GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε λίγο...

...οι "καυτοί" λογαριασμοί! -----------------------------

...οι "καυτοί" λογαριασμοί!
-----------------------------

5 σχόλια

  1. Σχεδόν όλοι οι Κύπριοι που υπέβαλαν αίτηση για πρόσβαση στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας, κατάφεραν να εξασφαλίσουν και από μια θέση. Σε σύνολο 4.344 υποψηφίων, οι 4.151 πήραν το εισιτήριο για σπουδές στη γειτονική χώρα, καταγράφοντας έτσι το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας από κάθε άλλη χρονιά. Εκτός έμειναν μόλις 193 υποψήφιοι, όχι γιατί δεν υπήρχαν θέσεις αλλά επειδή δεν διεκδίκησαν μια από τις εκατοντάδες που παρέμειναν στα αζήτητα. Τώρα, οι επιτυχόντες καλούνται να αποφασίσουν εάν θα αξιοποιήσουν την θέση που τους προσφέρθηκε.

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σοφία Μινέικο γεννήθηκε στην Πάτρα το 1887 και ήταν κόρη του Πολωνού Ζίγκμουντ Μινέικο και της Ελληνίδας Περσεφόνης Μανάρη. Παντρεύτηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου, μετέπειτα πρωθυπουργό της Ελλάδας, το 1919 και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Ανδρέα, επίσης μετέπειτα πρωθυπουργό. Τελικά με τον Γεώργιο Παπανδρέου χώρισε για να παντρευτεί ο πρώτος την διάσημη ηθοποιό της εποχής Κυβέλη.
    Στην ιδιοκτησία της βρισκόταν μια μονοκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό, στο οποίο διέμεινε η οικογένεια Παπανδρέου μέχρι το 1967 αλλά και ο Γεώργιος Παπανδρέου ο νεώτερος την περίοδο 1986-1990. Το 1991 ο Ανδρέας Παπανδρέου πούλησε την οικεία στον επιχειρηματία Βλαχουτσίκο. Το 1997 βρέθηκε μια ιδιόχειρη διαθήκη της Σοφίας Μινέικο με την οποία κληροδοτούσε το σπίτι στα εγγόνια της και όχι στον γιο της. Από τότε η υπόθεση έχει καταλήξει στα δικαστήρια.

    ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΗ
    ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ , ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΗ ΠΟΥΘΕ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ? ΝΑ ΤΙΜΗΣΗ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ? ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ?
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τεχεράνη
    Πέμπτη, 28.08.08
    Τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα που είχαν κριθεί ένοχοι για ανθρωποκτονία, εκτελέστηκαν δι απαγχονισμού το πρωί της Τετάρτης στη φυλακή Εβίν της Τεχεράνης.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα που παραδοσιακά δημοσιεύει μόνο τα μικρά ονόματα των θανατοποινιτών και τα κακουργήματα που διέπραξαν, ο πρώτος κατάδικος, ονόματι Ματζίντ εκτελέστηκε γιατί σκότωσε ένα πεντάχρονο αγόρι στη διάρκεια βιασμού.
    Ο δεύτερος, ο 28χρονος Αμίν σκότωσε έναν οδηγό ταξί.
    Ο τρίτος, ο Ναντζάφ, σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του στη διάρκεια οικογενειακού καβγά.
    Ο τέταρτος κατάδικος, γνωστός με το όνομα Βαχίντ, επίσης σκότωσε έναν ταξιτζή.
    Η πέμπτη εκτέλεση αφορά την Σαμπνάμ, η οποία σκότωσε με πολλές μαχαιριές τον άνδρά της όταν έμαθε ότι ήθελε να ξαναπαντρευτεί με μια νέα γυναίκα.
    Οι απαγχονισμοί αυτοί αυξάνουν σε 180 τον αριθμό των θανατοποινιτών που έχουν εκτελεστεί στο Ιράν από τις αρχές του 2008, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίζεται σε δημοσιεύματα του Τύπου.
    Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, 317 εκτελέσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ιράν το 2007, θέτοντας έτσι τη χώρα αυτή στη δεύτερη θέση όσον αφορά τη συχνότητα εφαρμογής της εσχάτης των ποινών, μετά την Κίνα.
    ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάντηση Μυλωνά Παλαιοκώστα στην ασφάλεια παρουσία ανδρών των ΕΚΑΜ στην κεντρική ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

    Ο διάλογος που ακολουθεί είναι αυθεντικός:

    Μυλωνάς: Πού έχεις κρύψει τα λεφτά, γιατί είναι πολλά.

    Παλαιοκώστας: Αντί να με ευχαριστήσεις, όπως σου φέρθηκα, ζητάς και τα… ρέστα από πάνω;

    Μυλωνάς: Πώς μου φέρθηκες, με είχες τόσες ημέρες όμηρο!

    Παλαιοκώστας: Σιγά την ομηρεία, δέκα ημέρες όμηρος και διαμαρτύρεσαι, εσύ έχεις εκατό εργαζόμενους ομήρους τόσα χρόνια!

    Τα συμπεράσματα δικά σας…
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ 1.10 ΕΔΩ Ο bloopers ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΟΚΑΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση