GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λένε και ψέμματα...

. ...ότι μόνο ο Ε. Μαρτιγόπουλος έκανε κουμάντο στην Cosmote. Πρόεδρος όμως ήταν και είναι ο Π. Βουρλούμης και μαζί συμφώνησαν στην εξα...

.
...ότι μόνο ο Ε. Μαρτιγόπουλος έκανε κουμάντο στην Cosmote. Πρόεδρος όμως ήταν και είναι ο Π. Βουρλούμης και μαζί συμφώνησαν στην εξαγορά - σκάνδαλο της "Γερμανός"
..
Με το θέμα της "Γερμανός" η κυβέρνηση προσπαθεί να παίξει κι ένα ...παράπλευρο επικοινωνιακό παιχνίδι. Λέει ότι την περίοδο της εξαγοράς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Cosmote ήταν ο Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος θέλοντας έτσι, συνειρμικά, να του φορτώσει τις κύριες ευθύνες και "απαλλάξει" τον πρόεδρο του ΟΤΕ Παναγή Βουρλούμη. Επιπλέον, δοθέντος ότι ο Ε. Μαρτιγόπουλος είχε αναλάβει τα ηνία της Cosmote από την εποχή του ΠΑΣΟΚ θεωρείται "πράσινος" - κι έτσι το σκάνδαλο δεν είναι και τόσο ...γαλάζιο!
Ελα όμως που λένε ψέμματα! Ο Ε. Μαρτιγόπουλος την περίοδο της εξαγοράς ήταν μόνο Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmote. Τον είχε κρατήσει στη θέση αυτή η κυβέρνηση της ΝΔ, ήταν ένα από τα "πράσινα" στελέχη που διατηρήθηκαν και μετά τις εκλογές του 2004.
Πρόεδρος στην Cosmote- όπως και στον ΟΤΕ- ήταν όμως ο Π. Βουρλούμης. Είχε δηλαδή πλήρη γνώση και συμμετοχή - όπως είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις.
Βουρλούμης και Μαρτιγόπουλος είχαν από κοινού την ευθύνη για την εξαγορά - και μάλλον τα ...χρώματα δεν τους εμπόδιζαν πολύ να συμφωνήσουν μεταξύ τους. Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία η προπαγάνδα προσπαθεί να αλλοιώσει - και κάποια "παπαγαλάκια" κάνουν ο,τι μπορούν για να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.
-------------------------------------------------

13 σχόλια

  1. ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ , ΕΑΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΪΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ , ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΜΕΣΑ ,ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ?
    ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΝΑ ΒΑΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ , ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο άσχετος μπορεί να είσαι ρε φίλε; Δεν έχεις ακούσει ποτέ ότι σε έναν οργανισμό, κουμάντο ουσιαστικά κάνει ο Διευθύνων Σύμβουλος κι όχι ο Πρόεδρος; Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "... Τον είχε κρατήσει στη θέση αυτή η κυβέρνηση της ΝΔ, ήταν ένα από τα "πράσινα" στελέχη ..."

    Ρέ κορόϊδα, πού παθιάζεστε και βάφεστε κόκκινα, πράσινα, γαλάζια ανθρωπάκια, (άντε και Βαλλιανάτοι), δέν καταλαβαίνετε ότι οι Μαρτιγόπουλοι, Βουρλούμηδες, Χριστοφοράκοι και Κορωνιάδες, σάς (μάς) βλέπουν και ψοφάνε στά γέλια ?

    Έχετε δεί κάποιον απ' αυτούς να "επιχειρηματολογεί" σέ .... blog ? έ ?

    Θά σάς πώ εγώ τό "αληθινό" παραμύθι:

    "Ο/Η Freelancer είπε... Ο ΟΤΕ Πωλείται. Γιατί; Γιατί άραγε;

    Νά σού πώ εγώ γιατί.

    α). Γιά να γίνει τζερτζελές, αλισβερίσι, τζίρος να γίνεται.
    Άμα γίνεται τζίρος, όλο και κάτι ΜΕΝΕΙ, και,

    β). Διότι δέν πρόκειται να υπάρξει καμμία αντίδραση από κανέναν στόν ανωτέρω ιερό σκοπό, επειδή, χρόνια τώρα, οι πεμπτοφαλλαγγίτες πράκτορες τών τζιραριζόντων, (ώς είπομεν ανωτέρω), έχουν φροντίσει και καταφέρει, (έναντι ουδόλως ευτελούς τιμήματος), να προετοιμάσουν τόν "λαό" γιά τήν μεγάλη και ιδιοφυή αυτή επιχειρηματική πράξη. Όλος ο κόσμάκης λέι ΟΤΕ και αμέσως μετά, φτύνει χαμαί.
    Κι' άν κανείς δέν κατάλαβε ποιοί είναι οι πράκτορες, Αλάτια και Πιπέργια στό στόμα τους, τούς αφελείς.

    Υπεύθυνοι γιά το κατάντημα του ΟΤΕ είναι αποκλειστικώς και μόνον οι Εργαζόμενοί του.
    Αυτοί εκλέγουν ΑΥΤΟΥΣ τούς συνδικαλιστές, αυτοί τούς επιβραβεύουν καθημερινώς, αυτοί τούς επανεκλέγουν, και ουδέποτε τούς ζήτησαν να διαμαρτυρηθούν γιά τά χάλια του.
    Ο λόγος ? Πολύ απλός !
    Γιατί κάτι ψιλοπαράνομο καρπούνται απ' τήν σκατοκατάσταση. Άχρηστες υπερωρίες, άχρηστη "εργασία" ΜΟΝΟΝ το Σαββατοκύριακο, κλπ, κλπ, ξέρουν αυτοί (και κυρίως, αυτές).
    Επίσης, πανευτυχές και το παρασιτοκύκλωμα τού Αθηνομπουρδέλλου. ΟΤΕ, ο μεγαλύτερος τροφοδότης διαφημίσεων των ΜΜΕ - Χατζηβαλλιανάτων.
    Και ύστερα, ήρθε ο .. έρωτας !!
    Σκούξτε τώρα. Η ζωή, αργεί λιγάκι, αλλά ΠΑΝΤΑ τιμωρεί (ή αμοίβει, κατά Βαλλιανάτον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ. ΑΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΜΑΤΩΣΕΙ. ΤΡΕΞΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΔΟΥΛΕΥΕ, ΣΗΚΩ ΑΠ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άντε και καλά μπάνια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πιστεύω πως ο Ματριγόπουλος είναι ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ τον έβαλε να πείσει τον Βουρλούμη να κάνουν τις λαμογιές με την siemens.
    Αρα φταίει το ΠΑΣΟΚ διότι ο Μαρτιγόπουλος είναι πρασινοφρουρός. Ο Βουρλούμης είναι αθώος γιατί τοποθετήθηκε από τον Καραμανλή.

    Αρα δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία. Φταίει το ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Γερμανός. Και αυτό διότι ο σημίτης και ο τζοχατζόπουλος είναι γερμανοσπουδαγμένοι.

    Η ΝΔ δεν έχει καμμιά σχέση με σκάνδαλα. Μη σας πω πως και με την περίπτωση των κουμπάρων του ζαχόπουλου των υποκλοπών φταίει το ΠΑΣΟΚ.
    Και επειδή τα τζιτζίκια κάνουν θόρυβο τα βράδυα φταίει το ΠΑΣΟΚ. Να στείλει ο ΓΑΠ κάποιον να χαμηλώσει τα τζιτζίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Σκάνδαλο Γερμανός - η απόλυτη απαξίωση της σοβαρότητας".
    Οι καναλάρχες προσπαθούν να μας πείσουν ότι με λιγότερα χρήματα ο ΟΤΕ θα μπορούσε να δημιουργήσει δίκτυο πωλήσεων σαν του Γερμανού. Επιλέγουν να μην θυμούνται τα ιδιόκτητα OTE shops, που κτυπούσαν μύγες και ο ιδιωτικός ανταγωνισμός ξεπέρασε κάποια στιγμή το 75% της αγοράς;
    Η αγορά της Γερμανός από την Cosmote ήταν κίνηση μάτ που αναστάτωσε τις ιδιωτικές εταιρίες, που μετά έμειναν χωρίς δίκτυα πωλήσεων. Παρόλο που αναγκάστηκαν να ξοδέψουν δεκάδες εκατομμύρια για δικά τους καταστήματα έχασαν την παντοκτατορία τους από τη δύναμη της Γερμανός που πήγε αυτούσια στον ΟΤΕ.
    Σχόλιο 1:Βολεύει του πασοκο-καναλάρχες να μετατεθεί η συζήτηση από τα σκάνδαλα της Siemens.
    Σχόλιο 2:Χωρίς να υπονοώ δόλο, εάν κάποιοι δικαστικοί δεν έχουν γνωρίζουν όσα οι 20-χρονοι πρωτοετείς φοιτητές οικονομικών σχολών καλό θα είναι να ασχολούνται καλύτερα με διαζύγια και κτηματικές διαφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως, όπως έλεγαν κυβερνητικοί κύκλοι, όταν πριν από 10 ημέρες ο Μιχάλης Λιάπης στην απολογητική του δήλωση για το ταξίδι κάρφωνε τον Γιώργο Αλογοσκούφη για τον ΟΤΕ, ελάχιστοι κατάλαβαν ότι ήθελε να κρατήσει σαφείς αποστάσεις από τη θύελλα- για την εξαγορά της Γερμανός με πρωταγωνιστή τον ισχυρό άνδρα του οργανισμού τον Παναγή Βουρλούμη- που ερχόταν. «Όλοι γνωρίζουν ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση ούτε με τα μικρά ούτε με τα μεγάλα θέματα του ΟΤΕ», είπε ο κ. Μ. Λιάπης, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Μεταφορών και τυπικά πολιτικός προϊστάμενος του κ. Π. Βουρλούμη.



    www.blog.anti.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!!
    ο κΎΡΙΟς Μαρτιγόπουλος ήταν ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ στην πώληση της COSMOTE και για αυτό εξαναγκάστηκε σε παραίτησης

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΟΛΙΑ περι σύμπραξης ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ για διαβάστε λίγο τα γεγονότα της εποχής ... και μετά γράψτε οτιδήποτε ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ

    Ο κύριος Μαρτιγόπουλος είναι από τα πιο ικανά στελέχη που διορίστηκαν ποτέ ...έφτασε την cosmote ΠΡΩΤΗ εταιρεία στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ ...

    ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣΣ ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟΣ δεν είχαν απο κοινου ευθυνη σε τίποτε !!!

    η ημιμάθεια ειναι χειρότερη από την ΑΓΝΟΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν υπήρχε έστω και μια άκρη πολιτικής τσίπας, ο Καραμανλής με όλη του την κουστωδία θα είχαν εξαφανιστεί από το πρόσωπο της γης στους πρώτους κιόλας μήνες της ανάληψης της εξουσίας στη χώρα! Ήταν τόσο φανερό πως όλοι οι παρατρεχάμενοι των γραφείων των πολιτικών της Ν.Δ. είχαν στριμωχτεί και περίμεναν με αγωνία αλλά και μανία να ορμήσουν στην εξουσία για να αρπάξουν όπως είχαν από πάντα μέθει από τις σάρκες του Κράτους σε όποια μορφή και θέση κι αν το έβρισκαν! Δε έχουν οι άνθρωποι ευαισθησίες παρά μόνο εκείνες της κλοπής, της αρπαγής, του ξεκληρίσματος των δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών. Δεν έχουν δισταγμό! Δεν έχουν ΤΣΙΠΑ!!!


    ΓΕΙΑ-ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "ΤΕΛΙΚΑ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ"


    re sy 2:02 otan diavazeis blog nomizeis oti einai sa na vlepeis ti dynasteia stin TV?
    den pas na pareis kanena DVD na xortaseis drasi via kai sex....
    giati h kathimerinotita einai teleios diaforetiki......
    an xortases kai varetikes opos les apo edo to internet einai terastio--- psakse alloy gia alla or akoma kalytera ftiakskai ta dika soy kai pes ta mas-ela nte ftiakse kai esy kati na mas leei tis eidiseis...
    sto leo ego poy den exo kanena logo na yperaspisto to press kai to kathe blog....apla den goystaro tin peina soy

    ....εκτος αν σκοπιμα προσπαθεις να φιμωσεις και να κουκουλώσεις τα πραγματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Egw den 8a ekfrasw kamia apolitws apopsi ws pros to pios eu8inete gia to skandalo auto ka8ws den eimai i armodia na krinw. 8a sas 8esw omws ena erwtima: Poso eukolo einai gia ton ka8ena mas na para8etei plirofories kai na sxoliazei panw se kati pou den gnorizei epakrivws kai na apolitopoiei to 'swsto'???? Mipws prepei na sevomaste perissotero an8rwpous pou den exoun dikastei telesidika kai exoun to legomeno "tekmirio a8wotitas"??? Akoma loipon kai an adinatoume na pra3oume me tin elaxisth an8rwpia pou 8a eprepe na dia8etoume, as prospa8isoume toulaxiston na sevomaste to dikaiwma autwn twn an8rwpwn gia "dikaih dikh"... (Ar8ro 6 tis ESDA...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση