GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαριά ήττα από τις ΗΠΑ στο μπάσκετ...

. Εχασε η Εθνική ομάδα μπάσκετ από τις ΗΠΑ με το βαρύ σκορ 92-69, στο Ολυμπιακό τουρνουά ανδρών στους Αγώνες του Πεκίνου. Αυτή ήταν η δεύτ...

.
Εχασε η Εθνική ομάδα μπάσκετ από τις ΗΠΑ με το βαρύ σκορ 92-69, στο Ολυμπιακό τουρνουά ανδρών στους Αγώνες του Πεκίνου. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την εθνική μας ομάδα.
-----------------------------------

9 σχόλια

  1. Έτσι όπως κατάντησε η Ελλάδα σήμερα στο τέλος θα χαιρόμαστε όποτε συντρίβεται, εγώ ήδη ψιλοχαίρομαι.
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεμνά και ταπεινά η Ελλάδα του καταλληλότερου θα πάρει τα αρκ...α του Ρόγκ απο μετάλια ενω πριν 4 χρόνια με την προετοιμασία επι κινέζου πήρε 16 μετάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai oi dyo apopano, gineste rezili re blakes kai den 8a sas po giati, siga mh sas boi8iso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημασία δεν έχουν μόνο τα μετάλια. Και όχι μόνο η νίκη. Αλλιώς τα χάλια παγκοσμίως τα βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ από τη στεναχώρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Xestika gia tous ellines athlites kai ta olimpiaka metallia. Ena pragma me apasxolei.

    Mia pou iparxei periptosi na mi paroume kanena matalio se aftous tous olimpiakous agones, tha analavei i kivernisi efthini gia tin apotixia. To vrisko logiko, otan politikoi kai tragoi trexoun protoi protoi gia na karpothoun politika ofeli, na analamvanoun kai efthines.

    Apo tin alli, ksanaxestika pou patosan oloi oi ellines kolimvites. Gia ton politi stin athina mia dimotiki pisina 50ara iparxei oli ki oli, ki afti me xalia organosi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Του αλλου του μαβλακα του φταιει ο Καραμανλης που χασαμε στο μπασκετ, προφανως αν κυβερνουσε το ΠΑΣΟΚ θα εφταιγε ο Γιωργος. Σιγουρα για το δικο του χαλι θα λεει πως φταιει η μανα που τον εκανε. Καποιος πρεπει να φταιει . . .
    Ξυπνα Χαραλαμπεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.12

    μάλιστον παραμαστούρωσες πίνοντας τα ούρα του Κεντέρη.


    Εύγε στους κ.κ. Λιάνη, Σγουρό, Ιακώβου & Τζέκο, που με τις Έλληνοποιήσεις τους και το Ανατολικογερμανικής εμπνεύσεως πρόγραμμα ντοπέ πρωταθλητισμού τους, σε μετέτρεψαν από μικρό σκατό σε μεγάλη κουράδα.


    Αφού "είσαι εθνικά υπερήφανος" για αυτά τα ντοπέ μετάλλια, τσίμπα μία μπανάνα, ουρακοτάγκε. Και ένα ακόμη αρχίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11.08

    Αν πλήρωνες εσυ τους αθλητές και ιδιαίτερα την ασχετη κουστοδία τους οχι μόνο θα είχες απαίτηση για μετάλιο αλλα θα τους τιμωρούσες κιόλας για την αποτυχία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση