GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεροτσουλήθρες: 16 ευρώ... ‏

. ... η γενική είσοδος! , Γράφει ο Tamis Stavros http://tamgr.blogspot.com . Εκει προς Ασπροπυργο ειναι ενα παιδικο πάρκο, με νεροτσουλη...

.
... η γενική είσοδος!
,
Γράφει ο Tamis Stavros
Εκει προς Ασπροπυργο ειναι ενα παιδικο πάρκο, με νεροτσουληθρες και διαφορα το οποιο διαφημιζουν και στην Τι.Βι. αλλά δεν λένε για τη  γ ε ν ι κ η  εισοδο που κοστιζει 16 ευρώ για ολους ασχετα αν κανει η οχι νεροτσουληθρες!!
Δηλαδή μια οικογενεια με δυο παιδια θα πληρώσει..... 64 ευρώ!!!
Στο Χιλτον θα παει;!! Οχι, στον ... Ασπροπυργο!!
Μη κανετε λοιπον τον κοπο ουτε απεξω να περάσετε.
Την πατησα και ξερω.
--------------------------

13 σχόλια

  1. Τό ξέρεις τό ανέκδοτο τής ανατρι-
    χίλας?
    Νεροτσουλήθρα στό ξυράφι καί φρένο
    ο φούτσος σου.
    Αναστάσης(γιά χαλάουα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την Ακροπολη που εχει 12 ευρω και ειναι ολων των ελληνων δεν μιλαει κανεις, για τις νεροτσουληθρες σας ενοιξε που ειναι μια ιδιωτικη επιχειρηση και μπορεις καλλιστα να μην πατησεις ποτε?

    Ελεος ρε γαμωτο, ειστε καταναλωτες? ειναι ακριβο? ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΔΙ ΠΟΤΕ, τι θελετε το κρατος να βαλει τις τιμες σε μια ιδιωτικη επιχειρηση, σε ολες? τι εχουμε εδω κουμουνισμο?

    ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ --- ΤΕΡΜΑ. Και αν εχετε το χρημα, και θελετε... οι δρομοι ανοιχτοι και τα σκυλια δεμενα.

    JUST STOP BITCHING LIKE FUCKING CRYBABIES

    sheesh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χα χα χα...οικονομικό είναι...στη Ρόδο η είσοδος στο water park είνα 20 ευρώ για τους ενήλικες και 15 για τα παιδιά , αλλά βέβαια είναι τεράστιο...όπως και να έχει οι Ροδίτες δύσκολα πηγαίνουν με ολόκληρη την οικογένεια...
    Καλημέραααα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έμενες εκεί να πλατσουρίζεις στα ρηχά αντί να μας ζαλίζεις με ρηχά και ανούσια σχόλια;

    ΥΓ
    Αλήθεια, οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων πώς πάνε; Πού γκρεμίζετε τώρα; :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 14 Αύγουστος 2008 2:44 μμ
    ----------
    Ενημερωση εκανε ο άνθρωπος
    εσυ που κολλάς;
    Εχεις φαινεται προηγουμενα μαζι του
    η εισαι απλά ενας ακομα γκρινιαρεις;
    που ο,τι και να δεις σε τσαντιζει;

    Αν εχεις κατι να πεις, στειλε το δικο σου post!

    Ηρακλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΒΙΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΥΛΙΔΗΣ και Nησιωτική Πολιτική.

    Παρακολουθούμε όλοι τις τελευταίες ημέρες την εξέλιξη του σκανδάλου με την(πιθανή ) δωροδοκία του πρώην Υπουργού κ. Παυλίδη με 1 εκατομμύριο ευρώ για να δώσει άδεια σε ναυτιλιακή εταιρεία σ ε άγονη γραμμή .Κατά την άποψή μου το σκάνδαλο δεν είναι ούτε το ότι ένας Υπουργός πήρε μίζα ,ούτε το ότι το γνώριζε το Μαξίμου από τον ίδιο τον εφοπλιστή που έδωσε τα χρήματα. Σε αυτά έχουμε συνηθίσει πλέον ,θα έλεγα ότι τα θεωρούμε φυσιολογικά για την κυβέρνησή μας. Το σοβαρότερο στην υπόθεση είναι ότι οι διάφοροι Παυλίδηδες τωρινοί και προηγούμενοι που είχαν το αξίωμα του Υπουργού Ναυτιλίας ή Υπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής δεν έδωσαν καμία σημασία στα νησιά μας ,δεν φρόντισαν για την ανάπτυξή τους και δεν εφήρμοσαν καμία νησιωτική πολιτική ,παρά μόνο την πολιτική της τσέπης τους. Τα νησιά μας ,εκτός από τα μεγάλα τουριστικά νησιά , μαραζώνουν ,η πρόσβαση σε αυτά γίνεται όλο και ποιο δύσκολη , ο πληθυσμός τους χρόνο με τον χρόνο ελαττώνεται , τα σχολεία μένουν χωρίς μαθητές και τα αγροτικά ιατρεία χωρίς γιατρό. Σε λίγα χρόνια πολλά μικρά νησιά στο Αιγαίο θα είναι ακατοίκητα ή θα έχουν για κατοίκους μερικές δεκάδες αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες . Το πρόβλημα είναι τεράστιο και εκτός από τις οικονομικές έχει και εθνικές διαστάσεις. Κανείς όμως δεν νοιάζεται .Οι επιχορηγήσεις ,είτε της Ευρωπαϊκής Ένωσης ,είτε οι εθνικές ,εγκρίνονται αλλά τρώγονται από τα λαμόγια της εξουσίας .Τα κονδύλια τα εξετάζουν μόνο από την άποψη του τι μπορούν να φάνε από αυτά και όχι το τι μπορούν να προσφέρουν στους νησιώτες από αυτά. Οι ακρίτες μας είναι ευκολότερο να βρουν τροφή ,νερό και γιατρό από την Τουρκία παρά από την Ελλάδα. Έλληνες ξυπνήστε ,απαιτήστε από το ανάλγητο ελληνικό αθηνοκεντρικό κράτος να φροντίσει τα σύνορα μας , απαιτήστε από αυτή την άθλια …..σεμνή ,ταπεινή και παντελώς ανίκανη κυβέρνηση Καραμανλή να αφήσει τις μίζες ,τις πολυτελείς διακοπές , τα σκάφη και τα λουξ ξενοδοχεία και να κάνει δουλειά. Αν δεν μπορούν να φύγουν ,φθάνει τόσο που μας έσωσαν .
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεκαπενταύγουστος σήμερα ,μεγάλη γιορτή. Χρόνια πολλά σε όλους . Χρόνια πολλά στους σεμνούς και ταπεινούς κλέφτες της κυβέρνησης Καραμανλή. Τους εύχομαι να τους βοηθήσει η Παναγία να μας κλέβουν περισσότερο , να αποκτήσουν και άλλες βίλες και ας είναι παράνομές ,και ας είναι από μίζες.Τα σκάφη τους να μεγαλώσουν και η ζωή τους να γίνει ποιό χλιδάτη. Αν εμείς δεν μπορέσαμε να αγοράσουμε ούτε ένα κιλό κεράσια την Άνοιξη δεν έχει σημασία, γιατί εμείς δεν είμαστε η εξουσία ,είμαστε οι ηλίθιοι που αναβάσαμε αυτούς τους άθλιους μιζαδώρους στην εξουσία.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ PRESS-GR.
    ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.
    "ΓΡΑΦΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΜΗΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ". ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    ΝΑΑΑΑΑΑ, ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kai poios sou eipe re file pws eimaste oloi mpatirhdes san ki esena?

    Tha pame, tha plerwsoume kai de tha kanoume mpanio.

    Zhleueis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχει πολλά έξοδα η επιχείρηση ρε παιδιά, από που θα τα βγάλει ?
    Είναι πολλές οι εισφορές υπέρ τρίτων, τόσες δημόσιες υπηρεσίες .....ελέγχουν(?) και υπογράφουν(?) για να δοθεί η περίφημη "άδεια λειτουργίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη πηγαίνετε ρε βλάκες αν δεν μπορείτε να πληρώνετε.

    Τα κωλόπαιδα μπορούν να μεγαλώσουν και χωρίς νεροτσουλήθρες .

    Τελικά μάλλον τα ζώα είστε εσείς οι γονείς παρά αυτοί που έχουν 16 ευρώ είσοδο.

    Για τον ίδιο λόγο έχετε τις ίδιες ευθύνες και στα super markets και παντού.

    Υπάρχουν προϊόντα ετικέτας που είναι στη μισή τιμή από τα επώνυμα όταν τα ίδια τα εργοστάσια που παράγουν τα επώνυμα , παράγουν και τα προϊόντα ετικετών για τις αλυσίδες των super markets.

    Το κράτος φταίει 50 % και για το άλλο 50 % φταίει ο ίδιος ο κόσμος, οι πολίτες και αυτοί που συνεχώς και μίζερα παραπονιούνται για την ακρίβεια και σπαταλούν το χρόνο της ζωής τους με ΜΑΛΑΚΙΕΣ .

    Όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται ρε ΖΩΑ και αν δεν το καταλάβετε θα είστε πάντα μίζεροι και δυστυχισμένοι.

    .....Α ! Και κάτι άλλο .

    Τα κωλοπαιδάκια σας δεν παθαίνουν τίποτα αν αντί για νεροτσουλήθρα τους δώσετε και καμμιά ξυλιά στα τροφαντά κωλαράκια τους.

    Όχι μόνο θα σας αγαπούν περισσότερο στο διηνεκές του χρόνου αλλά θα σας ευγνωμονούν.

    Καταλάβατε βλακέντιοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηρακλή, τράβα κι εσύ για καμιά νεροτσουλήθρα παρέα με τον Τάμις (σικ!) και άει παράτα μας που θα δώσω λογαριασμό που κολλάω ... Μόνο μην ξεχάσεις το καπελάκι σου κι αντιηλιακό.

    Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ**** τσουλίζεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση