GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δήμαρχος κάνει έξωση στη δασκάλα!...

. Από το skeftomasteellhnika.blogspot.com . ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (Ν.Δ.) ΟΡΦΕΑ ΕΒΡΟΥ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ...

.

Από το skeftomasteellhnika.blogspot.com

.

ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (Ν.Δ.) ΟΡΦΕΑ ΕΒΡΟΥ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ !
Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΦΕΑ ΕΒΡΟΥ (ΕΛΛΗΝΑΣ Χ.Ο. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ., ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) , ΣΗΜΕΡΑ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008, ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΡΕΙΟ ΕΒΡΟΥ, κ. ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ,(κόρη του Προέδρου του Αρείου Πάγου κ.Β.Νικόπουλου) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ .
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΑΣΚΑΛΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ,

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΜΦΥΣΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΩΔΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ. (Διαβάστε περισσότερα εδώ).

------------------------------------------------------

31 σχόλια

  1. Ε! και γιατι δεν παει να νοικιασει ενα "σπιτακι" και να μενει??

    Αει στο διαολο επιτελους!!

    Οτι μαλακια θελει ο καθενας ανεβαζει εδω..

    Ουστ γαμω τον αλλαχ σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10.22 ayrio pou kapioi alloi tha apofasisoun gia sena me to etsi thelo tha lavis apo emena tin idid apantisi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτού του, του ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 23 Ιούλιος 2008 10:31 μμ

    ==
    Τι απαντηση "μαντεμουαζελ"??

    Να παω να νοικιασω ενα σπιτακι και να το πληρωνω??

    Γιατι? το μισθουλακο σου τον παιρνεις και μαλιστα "ισοποσο" με γιατρο του ΙΚΑ η του ΕΣΥ!!
    Και εχεις κανεις τα μισα χρονια εκπαιδευση..
    Και διοριστηκες αμεσως..

    Και περσυ μας ταλαιπωρησετε επι τρεις μηνες,γιατι θελατε "1400 ευρω ..καθαρα"!!!
    (Δηλαδη 2300 ευρω μηνιαιως "μικτα"!!)...

    Μανδαμ,να μου ειπεις το ιδιον ακριβως!!
    Να πληρωνω το ενοικιον που μενω..

    Ινα μην σου ειπω χειροτερον τι!!

    "Ηρωικη δημοδιδασκαλισσα"!!!
    Ουστ ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν εξαιρέσεις το ότι σου ξέφυγαν μερικά καταλάθος με μικρά, ολα τα άλλα είναι "κανονικά" με κεφαλαία.

    Είναι κουραστικό να φωνάζετε διαρκώς για να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Αυτή την έννοια έχουν τα κεφαλαία στο διαδίκτυο. Οπου βλέπω μόνο κεφαλαία το προσπερνώ χωρίς να το διαβάσω. Είμαι εκ των προτέρων βέβαιος, ότι ασφαλώς περί μαλακίας θα πρόκειται πάλι.

    Αμάν ρε παιδιά με τους εθνικιστές πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επι τέλους, άργησε ο Δήμαρχος να καταλάβει, ότι αυτό το ξόανο, λειτουργεί αντισυνταγματικά, ρατσιστικά και εθνικιστικά και ότι πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη στην περίπτωσή της, αφού το Υπουργείο Παιδείας, δεν τολμά να την στείλει σε έναν ψυχίατρο για ψάξιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή όποιος αγαπάει την πατρίδα του και θέλει το παιδί του να κάνει παρέλαση την 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου, τιμώντας έτσι όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και σκοτώθηκαν για να μπορούμε εμείς να καθόμαστε μπροστά στον υπολογιστή μας και να γράφουμε ελεύθερα την γνώμη μας, είναι "εθνικιστής", "φασίστας", "ρατσιστής", ακόμα και "ψυχοπαθής".
    ΕΛΕΟΣ! Κάποιος να μας σώσει από τους "δημοκράταρους" - απολυφάδια και ρετάλια της γιαλαντζι αριστεράς, που όμως όλοι τους είναι καλοδιορισμένοι και τρώνε με δέκα μασέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από που κι ως που είναι ρατσίστρια η γυναίκα; Επειδή πήγε να μάθει ελληνικά στα παιδιά, και της έσπασαν το χέρι; Τόσο κομπλεξικοί είστε πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπεεεε!
    Μπεεεεεεε!
    Ρε ΧΩΡΙΑΤΗ! Σε φωνάζει η γυναίκα σου ρε μαλάκα, δεν ακούς!
    Τράβα να την αρμέξεις και νύχτωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η δασκάλα, αλλά και σείς που "εκμεταλλεύεστε" την ψυχοπάθειά της, χρειάζεται βοήθεια.
    Η συμπεριφορά της, πέραν του ότι είναι προσβλητική για τους υπόλοιπους δασκάλους που κάνουν την δουλειά τους χωρίς να φωνάζουν για το τι προσφέρουν και χωρίς να επιτρέπουν στον κάθε χαμένο να τους αποκαλούν"ήρωες", επειδή μέσα στην μούρλα της, μπέρδεψε την διδασκαλία με τον "προσηλυτισμό" και σταλάζει το "μίσος της" στην ψυχή των μουσουλμανόπαιδων γενόντας τους "ενοχές" για την "ράτσα" τους και την δική τους θέαση της ιστορίας.
    Αυτή την μουρλή και αμόρφωτη, που σε κάθε άλλη χώρα τον "ιδεολογικό τραμπουκισμό της", θα τον είχαν απαγορέυσει, αντί να τον ανέχονται οι διάφοροι "υπεύθυνοι" από φόβο μη τους την πέσει ο εθνικιστικός και θρησκευτικός φονταμενταλισμός, εσείς κωλόπαιδα την αποκαλείται "ηρωική δασκάλα".
    Να τα μαζεύει και να του δίνει.

    Εκανε την καλή διάθεση των χωρικών να μορφώσουν τα παιδιά τους, κόλαση.
    Μαζέψτε την.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Me tetoia apominaria ethnikistikou skotadismou thelei na legetai i ellada evropaiki xora. Kiries san ki afti einai ntropi gia ti sinxroni ekpaidefsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε πρεςς τι στο διάλο ανεβάζεις κάθε εθνικιστική παπαριά. Άκου εθνικά ιδεώδη, χριστιανή ορθόδοξη, ελληνικά ιδεώδη. Ο Παττακός το έγραψε το άρθρο;
    Έχετε ακούσει τίποτα για σεβασμό των ιδιαιτεροτήτων των ανθρώπων και μάλιστα των ανήλικων; Θα θέλατε στα Ελληνόπουλα του εξωτερικού να γίνεται πλύση εγκεφάλου αποό εθνικίστριες δασκάλες στα τουρκικά ή στα γερμανικά ιδεώδη;
    Τίποτα για πανανθρώπινα ιδεώδη έχετε ακούσει ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε σεις,καπου χανετε.
    Αληθεια το λεω.
    Τι διαολο, η γναικα, μπηκε μεσα στη σφηκοφωλια και πηγε να εφαρμοσει τους νομους, που λενε οτι η μειονοτητα, ειναι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ και οχι εθνικη.
    Αρα πρεπει να γινονται ολες οι γιορτες και γι αυτους.
    Αρα τι μαλακιες γραφετε και λετε για αντισυνταγματικοτητες και αλλα μπαρμπουτσαλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι δουλεια εχει μια εθνικιστρια σε μειονοτικο σχολειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καθημερινά η εθνικιστική στροφή του blog είναι εμφανής...όπως και του ΠΑΣΟΚ όλως τυχαίως(;).
    Η γνωστή κυρία κάνει τις πατριωτικές της κωλοτούμπες με τη ανοχή της πολιτείας τόσο καιρό σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, και αφελώς παίζει το παιχνίδι των Τούρκων με τις πλάτες του μπαμπά. Βέβαια τι περίμενε κανείς, είναι γνωστό πως αυτοί που υπηρετούν (;) τη δικαιοσύνη, είναι το πιο συντηρητικό και ακροδεξιό κομμάτι της κοινωνίας, και ένα από τα πιο ασήκωτα βαρίδια της ελληνικής κατάντιας.
    Επιτέλους φτάνει με τις ναζιστικές παρελάσεις σας, αν είστε νοσταλγοί της νεολαίας Μεταξά ή του Μουσολίνι, επιτέλους πείτε το ανοιχτά και μην επικαλείστε την πατρίδα - οι ήρωες δεν τιμώνται με το να κάνουν τα παιδιά μας ντυμένα ομοιόμορφα παρελάσεις στρατιωτικού χαρακτήρα. Αυτά έχουν ξοφλήσει πια, πάρτε το χαμπάρι και συνέλθετε γρήγορα γιατί σύντομα θα είμαστε ο πάτος της Ευρώπης, πιο κάτω και από Βούλγαρους και Ρουμάνους - ο εθνικισμός και ο πατριδο-αυνανισμός μόνο κακό κάνουν.
    Και επιτέλους η γνωστή κυρία ας νοικιάσει ένα κωλόσπιτο - όλοι οι άλλοι Έλληνες που κάνουν το ίδιο πως τα καταφέρνουν; Και αν δεν τα βγάζει πέρα η ίδια, το μόνο σίγουρο πως ο κος δικαστάς τα έχει και τα παραέχει τα 500 ευρώ το μήνα (και πολλά λέω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΩΠΑ καλοί μου φίλοι , ΩΠΑ επιτέλους.
    Αν δε μπορούμε να "συναντηθούμε" σε τόσο απλά θέματα πως θα βρούμε άκρη στα δύσκολα? Τι σας φταίει το press-gr και τα άλλα blog, είναι μια είδηση που μας αφορά και καλά κάνουν και την αναμεταδίδουν όλοι. ΑΥΤΟ είναι το θέμα;Ή ότι μια Ελληνίδα διδάσκει σε ΕΛΛΗΝΕΣ άλλης Θρησκείας; δεν πρέπει να την σέβονται όπως εμείς τις καθολικές, μουσουλμάνες, βουδίστριες δασκάλες; Μη μου πείτε ότι διδάσκει σε ΤΟΥΡΚΟΥΣ ε; Γιατί τότε δεν θάχαν καμιά δουλειά εδώ. ΕΛΛΗΝΕΣ είναι με άλλο θρήσκευμα. ΚΑΙ αφού είναι ΕΛΛΗΝΕΣ υποχρεούνται να έχουν ΚΑΙ δικαιώματα ΚΑΙ υποχρεώσεις όπως έχουμε ΟΛΟΙ. Που είναι το "Εθνικιστικό" κλπ. Στο τέλος το να αγαπάς την Πατρίδα σου, τη Σημαία σου, να μνημονεύεις το παρελθόν σου -απο ΟΠΟΙΑ σκοπιά θέλεις- θα το πούμε ρατσισμό, φασισμό, κλπ προσοχή όμωςε μην καταλήξουμε στο ραγιαδισμό γιατί κατα κει πάμε. Σφάξε με αγά μου ν` αγιάσω. Τα λέω για τους πιτσιρικάδες που ακόμα ζούν με το χαρτζηλίκι του μπαμπά και το παίζουν ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ!! Πρώτα μαθαίνουμε και ΜΕΤΑ διδάσκουμε, η αντιστροφή της τροχιάς μας μπερδεύει. Και νομίζετε ότι το θέμα είναι το ενοίκιο; Η ΠΡΑΞΗ είναι η είδηση, απο Δήμαρχο της ΝΔ και μάλιστα ΕΞΩΔΙΚΩΣ!! ΑΝ δεν υπερασπιστούμε τους πατριώτες μας φίλοι μου, μαύρο φίδι που μας έφαγε. ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ σαν τις ύαινες γύρω γύρω και σαν τα λυκώνια να μας αρπάξουν. Οπότε λίγη προσοχή ΔΕΝ βλάπτει. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Χαρά Νικοπούλου διορίστκηε νόμιμα δασκάλα σε ένα χωριό που κατοικείται από μουσουλμάνους Έλληνες, πομακικής καταγωγής.
    Κάνοντας τη δουλειά της, την αγάπησαν τα ίδια τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους, όλη η τοπική κοινωνία.
    Οι μόνοι που ενοχλήθηκαν είναι οι εγκάθετοι της Άγκυρας, που θέλουν τον εκτουρκισμό των Πομάκων, για να δημιουργήσουν τις δικές τους "παραμέτρους" στη Θράκη και την κατάλληλη (γι' αυτούς) στιγμή να οδηγήσουν σε αποσταθεροποίηση την περιοχή.
    Ναι, η Νικοπούλου είναι ηρωίδα, γιατί κάνει πολύ καλά τη δουλειά της ως δασκάλα, κάτι που ενοχλεί όλους αυτούς που δεν την κάνουν σωστά όλα αυτά τα χρόνια.
    Γιατί δεν είναι δυνατόν ο φασισμός της Άγκυρας να έχει μετατρέψει τους Πομάκους σε Τούρκους σε τρεις δεκαετίες, χωρίς να φταίει κανείς.
    Φταίνε πολιτικοί και δημόσιοι υπάλλληλοι που δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και άφησαν τους πραγματικούς φασίστες της Άγκυρας και τους εγκάθετούς της στη Θράκη να αλωνίζουν.
    Τη δημοκρατική τους ευαισθησία οι Έλληνες αντιεθνικιστές να τη δείξουν στους Πομάκους, τα δικαιώματα των οποίων παραβιάζονται εντός της ελληνικής επικράτειας από τον κεμαλικό φασισμό που επιβάλει του προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΩΝΥΜΕ 11.31 ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!
    Κ Υ Ρ Ι Ο Λ Ε Κ Τ Ι Κ Α ..
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.....
    ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ 110 %
    ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλαδή ποια "ελληνικά ιδανικά και ιδεώδη προσπάθησε να εμφυσήσει στα παιδιά των μουσουλμάνων"; Ότι οι Τούρκοι είναι άγριοι και απολίτιστοι τους έλεγε; Ή μήπως ότι οι Έλληνες ανήκουν στην εκλεκτή φυλή του θεού (ίσως και των ΕΛ); Και αν προσπαθούσε ή έχει προσπαθήσει μια Τουρκάλα δασκάλα να "εμφυσήσει τούρκικα ιδανικά και ιδεώδη στα παιδιά των χριστιανών" στην Πόλη, τι θα γράψεις;

    Εγώ συμφωνώ που δημοσιεύει το PRESS-GR τέτοια μηνύματα, για να καταλάβει καθένας τι σκατά έχουν στο μυαλό τους μερικοί!

    11:02 μμ

    Είναι ακόμα στην κεφαλαιογράμματη γραφή ο τύπος, σε μερικούς αιώνες θα ανακαλύψει και τη μικρογράμματη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η κυρία δασκάλα είναι εθνικίστρια και θρησκόληπτη όπως ο μπαμπάς της ο Πρόεδρος που επιμένει να φτιαχτεί χριστιανικός ναός μέσα στο κτήριο του "Αρείου Πάγου". Πήγε στη Θράκη από την Αθήνα (από καταγωγή είναι Ηπειρώτες) για να αποκτήσει εθνικό προφίλ, σε λίγο καιρό θα τη δούμε στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, ίσως και στην ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συνασπιστήρια βλέπω βγήκατε οργανωμένα....
    Αν ντρέπεστε τόσο πολύ που γεννηθήκατε στην Ελλάδα μπορείτε και να φύγετε.

    Έτσι κι αλλιώς όταν έρθει η ώρα που τα πράγματα θα σφίξουν θα βρείτε δικαιολογία και θα λακήσετε.
    Ο πουρκουαδισμός και η αριστερά πάνε χέρι-χέρι.

    Προς το παρόν παραμυθιαστείτε ότι ο εχθρός είναι ο εθνικισμός.

    Κάτω τα χέρια απ΄το Κολωνάκι.
    Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο.

    Α μην ξεχάσετε να διαβάσετε και κανά βιβλίο ιστορίας όχι μόνο ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ.

    ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με τι δικαιολογια ή "δικαιολογια" "σπιτωσε" ο δημαρχος την δασκαλα, ωστε να ειναι σημερα σε θεση να την ξεσπιτωνει?

    Η δασκαλα τι ειδους προσηλυτισμο διεξαγει? Τους διδασκει θρησκευτικα και τιποτα αλλο?
    Διδασκει να φευγουν απο τον μοαμεθ και να πιστευουν τον ραβινο, που ειναι και οι δυο μελη της ιδιας φαρας? Και οι δυο δεν εχουν καμια σχεση με τους Ελληνες.
    Αν λοιπον μιλαει υπερ του ενος απο τους δυο, τοτε κανει προπαγανδα κατα του Ελληνισμου. Επομενως δεν θα μπορουσε να κατηγορηθει για "εθνικισμο" αλλα για ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

    Οι ανθρωποι που κατοικουν εκει, δεν ειναι ουτε αραβες ουτε μογγολοι. Πιθανως να ειναι (τουρκ)αλβανοι ασιατες. Τους οποιους ορισμενοι αραβες προσπαθουν απο μισος κατα της Ελλαδος ή κατα των ανταγωνιστων τους χριστιανοεβραιων, να υποδαυλισουν και σ' αυτους το ιδιο παθος και μισος, αντι να ξεκουμπιστουν απο μια πανταξενη γι' αυτους χωρα που δεν τους φταιει σε τιποτα, και η οποια τους ανεχεται εδω και αιωνες!

    Τουρκαλβανοι, λατινοι αρβανιτοβλαχοι, αραβες εβραιοι αρμενιοι, γερμανοι και σλαβοι ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ:
    Αυτη η χωρα ειναι η χωρα των Ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καπου εχουμε μπλεξει τη δημοκρατια τον εθνικισμο τους μειωνοτικους τη δασκαλα και τα μπουτια μας δεν νομιζετε?Ο ενας δουλευει τον αλλο και καποιος πονηρος ολλους μαζυ,γιατι ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε,ολους καποιος μας χρησημοποιοει για το συμφερον του.Αληθεια με τι σκεφτονται ν αντικαταστησουν το Χριστο η τον Αλλαχ,τα συνορα τις παρελασεις τα Χριστουγεννα το Ραμαζανι και κατι αλλα?Αλλοι αποφασιζουν για τις τυχες μας και για τα πιστευω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χαμένος κόπος θα μου πείτε, αλλά ας το επιχειρήσω.
    Η δασκαλίτσα αυτή, η αμόρφωτη, η κόρη του αρεοπαγίτη, δημιουργεί συνεχώς θέματα.
    Κάποιοι ανεγκέφαλοι θεωρούν δεδομένο ότι φταίνε οι άλλοι και όχι αυτή.
    Και γιατί;
    Μα επειδή κάνουν πρώτα την παραδοχή, ότι εργάζεται σε ένα "εχθρικό περιβάλλον", δηλαδή ξεκινούν από μια εθνικιστική παραδοχή, ότι οι Μουσουλμάνοι μειονοτικοί, είναι "εχθρικός χώρος" και κατά συνέπεια, όποιος δουλείει εκεί, κάνει ηρωισμό, είναι ο "δικός μας" που πολεμάει τους "άλλους" και πρέπει κατά συνέπεια να τον στηρίζουμε, με κάθε τρόπο, ότι και να κάνει.

    Εχουμε φτάσει στο σημείο, να τις δίνουμε "ελευθέρας", να καταχράται ακόμη και την "φιλοξενεία" τους, που της την δόσαν απλόχερα όταν πρωτοπήγε και δεν ήταν γνωστή η "εθνικιστική-ρατσιστική πανούκλα" που κουβαλούσε στο κλούβιο μυαλό της.
    Οταν είδαν ότι αυτή δεν λογαριάζει τίποτε και κανέναν, της είπαν ευγενικά, ότι δεν γουστάρουν να την "φιλοξενούν".
    Δεν γουστάρουν, το καταλαβαίνεται αυτό το απλό πράγμα; Δεν γουστάρουν.
    Τώρα όλα τα άλλα για το τι πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά δεν θα το καθορίσει ούτε αυτή ούτε σεις που ρωτάτε, αν πρέπει ή όχι να διδάσκονται την ελληνική ιστορία, να μαθαίνουν να παρελαύνουν και άλλες τρίχες, ούτε θα το καθορίσω εγώ.
    Ολα αυτά και για όλους τους δασκάλους καθορίζονται από τις υπουργικές αποφάσεις και τους νόμους για την παιδεία ειδικά στα μειονοτικά σχολεία.

    Οποιος διαφωνεί μ'αυτό να το πεί, αλλιώς να βγάλει τον σκασμό, ο φασίστας, που φέρνει σε ένα μπλόγκ να αποφανθούμε τι θα πρέπει και πως να το διδασκόμαστε.
    Στα παιδιά σας αυτά. Για τα παιδιά των άλλων υπάρχει οργανωμένη ππλιτεία να τα αποφασίζει και αφορά την σχέση απλών δασκάλων και παιδιών.
    Σ'αυτή την σχέση δεν έχουν θέση οι δήθεν "ήρωες" της πούτσας, που όταν έχουν να κάνουν με αδυνάτους βγάζουν σαν τους αγάδες την εξουσία τους, στρογγυλοκαθήμενοι σε "υποχρεωτικά σπίτια φιλοξενείας".

    καταλάβατε ή να τα ξαναπούμε;
    Κατά βάση να και αν καταλάβατα να και αν δεν καταλάβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και κάτι ακόμα για όλους εσάς τους λάτρεις των "ηρώων".
    Αφήστε τους άλλους και πείτε μας τι "ηρωικό" κάνετε στον "εχθρικό χώρο" που έχει μεταβληθεί όλη η χώρα.
    Πέστε μας για την καταγγελία που κάνατε για το λάδωμα, για τις μίζες για τα φακελάκια, για τους διορισμούς που τόλμησαν να σας προτείνουν για το "παιδί" σας από το παράθυρο.
    Για τον μεσάζοντα που τον βρήκατε και του είπατε ότι είναι έγκλημα να αγοράζει τις ντομάτες 10 λεπτά και να τις πουλάει 1 ευρώ και στον μπακάλη της γειτονιάς σας που του βάλατε τις φωνές που κλέβει την γριούλα συνταξιούχο γριτόνισά σας που δεν μπορεί να τις αγοράσει με 2 ευρώ το κιλό απ'αυτόν.

    Οταν τα κάνετε αυτά τότε ελάτε να συζητήσουμε για ανθρώπους που αγαπάν αυτήν την χώρα και τους κατοίκους της.
    Μέχρι τότε και για όσο γυρνάτε την κουβέντα στους μουσουλμάνους και τους μετανάστες για μένα είστε σκουλήκια από την ίδια φάρα. Λαδέμποροι είστε και σείς που ψάχνετε πως θα κερδοσκοπήσετε σε βάρος αυτής της χώρας που ψάχνετε να της βρείτε "ήρωες" της πούτσας που τα βάζουν με παιδάκια 6 και 7 χρονών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. XORIATIS
    και το μυαλλο σου ειναι θολο,πω πω πω πω,πω πω πω πω!!!!!
    ΦΑΝΦΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι σκατοκεφαλοι δήθεν προοδευτικοί δεν άντεξαν μόλις διαβάσαν για ελληνική γλώσσα μπαίνει ο διάολος μέσα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όλοι οι περήφανοι πατριδολαγνοι ξεπερασμένοι ρατσιστές και μονοπωλητές της εθνικοφροσύνης, ας μας πουν γιατί το βράδυ των Ιμίων τα περήφανα νιάτα της πατρίδας που παρελαύνουν τόσες φορές το χρόνο με το ατσάλινο ηθικό που όλοι καμαρώνετε πηδούσαν κάτω από τα ΡΕΟ όταν τους μετακινουσαν, γιατί τα τηλεφωνικά κέντρα του ΓΕΣ είχαν μπλοκάρει από τα τηλέφωνα των γονέων για να φύγουν τα παιδιά τους, αλλά και γιατί τα μισά από τα οχήματα του περήφανου στρατού ούτε καν ξεκίνησαν... Α ρε γελοίοι, σας φταίξαν οι τούρκοι και οι αλβανοί της θράκης που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα από το "ευρωπαϊκό" κράτος μας, και δε σας έφταιξε η ακρίβεια, η διαφθορά, και η ανεργία. Ελεεινά υποκείμενα, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει η ελλάδα μπροστά με τέτοια αμορφωσιά, τέτοια μισαλλοδοξία, τέτοιο φόβο.Αυτή είναι η παιδεία που παίρνετε από τα σχολεία σας και τις εκκλησίες σας...
    Άντε παιδιά γερά, πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θά' ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τώρα μπορώ να εξηγήσω και κάτι άλλο...
    Είμαι από Θεσ/νίκη και η δουλεια μου είναι τετοια (πλασιε), που αρκετες φορες το μηνα φτάνω μεχρι το Ορμενιο Έβρου. Να γνωρίζεται λοιπόν ότι τα τελευταία 3-4 χρόνια στο δημαρχείο των Λαβάρων, έδρα του δήμου Ορφέα, δεν κυμάτιζε ποτέ Ελληνική σημαία, όπως σε όλα τα δημαρχεία του κόσμου.
    ΓΙΑΤΙ;;; Μήπως αυτή ήταν η εντολή του τουρκικού προξενείου προς τον ανθέλληνα δήμαρχο;;;
    (Τώρα τελευταία ξαναμπήκε η σημαία στη θέση της.)
    Πωππωπωπω τελικά έχουμε τους δημάρχους που μας αρμόζουν. Γιατί τον ψηφίζουν και τον κρατάν ακόμη εκεί τον ανθέλληνα, σ΄αυτό το τόσο ευαίσθητο κομμάτι της Ελλάδας μας;;;
    Τελικά σαν πολλοί δεν μαζεύτηκαν οι "εφιάλτες" στη Θράκη;
    Αν δείτε την κερκόπορτα ανοιχτή, να ξέρετε ότι ο Πιλιλιος την άνοιξε...
    @@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και γιατί ρε σαχλαμάρα, λάτρη της ηρωίδας δασκάλας, εσύ ή η "ηρωική δασκάλα" σου δεν ανεβάσατε τόσα χρόνια την ελληνική σημαία "μόνοι" σας;
    Τι σκατά "ήρωες" είστε;
    Ούτε αυτό δεν τολμήσατε να κάνετε;
    Και αφού ήσουν κοτούλα, τώρα γιατί το καταγγέλεις και δεν γράφεις το όνομά σου για να σε φτύνουν και σένα και "την ηρωική δασκάλα" οι ομοιδεάτες σας;
    Από άλλους περιμένατε να το κάνουν;

    Φτού σου ψεύτη αδιάντροπε αλήτη φασίστα.
    Τα παραμύθια σου να τα λές στους "ανεγκέφαλους" δικούς σου και όχι δημόσια.
    Δεν σας παίρνει. Οτι καινα πείτε σκατόψυχοι, πάντα κάποιος θα σας ξεσκεπάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση