GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχε ...ελλείμματα και στο Ναυτικό!

. Μια άγνωστη ιστορία με τον Γ. Αλογοσκούφη! . Από το kentri.gr . Ο έμφορτος ακαδημαϊκών τίτλων ο κ. Αλογοσκούφης, «τσάρος» της οικονομίας ...

.
Μια άγνωστη ιστορία με τον Γ. Αλογοσκούφη!
.
Από το kentri.gr
.
Ο έμφορτος ακαδημαϊκών τίτλων ο κ. Αλογοσκούφης, «τσάρος» της οικονομίας από το 2004, τα έχει κυριολεκτικά κάνει θάλασσα. Ενώ η οικονομία παραπαίει, τα δημοσιονομικά μειώνονται δραματικά και ο προϋπολογισμός δεν μπορεί να εκτελεστεί, εκείνος προσποιείται τον ψύχραιμο. Προφανώς επειδή τα οικογενειακά του εισοδήματα αυξάνουν αλματωδώς.Αλήθεια τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς από ένα οικονομολόγο, με μεγάλη δραστηριότητα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπως λέει στο βιογραφικό του, ο οποίος παραλίγο να στείλει φυλακή τον υπεύθυνο αξιωματικό του ΚΨΜ του Ναυστάθμου Σαλαμίνας.
Ο σημερινός υπουργός Οικονομίας υπηρέτησε τη θητεία του στο Ναυτικό και επειδή είχε «γλείψιμο» λούφαρε στο ΚΨΜ. Εκεί όμως τα έκανε θάλασσα. Προφανώς πωλούσε κάτω του κόστους με αποτέλεσμα να προκύψει έλλειμμα και να αναγκαστεί ο υπεύθυνος αξιωματικός να τον αντικαταστήσει λέγοντάς του: “Όσα πτυχία και να έχεις, αυτό που ξέρω είναι όπως πας θα με στείλεις φυλακή”.

26 σχόλια

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ?
    ΑΧ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ,ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    Ε,ΤΩΡΑ,ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ . ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ . ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ. ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΚΨΜ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΈΧΕΙ ΚΛΕΙΣΗ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΊΖΟΥΝ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ; ΑΥΤΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας άνθρωπος γέννημα - θρέμμα Κολωνακιώτης έπρεπε να το περιμένετε οτι θα απαιτούσε ειδική μεταχείριση στον στρατό, το κλασσικό βουτυρόπαιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι όπως πάει ο κύριος καθηγητής θα τον διώξουν κι απο τη στοά του, παίζει να τους έχει φεσώσει κι αυτούς. Η ύστατη ξεφτίλα θα είναι όταν αρχίσει ο Πάγκαλος να λέει: "Εγώ τα λεγα μα εσείς τον δοξάζατε, εγώ τελικά το πτυχίο δεν θα το φάω, φάτε εσείς @@ια όμως τώρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τόσα πτυχία και γλύψειμο το έβαλαν στο ΚΨΜ να φτιαχνει καφέδες και να πουλάει τυρόπιτες; Ούτε καν στο Χρηματικό να βγάζει τις μισθοδοσίες των αξιωματικών;

    Κάτι θα ήξεραν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θθθθθθθθθθθθθθθθθθθ ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον έκλεβε γιαυτό και υπήρχε χασούρα!!!!Το ήξερε από τότε το κόλπο έκανε και την εκπαίδευσή του και μας βγήκε σαίνι στα οικονομικά!!!!!Η καπότα του αλόγου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλλος ενας ναυτης.......Κληρουχας του Πρωθυπουργου θα ηταν και αυτος!Καντινες στο Ναυσταθμο Σαλαμινας ειχαν τοτε μονο η ΔΔ,η ΔΤ,αντε αντε και η ΔΝΟ,το "Αραξοβολι" ηταν ανυπαρκτο.Αυτος που του ειπε την κουβεντα αυτη κανενας αξιωματικος ΠΥ(η ΠΤ,γιατι οχι)θα ητανε,κατι τετοιοι κουμανταρουν τις καντινες στο ναυτικο.Αυτα για οσους υπηρετησαν στο ναυτικο.Μεταφραση για τους υπολοιπους : Στο ναυτικο,τα ΚΨΜ τα λενε καντινες.Κεινα τα χρονια,3 καντινες βρισκονταν στο Ναυσταθμο Σαλαμινας,αυτη του διοικητηριου,μια στη διευθυνση οπλων και μια στην τεχνικη διευθυνση,που τις εποπτευανε αξιωματικοι εξ υπαξιωματικων."Αραξοβολι" λεγεται η μεγαλη καντινα,που απο το Φεβρουαριο του 1995 δουλευει στο κεντρο του Ναυσταθμου Σαλαμινας,αν και εδω και κατι χρονια,την εχει αναλαβει γνωστη εταιρια σνακς.Πολυ θα ηθελα να βγει στο μπλογκ ο τοτε αξιωματικος πρατηριου πληρωματος(η καντινα στην επισημη γλωσσα του ναυτικου) να μας πει τι τον εκανε να πει αυτη την κουβεντα στο συγκεκριμενο ναυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός ο "καθηγηταράς", τιμημένος διεθνώς ως ένας από τους χειρότερους παγκοσμίως για το περασμένου έτος, οικονομολόγος της για τα σκουπίδια, μέσα στα τελευταία 4 χρόνια, μας υπερδιπλασίασε τη φορολόγηση και μέχρι και πενταπλασίασε τις τιμές σε ορισμένα είδη. Ούτε για να κάνει τις σκάλες στο υπουργείο! Ούτε γι αυτό!

    Να του χέσω τα πτυχία - με ιδιαίτερη στοργή και φροντίδα - ένα-ένα ξεχωριστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν κρίνω από τα παραπάνω σχόλια,όλοι οι επικριτές του Αλογοσκούφη είναι αγράμματοι.
    Οτι έπρεπε οι ίδιοι να γίνουν υπουργοί στη θέση του υπουργού είναι αυτονόητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα,παιζει και το ενδεχομενο,να μην πηγαινε στην ωρα του στην καντινα,οι προμηθευτες αφηναν εξω τα πραγματα και εφευγαν.Πηγαιναν λοιπον τα παιδια,επαιρναν οτι ηθελαν και οταν ανοιγε η καντινα,εβλεπε ο εν λογω ναυτης οτι λειπανε πραγματα απο τα πακετα.Και οταν γινοταν η απογραφη τελος του μηνα,θα γινοταν το σωσε.Ισως-ισως,να τον ειχαν ταραξει τα παιδια στα βερεσεδια και εκλεινε με παθητικο τα βιβλια,τι να πει κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το καλυτερο θα ηταν να κανει καμια δηλωση ο κ. Υπουργος επι του θεματος,να μας πει πρωτο χερι τι αναγκασε τον αξιωματικο του να τον αντικαταστησει.Ας την κανει τη δηλωση ακομα και στη ΝΕΤ,να μαθουμε και τιποτα χρησιμο που και που........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι σούργελα είναι αυτά ρε που μας κυβερνάνε!!
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!
    ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ...ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ανησυχητικό στην περιπτωση του κύριου καθηγητή είναι πως οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα είχε πάρει πόδι από το σχήμα για πολύ μικρότερες αφορμές. Βλέποντας δε τα περιουσιακά του Μπουλούκου και ειδικά τους τίτλους της Μέρυλ Λύντς φτάνω στο συμπέρασμα ότι μυήθηκε κι αυτός στη στοά, μάλλον, από τον υπουργό φτώχειας. Κρίμα Κώτσο, η αφέλεια είναι χαρακτηριστικό όσων έχουν γεννηθεί την χρονιά του πιθήκου. Όπως και η τσαχπινιά, βέβαια, αλλα τι να το κάνεις αν σε βαρένει η ΠΙΣΣΑ και τα ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στου κασίδη το κεφάλι όσο θέλεις ….
    Έτσι κι αυτός άκουγε από τον Σημίτη για αυτόματο πιλότο και όταν ήρθε η στιγμή να πιλοτάρει στα δύσκολα κώλωσε .
    Κανείς δεν προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα , όλοι ξέρουν καλά το θεωρητικό κομμάτι δηλαδή άσκηση επί χάρτου ή καλύτερα για την περίπτωση των λογιστών «πρακτικά γραφεία».
    Η χώρα μας δυστυχώς εκεί που την έχουν καταντήσει με μια διαλυμένη δημόσια διοίκηση με τεράστιες δαπάνες αδιοργάνωτη χωρίς την στοιχειώδη μηχανοργάνωση δεν υπάρχει γιατρειά όποιος και να ανέβει θα κωλώσει.
    Εδώ ένας ασφαλιστικός φορέας το ΤΕΒΕ με χιλιάδες ασφαλισμένους και μάλιστα τώρα με την ενοποίηση έχουν διπλασιαστεί , δεν διαθέτει δίκτυο πληροφόρησης στα υποκαταστήματα του με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται καθημερινά χιλιάδες ασφαλισμένοι. Το μόνο που διαθέτουν είναι ότι έχουν καλή διάθεση για να σε εξυπηρετήσουν με κάτι μηχανήματα της δεκαετίας του ’70.
    Κρίμα εγώ έχω γεράσει ποια αλλά σκέφτομαι τις νέες γενιές που οι δάσκαλοι τους διδάσκουν στα σχολεία για σύγχρονη τεχνολογία και τα ρέστα και όταν βγουν στην κοινωνία πολίτες παραγωγικοί αντιμετωπίζουν την εποχή του λίθου.
    Κατά την γνώμη μου όλη την τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι υποψήφιοι στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (που είναι κυρίως δωρεές από διάφορους σπόνσορες όπως το παράδειγμα της Ζίμενς να τα κάνουν δώρο σε κάποιο ταμείο ή οργανισμό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Πάλι μας παίρνει τα μέτρα ο Φώλιας... (4-8-2008)


    Περισσότερο από 10% σε όλον τον κόσμο, καθυστερημένα και λιγότερο από 5% η μείωση τιμών των καυσίμων στην Ελλάδα.
    Στα υπόλοιπα αγαθά είμαστε «καταναλωτικός παράδεισος». Είμαστε όλοι νεκροί, αλλά είμαστε στον παράδεισο.

    Πάλι λοιπόν εμείς «παίρνουμε μέτρα» για τις τιμές των καυσίμων που πέφτουν σε όλο τον κόσμο αλλά φυσικά όχι στην Ελλάδα. Τι μέτρα παίρνουμε; Τι άλλο, «συνιστούμε αυτοσυγκράτηση».

    Για να ακούσουμε όμως τι σας λέγαμε για τα θέματα αυτά, στις 9 Ιανουαρίου του 2008…

    download audio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο καθηγηταράς διοίκησε ΚΨΜ έστω και για ολίγον ο καταλληλότερος τι διοίκησε πρωτού γίνει πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KALA KANEI H ALOGOSKOYFARA SHMERA MROSTA MOY EVLEPA YPALLHLO SECURITY, THA PERNEI DEN THA PERNEI 700 NA ZHTAEI TO NEO KAFE TOY GRIGORI MIA VANILIA PAPARIA TIMH 3,9 EYRO!!!KAI META MALAKES MAS FTAIEI H ALOGOSKOYFARA TA THELEI TO KOLARAKI MAS KALA KANEI AYTA POY KANEI OSO YPARXOY ELLHNES ME MHDEN KATANALOTIKH SYNEIDHSH!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ ξέρω ότι για να έχεις έλλειμα σε ΚΨΜ πρέπει να είσαι μεγάλο κλεφτρόνι.Δεν κλέβεις μόνο τους ναύτες αλλά και τη κάβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εγω ξέρω για 3 καψιμιτζιδες πουχαν ελλειμα περασαν απο ΕΔΕ κ πηγαν και φυλακη... κ οχι απλα οτι αντικατασταθηκαν μετ επιπλήξεως. ισως γιατι δεν υπηρετησα ΠΝ η ΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ". . πρέπει να είσαι μεγάλο κλεφτρόνι.Δεν κλέβεις μόνο τους ναύτες αλλά και τη κάβα" 5:27 μμ

    Γειασαν ρε μάγκα! Εισαι ο πιο ειλικρινης Ελληναρας της σελιδας. Τις γνωσεις σου θα τις ζηλευε ακομη και ο Greenspan αμα λαχει. Ολοι οι παραπανω ομολογουν οτι κι αυτοι εχουν αρκετες γνωσεις απο κλεψια, αλλα, εσυ ρε μαγκα θα πρεπει να εχεις κανει και μεταπτυχιακες με extra credits in advance klepsia και σιγουρα το ονομα σου θα εινα γραμμενο σε καποιο τοιχο του Corydalous Universita.
    Κουφαλεεεεεες εχετε και μουρη να κρινετε ομοιους σας.
    Πρεπει να αισθανεστε θαυμασμο και πατριωτισμο οταν βλεπετε εναν Ελληνα καλυτερο απο σας και οχι ζηλεια. Ετσι θα παμε μπροστα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το μεγαλο ελλειμμα του Αλογοσκουφη είναι ...στο κεφάλι του ..

    ο ανθρωπος και την Coca-Cola αν διοικήσει θα την χρεωκοπήσει....!!!

    κα(ή)μενη ελλαδιτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εσύ ήσουν στό ΚΨΜ?
    Γιά νά είσαι τόσο ενημερωμένος!
    Εγώ έκανα στήν Σκύρο 22 από 26μήνες.ΑντιΠΑΣΟΚΟΣ βλέπεις.
    Αναστάσης(νησιώτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση