GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ανακοίνωση - καταγγελία...

.. ...των εργαζομένων στην Vodafone για τις παράνομες απολύσεις!   . . ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Οι εργαζόμενοι στη VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ ζουν τι...

..

...των εργαζομένων στην Vodafone για τις παράνομες απολύσεις!

 . .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Οι εργαζόμενοι στη VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ ζουν τις τελευταίες ημέρες ένα πρωτόγνωρο κύμα εργοδοτικής τρομοκρατίας. Διαφαίνεται σχέδιο της Διοίκησης για μαζική μείωση προσωπικού, που για να μην γίνει με παράνομες απολύσεις, συγκαλύπτεται με δήθεν «οικιοθελείς» αποχωρήσεις. Έτσι δεκάδες συνάδελφοι έχουν υποχρεωθεί να αποχωρήσουν από την εταιρεία, υπό τον εκβιασμό της απόλυσης. Οι υποχρεωτικές «παραιτήσεις» γίνονται αδιακρίτως σε παλιούς και νέους συναδέλφους από διάφορα τμήματα.

Η πίεση που ασκείται στους συναδέλφους είναι πολύ μεγάλη και έχει στηθεί επιμελώς σκηνικό τρομοκράτησης. Κλιμάκιο του τμήματος προσωπικού με τον εκάστοτε διευθυντή περιοδεύει στα αντίστοιχα τμήματα και, χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, ξεδιαλέγει συναδέλφους και τους καλεί να υπογράψουν την απόλυση ή την παραίτησή τους.Αυτές οι πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές αποτελούν πρόκληση για μια πολυεθνική εταιρεία με τεράστια κέρδη, που έχει ως κεντρικό της σύνθημα το «Πάθος για τους ανθρώπους της» (ενν. υπαλλήλους της).

Αυτά τα κέρδη έχουν βγει από την δική μας εργασία. Επιπλέον, η μείωση προσωπικού γίνεται σε μια περίοδο, όπου ο όγκος της δουλειάς έχει πολλαπλασιαστεί και οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι πανθομολογούμενες.

- Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αντισταθούν στο κλίμα τρομοκρατίας, να μην υπογράψουν καμία παραίτηση ή απόλυση.

- Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, φορείς και ΜΜΕ, να μας συμπαρασταθούν έμπρακτα δημοσιοποιώντας το πρόβλημα, ώστε η διοίκηση να υποχρεωθεί να σταματήσει την αδικία που συντελείται σε βάρος των εργαζομένων.

Μπορείτε να αποστείλετε φαξ στην Διοίκηση της Εταιρείας στο 210 67.03.200

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ

Επικοινωνία: ergazomenoi_vodafone@yahoo.gr

-------------------------------------------

10 σχόλια

  1. ρε παιδιά, σωματειο δεν έχετε? Γιατι δεν αντιδράτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξερω τα ενδοεταιρικα σας αλλα θα σας πω κατι, ειχα VF τα τρια τελευταια χρονια, και μολις πριν 4 μερες εκανα αιτηση στην κοσμοτε να μεταφερω τον αριθμο μου εκει, με πηραν εχθες απο την vf τηλεφωνο και ρωτησαν γιατι, τους ειπα, αν η ειδοποιησεις email με sms εκαναν ενα/δυο λεπτα και οχι μερικες εβδομαδες οπως τους τελευταιους μηνες, αν η εξυπηρετηση πελατων που επαιρνα συνεχει ειχε λυσει το προβλημα, αν οταν εμπαινα σε ιστοσελιδες με το κινητο μου δεν ηταν μεσω proxy και μου εβαζαν τα μενου της βφ επανω και κατω, αν σελιδες του δικου μου σαϊτ που ρητα και κατηγοριματικα δδινουν εντολες στα σερβερς ολου του κοσμου να ΜΗΝ αποθηκευωνται στα κασε τους γινωνταν σεβαστες απο αυτο το πραγμα που το λετε σοβαρη εταιρια... λεμε αν, τοτε δεν θα ειχα λογο να φυγω. Δεν απαντησε η κοπελα, μαλλον δεν ειχε ιδεα τι διαλο της λεω.

    Λυπαμαι που σας διωχνουν, αλλα θα σας πω οτι η βφ εχει κανει πολυ ασχημο ονομα τα τελευταια 2 χρονια στην πιατσα, και με την τιμολογιακη συμεριφορα της, με την πονηρια τους να μαζευουν τα 40 λεπτα καθε φορα που πατας το επανω δεξι κουμπι και αθελα να μπαινεις στο αχρηστο πορταλ τους, και το κουμπι κλειδωμενο να το τρως στη μαπα για παντα, αλλα και σε ολα τα παραπανω που εγραψα, εγω αισθανομουν οτι με κοροϊδευουν και με ληστευουν, γι'αυτο αντιο! (ξερω αλλα τρια ατομα που φυγανε για τους παραπανω λογους, νομιζω οτι πατε ή για πουλημα ή για κλεισιμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπήκανε τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ στην PANAFON να κάνουν ότι και με την ΦΑΓΕ αλλά εδώ δεν τους παίρνει.

    Ας βγάλει από πάνω του το ΚΚΕ την βρομιά του ΓΕΡΜΑΝΟΥ και της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ .

    Ας κάνει πρώτα σωματείο στους δικούς του εργαζομένους και μετά να πάει στις άλλες επιχειρήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?ΤΟ 6ΜΗΝΟ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΠΩς ΠΡΕΠΕΙ?
    ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ CAYMAN ISLANDS!
    OI ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!Η ΑΛΛΟΖΟΝΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!!!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΩΡΟΝΙΑΣ?ΘΕΛΑΤΕ MANAGER ΑΠΟ ΤΗΝ P&G ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΦ'ΥΨΗΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ VODAFON.ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.Κ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΣΕΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ.ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ;UA EIXAN ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΡΕΝΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΜΕΤΡΟ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΣΕΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Κ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ ΤΗΣ ΓΣΕΕ Κ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΟΓΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...ΟΥΣΤ...ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΔΥΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ (ΑΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ)?

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ (ΑΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ???
    ΑΣ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΔΥΟ "ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ" ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΚΑΙ ΟΠΩς ΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ...ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν απλός πελάτης κινητης τηλεφωνιας το μονο που μπορω να κανω ειναι να μεταφερω το νούμερο μου από τη Vodafone σε άλλη εταιρεία.
    Το ίδιο θα κάνω και για τα υπόλοιπα νούμερα της οικογενειάς μου.
    Αυτο ως ένα μικρό δείγμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους που απολύθηκαν και ως αντίδραση σε μια εταιρεία όπου αποφάσισε έτσι απλά να απολύσει περίπου το 10% από το εργατικό της δυναμικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1:27 πμ
    μην το κανεις χωρις λογο σαν πελατης, απλα συμβαλεις να απολυθουν κι'αλλοι, ιδιοτικη εταιρια ειναι εχει καθε δικαιωμα να κανει απολυσεις, μακαρι και η δημοσιες να το ειχαν και να εδιωχναν χιλιαδες σκατα που εχουν μαζεμενα, πρσινους, γαλαζιους, κοκκινους, δυαρα τσακιστη δεν δινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΣ ΜΗ ΜΗΛΑΣ ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΚΙΝΔΗΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε μαγκες εργαζομενοι της vodafon οταν η ΓΣΕΕ εκανε απεργια εσεις δεν κουνιοσασταν.Τωρα που ηρθε το προβλημα στην εταιρεια σας ζητατε βοηθεια.Σας ευχομαι να σταματησουνε οι απολυσεις και μονο με αγωνες μπορεις να βρεις το δικιο σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση