GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο με τον Γ. Κουρή...

. . Ο πρώην γεν. γραμματέας του υπ. Οικονομικών κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση νομιμοποίησης αυθαιρέτων στην Πάτρα . Μεγάλο σκάνδαλο σ...

. .
Ο πρώην γεν. γραμματέας του υπ. Οικονομικών κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση νομιμοποίησης αυθαιρέτων στην Πάτρα
.
Μεγάλο σκάνδαλο σκάει και με τον πρώην γενικό γραμματέα του υπ. Οικονομικών Γιώργο Κουρή. Κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε νομιμοποίηση αυθαιρέτων σε δημόσια έκταση 3,500 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή της Πάτρας την οποία επικύρωσε η σημερινή ηγεσία του υπουργείου. Για την υπόθεση υπήρξε εισαγγελική επέμβαση.
Ο Γ. Κουρής ήταν γενικός γραμματέας στο υπουργείο μέχρι τις τελευταίες εκλογές - απομακρύνθηκε ουσιαστικά λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο των ομολόγων.
--------------------------------------

16 σχόλια

  1. ΤΙ ΦΑΤΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ

    ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,
    ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΕΠΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΜΝΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή στις αθώες, υπεράνω υποψίας και κατά τα φαινόμενα χαζές φάτσες.
    Μη μας λείπει και κάνα δάχτυλο από τη χειραψία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Alogoskoufi mbourdelo ante gamisou ke xafanisou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίος ο Καταλληλότερος. Δεν ξέρει να διαλέγει συνεργάτες. Και αυτοί ,βέβαια ,με τη σειρά τους δεν ξέρουν να διαλέγουν συνεργάτες. Με τη λεξη συνεργάτες εννοούνται οι πολιτικοί ή οι κρατικοί λειτουργοί που ενεργούν με ήθος, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα για το όφελος της χώρας και των πολιτών της. Οχι απλά μερικών, ελαχίστων πολιτών που τυγχάνει να είναι φίλοι,γνωστοί ή παρα πολύ ευκατάστατοι, αλλα ΟΛΩΝ των πολιτών . Χρησιμοποιώντας την αναγωγή "Ομοιος Ομοίω αεί πελάζει" ή το πιο σύγχρονο, δηλαδή "Ο αστυφύλακας είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο αρα ο αστυφύλακας είναι μπουζούκι", φτάνουμε στο εύκολο συμπέρασμα οτι αν οι υφιστάμενοι που επιλέχθηκαν απο τους υπουργούς είναι διεφθαρμένοι τότε και οι υπουργοί είναι ή ανικανοι ή διεφθαρμένοι. Και αυτό ισχύει για αυτόν που επέλεξε τους υπουργούς.
    Αν και καταβάθος πιστέυω οτι ο Καταλληλότερος δεν είναι ούτε διεφθαρμένος ούτε ανίκανος. Είναι ,πολύ απλά, μπουζούκι, αρα αστυφύλακας.

    Στον τόνο λα(μογιά) ματζορε βαρά το πρώτο μπουζούκι και έτσι ακολουθούν αλλα πιό χαρωπά και άλλα πιο σιγά τα υπόλοιπα μπουζούκια, κιθάρες, ντέφια και οι λοιποί μπαγλαμάδες της Νεοδημοκρατικής Κομπανίας. Διαφορετικό το ύφος απο την Πράσινη Ορχ(ε)ήστρα που διαδέχθηκε αλλα στον ίδιο τόνο.
    Καιρός να αλλάξουμε ακούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

    Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Μελάνια τόνοι χύθηκαν, χύνονται και θα χύνονται για να αμαυρώσουν τη λαμπρή πορεία και τον Πάνσεμνο βίο του Γ.Κ. στο πεδίο της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

    ΚΑΘΑΡΟΣ ΒΟΘΡΟΣ ΟΜΩΣ, ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

    Κύριοι του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι παρασυρμένοι από το μένος σας κατά του Γ.Κ.
    Συνειδητοποιήστε ότι η ΑΝΑΠΤΥΞΗ μπορεί να προχωρήσει ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΤΗΣ. Και αυτός είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. Ο ΓΑΜΑ ΚΑΠΑ. Με εμπειρία και ειδικότητα παντού. Σε ομόλογα, ανομόλογα, αυθαίρετα και καταπατήσεις, χρηματιστηριακές ανανήψεις και υπεραξίες. Και το κυριώτερο: Ακουραστος υπηρέτης της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΩΡΖ,
    ΠΟΝΗΡΗ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΜΗ.
    ΤΗ ΒΟΥΤΗΞΕΣ ΤΗ ΜΠΟΥΤΣΙΤΣΑ ΣΟΥ?
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά είμαι απο την Πάτρα.
    Πείτε-Γράψτε λεπτομέρειες .Που είναι το κτίσμα ?
    Πείτε μου για να πάω για αυτοψία και να σας ενημερώσω

    Φιλικά

    Χ++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

    ΞΕΡΕΤΕ, ΠΑΛΗΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΣΕ ΟΛΑ


    ΑΠΟ ΦΑΤΣΑ ΣΦΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σεμνα ο καταλληλοτερος πρωθυπουργος κανει διακοπες!!!!!!!!ΚΟΥΡΗΣ=ΑΝΤΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν είναι ο μόνος που καλείται από εισαγγελέα.Οι κουμπάροι με τις χειροπέδες,ο φίλος με πλαστό μεταπτυχιακό,σύζυγος......,ανδριανός,θαργολομαίος,δίκα,παρέα από το λονδίνο,θείος με τα λευκά ψηφοδέλτια ,ουκ εστιν αριθμός σεμνων και ταπεινων, όλη η παρέα του κατηχητικού,σεμνά και ταπεινά δεν πάει ο αρχάγγελος για άραγμα στη ραφήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τα σκάνδαλα των άλλων Κουρήδων, των δικών σου Καψαμπέλη, πότε θα γράψεις?Α, εκεί κάνουν ντα εεεε! Ούστ παλιορουφιάνοι δημοσιογραφίσκοι υπήκοοι του κάθε μεγαλοαφεντικού σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΙΚΑΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΑ @@ΡΙΑ ΜΟΥ Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ , ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑΧΡΟΝΟΙ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ , ΟΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΓΥΡΟΣΚΟΠΟΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε κάποια άλλη πολιτισμένη ευνομούμενη χώρα η ΝΔ θα είχε υποχρεωθεί να αλλάξει όνομα και θα της είχε επιβληθεί πρόστιμο για παραπλανητικό όνομα (παραπλανητική διαφήμιση). Η «νέα δημοκρατία», το προϊόν σας, ούτε νέα είναι αφού πρόκειται για την πλέον στυγνή σύγχρονη φεουδαρχία, ούτε την ελάχιστη σχέση με την Δημοκρατία έχει.

    Εχει όμως μέλη αναμεμειγμένα σε υποθέσεις ναρκωτικών, με μαύρο πολιτικό χρήμα, με καταχρήσεις σε βάρος του δημοσίου, με μικροαπάτες σε βάρος της δημόσιας περιουσίας, με μεγαλοαπάτες σε βάρος των ταμείων, με κατασπατάληση πόρων σε όφελος υμετέρων, με τη βία, με την νοθεία, με όλα τα καλά…

    «Νέα Δημοκρατία»,
    η πλέον μακρόχρονη διαφημιστική απάτη.

    Νέα Δημοκρατία,
    μαγκιά κλανιά κι απόστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γαμιόλη ρουφιάνε λαμόγιο Αλογοσκούφη.....
    Τα αρπάζεις απο μάς και τα σκυλιά τα δικά σου και του αρχικαργιόλη gay πρωθυπουργού μας, αλωνίζουν ρε μαλάκες....
    Που θα πάει αυτο το αίσχος ρε παιδιά???
    Δεν πάει άλλο...
    Βγάλτε τον Κουφοντίνα να τους βομβαρδίσει αυτούς και τα σκύλιά τους...
    Τι φάτσες είναι αυτές που μας κλέβουν ρε πούστη μου...
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "cut face and extract conclusion..."

    "slow the much-oil" δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση