GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ύφος και το ήθος των πολιτικών...

. Από anemologites.com Του Γιάννη Ζαμπετάκη* .. Έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι εδώ και αρκετούς μήνες για ποιο λόγο ασχολούμαι με τα δημο...

.
Από anemologites.com
Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

..
Έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι εδώ και αρκετούς μήνες για ποιο λόγο ασχολούμαι με τα δημοτικά, με τα κοινά, με την πολιτική… Με ρωτάει και η γυναίκα μου για ποιο λόγο ασχολούμαι με υποθέσεις που τις διαχειρίζονται άνθρωποι άφρωνες ή άρπαγες ή και τα δύο (και άρπαγες και άφρωνες!)…Για ποιο λόγο αφιερώνω χρόνο και φαιά ουσία σε τυχάρπαστους συν-ανθρώπους μου; Για ποιο λόγο δεν αφιερώνω αυτό τον χρόνο στα παιδιά μου, στη γυναίκα μου, στον εαυτό μου; Μήπως θα αλλάξει ο κόσμος αν γράψω ένα άρθρο παραπάνω ή παρακάτω στα ΝΕΑ ή στο ΒΗΜΑ ή στο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; Σίγουρα όχι. Ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει, να μεγαλώνει, να μικραίνει, να χαίρεται, να λυπάται όπως τα έκανε όλα αυτά πριν σηκώσω την πένα μου… Άρα;
Απάντηση εύκολη δεν έχω ούτε για την Debbie (σσ. η σύζυγος μου) αλλά ούτε και για μένα… Αλλά πώς να μην ασχοληθώ με το παρκάκι της γειτονιάς μου όταν το βλέπω τρεις φορές την ημέρα (όταν βγάζω βόλτα τον σκύλο μας) να ξεραίνεται και όταν ολόκληρο τον Ιούλιο του 2008 (μέχρι τις 4.8.2008 που κατέθεσα μήνυση κατά του κ. Σταύρου Κόντου, Δημάρχου της πόλης μας) παρακαλούσα τους ιθύνοντες να ποτίσουν το πάρκο;
Κυριακή 27.7.08, πρωινή βόλτα με τους γιους μου στο άλσος. Η λίμνη; Καταπράσινη! Όχι δεν έγινε ξαφνικά ΠαΣοΚ. Απλά τους τέλειωσε η …χλωρίνη, σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός εργαζόμενου του Δήμου παρά τη λίμνη. Κυριακή 27.7 πρωί λοιπόν, τηλεφωνώ στον Δήμαρχο κ. Σταύρο Κόντο και τον παρακαλώ να κάνει κάτι για το πάρκο στη Μακρυγιάννη στον οικισμό Απομάχων και για τη λίμνη στο άλσος. Οκτώ μέρες μετά (Δευτέρα 4.8.08), το πάρκο ακόμα απότιστο!!!
Πάω στο Δημαρχείο να τους το θυμίσω. Μπήκα στις 09.05 και βγήκα στις 09.25. Στο μεταξύ μίλησα με 2 κυρίες στον προθάλαμο-γραμματεία του γραφείου του Δημάρχου και τον Αντιδήμαρχο κ. Καρακαξίδη. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μου με τον Αντιδήμαρχο κ. Καρακαξίδη, ο κ. Κόντος διέκοψε τη σύσκεψη (;) που είχε όπως με είχε πληροφορήσει η γραμματέας του και ήρθε στην αίθουσα που ήμουν με τον κ. Καρακαξίδη και δύο υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας για να με βρίσει! Είπε πολλά ο κ. Σταύρος Κόντος. Δύο λέξεις μόνο θα σας μεταφέρω. Κατά τον κ. Δήμαρχο είμαι «τραμπούκος» και «ψυχασθενής». Αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες ο Αντιδήμαρχος κ. Καρακαξίδης και οι δύο υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας.
Όταν είπα του κ. Σ. Κόντου ότι θα του κάνω μήνυση, μου είπε ότι εκείνος θα με μηνύσει και αμέσως μετά άλλαξε γνώμη λέγοντας ότι δεν πρόκειται να με μηνύσει για να μην ασχολείται μαζί μου.
Από αυτοσεβασμό και σεβασμό στα παιδιά μου (που πάνε ακόμα παιδικό σταθμό σε ένα παράνομο container!) αλλά και στο σκύλο μου (για να μην τον πηγαίνω βόλτα σε ένα ξερό πρώην πάρκο), πήγα αμέσως μετά το Δημαρχείο και κατέθεσα μήνυση κατά του κ. Σταύρου Κόντου για εξύβριση. Το παράβολο των €10 που πλήρωσα στις 4.8.2008 ήταν το πιο γλυκό παράβολο που έχω κατεθέσει στο Ελληνικό Δημόσιο!
Να’μαι ξανά και στο Επιτέλους, σε αυτό το φιλόξενο μετερίζι. Για να ξέρει η κάθε τοπική Εξουσία (όσο κοντή ή ψηλή κι αν είναι) ότι θα είμαι μπροστά της και απέναντί της. Οfficia δεν διεκδικώ, ούτε μισθουλάκο. Διεκδικώ άλλα πράγματα, πολύ ανώτερα, όπως δικαιοσύνη για όλους, ήθος από τους Άρχοντες και νερό για τα πάρκα! Και επειδή οι νυν διαχειριστές της δημοτικής εξουσίας στη Νέα Φιλαδέλφεια δείχνουν πια το αληθινό τους ύφος και ήθος, μήπως έφτασε ο καιρός να σταματήσουμε απλά να τους χαζεύουμε;;;
Υ.Γ. Απορία μου που έχω εκφράσει από το 2004 στον πρώην Δήμαρχο, τον παθολόγο ιατρό κ. Αδαμόπουλο: γιατί το πάρκο στη Μιαούλη έχει αυτόματο πότισμα ενώ το πάρκο στη Μακρυγιάννη δεν έχει; Ο καπετάν-Μιαούλης ήταν πιο σημαντικός ήρωας από τον Στρατηγό Μακρυγιάννη; Τόσο ανιστόρητοι είναι οι Άρχοντές μας;
*Ο Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Λέκτορας Χημείας Τροφίμων στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Επικεφαλής Επιθεωρητής (HACCP - ISO22000, ΙSO9001).
---------------------------------------------------------

16 σχόλια

  1. Άλλα λόγια

    Του Αγίου

    Σε διαρκή αντεπίθεση επιδίδεται το καθεστώς στην Ελλάδα, το τελευταίο τετράμηνο, για να αντιμετωπίσει τη κρίση, που έχει κακοφορμίσει στο εσωτερικό του.

    Ενώ το σύστημα εξουσίας αμφισβητείται ολοένα και περισσότερο από διαρκώς περισσότερους πολίτες, τα ΜΜΕ των νταβάδων επιχειρούν να μεταβάλλουν το πλαίσιο κριτικής και να διαφύγουν μαζί με ολόκληρο το σύστημα διαπλοκής από το πεδίο της κρίσης.

    Αντί λοιπόν να συζητάμε για τους όρους μίας νέας μορφής πολιτικών σχέσεων στην Ελλάδα, κουβεντιάζουμε για πιθανές και απίθανες συνεργασίες των υφιστάμενων κομματικών μορφωμάτων, σαν να μην είναι αυτά τα ίδια παράγοντες της πολιτικής και όχι μόνον παθογένειας.

    Αντί να υπερβούμε διαλεκτικά (πολιτικά) τη κρίση, αναλωνόμαστε σε μια ατέρμονη προσπάθεια υπεκφυγής του προβλήματος, θεωρώντας μάλιστα ότι έγιναν ήδη εκλογές και ότι τα κουκιά δεν βγάζουν μονοκομματική κυβέρνηση!

    Η πρόστυχη αυτή επικοινωνιακή αντιμετώπιση, στην οποία λαμβάνουν μέρος και πολλοί ανυποψίαστοι πολιτικοί, καταλήγει να διαμορφώνει μια εικόνα αποστροφής στις κυβερνητικές συμπράξεις ιδεολογικού περιεχομένου και προγραμματικής σύγκλησης.

    Μέσα από αυτή τη κουβέντα, δίχως αμφιβολία, κερδίζει έδαφος ο χρεοκοπημένος δικομματισμός και το καθεστώς που τον υποστηρίζει, καθώς συντηρείται μέσω αυτού.

    Τα σοβαρά τραυματισμένα από το σκάνδαλο Siemens κόμματα που εναλλάσσονται στη κυβέρνηση (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) αντί να διαλυθούν, καθώς μετά από όσα αποκαλύφθηκαν έχασαν το πολιτικό τεκμήριο στο σύστημα της λαϊκής αντιπροσώπευσης, παίζουν τη κολοκυθιά με τη δικαιοσύνη και κοινοβουλευτικές επιτροπές.

    Μα τρελαθήκαμε όλοι; Το πολιτικό ζήτημα είναι ποιοι τα πήραν και πόσα ενθυλάκωσαν ή ότι τα δύο κόμματα νόθευσαν τη λαϊκή εντολή, διαπλεκόμενα χυδαία και με το… αζημίωτο;

    Η ελληνική δικαιοσύνη περιορίζεται στην προσωποποίηση ποινικών ευθυνών, και μόνον, άρα δεν έχει καμία δουλεία στο πολιτικό ζήτημα. Αυτό αναδείχθηκε από την αποκάλυψη του σκανδάλου στη Γερμανία και στις υπόλοιπες χώρες που ενεπλάκησαν στην διαδρομή του μαύρου, πολιτικού χρήματος ή/και στο ξέπλυμά του, για να καταλήξει στα αργυρώνητα μέλη και κόμματα του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

    Άρα, αντί να περιμένουμε τα αποτελέσματα της δικαστικής διερεύνησης στην Ελλάδα ( διότι αλλού είναι γνωστά, σε ότι τους αφορά και μας αφορά πολιτικά) θα έπρεπε να βρισκόμαστε ήδη στη φάση πλήρους αναδιάρθρωσης του πολιτικού συστήματος και του θεσμικού οικοδομήματος που το νομιμοποιεί (εκλογικό σύστημα, διοικητική διαίρεση, κανονισμός της βουλής κλπ).

    Πέραν αυτού, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αντί να συζητούν σε ποιους θα κάνουν την τιμή να καταδεχθούν τη συνεργασία τους, θα έπρεπε να έχουν διαλυθεί, αλλάξει όνομα και διεύθυνση ( για να είμαι δίκαιος το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε από το τελευταίο!).

    Η ατζέντα της μετα-εκλογολογίας, την οποία άνοιξε καλοκαιριάτικα το σύστημα, γνωρίζοντας ότι τα στοιχεία που υπάρχουν είναι ικανά να τινάξουν στον αέρα ολόκληρο το καθεστώς της διαφθοράς που στήσανε, αποτελεί μια ακόμη γελοιότητα που μετέρχεται η διαπλοκή. Ίσως μέχρι τις εκλογές, που έφτασαν, να δούμε και μερικές άλλες ακόμη.

    Όσοι πάντως θεωρούν ότι έχουν αιτία πολιτικής ύπαρξης, καλό είναι να απεμπλακούν αμέσως από αυτό το παραπλανητικό κουβεντολόγι. Αμέσως!

    Οι προοδευτικοί πολίτες δεν νομίζω ότι αναζητούν τούτη την ώρα σωσίβιο για τους ναυαγούς της πολιτικής. Οι τελευταίοι έπαιξαν με τη διαπλοκή και… κέρδισαν ατομικά για αρκετό διάστημα. Φτάνει! Τώρα είναι οι χαμένοι.

    Μόνον που οι ίδιοι δεν έχουν κανένα λόγο να αποδεχθούν την ήττα τους. Το αντίθετο, θα δώσουν μάχη για να διασκεδάσουν τον εξευτελισμό τους και θα κάνουν ότι καραγκιοζιλίκι μπορεί να φανταστεί ένας διεφθαρμένος άνθρωπος για να παραμείνουν στην εξουσία.

    Τσίπα, άλλωστε, ποτέ δεν είχαν, πώς μπορούν να συμπεριφερθούν, τώρα, υπεύθυνα και εύθικτα!

    Δίχως αυτούς τι θα κάνανε οι νταβάδες; Που θα βρουν ξανά τέτοιους πελάτες και ταυτόχρονα προστάτες για τα αυθαίρετα μαγαζιά τους;

    Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε τα πράγματα αντίστροφα από ότι φαίνονται από τα παράθυρα της TV και τα αντηλιακά-ταμπλόιντ των περιπτέρων;

    Μήπως ήρθε η στιγμή να φτιάξουμε μια άλλη πολιτική ατζέντα, εντελώς διαφορετική από αυτή που ταλαιπωρεί την ύπαρξη και την διάνοιά μας τόσα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψαχνεται να κατεβει υποψηφιος δημαρχος αυτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιό λόγο ασχολείσαι; Γιατί είσαι ψωνάρα κύριε Ζαμπετάκη. Σε παρακολουθώ (ακούσια) από τις τηλεφωνικές μπουρδολογικές σου παρεμβάσεις τα τελευταία χρόνια και δείχνεις πόσο επιζητείς τη δημοσιότητα (και την επαγγελματική σου ιδιότητα, γιατί την κοτσάρεις συνέχεια; Για να εντυπωσιάσεις όσους δεν ξέρουν πόσο εύκολο σήμερα είναι να γίνεις λέκτορας;)

    Άντε πάαινε ρε σούργελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεία σου Λέκτορα με τα ωραία σου άρθρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οταν βγαζεις το σκυλο σου βολτα μηπως τον παρακολουθεις αδιαφορα να χεζει στο παρκο στα πεζοδρομια η οπου αλλου του ερθει και να κατουραει τα σταθμευμενα αυτοκινητα, οπως κανουν οι περισσοτεροι σκυλοκατοχοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε Ζαμπετάκη,

    τα σκατα του σκυλου σας τα μαζευετε τουλαχιστον? η τα αφηνετε στο παρκο για να παιζουν τα παιδακια ?

    Τα παιδακια σας παίζουν στο ιδιο πάρκο? Η το παρκο που θελετε να διασωσετε ειναι άξιο μονο για το σκυλο σας?

    Ευχαριστώ πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είχα την ατυχία σήμερα το πρωί να ανοίξω την τηλεόραση στο γραφείο μου και να δω τον Μιχαλολιάκο στο MEGA. Ποτέ μου δεν άκουσα τόσες μπαρούφες μαζί από ένα πολιτικό. Άλλα τον ρωτούσαν και άλλα απαντούσε. Είπε ότι οι πολιτικοί πρέπει να είναι όπως ο Αβέρωφ που έδωνε χρήματα στο κόμμα. Έπρεπε όμως να πει ότι οι πολιτικοί δεν έπρεπε να είναι σαν τον Μιχαλολιάκο που ακόμη και το παγωτό του το αγοράζει με έξοδα των μυστικών κονδυλίων του Υπουργείο του, ακόμη και στα αφορολόγητα αγοράζει μανικετόκουμπα με έξοδα του δημοσίου. Είπε ότι είχε 11 αδέλφια και ότι στην πολιτική μπήκε φτωχός ,δεν μας είπε όμως αν εξακολουθεί να είναι φτωχός. Είπε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα αξιώματα ,αλλά δεν μας είπε γιατί διαμαρτύρεται τώρα που έχασε την καρέκλα και την μάσα και όσο ήταν υπουργός τα έβλεπε ωραία. Είπε ότι έφαγε την ζωή του στην ΟΝΝΕΔ ,δεν είπε όμως ότι έφαγε ξύλο από τον Μεϊμαράκη και την παρέα του για να αφήσει την καρέκλα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ διότι του αρέσει να είναι γαντζωμένος στην εξουσία. Τον ρώτησαν για την ΔΑΚΕ και άλλαξε θέμα αμέσως γιατί δεν ήθελε να ξαναθυμηθούμε ότι ως Υφυπουργός τους έβρισε χυδαία και τους είπε να πάνε να γαμηθούνε. Είπε για το ήθος που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί αλλά δεν είπε για την δική του ανηθικότητα. Δεν είπε ότι χρησιμοποίησε τον φίλο του κ. Σαλούφα ως ψευδομάρτυρα σε δίκη τροχαίου ατυχήματος για να πάρει αποζημίωση. Δεν είπε ότι προσπάθησε να βγεί θύμα τρομοκρατικής επίθεσης και να πάρει σύνταξη από το ελληνικό δημόσιο με χρήση ψευδομάρτυρα του κ. Λύτρα ,διευθυντή του γραφείου του που κατέθεσε ότι η Σωτηροπούλου της 17 Νοέμβρη ….έκανε βόλτες έξω από το γραφείο του. Δεν είπε ότι λίγες ημέρες μετά το βομβιστικό κτύπημα που δέχθηκε ,η αστυνομία συνέλαβε τον αδελφό του με εκρηκτικά. Δεν είπε ότι τοπική εφημερίδα στον Πειραιά που δημοσίευσε το προηγούμενο γεγονός ,δέχθηκε ο εκδότης της απειλές από τον κ. Μιχαλολιάκο ότι θα τον σβήσει από τον χάρτη. Είσαι αυτό που λέμε κ. Μιχαλολιάκο ,βίος και πολιτεία ,μόνο που είσαι βρώμικος βίος και άθλια πολιτεία. Είσαι ένας αλαζόνας που μόνο τι θα αρπάξεις σε ενδιαφέρει . Σε ενδιαφέρει να έχεις εξουσία να έχεις ιπποκόμους και να αισθάνεσαι σπουδαίος διότι από μόνος σου ξέρεις ότι είσαι ένα τίποτα, μοναδικό σου προσόν ο τραμπουκισμός σου. Μας παίνευες συνέχεια τον Καραμανλή διότι ξέρεις ότι μόνο από εκεί μπορείς να πάρεις θέση εξουσίας . Ευτυχώς όμως για εμάς και δυστυχώς για σένα κ. Μιχαλολιάκο σε μάθαμε και το Μαξίμου σε ξέρει καλύτερα από εμάς, πολύ καλύτερα.
    (ένας δεξιός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να σου προτεινω ενα τροπο για να εχει ενα πρακτικο αποτελεσμα η σινεισφορα σου στα κοινα ??

    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ.......χεζει και δεν μπορουμε να παμε ολοιεμει οι υπολοιποι............

    Η ελλαδα στο παρελθον ειχε δεκα εκατομυρια εν δυναμει πρωθυπουργους που θα λυνανε το κυπριακο και το μεσανατολικο, τωρα εχει δεκα εκατομμυρια ηθικολουγους που θα μας μαθουνε τροπους, ενω την ιδια ωρα οι σκυλοι τους χεζουν τα παρκα .......

    ΖΗΤΩ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως κύριε καθηγητή τους τέλειωσε η χλωρίνη γιατί τη χρησιμοποιούν στα στομάχια μας τα εργοστάσια που εσείς δίνετε πιστοποίηση (HACCP και ISO)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε συμπολιτη της Νεας Φιλαδελφειας...απο τα γραφομενα σου ειναι φανερο οτι εχεις καψει φλαντζες...εδω ο κοσμος καιγεται και το παρκο σου πρεπει να...ποτιζεται...δεν μπορεις να βρεις κατι αλλο να ασχοληθεις στη ζωη σου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμείς τι φταίμε για τα προβλήματά σας με τον κ. Κόντο????

    Έχει και άλλα πάρκα για το σκυλάκι σας κυριε...αλλά μακάρι τα προβλήματα κάθε πόλης να ήταν το σκυλάκι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια χαρά άρχοντες είσαστε εσείς στα Ν. Φιλαδέλφεια μην μιλάτε καθόλου , η περάστε μια βόλτα από το Χαλάνδρι κάντε μια στάση στα γύφτικα (νομισματοκοπείο) διασκεδάστε με τους γύφτους ως το πρωί (όταν έχουν γιορτή , βαφτίσια ,γάμο ) ξενυχτάει όλοι η περιοχή μαζί τους έως το πρωί και μετά θα δείτε τι τυχεροί είστε που μαίνεται στα Ν. Φιλαδέλφεια και έχετε αυτόν τον υπέροχο δήμαρχο

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. στο πάρκο αυτό παίζουν τα παιδιά μου (4 και 2 ετών) και είμαι [δυστυχώς] ο μόνος που μαζεύω τα περιττώματα του σκύλου μου...στην Αγγλία ξέρετε όταν βγάζουμε τα σκυλιά μας βόλτα, στη μία τσέπη έχουμε πάντα polybag!
    εδώ δεν χρειάζεται polybag...μιας και βρίσκω πάντα τόσα ....σκουπίδια στο εν λόγω παρκάκι...που με ένα σμπάρο ...2 τρυγόνια!
    και μαζεύω τα σκουπίδια και καθαρίζω τις ακαθαρσίες του σκύλου μου...

    στη Νέα Φιλαδέλφεια, σας θυμίζω ότι ο Δήμαρχος έχει ζητήσει αύξηση των δημ. τελών κατά 76%...για να αποκτήσουμε καλύτερη καθαριότητα...έχουμε κάνει προσφυγές [2] κατά του χαρατσιού αυτού [76%] άρα ...έχει ο Δήμος το άλλοθι ότι αφού δεν μπορεί να αυξήσει τα τέλη...είμαστε βρώμικοι...

    απορία μου ...με τους προηγούμενους δημάρχους ...με το ίδιο [χαμηλό] budget πώς η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν πιο καθαρή?

    .ΥΓ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για τη φιλοξενία!

    http://environmentfood.
    blogspot.com/
    2008/08/blog-post_08.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ POLYBAG ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυριε Ζαμπετακη προσπαθηστε λιγο ακομα, ισως ασχοληθει καποιος μαζι σας. Παντως μεχρι τωρα απο οσο γνωριζω εκει στη Νεα Φιλαδελφεια σπανε πλακα μαζι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διακρίνω μια προσωποποιημένη επίθεση στα σχόλια των προηγουμένων χρηστών,η οποία έχει ως φαίνεται, ένα κ μοναδικό κοινό χαρακτηριστικό: "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.." Όλοι αυτοί που θεωρούν πως ο κ. Ζαμπετάκης δεν έχει με τίποτα άλλο να ασχοληθεί στην ζωή του, ας περάσουν μια βόλτα από το πανεπιστήμιο..Θα μάθουν πολλά αν μην τι άλλο..!!!Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του κ. Ζαμπετάκη,με όποιο κόστος αυτό και αν συνεπάγεται..
    Οι καιροί δυσκολεύουν..Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκουνηθούμε από τον καναπέ μας και να αναλάβουμε δράση?? Ανεξαιρέτως, οι τοπικοί άρχοντες αυθαιρετούν όταν δεν αισθάνονται δυναμική την παρουσία των πολιτών..Στο χέρι μας είναι όλα για ένα καλύτερο αύριο!Οψόμεθα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση