. Κατατέθηκε Ερώτηση στη Βουλή για το θέμα των ελέγχων στην Siemens, που αποκάλυψε το Press-gr . Ρωτούσαμε (εδώ) από ...χτες τη νύχτα: ...
.
Ρωτούσαμε (εδώ) από ...χτες τη νύχτα: "Είναι αλήθεια αυτό που λέγεται ότι ανάμεσα σε εκείνους που θα εποπτεύσουν τώρα τους οικονομικούς ελέγχους στην Siemens υπάρχουν και πρόσωπα που είχαν διενεργήσει τους προηγούμενους ελέγχους, πριν από μερικά χρόνια, και τα είχαν βρει τότε όλα εντάξει;" και συμπληρώναμε: "Οι πληροφορίες επιμένουν ότι κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Μια επίσημη διευκρίνηση πάντως δεν θα έκανε κακό, για να μην σέρνονται φήμες".
Σήμερα κατατέθηκε Ερώτηση στη Βουλή από 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Μιχ. Καρχιμάκη. Σε αυτήν υποστηρίζουν ότι:
"Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΥΠΕΕ (ΠΡΩΗΝ ΣΔΟΕ) ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΘΕΣΕΙΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΤΟ 2004!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ «ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ» ΤΟΥ κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ!!! "ΒΑΛΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔI". (Διαβάστε ολόκληρη την Ερώτηση εδώ).
Εν αναμονή της επίσημης κυβερνητικής απάντησης....
Γ. Νυχτερινός
-----------------------

Λογικό είναι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν έχουν (λεω: ΑΝ!) γίνει "τσαπατσουλιές", θα έχουν μείνει και ίχνη.
Και αυτά τα ίχνη μπορούν να σβηστούν, τώρα, μόνον από εκείνους που ξέρουν πού βρίσκονται.
Φιλοσοφία θέλει για να το καταλάβει κανείς;
ΤΕΡΑΤΏΔΕΙΣ ΑΝΑΚΡΊΒΕΙΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.
Ενω συμβαινουν ολα αυτα ακουσα σημερα εναν μαθητη του ελληνικου σχολειου Νυρεμβεργης Γερμανιας να τραγουδαει ΑΥΤΟ το τραγουδι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
Καλημερα Σχολειο
...........................
Καλημέρα Σχολειο σου μιλάει ο Λατσι
όλα σου τα λέω τίποτα δεν κρύβω
πολύ με υποτίμησες εγω μοναχα λιγο
σκέφτηκα Σχολειο να σ' αφήσω να φύγω
Δεν το 'βαλα κάτω και προσπάθησα κι άλλο
ν' ανεβάσω σαν κι εσένα πιο πολύ τον καβάλο
να πετάξω καπέλα και το rap ντύσιμό μου
και ν' αλλάξω τη ζωή και το φέρσιμό μου
Καλημέρα Σχολειο να μου ζήσεις για πάντα
να τιμάς με παρελάσεις το έπος του Σαράντα
να κρατάς το κεφάλι ψηλά στον αγώνα
και να βγάζεις για Δασκαλους απο το ίδιο κόμμα
Να μου ζήσεις Σχολειο κι όλοι οι Δασκαλοι σου
με τα ΒΜW τους μεσα στην αυλη σου
με τους Υπουργους , που κάνουν νηστεία
κι ό,τι περισσεύει στέλνουν στην Γερμανια
Σχολειο συγγνώμη αν θες ν' αλλάξω γνώμη
πρέπει κι εσύ να μάθεις ν' αγαπάς
πάψε να με παιδεύεις και να με κοροϊδεύεις
και τα όνειρά μου Σχολειο μην σκορπάς
Καλημέρα Σχολειο Λατσι στο μικρόφωνο
στα λέω μέσα στους δίσκους στα λέω και στο ραδιόφωνο
στα 'πα απ' την καλή στα λέω κι απ' την ανάποδη
σου 'χω μαζέψει άπλυτα από δω μέχρι την Νάπολη
Κύριοι υπουργοί κύριοι Εκπαιδευτικοι
πριν πάτε στο γραφείο σας κάνω εγώ σεφτέ
διαλέγω ένα τραγούδι αντί να στέλνω γράμματα
δεν ψάχνω για μαλάκες δεν περιμένω θαύματα
Παράτα και γραφείο και χαρτοφυλάκιο
ελάτε μία βόλτα μέχρι το Γυμνασιο
κατέβα στο Σχολειο μίλα στους μαθητες σου
πάρε την ευθύνη μια φορά πάνω στις πλάτες σου
Ποια δημοκρατία μου μιλάτε ποια προγράμματα
ποια πανεπιστήμια ποια Ευρώπη και ποια γράμματα
πού είναι η παιδεία που είναι η υγεία σας
κύριε Διευθυντα γαμαω την παιδια σας
Σχολειο συγγνώμη αν θες ν' αλλάξω γνώμη
πρέπει κι εσύ να μάθεις ν' αγαπάς
πάψε να με παιδεύεις και να με κοροϊδεύεις
και τα όνειρά μου Σχολειο μην σκορπάς
Κύριε Διευθυντα παίρνω το θάρρος σήμερα
αφού όλα τα προβλήματα είναι θέματα εφήμερα
προκαταβολικά συγγνώμη μα έχω όνειρα
σαν αυτά που κάποιοι ονομάζανε ανώνυμα
Εγώ τους δίνω όνομα και δεν κάθομαι φρόνιμα
γιατί εγώ κι εσύ διαφέρουμε στο φρόνημα
ζητάω τα προβλεπόμενα δεν τα ζητιανεύω
σ' αντίθεση με σας έχω μάθει να δουλεύω
Σχολειο σε βιάζουν κι εσύ φτιάχνεις τα νύχια σου
όχι να με δεις όχι για να βρεις τα δίκια σου
αυτοί σε ξεπουλάνε όση ώρα καλλωπίζεσαι
είστε μια παρέα και μονάχη ξεφτιλίζεσαι
Καληνύχτα Σχολειο σ' αφήνω πάω για ύπνο
όσο εσύ μ' αυτούς ετοιμάζεσαι για δείπνο
εγώ θα κάνω στίχους κάθε σκέψη στο τετράδιο
και θα στ' αφιερώσω απ' το ιντερνετ μάλλον αύριο
Σχολειο συγγνώμη αν θες ν' αλλάξω γνώμη
πρέπει κι εσύ να μάθεις ν' αγαπάς
πάψε να με παιδεύεις και να με κοροϊδεύεις
και τα όνειρά μου Σχολειο μην σκορπάς
Κυριε Πετρο ΚΑΡΣΙΩΤΗ του ALPHA,
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαρακολουθουσα στην εκπομπη σας το πρωινο της 15-07-08 που αναλυατε το γνωστο σκανδαλο της SIEMENS και γενικα πως θα καταπολεμησουμε την διαφθορα.
Και μου ειχατε καλεσμενους ποιους ?
Τα καλυτερα φρουτα ! !
Απο τη μια τον ΟΡΦΑΝΟ της Νεας Δημοκρατιας, που στη Θεσσαλονικη ουτε ζωγραφιστο θελουν να τον βλεπουν τον απατεωνα.
Και απο την αλλη τον ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ !! Το ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ, τον εργατοπατερα της ΠΟΥΤΣΑΣ ! !
Επειδη μου ειστε ιδιαιτερως συμπαθης, αν θελετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να κανετε καθαρση να προσκαλειτε στις εκπομπες σας, (για ολες τις εκπομπες το λεω)
εστω βουλευτες που δεν τους ξερουμε.
Οχι να βλεπουμε συνεχεια και συνεχεια τις ιδιες αντιπαθεστατες και ανθυγιεινες φατσες.
Και ακομη χειροτερα να τους βλεπουμε και πρωι πρωι.
Αντε μετα να βρεις ορεξη να πας στη δουλεια.
Γ.Γ
Tίποτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό το troktiko!
ΑπάντησηΔιαγραφή...Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η τελευταία παράγραφος: “Οσο για το πώς θα καλυφθεί οικονομικά το όλο εγχείρημα, η απάντηση έρχεται διά στόματος Ν. Βούτση: «Κύρια πηγή θα είναι η οικονομική εξόρμηση του κόμματος και η ανταπόκριση των φίλων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ» Ο ίδιος υπενθυμίζει, άλλωστε, ότι όταν η «Αυγή» είχε μετατραπεί σε μετοχική εταιρεία, είχαν συγκεντρωθεί 150.000.000 δραχμές.”...
Ετοιμαστήτε για μεγάλα ντου στις Τράπεζες. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να χρηματοδοτηθεί και φυσικά ξέρετε πως θα γίνει αυτό? Ληστείες, μπούκες και ποιπές Δημοκρατικές και προδευτικές διεργασίες!
Αντε γιατί οι βαρυποινίτες βαρέθηκαν τον υιό Βούτση και θέλουνε κι αυτοί μια "αλλαγή στο σεξουαλικό σκηνικό τους"!
Βούτση επειδή μας έχεις ζαλίσει με τον λαό, ξέρεις τι λέει ο λαός?
"Το παιδί σου και το σκυλί σου όπως τα μάθεις".
Εσύ τι το έμαθες το δικό σου το παιδί ρε μαλάκα που θέλεις να έρθετε στην εξουσία για να μορφώσετε και τα δικά μας τα παιδιά? Τι θα τα μάθετε? Πως να είναι καλοί κλέφτες ή πως να είναι καλοί πούστηδες?
Άντε γαμήσου Δημοκράτη Ε, Δημοκράτη!
12:24
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι οι οποίοι με τις επιλογές τους είτε "εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία" (όπως λεει και η Αλέκα) είτε είναι απολύτως κρετίνοι είτε θεωρούν εμάς απολύτως κρετίνους.
Να δεις στο τέλος που με την υπόθεση Γερμανός ο πρωτόπαπας θα αποκτήσει φωτοστέφανο. Και σε αυτόν θα βασιστεί ο τζέφρι για "ένα πασόκ με νέο ήθος".
Stathis Psaltis for President!
[ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ ]
ΑπάντησηΔιαγραφήΑποστροφή
Δημήτρης Δανίκας ddanikas@dolnet.gr
Η ΜΟΥΡΛΙΑ δεν πάει βουνό, κατοικεί στου Ελληνάρα το κλούβιο αυγό. Εννιά στους δέκα κόβουν τον σβέρκο τους πως ναι. Κόμματα και πολιτικοί έλαβαν γενναία φιλοδωρήματα για την ευεργετική προσφορά τους προς τον γερμανικό κολοσσό. Όμως τρεις στους δέκα ψηφίζουν Ν.Δ. Θα μου πεις, ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Εξαρτάται από ποια σκοπιά το βλέπει κανείς. Διότι όταν τρεις στους δέκα εξακολουθούν να στριμώχνονται στο Νεοδημοκρατικό μαντρί, ε τότε και φανερά να τα παίρνουν τα πολιτικά αφεντικά, πάλι πρωτοδεύτεροι στην εξουσία και επί τα αυτά. Δηλαδή υπό κανονικές συνθήκες και με ελάχιστο μυαλό ούτε να τους βλέπεις από μακριά. Τα σκάγια από τη γλίτσα θα σε λερώσουν μέχρι τ΄ αυτιά. Δεν θέλεις να ψηφίσεις άλλο κόμμα; Εντάξει. Ψήφισε λευκό. Δεν αντέχω άλλο, ρε φίλε. Δεν τους μπορώ. Πες το μωρέ, έτσι για την μαγκιά. Σκέψου και λίγο πατριωτικά. Με την αποστροφή σου ίσως να τους κάνεις καλό. Αλλιώτικα όλοι μαζί τρέχουμε προς τον πάτο ολοταχώς!
3:18
ΑπάντησηΔιαγραφή"Μούγκα στη στρούγκα" για τις πράσινες μίζες ο (πρώην κόκκινος) ΔΟΛιος Δημητράκης.
Ρε, δεν μας χέζεις, λέω εγώ!
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ ,ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΧΕΣΗ;;;
(genitsaros)
ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΕΜΕΝΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ. ΛΙΝΤΖΕΡΗ ΚΑΙ ΝΔ κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ Ο ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΛΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΛΙΣΕ ΚΑΙ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΗΤΑΝ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΗΤΑΝ ΑΝ Ο κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ,ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΠΟΛΩΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ.
ΑπάντησηΔιαγραφήκατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΠΟΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΑΡΟΝ" (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
18/12/2005
ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ...
Μίζες α λα Μιζάν στη ΔΕΗ
Κάστα από κόρες, νύφες, κουμπάρους, συμπεθέρους και πανταχού παρούσα η METKA στο μεγάλο φαγοπότι
Σελίδες: Προηγούμενη σελίδα 1 2
Από τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε γύρω από την ομολογουμένως αιμομικτική σχέση που έχουν δημιουργήσει τα στελέχη της ΔΕΗ με τον κυρίαρχο ανάδοχο των έργων της, προκύπτει ότι η ΜΕΤΚΑ δεν κάνει δημόσιες σχέσεις μόνο με τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, αλλά και με τα εργοτάξια, όπου και εκεί συμβαίνουν παράξενα πράγματα, για τα οποία θα επανέλθουμε λίαν συντόμως.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από τη θέση πλέον του γενικού διευθυντή Παραγωγής, ο όψιμος «Νεοδημοκράτης» κ. Μιζάν προωθεί για τη νευραλγική θέση του διευθυντή ΔΜΚΟ τον βοηθό διευθυντή κ. Γεωργούλη, για να μη χαθεί και αυτό το πόστο από την οικογενειακή δύναμη της ΜΕΤΚΑ.
Μπράβο, λοιπόν, στην κυβέρνησή μας που τόσο αποφασιστικά χτυπάει τη διαπλοκή και ταυτόχρονα προχωράει στην εξαγγελθείσα ανασύσταση του κράτους με τα στελέχη των εργολάβων.
Και ο πρωθυπουργός πλέον δεν έχει καμία αμφιβολία στο ερώτημα αν η διαπλοκή αναφέρεται μόνο στο παρελθόν ή και στο παρόν.
Από τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε γύρω από την ομολογουμένως αιμομικτική σχέση που έχουν δημιουργήσει τα στελέχη της ΔΕΗ με τον κυρίαρχο ανάδοχο των έργων της, προκύπτει ότι η ΜΕΤΚΑ δεν κάνει δημόσιες σχέσεις μόνο με τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, αλλά και με τα εργοτάξια, όπου και εκεί συμβαίνουν παράξενα πράγματα, για τα οποία θα επανέλθουμε λίαν συντόμως.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι από τη θέση πλέον του γενικού διευθυντή Παραγωγής, ο όψιμος «Νεοδημοκράτης» κ. Μιζάν προωθεί για τη νευραλγική θέση του διευθυντή ΔΜΚΟ τον βοηθό διευθυντή κ. Γεωργούλη, για να μη χαθεί και αυτό το πόστο από την οικογενειακή δύναμη της ΜΕΤΚΑ.
Μπράβο, λοιπόν, στην κυβέρνησή μας που τόσο αποφασιστικά χτυπάει τη διαπλοκή και ταυτόχρονα προχωράει στην εξαγγελθείσα ανασύσταση του κράτους με τα στελέχη των εργολάβων.
Και ο πρωθυπουργός πλέον δεν έχει καμία αμφιβολία στο ερώτημα αν η διαπλοκή αναφέρεται μόνο στο παρελθόν ή και στο παρόν.