. (Τη φωτογραφία τη δανειστήκαμε από το makelio ) .-------------------------------------------------------------------------
.
(Τη φωτογραφία τη δανειστήκαμε από το makelio)
.-------------------------------------------------------------------------
Το παρατηρητήριο SPHEREx της NASA ολοκλήρωσε τον πρώτο κοσμικό χάρτη, ο οποίος δεν έχει προηγούμενο, σύμφωνα με τη διαστημική υπηρεσία. Το τ...
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΦΩΤΟ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ .
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΘ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.
ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.
ΣΚΟΥΠΑ ΡΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαπητοί μου φίλοι ,
ΑπάντησηΔιαγραφήέλεγα ότι είμαστε 30-50 χρόνια πίσω από την υπόλοιπη ευρώπη σε όλους τους τομείς.
Έκανα λάθος.
Είμαστε τουλάχιστον 70-100 χρόνια πίσω σε όλους τους τομείς .
Για τους πολιτικούς μας έχω να πώ ότι είναι η αποθέωση της Υποκρισίας .
Είναι κρατικοδίαιτοι ,γουρούνια και μας έχουν χεσμένους .
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα τους,ο μισθός τους,η σύνταξη τους και ο διορισμός των παιδιών και ανηψιών τους.
Αυτοί είναι υπεύθυνοι για το χάλι που βρίσκεται σήμερα η ελλάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες.
Ο λαός ακολουθεί.
Εξαγγελίες δεν υπάρχουν σε κάθε διεθνή έκθεση.
Οι εξαγγελίες υπάρχουν μόνο πριν τις εκλογές.
Στη Δ.Ε.Θ. το μόνο που υπάρχει είναι ωραιοποιημένες διαπιστώσεις ,ψεύτικες φανφάρες σε ένα επιχειρηματικό κοινό βολεμμένων κομματόσκυλων που χειροκροτούν και επεφημούν σαν τα ζώα πότε τον ένα και πότε τον άλλο αρχηγό.
Είναι μια ετήσια γιορτούλα εσωτερικής κατανάλωσης χωρίς ουσία εφόσον ο απολογισμός είναι θεωρητικά θετικός και πρακτικά αρνητικός.
Τίποτα το ουσιαστικό , τίποτα το αξιόλογο για τους έλληνες που εδώ και χρόνια ζουν το δικό τους μύθο.Ένα μύθο ξεκομμένο από την υπόλοιπη Ευρώπη , ένα μύθο ανάμεσα στη βλακεία , τη φαντασία και την ανοησία.
Να τραβηξουμε μια αγωγη στο κωλο-πρεςς ολοι οσοι καναμε εμετο επανω στο λαπτοπ μας. Οι σιχαμενοι, κοβουνε καλα αρθρα και βαζουνε μαλακιες σαν και αυτο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαλλον προσπαθουν να διωξουν οσους πιο πολλους επισκεπτες μπορουν, και το επιτυγχανουν μια χαρα.
ΛΥΣΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΕΘ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλληνας... υπουργός με 8 γράμματα
Της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΡΑΗ
Εγκλωβισμένο στη στρατηγική της κάλυψης που ακολούθησε το Μαξίμου στην περίπτωση Παυλίδη κάτω από τη μέγγενη της ισχνής αυτοδυναμίας των 152 εδρών, έχει τώρα μπροστά του ένα από τα πιο δύσκολα σταυρόλεξα.
Αναζητείται η λύση στον γόρδιο δεσμό ώστε ο Κώστας Καραμανλής να μην πάει στη ΔΕΘ με το θέμα να συνεχίζει να βρίσκεται στη δημοσιότητα, με αποτέλεσμα να απασχολήσει σημαντικό μέρος της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού, η οποία θεωρείται από τα κορυφαία πολιτικά γεγονότα του έτους.
Μεγαλώνει ο κατάλογος των στελεχών της Ν.Δ. που υποδεικνύουν την έξοδο στον πρώην υπουργό Αρ. Παυλίδη (φωτογρ.)
Το πλήγμα που δέχεται η κυβέρνηση επί 23 συνεχείς ημέρες από την υπόθεση Παυλίδη, που βοηθούσης και της καλοκαιρινής πολιτικής ραστώνης συνεχίζει να μονοπωλεί την επικαιρότητα, προκαλεί εσωκομματική αναταραχή στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Καθημερινά πυκνώνουν οι γαλάζιες φωνές που ζητούν από τον πρώην υπουργό Αιγαίου να αναλάβει πρωτοβουλία ο ίδιος.
Μετά τον υπουργό Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη, που δήλωσε ότι ο ίδιος θα είχε ανεξαρτητοποιηθεί για να μη δημιουργεί πρόβλημα σην κυβέρνηση και στο κόμμα του, χθες και ο υφυπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Καμμένος έδειξε στον πρώην υπουργό Αιγαίου την έξοδο κινδύνου. «Υπάρχουν άνθρωποι στα πολιτικά γραφεία που μπορεί να έχουν παράτυπες ή παράνομες συμπεριφορές», δήλωσε στη ΝΕΤ 105,8. «Ο πολιτικός έχει δύο επιλογές. Είτε στέλνει στον εισαγγελέα τον συνεργάτη του και τον απομακρύνει ή από εκεί και πέρα αναλαμβάνει κι εκείνος την ευθύνη και παίρνει και την πολιτική ευθύνη για τις πράξεις του συνεργάτη του».
Κατάλογος υπουργών
Εχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους, είτε με δηλώσεις είτε με τη σιωπή τους, οι υπουργοί Γιώργος Σουφλιάς, Προκόπης Παυλόπουλος και Γιώργος Βουλγαράκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Σούρλας και άλλοι.
Κυβερνητικές και κομματικές πηγές επανέλαβαν και χθες στην «Ε» ότι «τίποτε δεν άλλαξε», όπερ σημαίνει ότι συνεχίζεται η μέχρι νεωτέρας κάλυψη που δόθηκε στον Αρ. Παυλίδη. Είναι όμως μια δήλωση που τη λένε για να την πουν. Διότι πολλά άλλαξαν από τον Απρίλιο του 2007, που ο τότε υπουργός Αιγαίου κατέφευγε στην Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου ύστερα από υπόδειξη του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος έγινε αποδέκτης των καταγγελιών του εφοπλιστή Μανούση ότι ο συνεργάτης του Παυλίδη Ζαχαρίου του ζητούσε χρήματα για να έχει προνομιακή μεταχείριση στα κονδύλια της άγονης γραμμής:
1 Ο τότε υπουργός Αιγαίου, σε μια υποκριτική κίνηση, τη μία μέρα αποδέχτηκε την παραίτηση του Ζαχαρίου από τη θέση του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και την επομένη τον επαναπροσέλαβε ως ειδικό σύμβουλό του. Μετά την αποκάλυψη εκείνης της μεθόδευσής του από την «Ε», πριν από λίγες ημέρες, ο Παυλίδης δικαιολογήθηκε με το αμίμητο ότι «στα νησάκια μας εμάθαμεν πως τον συνεργάτη σου, όταν μάλιστα είναι και παιδικός φίλος σου, δεν τον απαρνιέσαι αβασάνιστα, με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται για σένα».
2 Ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος του στενού συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου Π. Ζαχαρίου. Ο Μανούσης (αν και δεν είναι η αθώα περιστερά) υποστήριξε στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα ότι του ζήτησε 800.000 ευρώ για αγορά διαμερίσματος στη θυγατέρα Παυλίδη, εξόφληση χρεών του συνεργάτη και για να εξασφαλίσουν οι δύο τα γεράματά τους.
3 Οι καταθέσεις των μελών της επιτροπής του υπουργείου Αιγαίου, σε βάρος των οποίων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για άλλες καταγγελίες (του δημάρχου Τήλου) περί μεθοδεύσεων στη διανομή των επιδοτήσεων για την εξυπηρέτηση των άγονων γραμμών, «έδειξαν» τον Αριστοτέλη Παυλίδη ως αυτόν που πήρε τις αποφάσεις, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος.
Εκανε όλα αυτά ο κ. Παυλίδης και τον καλύπτουν ακόμη;
Ζητείται χείρα βοηθείας
Ο επικοινωνιακός σχεδιασμός καθ' οδόν για τη ΔΕΘ προβλέπει οι υπουργοί να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια του Μαξίμου ο ένας μετά τον άλλον για να κάνουν τις εισηγήσεις τους για τα όσα θα πρέπει να αναφέρει στην ομιλία του προς τις παραγωγικές τάξεις ο πρωθυπουργός, ενώ από τη Δευτέρα θα αρχίσει να δέχεται και τους εκπροσώπους εργοδοτών και εργαζομένων. Ούτε από εκεί αναμένεται κάποια χείρα βοηθείας οπότε όλα δείχνουν ότι το τοπίο θα είναι ζοφερό.
Η γαλάζια ευχή η προετοιμασία για τη ΔΕΘ να περάσει σε δεύτερη εικόνα την υπόθεση Παυλίδη φαίνεται δύσκολο να εκπληρωθεί. Δεν είναι εύκολο για τον Κώστα Καραμανλή να αποφύγει τη σκόπελο Παυλίδη. Ούτε όμως και η κυβέρνησή του θα μπορέσει να αντέξει και το τραύμα Παυλίδη πάνω στο σώμα της. Εχει βαρύ φορτίο: η υπόθεση «Ζίμενς» παρουσιάζει και πάλι «κινητικότητα», ποινικές διώξεις ασκήθηκαν για την εξαγορά «Γερμανός» από την «Cosmote», είναι και το γαλάζιο αντάρτικο, που επανέρχεται δριμύτερο.
Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να έχει διπλή ανάγνωση η φράση που είπε χθες στην «Ε» κυβερνητικό στέλεχος για το πολιτικό μέλλον του Αρ. Παυλίδη: «Μέχρι τη ΔΕΘ έχουν δύο βδομάδες μπροστά τους, ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει μέχρι τότε»...
Χαχαχαχαχαχαχααα. Να΄σαι καλά!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑναστάσης.(Αβορίγινας;).
DEITE
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://www.indymedia.org/pt/2008/08/911719.shtml
10.04 π.μ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ?
Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ????
Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ??????
ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ...
ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ.
Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Α Λ Λ Α Γ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΑ.
ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η 3η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ
ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ,
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΦΟΥΜΑΡΑ....
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.....
ρε καραμανλη τι να πεις!να πας να πεις τι ρε!πριν ενα δυο μηνες πηρατε και καλα 41 μετρα κατα της ακριβειας,ποια ειναι τα ποτελεσματα!καθε μερα ολα πανω,απο την μια καλα κανετε,απο την στιγμη που υπαρχουν ακομη καποια ζωα που ειναι κομματοσκυλα και σας ψηφιζουν,δεν παει αλλο ρε κατι πρεπει να γινει...ποτε θα γινει το μπραφ!ποτε!
ΑπάντησηΔιαγραφή