GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρθε ο Βραζιλιάνος παικταράς!

Ο Ντιόγκο ήρθε! Ο Ντιόγκο ήρθε! Ο Ντιόγκο ήρθε! . Από το anti-hooliguns.blogspot.com . Το λέω για να το πιστέψουμε όλοι μαζί. Δεν είναι ...

Ο Ντιόγκο ήρθε! Ο Ντιόγκο ήρθε! Ο Ντιόγκο ήρθε!
.
Από το anti-hooliguns.blogspot.com
.
Το λέω για να το πιστέψουμε όλοι μαζί. Δεν είναι στο αεροπλάνο, ούτε τα γυρίζουν και πάλι οι διοικούντες της Πορτουγκέζα. Πάτησε Ελλάδα λίγο μετά τις 16.30, όπου αποθεώθηκε από 150 περίπου άτομα που βρέθηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος".
"Από σήμερα είμαι... gavro!", είπε ο Ντιόγκο στις πρώτες του δηλώσεις, κάνοντας άπαντες να χαμογελάσουν. "Από την αρχή ήθελα πολύ να έρθω, ωστόσο η Πορτουγκέζα μια ήθελε να με δώσει και μία όχι, γεγονός που μου προκάλεσε ανησυχία. Θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω το 100% για τη φανέλα, τον Ολυμπιακό και τον κόσμο. Πιστεύω ότι θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρω ότι σε όλους τους αγώνες θα περιμένει ο κόσμος να σκοράρω κι αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Αν βάλω γκολ με τον Παναθηναϊκό σίγουρα θα είναι διαφορετικό και το θέλω πολύ", τόνισε.
Ο 21χρονος επιθετικός θα έχει τις τελικές επαφές το απόγευμα με την διοίκηση του Ολυμπιακού και το βράδυ (22.00) θα παρακολουθήσει από κοντά τη νέα του ομάδα στο φιλικό με την σαουδαραβική Αλ Χιλάλ στο "Καραϊσκάκη". Αύριο το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα παρουσιαστεί και επίσημα. Βoa vinda!
------------------------------------------

18 σχόλια

  1. Όλοι είναι παικταράδες μέχρι να παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

    Αυτομάτως μετασχηματίζονται από παικταράδες σε τεμπελαράδες σε ένα πρωτάθλημα για κλάματα ,με γήπεδα τριτοκοσμικά ,με ομάδες της Α' κατηγορίας που δεν έχουν καν δικά τους γήπεδα ,ένα πρωτάθλημα εσωτερικής κατανάλωσης και ξέπλυμα χρήματος.

    Αυτή είναι η αλήθεια .

    Το ξέρετε και δεν θέλετε να το πιστέψετε γιατί ζείτε και εσείς τον προσωπικό σας Μύθο στην Ελλάδα του 2008,
    στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιος κανει ονειρα με καθε Ντιογκο ας σκεφτεται στην ακρη του μυαλου του και τον καθε Μπελουτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΟΥΝ ΕΠΙ ΔΙΜΗΝΟ ;
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛH ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΑΤΟΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας τα έχετε πρήξει τόσο καιρό με τον Ντιόγο!! Μέχρι πριν λίγο καιρό παώ και στοίχημα οτι οι περισσότεροι απο εσάς που τώρα πανυγυρίζετε για την μεταγραφή ούτε καν γνωρίζατε την ύπαρξη του, όμως ας είναι καλά οι εφημερίδες εδώ στην Ελλάδα που τον έκαναν υπέρπαικτούρα!! Ας είναι, θα τον δούμε και αυτόν στο ουεφάκι που τόσο το έχετε κοροϊδέψει και αυτό την τελευταία δεκαετία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έρεε τώρα ποιός μας πιάνει σε λίγο θα κυκλοφορήσουμε τα νέα δελτία διαρκείας ε για να έχουμε να πληρώνουμε το χρυσό Deal,μας έκανε και τον δύσκολο. Πάντως εξακολουθώ να είμαι Γαύρος στο πολίτευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μαλακια βασανιζει τους Ελληνες!!!
    Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χαιδευεται.Τοσα λεφτα σπαταλανε οι μεγαλες ομαδες για ξενους παικτες αμφιβολης αξιας λες και δεν εχουμε ελληνοπουλα να παιξουνε. Α ρε ποτε θα ξυπνιση ο λαος και θα τους γαμιση ολους αυτους τους ρουφιανους που μας δουλευουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εδώ ο κόσμος καίγεται και... ο Ντιόγο χτενίζεται
    από τις δηλώσεις που έκανε καταλαβαίνει κανείς για το πόσο πειναλέος είναι
    άλλη μια κοινωνική προσφορά του ΟΣΦΠ στις φτωχές και ταλαιπωρημένες Βραζιλιάνικες οικογένειες
    άντε ταλαίπωροι οπαδοί τρεχάτε για τα διαρκείας τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ " ... Α ρε ποτε θα ξυπνιση ο λαος και θα τους ..."
    19 Αύγουστος 2008 11:30 μμ.

    Μόνο εσύ κοιμάσαι, και νομίζεις ότι κοιμάται ο ... "λαός".

    Ρέ κακομοίρη, κάτσε και μέτρα :

    -150 νοματαίοι πήγανε και αλαλλάζανε στό αεροδρόμιο. Αυτοί κονόμησαν μεροκάματο, plus σουβλάκι μέ πίττα, και άμα λάχει, σφάζανε και κανένα βάζελο,

    -Τριάντα εφημερίδες - περιοδικά "Αθλητικού - μή χέσω" τύπου, κυκλοφορούν μέ 30 αντίτυπα έκαστον.-Μιλλιούνια "δημοσιογράφοι" και άλλοι "εργαζόμενοι" κονομάνε μαύρα λεφτά εκεί, όπως εύστοχα περιγράφει ο 19 Αύγουστος 2008 8:46μμ.

    Καί νά μήν παραλείψω τούς "παράγοντες", πού απ" τά μαύρα λεφτά, είναι καλύτερα αμοιβόμενοι κι' από ... δικαστές.

    Δηλαδή, τελικώς, ποιός έμεινε γιά "Λαός" νά κοιμάται ? Όλοι μέσα στήν ψιλο - χοντρο κονόμα είναι.

    Μόνο εσύ κοιμάσαι, νομίζοντας ότι κοιμούνται οι ... άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καί πού' σαι :

    Περιμένοντας νά ... ξυπνήσει ο λαός, εσύ νά μήν ξεχνάς νά πηγαίνεις στό γήπεδο, έ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. STA ARXIDIA MAS KAI AN HRTHE

    NTOPARISMENOI EISTE OLOI ME THN PODOSFAIRIKH NTOPA . SAS EXOUN EKEI YPODOULOUS. O KOKALHS VGAZDEI EKATOMYRIA KAI O BARDINOGIANNHS STIS PLATES TIS DIKES SAS KOROIDA. DHTHEN MEGALO ONOMA O ARXIDHS KAI THA PATE SAN TA VODIA NA TON DEITE NA NTOPARISTEITE PANHLITHIOI. THYMATA TOU KOKALH KAI TOU BARDINOGIANNH.
    GAMO TO PODOSFAIRO TO OPIO TOU AMORFOTOU LAOU. XAZOVIOLHDES THYMATAKIA.
    GAMIETAI O PANTHINAIKOS GAMIETAI O OLYMPIAKOS GAMIETAI H AEK GAMIONTE OLOES OI PORDOSFAIRIKES "OMADES"
    OPADOI THA EISTE MIA ZOH RAGIADES. ' KOPADI POU TO PANE OPOU THELOUN ME DIAFORA KOLPA OPOS THRISKEIA PODOSFAIRO, KOMATA, KAI ALLES NTOPES.
    KSYPANETE REEEEEEEEEEEEEEEEE
    STA ARXIDIA MAS AN PLIROSE O KOKALHS ENA DISEKATOMYRIO EVRO.
    THA SAS TA PAREI PALIO VODIAAAAAAAAAAAAAAAA GIA NA SAS TA PAREI ILITHIOI PONTARONTAS STHN ANOHTH ELPIDA POU EXETE OTI DHTHEN H "OMADA " SAS THA SKISEI FETOS . MALAKES NEOELLHNES
    SKATORAGIADES TA THELETE KAI TA PATHENETE KAI MAZI ME SAS YPOFEROUN KAI OSOI VLEPOUN THN TYFLA POU SAS DERNEI. PROVATA
    OUSTTTTTTTTTTT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α καλά κάτσε να δει και αυτός λίγο χαρά στα σκέλια του από καμία μαστοκολλια , η καμία πουτσοκοβια και θα σου πω εγώ τη μπάλα θα παίξει , ο άνθρωπος έχει πιάσει το νόημα ,σου λέει σε γαύρους απευθύνομαι (έχετε δει γαύρο με μυαλό ? ) ας τους πω καμία μαλακία να χαρούνε

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντε ...ψωνια άντε όρνια..αντε σύμβολα αιωνια..
    Σας ξεκοκκαλιζει ο Κόκκαλης κι εσεις τον προσκυνατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η λατρεία του προέδρου-θεού είναι ένα γενικότερο γνώρισμα της ποδοσφαιρικής ζωής ορισμένων χωρών(της Ελλάδας,της Ιταλίας,της Λατινικής Αμερικής και άλλων).
    Και σίγουρα έχει να κάνει με τις γενικότερες κοινωνικές συνθήκες μιας χώρας.Συνήθως πάει μαζί με φαινόμενα όπως ο άκρατος τζόγος,η φτώχεια,η ανέχεια,η ανεργία,κλπ.
    Αλλά η ψυχολογία πολλών οπαδών του Ολυμπιακού θα έπρεπε να αποτελεί εντελώς ξεχωριστό αντικείμενο της κοινωνικής ψυχολογίας.Όπως και ο ίδιος και ο Ολυμπιακός ως ομάδα άλλωστε,ιδιαίτερα κατά τη 10ετία της παράγκας.
    Συνδυασμός πρακτικών ανατολικού μπλοκ (ομάδα του κράτους,
    φανταστική φυσική κατάσταση στους κρίσιμους αγώνες,
    μονοπώλιο,διείσδυση στις διοικήσεις των υπόλοιπων ομάδων,δεκάδες εξαρτημένες ομάδες,'σημαδεμένοι' παίκτες και παράγοντες κλπ) ανακατεμένος με κρανοφόρα 'τάγματα εφόδου' που αν δεν φτάνουν τα υπόλοιπα κάνει και καμιά Ριζούπολη (υπό την ανοχή της Αστυνομίας και τη συγκάλυψη των δημοσιογράφων).
    Αυτή η ποδοσφαιρική χούντα μόνο με συγκεντρωμένη οικονομική δύναμη μπορούσε να πέσει.
    Έτσι έριξε άλλωστε τη χούντα στο μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος.
    Και επιτέλους στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ το κατάλαβαν.
    Γι αυτό από φέτος η κατάσταση θα είναι πολύ διαφορετική σε όλα τα επίπεδα.Και θα δείτε στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Ανόρθωση τι εννοώ.Αν νομίζετε ότι θα κάτσουν ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος να χάσουν μερικά επιπλέον εκατ. ευρώ (που θα πάρουν αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός) και να ανεχτούν σουπερμαντολίνες και 'απρόσεχτους' στόπερ και γκολκίπερ,είστε γελασμένοι!
    Οι εποχές άλλαξαν,η Ριζούπολη πέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *