GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα τελειώσουμε εύκολα...

.. Κάνουμε λάθος αν πιστεύουμε ότι θα τελειώσουμε εύκολα. Δεν πρόκειται για παρεξήγηση, δεν πρόκειται για τον "υπερεθνικιστή Γκρούεφσκ...

..

Κάνουμε λάθος αν πιστεύουμε ότι θα τελειώσουμε εύκολα. Δεν πρόκειται για παρεξήγηση, δεν πρόκειται για τον "υπερεθνικιστή Γκρούεφσκι". Μ΄αυτούς εμείς έχουμε πολεμήσει και τους νικήσαμε.
Είναι οι "Βούλγαροι" των μακεδονικών αγώνων.

Τα "ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ" διαδραματιζονται στη λίμνη των Γαιννιτσών.

Ρίχτε μια ματιά στο χάρτη, αν δεν ξέρετε πού είναι τα Γιαννιτσά και θα καταλάβετε....

Τα σύνορα τα πήγαμε εκεί που είναι τώρα με το όπλο. Το ελληνικό στοιχείο το δυνάμωσαν οι πρόσφυγες.

Επρεπε αυτά τα στοιχειώδη να τα είχαμε λάβει υπ' όψη μας όταν στη δεκαετία του '90 δεν θέλαμε ούτε το "συνθετικό" και κάναμε με τους παπάδες συλλαλητήρια και όταν, όσοι από εμάς καταλάβαιναν, δίσταζαν, μήπως οι ελληναράδες τους πουνε μειοδότες.

Διότι αυτοί θέλουνε παντα το παραπάνω, χωρίς να διατίθενται να στείλουν και τα παιδιά τους να πέσουν πολεμώντας.Είναι αυτοί που πολεμάνε μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας.

Σκεφτείτε μόνο: Ποιοί μας οδήγησαν στις μεγάλες εθνικές καταστροφές του 20 αιώνα; Μικρασιατακή καταστροφή, Κύπρο ....

Γιώργος Ξ.
----------------------------------

17 σχόλια

  1. koumounistes kai fileleu8eroi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΙΡΜΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΧΗΣ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ''ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ''...ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΟΛΑ.
    1) Ο ΓΚΟΥΕΦΣΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΚΕΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΚΑΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΙΖΕΣ... ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΕΝΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΠΡΒΛ. ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ).
    2)ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ Α8ΗΝΑ...
    3) ΤΟ ΦΥΡΟΜ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ!!! ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ. ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ... ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΥΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΑ.
    4) ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΙΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ Η ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΟ ΩΣ ΣΦΙΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ. ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΝΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ Ν'ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΟΥΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΣΗΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΩΠΥΡΡΩΣΕΙ.
    5) ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ 'ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ' ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ... ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΑΚΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ... ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ.
    6) ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ, Η ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΕΙΨΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ. Η ΔΙΧΩΝΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ. ΑΠΟΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΑΦΗΣΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΔΟΦΟΒΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΙ. ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑΠΙΑΝΕ ΤΟΠΟ ΟΣΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ.
    ΚΠ
    Υ.Γ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΔΩ ΔΥΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ τα μασάς άνθρωπε ,γράψε ξεκάθαρα τι θες να πεις ,εσύ τάκανες πάνω σου από το φόβο κι ας γράφεις με ψευδώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι ρατσιστής, εθνικιστής, φασίστας, συντηρητικός και νεοφιλελεύθερος.
    ΠΛήρη δικαιωματα ΤΩΡΑ στην καταπιεσμένη μακεδονική μειονότητα.
    Επιστροφή όλων των περιουσιών που άρπαξε το ιμπεριαλιστικό καπιταλιστικό και φασιστικό ελληνικό κράτος.
    Ψηφίστε το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ για να έχουν φωνή αυτοί που δεν ακούγονται.
    Επισκευτείτε το φεστιβάλ στου Γουδή για να ακούσετε τους εκπροσώπους των καταπιεσμένων μακεδόνων και των εκτοπισμένων τουρκοκυπρίων.
    Περισσότερες πληροφορίες:
    - ΣΥΡΙΖΑ
    - Αλαβάνος
    - Τσίπρας
    - Ουράνιο Τόξο
    - Ένωση Αντιρατσιστών, Αντιεθνικιστών, Αντιφασιστών κτλ ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχετικά με Βούλγαρους ο πάντα σύγχρονος Σουρής καυτηριάζει:

    ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΩΦ

    Ώ Καραβέλωφ άγριε με μάτια γουρλωμένα
    οπού να πάρει ο διάολος τη μάννα που σε εγέννα
    ποτέ και συ σαν άνθρωπος να μην ιδείς χαίρι
    κανείς να μην σε λυπηθεί κανείς να μην σε οικτείρει
    σαν έρημο παλυόσκυλο στους δρόμους να ψοφήσεις
    κι ουτιδανός και άταφος μια μέρα να σαπίσεις...

    Υπάρχουν και άλλες 6 στροφές συο συγκεκριμένο ποίημα στα "ΑΠΑΝΤΑ ΣΟΥΡΗ"

    Οι Έλληνες της εποχής ήξεραν πολύ καλά τα περί Βουλγάρων, εμείς.... άστα να πάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala toso fasistes eiste? bazete opoia sxolia sas aresouv k sumferouv? k meta petate kava sxolio me brisidia pou dikaia sas rixvei okosmos gia to paiksete k 8umata. oust paliofasistes tou kerata pou dev avtexete to dialogo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ, σαν απόγονος Μακεδόνων (Ελλήνων, βέβαια, όχι των γιαλαντζί βούλγαρων monkeydonians των Σκοπίων) οι οποίοι υπέφεραν από τους βούλγαρους προγόνους των σημερινών βουλγαρο-Σκοπιανων, και όψιμων "μακεδόνων", είμαι αντίθετος στην οποιαδήποτε ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο Μακεδονία. Εσύ Γιώργο Ξ μπορείς να μιλάς για τον εαυτό σου και την ιδιαίτερη πατρίδα σου (πχ Κρήτη) όχι όμως για τις ιδιαίτερες πατρίδες άλλων Ελλήνων. Καταλαβαίνω βέβαια πως ο AMBO έχει πολλούς "αυτόκλητους δικηγόρους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oi komitadjides tha itithoun xana!
    H Emakedonia itna kai ntha paraminei Elliniki!
    Lathis sigoura egina polla!
    H Dexia sigoura varinetai apo atopimata kai barutata lathi!
    Alla...Alla...

    Kurioi tis 'proodeutikis' ethnkis meiodosias auto se kammia periptosi den sas dinei to allothi gia na kalufthoun oi ARISTERS prodosies ston Emfiliou.
    H AKRONAUPL:IA einai akoma ZWNTANH
    XEXSTE TO OPO MAKEDONIA GIA THN BASTARDO-SPORA THS VARDARSKAS

    KANENA 'M' PARAGOGO stin xwra tou Bardarh!

    An xreistei na polemisoume tha to kanoume xana...kai sta MYSTIKA TOY APISTEPOY BOYRKOY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γραφεις με γριφους και μηπως.Αν εχεις κατι να πεις πες το καθαρα και αφησε κατα μερος τους χαρακτηρισμους. Οι χαρακτηρισμοι ειναι για αυτους που δεν εχουν να πουν τιποτε. Εσυ νομιζω οτι κατι εχεις να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετσι ειναι, οπως τα λες.
    Ταχω γραψει κι εγω τις προάλλες.
    Εχει γουστο, να μπουμε σε κουβεντα για θεματα , που λυθηκαν με το κουμπουρι.
    Εχει γουστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8:33

    Twra mporeis na travi3eis kai to kazanaki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:50

    Kai sy se parakalw trava to kazanaki. Ta skata sou bromane!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκεί στην δήθεν αριστερά έχει πέσει πολύ αρρώστια ο θεός να βοηθήσει . Ορισμένοι δήθεν προοδευτικοί έχουν χάσει το μέτρο τέτοιο κόμπλεξ που έχουν με την Ελλάδα και τους έλληνες πραγματικά σε αφήνει άναυδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. oπωσδήποτε η φυρομ είναι ένα εχθρικό κράτος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.Το ελληνικό κράτος δεν έχει κανένα καημό να αναγνωρίσει τους βουλγαροσλάβους με κανένα όνομα.Ούτε μακεδονία ούτε ΄σύνθετο ούτε άλλο άσχετο.Βέτο παντού και μπλοκάρισμα των δισεκατομμυρίων που παίρνουνε από την εοκ.Αφού δεν τους πέρασε των αμερικάνων στο νατο ,πρέπει να είμαστε πολύ χαλαροί.Και αφού είναι παλιοχαρακτήρες και μας έχουν πρήξει με τον αλυτρωτισμό τους και θέλουν να πάρουν και τη θεσαλονίκη μπορεί η κυβέρνηση να τους πάει κόντρα παντού και να τους βάλει εμπόδια.

    Οσον αφορά τη μικρασιατικ'η κατΣΤΡΟΦΉ το τιμημένο κκε έκανε σαμποτάζ στον ελληνικό στρατό και πήγε με τον Κεμάλ όπως είχε προτρέψει και ο Λένιν για τα δικά του συμφέροντα.Αμα δεν έχανε ο Βενιζέλος τις εκλογές δε θα γινότανε η καταστροφή,.Η κυβέρνηση της δεξιάς που εκλέχτηκε μετά φταίει σε μεγάλο βαθμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απαντώ στον δεύτερο ανώνυμο : 1) Εντάξει, η χρήση "ορολογίας" προϋποθέτει συμφωνία για τις έννοιες. Εγώ "εθνικιστή" ονομάζω όποιον μισεί τις άλλες πατρίδες (επιθετική στάση) και τον αντιδιαστέλλω με τον "πατριωτη", που είναι αυτός που αγαπάει τη δική του πατρίδα (αμυντική στάση). Με την έννοια αυτή η Π. Δελτα ήταν πατριώτισα, όχι εθνικίστρια.
    2) Κι αν πολεμήσουν κάποιοι εθνικιστές, τους πολέμους δεν τους κερδίζουν αυτοί αλλά οι πατριώτες. Οι εθνικιστές χάνουν τους πολέμους και καταστρέφουν τις πατρίδες τους. Βλ. Χίτλερ, που ήθελε να κάνει τη Γερμανία κυρίαρχη αλλά την άφησε μισή. 3) Και τέλος εθνικιστές και πατριώτες είναι σε όλες τις πτυχές του πολιτικού και κοινωνικού φάσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι 6, ου εκτελεστηκαν στο Γουδι το 22, το αξιζαν ατο, για εναν απλο λογο.
    Κοροιδεψαν τον κοσμο που τους ψηφισε, για να κερδισουν το Βενιζελο στις εκλογες και του ειπαν οτι θα σταματησουν τον πολεμο και θα γυρισουν τα παιδια τους πισω.
    Αντι γι αυτο ομως, ξεκινησαν να καταλαβουν το κουραδοκαστρο,(την κοκκινη μηλια, ηθελα να πω) και ειδατε τι καταφεραν τελικα.Την καταστροφη.
    Και το προσπαθησαν, με αχρηστους αξιωματικους γκομενακηδες του Κολωνακιου, σε αντιθεση με τους αλλους, που τους γυρισαν πισω, που ηταν εμπειροπολεμοι, τοσα χρονια πολεμωντας, απο δω κι απο κει.
    Και με αρχιστρατηγο το "φοβερο" Χ"ανεστη, που εβαζε τιμωρια το αλογο του, οταν δεν του αρεσε η συμπεριφορα του!
    Καταλαβατε για τι πραμα μιλαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λίγα λόγια (καί καλά?)
    Τό πρόβλημα ξεκινά από τούς απαγό-
    νους έως καί τρίτης γεννιάς ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ τό 1948.
    ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    Σπάνια είμαι σύγουρος τόσο πολύ γιά
    ένα θέμα. Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση