GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενισχύονται οι Οικολόγοι Πράσινοι...

. Βρίσκονται στο 2% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Περιφερειακή σύσκεψη στο Αγρίνιο . Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η οργανωτική συγκρότηση τ...

.
Βρίσκονται στο 2% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Περιφερειακή σύσκεψη στο Αγρίνιο
.
Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η οργανωτική συγκρότηση των Οικολόγων Πράσινων και στην περιφερειά μας εκφράζοντας έτσι και σε αυτό το επίπεδο το καθημερινά αυξανόμενο οικολογικό ρεύμα που δημιουργείται στην χώρα μας.
Η συνειδητοποίηση από μεγάλα τμήματα του Ελληνικού λαού της πολύπλευρης οικολογικής και κοινωνικής κρίσης που επιδεινώνεται ραγδαία, γεννά πια ένα ισχυρό κίνημα πολιτικής οικολογίας με συμμετοχικές διαδικασίες, που διεκδικεί ένα κόσμο που θα αξίζει να ζούμε και όχι απλώς να επιβιώνουμε.
Έτσι την Τετάρτη 2 Ιουλίου συνεδρίασαν στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, οι συντονιστές των Οικολόγων Πράσινων από τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Πρέβεζας και Λευκάδας. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και εκφράσανε την αγωνία τους εκπρόσωποι ισχυρών και μαζικών φορέων και συλλόγων, αλλά και ενεργοί πολίτες με καταξιωμένους και πολύχρονους αγώνες. Το κλίμα της εκδήλωσης ήταν ενθουσιώδες αφού για πρώτη φορά συναντήθηκαν στην περιοχή μας τόσοι άνθρωποι αποφασισμένοι να προωθήσουν λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα. Τα θέματα που απασχόλησαν την συνεδρίαση ήταν ο συντονισμός της δράσης των ευαισθητοποιημένων πολιτών για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα που διαπράττονται στην περιοχή μας, η προώθηση προτάσεων που θα οδηγήσουν τον τόπο μας σε μια πράσινη οικονομική ανάπτυξη και η έκφραση των οικολογικών δυνάμεων στις ερχόμενες ευρωπαϊκές, δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.
Στη συνάντηση προήδρευσαν το μέλος του Πανελληνίου Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων Βασίλης Ζωγόπουλος που ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις πρωτοβουλίες και δράσεις του κόμματος σε εθνικό επίπεδο και η συντονίστρια των Οικολόγων Πράσινων στην Αιτωλοακαρνανία Ιωάννα Ρούση που αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις λέγοντας μεταξύ άλλων:
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της METRON ANALYSIS, οι Οικολόγοι Πράσινοι βρίσκονται στο 2%. Οι παρενέργειες του σκανδάλου Siemens στα πολιτικά κόμματα αποτυπώνονται και στη συνδρομητική έρευνα της Metron Analysis για το MEGA, που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε στις 29 Ιουνίου, περιλαμβάνει ωστόσο μόνο την υπόθεση Τσουκάτου και όχι την υπόθεση Λιάπη.
Υπόψη ότι και σε δημοσκόπηση της RASS, που παρουσιάστηκε στις 12.1.08 στη ΝΕΤ και δημοσιεύτηκε στο Παρόν της Κυριακής [13/01/08] οι Οικολόγοι Πράσινοι είχαν 2,1%. Επίσης, σε δημοσκόπηση πάλι της Metron Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΑΝΤ1 την περίοδο από 4-7 Ιανουαρίου στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή στα έγκυρα, φέρει τους Οικολόγους Πράσινους στο 2%
Το απαράδεκτο είναι ότι στη χτεσινή παρουσίαση της δημοσκόπησης στο Mega δεν αναφέρθηκαν καθόλου στους Οικολόγους Πράσινους και αυτό είναι μια πολιτική επιλογή.
Ζ.Χ.
----------------

3 σχόλια

  1. Ψήφο στους Οικολόγους Πράσινους!. Με τόσους οικοπεδοφάγους και κυνηγούς η λύση είναι μια: Οικολόγοι Πράσινοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οικολόγοι" υπέρ της επιθετικότητας των Σκοπίων, των βι-αι-οκαυσίμων, του πάμπλουτου ραδιενεργού γενοκτόνου Γκορ που μας ενοχοποιεί συλλογικά για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές και αδιαφορεί για διεθνή εκεχειρία, αποκέντρωση, αυτάρκεια.
    Ακόμα ένα κόμμα - 5η φάλαγγα των υπό κατάρρευση κλικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οικολόγοι πράσινοι δεν είναι υπέρ κανενός είδους εθνικισμού. Απλά κατακρίνουν την διπλωματία που οδήγησε σε περιττή πόλωση με λανθασμένες τακτικές που έφτασαν σε εκατέρωθεν φανατισμούς και αδιαλλαξίες.
    Δεν επιθυμούν να ενοχοποιήσουν κανέναν, απλά βρισκόμαστε σε μιά εποχή όπου ο καθένας μας πρέπει να σέβεται το περιβάλλον, για παράδειγμα μη σπαταλώντας ενέργεια και νερό. Αυτό δεν είναι ενοχοποίηση, είναι ανάγκη να συμβάλουμε όλοι ώς ενεργοί πολίτες ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα και αλλαγή της πολιτικής.
    Είναι κατά των πυρηνικών , υπέρ της ειρήνης, της αποκέντρωσης και φυσικά υπέρ της αυτάρκειας. Δεν καταλαβαίνω την άστοχη κριτική του αγνώστου που δεν έχει διαβάσει καλά τις αρχές μας.
    Φίλιππος Δραγούμης, μέλος του ΠΣ των οικολογων πράσινων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση