GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και η Φανή ντοπέ;‏

. Από το atsarantos.blogspot.com . Μέσα στο τζάκετ μου σκυφτός Γραμμή Πεκίνο Πειραιά Καθώς στριγκλίζουν οι γραμμές Κάτι μου καίει τα σωθικ...

.
.
Μέσα στο τζάκετ μου σκυφτός
Γραμμή Πεκίνο Πειραιά
Καθώς στριγκλίζουν οι γραμμές
Κάτι μου καίει τα σωθικά
.
Οι φίλοι μου το 'χαν πει
Ξέχνα ρε Κώτσο τη Φανή
Όσο και να το θέλεις πια
Να ξανατρέξει δεν μπορεί
.
Ντοπέ οι φάτσες γύρω μου
Και με κοιτούν ειρωνικά
Όπως με κοίταζε κι ο Ρονγκ
Πριν από μερικά λεπτά
.
Οι φίλοι μου...
.
Στην Κίνα ο δρόμος σκοτεινός
Παραπατάω στο Σινικό
Μέσα στο στάδιο μοναχός
Κι ο Τζέκος να μου τραγουδά
.
Οι φίλοι μου...
-----------------------

16 σχόλια

  1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΛΑΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΙΧ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΗΝΕΣ ΒΡΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΚΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ Ή ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΑ, ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΙΧ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ Ή ΠΙΣΩ Ή ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΕΙΑ. ΠΑΡΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το press gr γιατι δεν βγαζει τη απαντηση του κυριακου οσο αφορα την χαλκια?

    εκτοςε εαν εκβιαστηκαν απο τον κυριακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριακού: "Νεκρή για μένα η Χαλκιά"
    Κώστας Μπράτσος

    Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Μίνως Κυριακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο "Associated Press".

    Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έκανε λόγο για "οργανωμένο έγκλημα" και καταφέρθηκε εναντίον της Φανής Χαλκιά, χαρακτηρίζοντάς την "νεκρή".
    "Δεν μιλάω για νεκρούς ανθρώπους. Οποιος κάνει τέτοια πράγματα, αναμιγνύεται με τέτοια πράγματα, αυτοκτονεί. Και όταν κάποιος θέλει να αυτοκτονήσει, κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει", τόνισε σε ερώτηση για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό βρέθηκαν θετικοί 15 Ελληνες αθλητές, όλοι με την ίδια ουσία, την M3: "Υπάρχουν 15 άτομα, όλα με την ίδια ουσία. Είναι περίεργο πράγμα, επειδή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια. Υπάρχει οργανωμένο έγκλημα, επειδή έτσι ονομάζεται αυτό το πράγμα. Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά χρήματα κρυμμένα εκεί, υπάρχει μεγάλο κέρδος. Σαφώς και πρέπει να είναι οργανωμένο, όταν υπάρχουν τόσες πολλές υποθέσεις με την ίδια ουσία".

    "Δεν είμαι ούτε αστυνομικός, ούτε επιθεωρητής, ούτε δικαστής. Δεν έχω αυτή τη γνώση και νομίζω ότι ήρθε η ώρα το κράτος να βρει μια λύση. Πιστεύω ότι εάν το θέλουν, θα τη βρουν. Και πιστεύω ότι το θέλουν. Πιστεύω ότι αυτές οι ουσίες χορηγούνται στα περισσότερα αθλήματα. Λαμβάνονται από τους αφελείς, επειδή κάποιος που γνωρίζει ότι αυτό μπορεί να τον οδηγήσει στο θάνατο δεν το δοκιμάζει".

    Οσο για τους ισχυρισμούς ότι πίσω από τις οι υποθέσεις ντόπινγκ που ξέσπασαν κρύβεται η ΔΟΕ, τόνισε: "Δεν νομίζω ότι η ΔΟΕ μας έχει στο μικροσκόπιο ή μας κυνηγάει. Εάν κάναμε ότι κάναμε, δεν μπορούμε να κατηγορούμε κανέναν. Αν μπορεί αυτό να σταματήσει; Θα βάλουμε τα δυνατά μας. Πιστεύω στην ικανότητα των Ελλήνων αθλητών χωρίς αυτές τις ουσίες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγραψε!!!
    πτοθ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυριακοθ...
    οταν πεσει το δεντρο .. και gamw τον κσυλοκοπο!!!!!!!!

    αυτοσ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριακοθ...
    οταν πεσει το δεντρο .. και gamw τον κσυλοκοπο!!!!!!!!

    αυτοσ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ.ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΟΛΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΕΜΝΟΤΑΠΕΙΝΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά τι θέλουμε;
    Εθνική υπερηφάνια με ολυμπιακά μετάλλια, που σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από ντοπαρισμένους αθλητές ή πάτος στα μετάλλια αλλά καθαρούς αθλητές;
    Δυστυχώς, από την περίοδο της χούντας μέχρι και σήμερα οι πολιτικοί κατάφεραν να μας πείσουν ότι η προσωπική επιτυχία ενός αθλητή είναι αφορμή για εθνική ανάταση, ενώ στην ουσία δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω από μια επιτυχία ενός οποιουδήποτε επαγγελματία που απλά κάνει τη δουλειά του. Ίσως και οι "αθλητικές επιτυχίες" να είναι το όπιο του Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ
    ΣΑΡΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
    -15 χρυσά (στην ΝΤΟΠΑ).
    -2 ΧΑΛΚΙΝΑ
    -1 ΑΡΓΥΡΟ

    και 8 ΔΙΣ ΠΕΤΣΙΝΑ (ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΛΕΙΜΜΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αστυνομία έχει άλλες ασχολίες !
    Ο κόσμος το ίδιο.
    Ο καθένας έχει τη δικιά του ασχολία .

    Αυτό είναι το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα.

    Κανείς δεν ασχολείται με τους γύρω του.

    Χειρότερα και από Μπουρδέλο δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ όταν κλάνω , το κατοστάρι το κάνω σε 9,68 .

    Μου το έχουν πεί. Αφήνω καυσαέριο κιτρινοπής απόχρωσης μετά από κατανάλωση βιοντίζελ και κινέζικων χαπιών που περιέχουν κλανομεθαλοτροπίνη Α σε συνδυασμό με την Μ3 κλανοπορδολίνη που σαφώς σχετίζεται με την Α3 αρσενικοπουτσιλίνη .

    .....Έχει σκεφτεί κανείς γιατί μερικές αθλήτριες μοιάζουν σαν πιθηκίνες από τις πολλές τρίχες που βγάζουν, τα σπυριά και τις πανάδες ;(ούτε καν φαντάζομαι την περιοχή του Bikini).

    Πάντως , η διαφήμιση του χοντρέλου 200 κιλών που πέφτει στη πισίνα και τερματίζει με σώμα Felps είναι προφητική.Τα ξυραφάκια δεν είναι Mach3 αλλά Μ3 μόνο που στη περίπτωση της μη αναγνωρίσιμης ντόπας δεν βγαίνει η τρίχα κάγκελο και επίσης ο Felps κάνει το αντίστροφο !!

    Αντί να μπεί στη πισίνα αδύνατος και να βγεί χοντρέλος , μπαίνει αδύνατος και βγαίνει αδύνατος ενώ καταναλώνει 12000 θερμίδες ημερησίως που αν τις φάω εγώ θα πάω στα "θυμαράκια" το πολύ σε μία εβδομάδα :)

    Είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν πήγε καλά στη δόση σε αυτό το 8χρυσο παιδί.
    Μπορεί να είναι προϊόν αποτυχημένου πειράματος και αντι να τον μεταμορφώσουν σε δελφινόψαρο , τον μετέτρεψαν σε υποθυροειδικό πειραματόζωο νέας γενιάς και που μάλιστα ούτε καν πνίγεται με τέτοιο φαγοπότι στη πισίνα.

    Όσο για τις αθλήτριες και αθλητές μας δεν έχω κανένα σχόλιο γιατί ντοπάρονται με κακής ποιότητος αναβολικά και μάλιστα made in China.

    Απαράδεκτο !

    Οι αμερικανορωσσοκινέζοι χρησιμοποιούν τη τελευταία τεχνολογία στη Ντόπα και εμάς μας αφήνουν την προτελευταία γενιά χαπιών που μάλλον είναι και ληγμένα.

    Όσο για τα άκυρα άλματα του αθλητή μας στο μήκος ,την τελευταία θέση του Ιακωβάκη, κάτι δεν μου πάει καλά διότι αν έπαιρνε μετάλιο (πράγμα που μπορούσε)ή αν έβγαινε μέχρι 5ος ο δεύτερος, θα τους έκαναν εξετάσεις και ίσως και αυτοί να ήταν ντοπαρισμένοι.
    Δεν ξέρω φίλοι μου.
    Είμαι καχύποπτος !

    Ζούμε μέσα σε μια απόλυτα ξεφτιλισμένη κοινωνία που δεν μου αρέσει καθόλου.

    Γονείς προσέξτε τα παιδάκια σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε, βρε, βρε η Φανούλα.... Αυτή δεν ήταν που είχε πει το 2004 ότι "οι Έλληνες είναι γεννημένοι για να είναι πρώτοι"; ( η καλύτερη.... φασιστικής νοοτροπίας δήλωση που έχω ακούσει μετά τό αλησμόνητο "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών"). Τώρα γυρίζει πίσω στην Ελλάδα από το Πεκίνο "πρώτη" η Φανούλα μας; Η δεν ήξερε τί έπινε; Ή δεν ήξερε τι της δίνουν; Ενήληξ ειναι η Φανούλα μας ή κάνω λάθος; Άντε Φανούλα μου. Εσύ και οι διάφοροι "Τζέκοι" σου πάλι καταφέρατε να εξεφτελίσετε την πατρίδα σας. Όπως τότε με το... "τροχαίο" ο Κεντέρης και η Θάνου. Άλλωστε ο πολύς Τζέκος τό είχε δηλώσει: "Ντοπέ είναι αύτός που πιάνεται"(!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έχω τις αναγκαίες πληροφορίες για να ξέρω ποιός φταίει για τα τόσα ντοπαρίσματα των αθλητών μας, πιο πολλά από κάθε άλλη χώρα. Ίσως να υπάρχει και καμμιά συνομωσία από ντόπιους ή ξένους. Ίσως. Το μόνο, όμως, που βλέπω είναι ότι κι αυτό το...φαινόμενο είναι η εικόνα της Ελλάδος. Όλοι κοιτάνε να πάνε μπροστά με απατεωνιές, ψευτιές και κομπίνες. Και πρώτοι-πρώτοι οι πολιτικοί μας. Θα κάνουν, λέει καινούργιους κανόνες για τους αθλητές, ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του, θα κάνει έρευνα η δικαιοσύνη και τα λοιπά γνωστά. Όπως για τα ομόλογα και τη Ζίμενς. Ίσως η νέα γεννιά των Ελλήνων, οι της δεύτερης ή τρίτης γενιάς των εν Ελλάδι αλλοδαπών να βάλλουν κάποια σειρά. ϊ\Ίσως κάποτε να βρεθεί κανένας δίκαιος και τίμιος Ομπάμα να μας σώσει. (αυτό δεν σημαίνει, πως είμαι βέβαιος για τον Ομπάνα. Μόνο για το χρώμα τον ανέφερα). ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μετάλλια πήρε χρυσά
    στα πόδια της είχε φτερά
    δεν είχε όμως τελικά
    τα κάτουρά της καθαρά

    Οι φίλοι μου ...

    Ελπίδες μου έδωσε πολλές
    ότι κατέχει η φυλή
    χαρίσματα και αρετές
    χάθηκαν όμως σαν κι αυτήν

    Οι φίλοι μου ...

    Κεντέρη, Θάνου και λοιποί
    πάρτε κοντά σας τη Φανή
    σας άξιζε η φυλακή
    μα η καταφρόνια πιο καλή

    Οι φίλοι μου ...

    Άει σιχτίρ με τις παλιοσαβούρες ... χαράμισα το ταλέντο μου :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τριμάλακες πασόκοι ο ντοπέ και "εισαγωγής" πρωταθλητισμός είναι έργο ΛΙΑΝΗ, ΣΓΟΥΡΟΥ, ΙΑΚΩΒΟΥ, ΤΖΕΚΟΥ.


    4 στα 4 πασοκ δηλαδή.


    Από το Ευρωμπάσκετ '87 που ξεκινήσατε τη ντόπα μέχρι σήμερα, αυτό το τερατούργημα είναι ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ξέρω για τη Χαλκιά αλλά είμαι σίγουρος ότι η Χατζή τρίβει τα χέρια της.

    Χατζή σε ζηλεύω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση