GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακές προβοκάτσιες...

. Του Θύμιου Παπανικολάου . Άρχισαν τα «παπαγαλάκια» τις γλυκερές ηθικολογικές κραυγές: «Η Ρωσία και Γεωργία καταπατούν την Ολυμπιακή ε...

.
Του Θύμιου Παπανικολάου
.

Άρχισαν τα «παπαγαλάκια» τις γλυκερές ηθικολογικές κραυγές:«Η Ρωσία και Γεωργία καταπατούν την Ολυμπιακή εκεχειρία. Αρχίζουν πόλεμο ανήμερα έναρξης των Ολυμπιακών»!!!
Τι ανυπόφορη και δόλια υποκρισία. Όλοι οι ηθικολόγοι Φιλισταίοι καταφεύγουν σε τέτοια τεχνάσματα δολιότητας για να συγκαλύψουν και τα πραγματικά γεγονότα και την ουσία των πραγμάτων.
Ας τα δούμε συνοπτικά:
Πρώτον. Για ποια «Ολυμπιακή εκεχειρία» ή «Ολυμπιακά ιδεώδη» μιλάνε όλοι αυτοί που το παίζουν «αμερόληπτοι» και «ηθικά αγανακτισμένοι; Κάνουν ότι δεν βλέπουν:
α). Ότι η ίδια η φύση και λειτουργία των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ένας ανηλεής και βρώμικος πόλεμος: Πόλεμος βιομηχανιών, πόλεμος «ντόπας», πόλεμος πολιτικών σκοπιμοτήτων, πόλεμος ιμπεριαλιστικής ηγεμονίας, πόλεμος φατριών της ΔΟΕ και πολλά άλλα…
β). Ότι από την πρώτη στιγμή έχει αρχίσει ο προβοκατόρικος πόλεμος των ΗΠΑ εναντίον της Κίνας με πρόσχημα το Θιβέτ.
γ). Ότι μέσα σε όλη αυτή τη διάρκεια του «προ-Ολυμπιακού χρόνου», αλλά και στον παρόντα χρόνο έχει κηρυχθεί πόλεμος κατά μερίδων αθλητών που βρίσκονται στο στόχαστρο των ιμπεριαλιστικών κολοσσών των ΗΠΑ και εναντίον χωρών, όπως η Ελλάδα, με το υποκριτικό πρόσχημα του ντοπαρίσματος.
Οι πλανητικοί ηγεμόνες της «ντόπας» με τους προβοκατόρικους μηχανισμούς τους και οι «μαφιόζοι» της ΔΟΕ κηρύσσουν πολεμικές «σταυροφορίες» κατά της «ντόπας» με θύματα τους στόχους των υπερεθνικών και των ΗΠΑ.
Οι εγχώριοι «λακέδες» και τα πολύχρωμα «παπαγαλάκια» σκούζουν με ηθικολογικά αναθέματα πάνω στα «πλήκτρα» της ιμπεριαλιστικής και μαφιόζικης Ολυμπιακής «σταυροφορίας»: Καρατομούν τα θύματα και όχι τους θύτες και τους παραγωγούς της «ντόπας»!!!
Δεύτερον. Μιλάνε για «Ολυμπιακή εκεχειρία», αλλά για τους εμπρηστές που μας καίνε δεν βγάζουν άχνα. Τα αφεντικά των εμπρηστών, που δεκαετίες τα συγκαλύπτουν, είναι τα ίδια που συμμετέχουν στις ταυρομαχίες των Ολυμπιακών. Αυτά τα αφεντικά δεν τα πιάνει η «εκεχειρία»; Αυτοί οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί που καίνε την Ελλάδα πάνω από 36 χρόνια μένουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ στο απυρόβλητο. Οι ηθικολόγοι Φιλισταίοι ούτε καν διερωτώνται πώς αυτοί οι μακάβριοι, τρομοκρατικοί μηχανισμοί «σίγησαν», έκαναν δηλαδή «εκεχειρία, σε δύο μόνο περιπτώσεις: Όταν ήταν να δώσουν στο Σημίτη τους Ολυμπικαούς Αγώνες και το 2004 που γινόντουσαν οι Ολυμπιακοί!!!
Τρίτον. Τώρα που η Γεωργία καθαρά υποκινούμενη από τις ΗΠΑ (αυτό το αντιλαμβάνονται και τα μωρά) επιτίθεται και δολοφονεί αμάχους και Ρώσους δεν καταπάτησε αυτή την «εκεχειρία», αλλά και οι Ρώσοι!!!
Ξαναβρίσκουμε εδώ το δόλιο τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων». Για να συγκαλύψουμε την ΟΥΣΙΑ, δηλαδή την κακουργηματική προβοκάτσια των ΗΠΑ που υλοποιήθηκε μέσω της Γεωργίας, μοιράζουμε τις ευθύνες ανάμεσα στη Γεωργία που επιτέθηκε και στην Ρωσία που αντέδρασε στην επίθεση. Τι θα ήθελαν, δηλαδή, όλοι αυτοί οι δόλιοι ηθικολόγοι. Να δέχεται επίθεση η Ρωσία και αυτή να λέει: «Τώρα, θα γυρίσω και το άλλο μάγουλο να χτυπήσετε γιατί έχουμε Ολυμπιακούς αγώνες και θα καταπατηθεί η εκεχειρία!!!
Αντί να ξεσκεπαστεί και να καταγγελθεί η προβοκατόρικη, τρομοκρατική στρατηγική των ΗΠΑ που υλοποιείται μέσω του προτεκτοράτο της (Γεωργία), συγκαλύπτονται τα πάντα και σχίζουν τα ιμάτιά τους οι ηθικολόγοι Φιλισταίοι (μίσθαρνα όργανα ή ηλίθιοι δημοσιοκάφροι) για τη «καταπάτηση της εκεχειρίας» από Γεωργία και Ρωσία.
Οι τρομοκράτες της υφηλίου και οι γκάνγκστερ του πλανήτη μένουν στο απυρόβλητο, μέσω αυτού του ύπουλου σοφίσματος των «ίσων αποστάσεων».
Για άλλη μια φορά: ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ
Πηγή: resaltomag.gr/forum
------------------------------

11 σχόλια

  1. Ανώνυμος με το σεντονι..Γνωριζω πως ο γιατρο σου,σου εδωσε χαπια για την σχιζοφρενια....μου φαινεται πως τα σταματησες....προσεξε γιατι θα σε μαζεψουν με το ζουρλομανδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MPRAVO THIMIE KALA TA LES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλη η αλήθεια του γιατί η Ρωσία χτυπάει την Γεωργία!

    Εδώ και καιρό ο κύριος Πουτιν βλέποντας να χάνει πολλά χρήματα από το αγωγό που ξεκινάει από το Αζερμπαϊτζάν και καταλήγει στη Τουρκία και είναι αγγλικών συμφερόντων με κέρδος και όλων των χωρών που περάνει συμπεριλαμβάνοντας και την Γεωργία βρήκε την ευκαιρία και κάνει ότι μπορεί για να το σταματήσει.

    Ποιο είναι η Οσετια.
    Είναι μια επαρχία της γεωργίας με μειονοτικά ποσοστά που θέλουν να αποσχιστούν τα οποία δεν υπερβαίνουν το 15-20% του τοπικού πληθυσμού.

    Δηλαδή είναι έδαφος της Γεωργίας όπως είναι και Αμπχαζία και για να καταλάβουμε την διάσταση του πράγματος φαντασθείτε την Ξάνθη και την Κομοτηνή που έχουμε αντίστοιχες μειονότητες να θελήσουν να αποσχιστούν και να γίνουν αυτόνομες!

    και να υποστηρίζονται στρατιωτικά από την Τουρκία που θα λέει ότι θέλω να προστατεύσω τους υπηκόους μου.

    Εννοείτε ότι δεν θα μέναμε με σταυρωμένα τα χέρια και θα κάναμε τα πάντα όπως θα ήταν λογικό για τα δικά μας εδάφη προστατεύοντας τους πολίτες μας.

    Κάτι ανάλογο γίνετε και στην Γεωργία και βρίσκοντας το πάτημα των μειονοτήτων σε αυτές τις περιοχές η Ρωσία ξεκίνησε έναν χωρίς λογική πόλεμο μόνο για τα συμφέροντα της.

    Ακόμα ένας λόγος που η Ρωσία επιτίθεται στην Γεωργία είναι ότι μετά τις κατάρρευση της πρώην σοβιετικής ένωσης δεν έχει πλέον καμία πρόσβαση στην μαύρη θάλασσα και θέλει να απόκτηση καταλαμβάνοντας ξένα εδάφη και το κάνει στον ποιο αδύναμο της περιοχής την Γεωργία.

    Η Ελληνική κυβέρνηση δεν παίρνει θέση και οι ανακοινώσεις που κάνει είναι από ουδέτερες μέχρι φιλορωσικές και πάλι για έναν λόγο και μόνο είμαστε συνεταίροι στον καινούργιο αγωγό αεριού που θα πάει στην Αλεξανδρούπολη.

    Ίσως τώρα καταλάβατε γιατί δεν μαθαίνουμε την αλήθεια και γιατί γίνετε ότι γίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Niko , den katalavenis oti georgia skotoni amaxoys ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΝΙΚΟΣ ,
    1.GOOGLE MAP ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΤΑΣ?
    ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ?
    2.ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?
    ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΙ Η ΓΚΑΖΠΡΟΜ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΗ ΤΟ ΑΖΕΡΠΑΙΝΤΖΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥς ΑΓΩΓΟ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΩΓΟ ΝΕΟ. ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
    3.Η ΟΣΕΤΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ,Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ (ΟΣΕΤΙΑ)ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    4. ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
    5.ΕΑΝ ΕΙΣΕ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ.ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΧΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ,ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΑΜ.
    ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣ, ΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΗΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ.
    ΑΝΤΕ ΜΟΡΦΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί ζητήθηκε από όσους αστυνομικούς περιφρουρούν τις εκδηλώσεις να κρύψουν τα ρολόγια τους, εκτός αν έχουν κατασκευαστεί από την κατασκευάστρια εταιρεία Swatch;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι ζουρλός. Άλλο πράγμα είναι... και που θα πάει θα φανεί στο Πανελλήνιο. Δήθεν με την Ρωσία, με την εκκλησία, με τον εθνικισμό κτλ αλλά στο βάθος κάνει πάντα αυτό που έκανε από τότε που τον συνέλαβαν στην Χούντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Οσσετία τελεί υπό ανεξάρτητο κα-
    θεστώς καί τό 80% τών 200.000 κατοί
    κων έχει Ρωσικό διαβατήριο.
    Η τωρινή Γεωργιανή ηγεσία αύξησε σέ 12 χρόνια τίς οπλικές δαπάνες
    από 35εκ$ σέ 1δίς$ καί επετέθει.
    Γι΄αυτό φίλε Νίκο μήν αποπροσανα-
    τολίζεις-ζεσαι.
    Αναστάσης(διεθνολόγος του κώλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο μόνος, πού βρίσκεται εν αμηχανία σήμερα και στριφογυρίζει μέσ' τόν τάφο του, (Τρίζοντας καί τά κόκκαλά του), είναι ο Πατερούλης Στάλιν :
    Μέ ποιόν νά πάει τώρα?
    Μέ τούς συμπατριώτες του Γεωργιανούς /

    ή μέ τούς σύντροφους μπολσεβίκους ?

    Καί αυτούς τούς τριγμούς κοκκάλων αφουγκράζονται εκεί στόν Περισσό, και τούς πιάνει ανατριχίλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΟΧΙ;ΑΝ ΠΩ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΚΑΣΒΙΛΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ (ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΚΗΔΩΝ)
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ;
    ΤΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση