GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή! Αρνήθηκε να επιβιβάσει...

. ... κωφάλαλο η Ολυμπιακή στην Κεφαλονιά! . Από το kefaloniapress.gr . Η Ολυμπιακή στη Κεφαλονιά απαγόρευσε την επίβαση σε άτομο με προβλ...

.
... κωφάλαλο η Ολυμπιακή στην Κεφαλονιά!
.
Από το kefaloniapress.gr
.
Η Ολυμπιακή στη Κεφαλονιά απαγόρευσε την επίβαση σε άτομο με προβλήματα ακοής!
Το Σάββατο 12/7 πολίτης με προβλήματα ομιλίας και ακοής πήγε να επιβιβαστεί για την πτήση του προς Αθήνα. Πρόκειται για συμπολίτη μας που ποτέ δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν στην μικρή μας κοινωνία, ούτε βέβαια και τις ολυμπιακές αερογραμμές.
Ο επιβάτης αφίχθη στο αεροδρόμιο στις 6.30 μμ πιστεύοντας ότι η πτήση του ήταν για τις 8 μμ , μόνο που η πτήση ήταν για τις 11 το βράδυ. Εξέφρασε την αγανάκτησή του με φωνές οι οποίες στην περίπτωση ατόμου με προβλήματα ομιλίας είναι άναρθροι ήχοι που ίσως ακούγονται περίεργα στα δικά μας αυτιά. Η διευθύντρια της Ολυμπιακής κ. Μαρία Μαρκάτου και ο πιλότος τους σκάφους αποφάσισαν να μην του επιτρέψουν την επιβίβαση!
Η επόμενη πτήση ήταν για την Κυριακή 13/7. Αλλά ούτε και σε αυτή τη πτήση του επιτράπηκε η επιβίβαση. Οπότε καταλαβαίνετε τι θα έγινε στο αεροδρόμιο με αυτόν τον άνθρωπο.
Ίσως η Ολυμπιακή τον έβαλε σε κάποια λίστα «επικίνδυνων» επιβατών και του έκλεισε έτσι την δυνατότητα των αεροπορικών διαδρομών.
Ο αερολιμενάρχης κ. Γιώργος Πιρπίλης δήλωσε ότι «προτίθεται να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε οι υπεύθυνοι να υποστούν τις νόμιμες συνέπειες και να μην υπάρξει ποτέ παρόμοιο περιστατικό. Το γεγονός αυτό μας προσβάλλει όλους.»
Αυτή η απαράδεκτη ενέργεια σε βάρος συνανθρώπου μας που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ολυμπιακή της Κεφαλονιάς και κάποιοι πρέπει να δώσουν λόγο γιαενέργειές ή και τυχόν αυθαιρεσίες . Τα άτομα με ειδικές ανάγκες πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους εμάς που υποτίθεται ότι είμαστε καλά, με ιδιαίτερη ευαισθησία για τις ανάγκες τους αλλά και με μεγαλύτερη κατανόηση για τις αντιδράσεις τους σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
-------------------------------------

16 σχόλια

  1. Εχω κανει τουλαχιστον 100 πτησεις με την Ολυμπιακη, εχω εμπειριες, εχω γνωμη, ενα σας λεω, αν με κανατε δικτατορα της ελλαδας για μια μερα, ενα απο τα πρωτα πραγματα που θα εκανα ειναι θα την πουλαγα για ενα ευρω σε μια ξενη εταιρια (Γερμανικη χαχα)
    Αυτοι οι ανθρωποι σε αυτοι την εταιρια δεν παιζοντα με τιποτα, ειναι ενα τσουρμο αλητες που μπηκαν με μεσο, ασε μη πω τιποτα παραπανω... ασε καλυτερα γιατι αρχιζει και μου ανεβαινει η πιεση.

    Κλειστε την

    Κλειστε την

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η είδηση είναι νομίζω εξαιρεικά απλοική και πρόχειρη. Δεν μπορεί να έγιναν τα πράγματα έτσι. Δεν εκτιμώ την Ολυμπιακή αλλα να μην φορτώνουμε τα πάντα σ' αυτήν. Αφού ο κύριος πήγε κατά λάθος τρείς ώρες νρωίερα γιατί πράγμα ακριβώς "διαμαρτυρήθηκε"? Προφανέστατα κάτι άλλο θα συνέβαιανε. Στο εξωτερικό αν διαμαρτηρθείς υψώνοντας την φωνή σε αεροδρόμιο καταλήγεις στο κρατητήριο. Εδώ θεωρείται φυσιολογικό ο καθένας να φωνάζει και να προκαλέι χαμό. Γιατί ακριβώς δεν τον έβαλαν στην πτήση των 11? και γιατί ούτε την επόμενη ημέρα? Μήπως δεν ίσχυε το εισητήριό του? Με την παρεμβολ'ή του κωφάλαλος γίνεται "φτωχή" προσπάθεια εξασδφάλισης συμπάθειας. Νομίζω πως το θέμα είναι διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai επειδη ειναι κωφαλαλος, αποκλειεται να ειναι ΚΑΙ τρελος;
    Απο μακρυα, ευκολα μας παιρνουνε τα δακρυα και συμποναμε καποιν, νομιζοντας εκ προοιμιου, οτι καθε φορεας, υποχρεωτικα, εχει αδικο.
    Δεν ειναι ομως παντα ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EXΩ ΠETAΞEI ME ANAPIΘMHTEΣ ETAIPIEΣ AΠO SAS,KLM,IBERIA,LUFTHANSA...MEXPI AIR-YEMEN.H OΛYMΠIAKH HTAN H MONH ME THN OΠOIA EIXA ΠPOBΛHMATA ME THN ΣYMΠEPIΦOPA TOY ΠPOΣΩΠIKOY AΓENEIΣ,BLOΣYPOI (ΛEΣ KAI ΣOY KANOYN XAPH) AMIΛHTOI XΩPIΣ XAMOΓEΛO.ΣTH LUFTAHANSA EIXA MIA ΦOPA ΠPOBΛHMA ME 1 AEPOΣYNOΔO ΠOY THN YΠOXPEΩΣAN NA MOY ZHTHΣEI ΣYΓΓNΩMH OTAN ΔIAMAPTHPHΘHKA ΓIA THN ΣYMΠEPIΦOPA THΣ.AΛΛA AYTA EINAI ΨIΛA ΓPAMMATA ΓIA THN O.A G AΠO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που διερευνάται στην υπηρεσία είναι ότι μάλλον δόθηκε το όνομα του επιβάτη στη λίστα της ΟΑ με προβληματικούς επιβάτες (χρήση αλκοόλ, ουσιών κλπ) οι οποίοι κατά τη διάρκεια της πτήσης λόγω εκνευρισμού μπορει να δημιουργήσουν πανικό.

    Σε όλες τις εταιρίες υπάρχει τετοια λίστα. Κάτι τέτοιο μαλλον έγινε και στη Κεφαλονιά και του απαγορεύτηκε να ταξιδέψει και την επομένη ημέρα.

    Κεφαλονίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο επιβάτης αφίχθη στο αεροδρόμιο στις 6.30 μμ πιστεύοντας ότι η πτήση του ήταν για τις 8 μμ , μόνο που η πτήση ήταν για τις 11 το βράδυ. Εξέφρασε την αγανάκτησή του με φωνές οι οποίες στην περίπτωση ατόμου με προβλήματα ομιλίας είναι άναρθροι ήχοι που
    ==
    Πω πω!! Τρελλαθηκα ..
    Μα τους απαισιους!!

    Και πηγε ο "μουγγος" απο τις 06.30 για να παρει το αεροπλανο που εφευγε στις 23.00 ??

    Μονο .."μουγγος" ητανε αυτος??
    Δεν το πιστευω..
    Ειχε και αλλες .."αρετες"!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να νε καλά ο Παρίσης και η όψιμη κολλητή του στο αεροδρόμιο.

    Εκλογές έρχονται Παρίση μου θα θας μαύρο και θα βάλεις και στην τσέπη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7:13

    Δεν ήμουν μπροστά στο συμβάν ,
    αλλά πρέπει να σημειώσω ότι η κυρία διευθύντρια έχει ένα απαράδεκτο αυτοκρατορικό στυλάκι .

    Τώρα που λατρεύεις τους κυβερνώντες Μαρία μου
    (βέβαια πάντα με την εξουσία ήσουν)ας ακολουθήσεις τις συμβουλές του Κώστα Καραμανλή :
    Χρειάζεται σεμνότης και ταπεινότης.


    Ένας άλλος Κεφαλωνίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο αρχοντικό στυλάκι βάλε και κάτι ακόμα πάνω από αυτήν μόνο ο θεός που τα έχει πει ένας πρώην εργαζόμενος στο αεροδρόμιο όλοι πίσω από την πλάτη της βρίζουν αισχρά κάνεις όμως δεν της τα λέει στα ίσια.

    Τελικά με το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε μάλλον μόνο με το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πόδι τελικά.

    Πράσινος Λειβαθινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προς ενημερωση σας δεν υπάρχει σε κανενα νησί ούτε το ειδικό μηχάνημα μεταφοράς ΑΜΕΑ απο και προς ελικοφόρα αεροσκάφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κλείστε το το μπουρδέλο να τελειώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ολυμπιακή στη Κεφαλονιά απαγόρευσε την επίβαση σε άτομο με προβλήματα ακοής!

    ΑΒΡΗΟΝ ΠΜΟΡΗ ΝΑ ΓΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ ΤΗ ΘΑ ΠΗ ΑΝΑΠΗΡΕΙΑ.!!!!

    ΑΔΕΛΦΕ ΚΕΦΑΛΟΝΗΤΗ

    ΕΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΟΠΗΝΟΝ ΔΙΚΕΟΜΑΤΟΝ ΣΟΥ ΕΣΥ Η ΣΗΝΓΚΕΝΗΣ ΣΟΥ Η ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗ ΠΡΟΣΦΗΓΗ ΣΤΗΝ ΕΒΡΟΒΟΥΛΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΚΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΒΡΟΠΑΗΚΟ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΑΝΘΡΟΠΗΝΟΝ ΔΗΚΕΟΜΑΤΟΝ ΤΑΡΑΧΤΕΤΟΥΣ ΣΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΤΖΗ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΟΠΑΗΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΗΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΑΠΑΡΕΤΗΡΗΤΟ
    ΣΤΗΝ ΟΣ ΑΝΟ ΔΙΕΦΞΗΝΣΗ ΣΤΗΛΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΜΑΙΛ

    empl-antidiscrimination@ec.europa.eu

    ΕΠΗΣΗΣ
    ΣΤΡΑΣΒΟΘΡΓΟ

    ΚΑΤΕΦΤΕΙΑΝ ΓΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΟΠΑΗΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ
    Hon.-Prof. Dr. Pöttering, Hans-Gert
    Europäisches Parlament
    PHS 11B011 / Rue Wiertz 60
    B-1047 Brüssel
    Telefon: 00 32 2 28 4 57 69
    Telefax: 00 32-2-28 4 97 69
    E-Mail: hans-gert.poettering@europarl.europa.eu
    Internet: http://www.poettering.eu

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΝΑΝΤΟΙΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    Ο ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "kurie" taki sas epistrefw tous xaraktirismous sas gia tous upallhlous ths oa.oso gia to sugekrimeno peristatiko emeis oi alloi "alites" tis OA sas zitame eilikrina sugnomi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kyra Maria sou euxomai apo kardias na psofhseis syntoma. o argos kai epodeinos thanatos sou tha mas kanei kalhterous anthropous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3:48 πμ
    Να σου πω μονο μια απο τις εμπειριες μου?

    Θα στην θες δε θες.

    Αγοραζω εισητηριο με την ΟΑ να ερθω απο Βοστωνη κατευθειαν Αθηνα, τοτε πριν τα κοψουν μαλον τα κοψανε γιατι ηταν τιγκα ολες οι πτησεις και απο Βοστονη και απο Νεα Υορκη... τις ειδα με τα ματια μου πολλες φορες δεν θελω ου.

    Λοιπον, ανεβαινω στο plane και σαν κυριος περιμενω να φυγουμε... τεσπα για να μη φθειρω και πολυ το πληκτρολογιο, φευγουμε δυο ωρες αργοτερα... δυο ωρες χωρις ενημερωση, χωρις αεροσυνοδους, μονοι μας οι επιβατες, διψαγαμε, πειναγαμε, στ'αρχιδια τους, δεν υπηρχε τιποτα μεσα στο αεροπλανο.

    Φευγουμε, τη διαδρομη την εχω κανει πολλες φορες, πρεπει να φυγει προς βορρα, πανω απο nova scotia, st. john's μετα β. ατλαντικο ΚΟΚ.. αλλα βλεπω η στροφη ειναι αναποδα, παμε νοτια..,

    μετα απο 10 λεπτα και αφου πλησιαζουμε Νεα Υορκη ο πιλοτος μας ενημερωνει οτι θα προσγειωθουμε για λιγο στο κενεντυ και θα φυγουμε.

    Εχω πληρωσει πτηση κατ'ευθειαν αθηνα μη ξεχναμε.. τεσπα και παλι.

    α, οι αεροσυνοδοι ακομα αφαντοι, πειναμε και διψαμε ολοι... τεσπα και παλι, παμε κενεντυ, ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ μεσα στο αεροπλανο, ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΙΨΑΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

    τεσπα και παλι, φευγουμε επιτελους, ετσι απληροφορητοι πεινασμενοι και διψασμενοι, λες και κουβαλαγανε προβατα οχι ανθρωπους.

    Η ωρα εχει προχωρησει, κανονικα αυτη την ωρα επρεπε να ειμαστε πανω απο αγγλια

    τεσπα και παλι...

    λεω πολλα...

    τελικα ξερεις τι ωρα ειδαμε το πληρωμα να ανεβαινει απο το κατω πατωμα οπου και οι κρυψωνα τουσ? Μολις φτασαμε ΙΤΑΛΙΑ, στην κερκυρα απο πανω μας σερβιραν φαγητο, μια κοκα κολα εκανε 20 λεπτα να ερθει.. και εφτασα τελικα αθηνα, οπου συγγενεις περιμεναν 6 ωρες να φτασω, δε βαριεσε ε? αρκει που ειναι ελληνικη εταιρια.

    Αν κατσω και σου γραψω ολες τις εμπειριες μου με την ΟΑ θα σου φυγει η ουγια... Αλλα βλεπεις μετα την TWA που ταφτυσε ηταν η μονη που εκανε κατ'ευθειαν πτησεις για αθηνα (το κοψανε ειπαμε) και η British Airways ROCKS!!!

    Για αυτο πρεπει να σας κλεισουν, ειστε ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ και εχω και δυο φιλους και ενα ανηψιο που δουλευουν εκει.

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και αφου την καταστρεψαν με τις απαιτησεις τους,(σωφερ του δημοτικου, επαιρνε περισσοτερα, απο Λυκειαρχη, καποια στιγμη, που κοιταξαμε το τι παιρνανε), βγαινουν και σκουζουν τωρα, για να σωσουμε τον "αερομεταφορεα" μας.
    Δε γαμιοσαστε ν ασπρισετε, λεω γω.
    Πληρωνω σα μαλακας για 10ετιες τωρα, ενω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τις "υπηρεσιες" της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση