GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες βολές Σαμαρά κατά Τρισέ...

Από τον Γιάννη Παπαδογιαννάκη . Διαβάστε την παρέμβαση Σαμαρά για την αύξηση των επιτοκίων. Σφοδρή κριτική στον Τρισέ... . .


Από τον Γιάννη Παπαδογιαννάκη
.
Διαβάστε την παρέμβαση Σαμαρά για την αύξηση των επιτοκίων.
Σφοδρή κριτική στον Τρισέ...
.
.

22 σχόλια

  1. Μπά μπα μπά, βλέπω διάσταση απόψεων με Αλογοσκούφη;
    Πριν μια βδομάδα ο Αλογοσκούφης έγραφε ότι ο κ. Τρισέ αντέδρασε υποδειγματικά στην κρίση. Ακολούθησε, κατά τον Αλογό μετριοπαθή πολιτική!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.
    ΓΙατι δεν κανει κριτικη στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για την οικονομικη πολιτικη που μονο 3εισπρακτικη ειναι.
    Γιατί δεν ζηταει εξυγιανση του δημοσίου με μεταταξεις και μεταθέσεις και οχι ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΑ για να πληρωνουμε τα σπασμενα των ιδιωτικοποιήσεων ολοι μας;;´
    ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ GROUNDING στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και μην δουλευετε τον΄κόσμο,και ΣΑΜΑΡΑ ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΕ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ 1993.ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ) ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΝΕΥΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ., ΜΙΑ Ο ΜΑΝΟΣ, ΜΙΑ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΙΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΜΙΑ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΙΑ Ο ΣΟΡΟΣ, ΜΙΑ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΣΑΣ, ΜΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDEBERG. ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ; ΕΙΠΑΜΕ ΧΑΧΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εαν δεν ανέβει το επιτόκιο της κεντρικής τράπεζας, θα ανέβει ο πληθωρισμός, κάτι που κανένας δεν θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο σαμαρας ειναι η δεν ειναι .."αποστατης"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και η Ευρωπη και οι ΗΠΑ ακολουθουν μονεταριστικη πολιτικη ακριβως αντιθετη απο αυτη που χρεαζεται, και αυτο ακριβως εχει φερει την κριση που εχουμε σημερα σε ολο τον κοσμο, εγω λογω του οτι ειμαι ιδιοκτητης μιας εταιριας με εδρα τις ΗΠΑ, αλλα ειμαι κατοικος Ελλαδας, εχω χασει 50% απο το εισοδημα μου λογω αυτης της πολιτικης, αλλα δεν μιλαω απο προσοπικο ενδιαφερον, η μειωση του δολλαριου και η ανοδος του ευρω εχει τεραστιες επιπτωσεις στις εξαγωγες προς ΗΠΑ διοτι τα ευρωπαϊκα προϊοντα ειναι τωρα πανακριβα εκει, που σημαινει λιγωτερη παραγωγη μεγαλυτερη ανεργια για την Ευρωπη, και το αντιθετο για τις ΗΠΑ. Επομενως ο Σαμαρας εχει απολυτο δικιο στην κριτικη του, οθο για τον αλογοθκουφη... ασε τωρα, υπουργος ειναι οτι λεει περναει απο πολλα φιλτρα θκοπιμοτητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O SAMARAS EINAI HRWAS GIATI GREMISE TON MHTSOTAKH!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Ανώνυμο 4.22:
    Αποστάτης είναι αυτός που αποστατεί από αρχές και αξίες. Για ψάξε καλύτερα για αποστάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βγήκαν τα Ντοράκια παγανιά, για να βρίσουν Σαμαρά!

    Πόσο Πονάει.

    Αντώνη γερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην Ευρώπη υπάρχει αυξανόμενος πληθωρισμός και ακρίβεια. Η άνοδος των επιτοκίων εχει σκοπό να μειώσει την ποσότητα χρήματος στην αγορά και δεν μπορούσε να αποφευχθει κατω από αυτες τις συνθήκες.
    Η άνοδος των επιτοκίων δε λύνει το πρόβλημα και δεν ειναι ευχάριστη για κανένα. Ομως όπως ένας ασθενής που πονά παίρνει παυσίπονο πριν από καθε άλλη θεραπεία έτσι και η ανοδος των επιτοκίων είναι μια ασπιρίνη που θα συγκρατήσει λίγο τον πληθωρισμό μέχρι να υπάρξει η ριζική αντιμετώπισή του (ελπίζω).

    Οσο για το Σαμαρά διαφωνώ με την πρόταση του μείωσης επιτοκίων γιατι κατι τέτοιο θα έριχνε κι άλλο χρήμα στην αγορά δημιουργώντας αύξηση πληθωρισμού και μείωση της αγοραστικής μας δύναμης. Σιγουρα θα υπάρχει πρόβλημα στην ανάπτυξη και τις εξαγωγές αλλά δεν ειναι κατάλληλη ώρα να πέσουμε στην παγίδα των αμερικάνων που παίζουν πολύ βρωμικο παιχνίδι με το πετρέλαιο και με το δολλάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτο το χαπακι οτι τα χαμηλα επιτοκια δημιουργουν πληθωρισμο ειναι πολυ παλιο, ο πληθωρισμος στην ευρωπη εχει να κανει με τις υξυλες τιμες που το ακριβο πετρελαιο εχει δημιουργησει, επομενως αντι να μιλατε για βρωμικα παιχνιδια των αμερικανων χωρις βεβαια να μας λετε τι ειναι αυτα και πιο το συμφερον των αμερικανων καλα θα ειναι να κοιταξετε στο κατωφλι μας, η ευρωπη δεν βλεπω να νοιαζετε και πολυ ουτε για τις εξαγωγες της ουτε για την ανεργια της, και μαλιστα οι πολλες χωρες της ευρωπης εχουν περιεργους τροπους να μετρανε ανεργους.... πχ ελλαδα, μας την πεφτουν απο αριστερα οι αμερικανοι, ειμαστε δεξιωτεροι των δεξιων και τι κανουμε? τιποτα... παμε για το εκατομυριακι που λεει και η διαφημηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η υπερβολική ρευστότητα του δολαρίου takis δημιουργεί προβλήματα.

    Καλά έκανε ο Τρισε και τα αύξησε. Δεν έχω καμία όρεξη να ακολουθήσω στο πάτο τις ΗΠΑ, οι οποίες οδεύουν σε φάση υπερπληθωρισμού και... GREATER DEPRESSION!

    Πλέον οι Paulson και Bernanke θα αναγκαστούν να πουν την αλήθεια.

    Αλλά μέχρι να τη πούν θα έχουν ήδη γίνει... Ζιμπάμπουε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και για το επιδορπιο



    ΣΑΜΑΡΑ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και μόνο που τον βλέπει το Μητσοτακαίικο και ...ΤΡΕΜΕΙ, αυτό αρκεί!
    Ο Αντώνιος ο Μέγας ο Μητσοτακοκτόνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΞΕΣΤΙ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΕΙΣ...ΣΤΑ ΝΤΩΡΑΚΙΑ ΛΕΜΕ NO , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΕΝΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ. ΧΕ . ΧΕ..ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΓΑΜΒΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ.ΣΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΛΕΜΕ Α ΠΑ ΠΑ...ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΣΤΙ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΕΙΣ...ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΡΑ ΚΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το βασικό αίτιο της κρίσης στις ΗΠΑ είναι ότι οι αμερικάνοι καταναλώνουν περισσότερα από όσα παράγουν, και όσο δεν βελτιώνουν τις μεθόδους παραγωγής (Για να κάνουν ανταγωνίστικά προίοντα) το δολλάριο δεν ανεβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΜΕΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάποιοι δεν θέλουν (ή μάλλον δεν μπορούν) να ασχοληθούν με την ουσία της θέσης Σαμαρά, οπότε τοποθετούνται ανάλογα με τα αντι(ή φιλο)Μητσοτακικά του αισθήματα.
    Εγώ θα σχολιάσω την ουσία των λεγομένων του και θα πω πως, εδώ και πολύ καιρό, ο Σαμαράς έχει βάλει στο στόχο (που λέει ο λόγος)τον Τρισέ από τον προμαχώνα της παλιάς καλής λαικής δεξιάς. Κι επειδή βέβαια ο Τρισέ μάλλον αγνοεί και την ίδια την ύπαρξη του Σαμαρά, το κοινό που απευθύνεται, είναι οι ελληνάρες (υποψήφιοι) ψηφοφόροι του.
    Η κριτική βέβαια που ασκεί στον Τρισέ δεν αφήνει περιθώρια σχολιασμού. Η ανάγκη μείωσης επιτοκίων ευρώ, ώστε να ενισχυθεί το δολλάριο κι άρα να πέσει το πετρέλαιο και να σωθούμε από τον πληθωρισμό είναι μια ιδέα άκρως επικίνδυνη στην απλουστευτική της παράνοια.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο Σαμαράς(ή μάλλον δεν τον νοιάζει γιατί ως πολιτικός έχει πολύ βραχυχρόνιο ορίζοντα) είναι πως αυτή τη στιγμή η μάχη είναι όχι για να αποφευκτεί η κρίση, που και έντονη θα είναι και δεδομένη, αλλά για να είναι αυτή σύντομη και να είμαστε ξανά σε καλό δρόμο σε 1-2 χρόνια. Με τις συνταγές Σαμαρά, θα οδεύσουμε απευθείας σε στασιμοπληθωρισμό και για όσους είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα θυμόνται πως αυτό σημαίνει μια χαμένη δεκαετία τουλάχιστον.
    Ευτυχώς ο Τρισέ έχει χεσμένους τους πολιτικούς και τις ατζέντες τους. Μακάρι να μπορούσε να κάνει το ίδιο και ο Μπερνάκι στις Αμερική, όπου οι πάντες γνωρίζουν πως θέλει να αυξήσει επιτόκια, αλλά δεν μπορεί λόγω των επικείμενων εκλογών του Νοεμβρίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Α ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ).
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΤΕ, ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση