ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΗΔΕΣ : Τρία χρόνια μετά την έναρξη προκαταρκτικής εξέτασης που αφορούσε καταγγελίες για ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά των υπευθύνων της «Ιντεραμέρικαν», ασκήθηκε χθες από τον εισαγγελέα Π. Αθανασίου ποινική δίωξη σε βάρος τού τότε προέδρου, Δημ. Κοντομηνά, και μελών του διοικητικού συμβουλίου της ασφαλιστικής εταιρείας, για το κακούργημα της «υπεξαίρεσης από κοινού και κατ' εξακολούθηση, ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας».
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΒΑΡΩΝΟΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ . ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΗΜΙΘΑΝHΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ;;;
Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται , θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου ‘’Εθνάρχη ‘’ του χοντρού ‘’καταλληλότερου’’αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του .
Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;; Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή . Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!! Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ : Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου . Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα . Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές . Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων . Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας . Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΗΔΕΣ :
ΑπάντησηΔιαγραφήΤρία χρόνια μετά την έναρξη προκαταρκτικής εξέτασης που αφορούσε καταγγελίες για ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά των υπευθύνων της «Ιντεραμέρικαν», ασκήθηκε χθες από τον εισαγγελέα Π. Αθανασίου ποινική δίωξη σε βάρος τού τότε προέδρου, Δημ. Κοντομηνά, και μελών του διοικητικού συμβουλίου της ασφαλιστικής εταιρείας, για το κακούργημα της «υπεξαίρεσης από κοινού και κατ' εξακολούθηση, ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας».
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΒΑΡΩΝΟΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ . ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΗΜΙΘΑΝHΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ;;;
Ε! Όχι και Μίνωας ο κύριος Ψώνιο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜηνάς! Λαϊκότατα!!!
ΤΑΚΙΣ
Μηνάς! Λαϊκότατα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΑΚΙΣ
10 Ιούλιος 2008 3:26 μμ
Μάγκας είναι,
όποιος πει το όνομα και την ταυτότητα ΕΚΕΙΝΟΥ που παρηγορεί εδώ και χρόνια πια...
την λαικιά του λαικου...!
Μάγκας είναι,
ΑπάντησηΔιαγραφήόποιος πει το όνομα και την ταυτότητα ΕΚΕΙΝΟΥ που παρηγορεί εδώ και χρόνια πια...
την λαικιά του λαικου...ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!
10 Ιούλιος 2008 3:54 μμ
Μπλουπερς,
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα σκυλοεβραιο-μουνακια παλι ξεμυτησαν απ τη καβατζα; Θα σας γαμηκω το αιδοιον απο οπου ξεγλυστρησατε πουστρονια.
Αγνωστος Στρατιωτης
Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται , θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου ‘’Εθνάρχη ‘’ του χοντρού ‘’καταλληλότερου’’αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του .
ΑπάντησηΔιαγραφήΠως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .
Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .
Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands.
Chief Engineer
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφή