έπαρσή του, το ύφος της φυσικής (αλλ΄ όχι απαραιτήτως και αβίαστης)

    ανωτερότητας, ο Μichel μάλλον δεν είναι και τόσο συμπαθής στους κύκλους των συναδέλφων του όσο θα ήθελε ο ίδιος. Και το διαπιστώνουμε αυτό από τον ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που με δηλώσεις τους τον εξωθούν στην παραίτηση. Διαπιστώνεται επίσης (εφόσον αντιμετωπίζει κανείς καλοπροαιρέτως την περίπτωση) και από την καθυστέρηση του υπουργού να δημοσιοποιήσει εξαρχής τις αποδείξεις των ισχυρισμών του- κάτι που συνιστά σοβαρότατο λάθος πολιτικής εκτίμησης, αν δεν πρόκειται για τίποτε χειρότερο.

    Ως προς το τρίτο στοιχείο του λογαριασμού, όφειλε να προσέχει ο ίδιος. Για τα άλλα δύο, ας πρόσεχαν όλοι μαζί- τώρα είναι μάλλον αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΜΉΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ,
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΕΚΛΑΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ
    ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΠΙΝΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έφθασε η ώρα να κλείσουμε τις ειδήσεις των 8. Οι καναλάρχες μας λένε καθημερινά "είστε βλάκες" και εμείς μαζοχιστικά τους ξαναβάζουμε.
    Μποϋκοτάζ στους αλήτες, πηγαίνετε για καφέ, μία βόλτα στην πλατεία, ή παίξτε χαρτιά αλλά, για όνομα του θεού, μήν βλέπετε ειδήσεις των 8.
    Είναι θέμα αυτοσεβασμού, τέρμα ο μαζοχισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΚΟΠΙΣΤO ΕΡΩΤΗΜΑ:ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ...KAI EINAI ΔΥΔΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΑΝ Η ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΤΛ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ-ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εγώ έστειλα τα παιδιά μου στην Αυστρία.Τα εισιτήρια ήταν στο όνομα τους, τα λεφτά ,όμως τα πλήρωσα εγώ, ο πατέρας τους.Αυτό έγινε και με τον κ.Λιάπη.Φαίνεται το όνομα του στις αποδείξεις αλλά τα λεφτά του τα πλήρωσε η Siemens.
    Κουτόχορτο σήμερα δεν τρώει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για το Λιάπη:

    Ένας άνθρωπος που βγάζει μάτι ότι ποτέ δεν κουράστηκε για τίποτα, έχοντας έτοιμα τα πάντα. Γνωριμίες, εύκολη καταξίωση, ανάμειξη με την πολιτική, λεφτά, γκόμενες, "πλάτες" και άλλα πολλά τα οποία οφείλει στη συγγένειά του με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον πρεσβύτερο.

    Ένας ψευτο-μπον βιβέ τύπος που αξιοποιεί πλήρως τη χαλαρότητά του και την αναισθησία του, κάτι που βέβαια ορισμένες στιγμές μας διασκεδάζει μέσα από τα κωμικοτραγικά στιγμιότυπα που όλοι έχουμε απολαύσει. Η δραματική πλευρά του ζητήματος, ωστόσο, είναι το γεγονός πως αυτός ο χαβαλές τύπος διαχειρίζεται εξαιρετικά σημαντικά πόστα για τη χώρα. Ένας νεποτιστής που μέσα από το τσιφλικοκομματικό κράτος της ΝΔ κατάφερε να γίνει μέχρι και υπουργός. Μία ακόμη σοφή επιλογή του Ράθυμου Μπούλη, δηλαδή.

    Ένας κηφήνας είναι με λίγα λόγια ο κ. Λιάπης, που βρίσκεται στην πολιτική καθαρά για την πάρτη του, για να κάνει το κομμάτι του και τα κουμάντα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. oust lamogia kwlofasistes deksioi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΩΝΥΜΕ 9:08 πμ,

    ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΕ ΔΕΞΙΟΚΟΥΤΑΒΟ;ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ;ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΟΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ;ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗ Ν.Δ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ;ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ;ΜΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΛΙΑΠΗ ΣΑΣ,ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΣΑΣ,ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΑΣ,ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ TROKTIKO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΖΩΑ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΖΩΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 4.7.2008
    Κλειστά τα στόματα στο ξενοδοχείο της Λειψίας για τον υπουργό

    Η Λειψία της Γερμανίας ήταν ένας από τους σταθμούς του επίμαχου ταξιδιού του Μιχάλη Λιάπη. Εκεί και στο ξενοδοχείο Westin όπου έμεινε ο υπουργός Πολιτισμού, βρέθηκε η κάμερα του ALPHA, ωστόσο οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έχοντας ενημερωθεί για την έκταση του θέματος στην Ελλάδα, δεν θέλησαν να πουν οτιδήποτε στον ρεπόρτερ Κώστα Σαρικά. Σύμπτωση πάντως ή όχι, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το ξενοδοχείο βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Siemens στη Λειψία.

    Πηγές: ALPHA
    Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *