GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγγρήγορση για Σεπτέμβριο λόγω πιθανών εκλογών...

. Από το fileleutheros.pblogs.gr , Στο ξενοδοχείο «Ποσειδών» στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, την Δευτέρα 11 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντησ...

.
Από το fileleutheros.pblogs.gr
,
Στο ξενοδοχείο «Ποσειδών» στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, την Δευτέρα 11 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες με τον κ. Γ. Παπανδρέου.

Το ραντεβού είχε κλειστεί για τις 7 το απόγευμα και άρχισε με καθυστέρηση 50 λεπτών. Συντονιστής στη συζήτηση ήταν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Ραγκούσης. Συμμετείχαν ακόμα, ο βουλευτής κ. Π. Ρήγας, η Έπαρχος Πάρου-Αντιπάρου κ. Γ. Πρωτολάτη και στελέχη της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ.
Τα θέματα που τέθηκαν στον Γ.Α.Π. ήταν το ακτοπλοϊκό, η υγειονομική περίθαλψη, και η πτώση του τουρισμού στα Κυκλαδονήσια.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της κοινότητας Αντιπάρου κ. Γ. Λεβεντάκης, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε θέματα διαφάνειας, με την Πρόεδρο της Κοινότητας Αντιπάρου κ. Βαρβάρα Μανέτα. Ιδιαίτερος προβληματισμός υπήρχε από άλλα στελέχη για την εσωστρέφεια που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ καθώς και οι αλληλοκατηγορίες που ανταλλάσουν συχνά, οι βουλευτές του κινήματος.
Ο κ. Παπανδρέου απάντησε σε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τα ερωτήματα που τέθηκαν, αλλά απέφυγε να μιλήσει για τα αλληλοκατηγορίες που ανταλλάσουν οι βουλευτές του. Αυτό που έκανε όμως ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν ότι ο κ. Παπανδρέου επισήμανε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να είναι σε εγρήγορση από τον Σεπτέμβριο καθώς μπορεί να προκηρυχτούν εκλογές. Χαρακτήρισε δε την κυβέρνηση της ΝΔ κυβέρνηση διαχείρισης, και ότι το μόνο μέλημα της είναι η εξυπηρέτηση των σχεδίων του οικονομικού κεφαλαίου της Χώρας.
Μεγαλύτερη εντύπωση πάντως έκανε ότι ενώ δόθηκε «μάχη» για το ποιοι θα παρευρίσκονταν στην συνάντηση από πλευράς ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων, ο Δήμαρχος Πάρου αν και κλήθηκε, αρνήθηκε να παραστεί. Ο λόγος ήταν ότι την ίδια ώρα είχε οριστεί δημοτικό συμβούλιο. Ο ίδιος, αν και δεν είναι υποχρεωμένος να παρευρίσκεται στο δημ. συμβούλιο σύμφωνα με το δημοτικό κώδικα, δεν θέλησε να πάει σε μία άτυπη συνάντηση και προτίμησε να είναι παρών στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του νησιού του.
-----------------------------------

8 σχόλια

  1. me tin NIKH PASOK stis ekloges

    xanei o Karamanlis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΣΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!
    ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΩΡΓΟ...ΓΙΩΡΓΟ... ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΠΑΣΟΚΖΗΔΕΣ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ..

    ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ!!

    ΣΑΑΡΩΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re paidia yparxei kanis pou na einai pasok shmera ??..XAXAXAXAxAXAXAXaxaxxa re gelasame pali ..re ti einai toutoi re?..apo to 1981 mia spira iste pou masate to xrima tou ellinikou laou kai meta piasate kai to paxtolo xrimatwn tis europis re ante kante mas ti xari pia
    ekei kato sta sfakia einai ena palikari prosopikos fylakas tou tote panisxirou koskota , eipe loipon sto idiko dikastirio oti ego meta xerakia mou katebasa ti kouta me to xrima sto spiti tou andrea ..afto de sbinei mages tou pasok
    tha mou pite leei psemata o somatofylakas ..kai i bilares stas ekales kai stas politias pos tis kanate re paidia tou laou ?? tis brikate apo to sintrofo mpampa sas palio pasoktzh??
    ..ante kante mas ti xari re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 4,01 .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ?? ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΞΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΦΥΛΑΚΗ [ΜΟΝΟ], ΓΙΑ ΟΤΕ ,ΜΙΣΘΟ Δ/ΚΗ ΤΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ 5 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΝΖΙΔΕΣ ΠΟΥ..ΚΑΘΑΡΙΣΕ ,ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ,690.000 ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΕΙΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 120.000 ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΕΙΠΝΑ,ΚΑΙ ΤΑ 8 ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ..ΦΡΕΣΚΑ,ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 4,01 .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ?? ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΞΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΦΥΛΑΚΗ [ΜΟΝΟ], ΓΙΑ ΟΤΕ ,ΜΙΣΘΟ Δ/ΚΗ ΤΡ.ΕΛΛΑΔΟΣ 5 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΝΖΙΔΕΣ ΠΟΥ..ΚΑΘΑΡΙΣΕ ,ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ,690.000 ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΕΙΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 120.000 ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΕΙΠΝΑ,ΚΑΙ ΤΑ 8 ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ..ΦΡΕΣΚΑ,ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαντάζεσαι όμως να είχαμε γιωργάκη; Θα είχε διαλύσει το κράτος λόγω χαζομάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση