ψήφιζαν ...υπέρ του Γ. Αλογοσκούφη! . Από τον Κ. Πετρίδη . Πολύ χαμηλό το ποσοστό του Γ. Αλογοσκούφη, στο 17-18%, στο γκάλοπ του Press-gr...
.
Από τον Κ. Πετρίδη
.
Πολύ χαμηλό το ποσοστό του Γ. Αλογοσκούφη, στο 17-18%, στο γκάλοπ του Press-gr για τη σύγκρουσή του με τον Μιχ. Καρχιμάκη. Μήπως όμως έχει δίκιο κάποιος που έλεγε ότι κι αυτό είναι υπερβολικό; Κι ότι από τις ψήφους που πήρε ο κ. Αλογοσκούφης οι περισσότερες προέρχονται από τους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομίας που όλη μέρα χθες είχαν καθήσει μπροστά στα κομπιούτερς του υπουργείου και ψήφιζαν υπέρ του υπουργού τους;
-------------------------------
Ένα άγριο έγκλημα με θύμα αλλοδαπό περίπου 30 ετών απασχολεί τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές στα Χανιά. Ο αλλοδαπός βρέθηκε στις 7:30 το πρωί νεκρός σε παραλία της Νέας Χώρας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίχε χτυπηθεί πιθανότητα με πέτρα στο κεφάλι, έφερε συντριπτικό χτύπημα στο λαιμό και σοβαρές κακώσεις στα γεννητικά του όργανα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο χώρος που χτυπήθηκε ο αλλοδαπός ήταν πίσω από ένα βράχο και στην συνέχεια ο δράστης, ή οι δράστες τον πέταξαν στη θάλασσα όπου και εντοπίσθηκε να επιπλέει το πρωί.
Στο σημείο καταδύθηκαν δύτες του λιμενικού ψάχνοντας για το αντικείμενο με το όποιο δολοφονήθηκε ο αλλοδαπός. Την προανάκριση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Χανίων ενώ στις έρευνες συμμετέχει και η ΕΛΑΣ.
Παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του αλλοδαπού, να προσδιορισθεί η ώρα και πιθανότατα το όπλο του εγκλήματος
ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
SHKAT
SHKATΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάλι δείχνεις το ηλιοβασίλεμα στους θάμνους ρε σούργελο;
Άν κάποιοι τριπλοψήφισαν είσασταν εσείς οι πορωμένοι απέναντι σε μιά κυβέρνηση που κέρδισε δύο φορές καθαρότατη νίκη απο τον Ελληνικό λαό. Ο Ελληνικός λαός έχει καταδικάσει οριστικά το ΠΑΣΟΚ στα τάρταρα του παρελθόντος, τον Κώστα Καραμανλή τον κρατάει στην κορυφή σάν τον μοναδικό ηγέτη ικανότατο να κυβερνήσει την χώρα. Τα άλλα γκάλοπ που δέν θα είναι ψεύτικα και οι εκλογές για άλλη μιά φορά θα το επιβεβαιώσουν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΒρεθήκατε τώρα 3 άτομα να τα βάλετε με μιά κυβέρνησει που υπερβάλει τον εαυτό της να σώσει την χώρα μετά απο συντρίμια 25 χρόνων Πασοκικής λαίλαπας.
4:33
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαταλληλότερε, εσύ είσαι? Χώσε με και μένα κάπου ρε συ...
4.33 ante ke ga........
ΑπάντησηΔιαγραφήΑναμενόμενη ΣΥΜΠΕΡΙΦΙΡΑ ΑΠΟ ΑΥΛΙΚΟΥΣ
ΑπάντησηΔιαγραφή4.33
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΠΡΒΟ ,ΤΟΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
25 χρόνια πασοκικής λαίλαπας και 5 χρόνια νεοδημοκρατικής...
ΑπάντησηΔιαγραφήKαλα το συνδικαλιστικο οργανο των εργαζομενων στο Υπουργειο στο ΠΑΣΟΚ δεν προσκειται?Τι ψήφισαν?
ΑπάντησηΔιαγραφήΟπως και η πλειοψηφια των Δημοσιων Υπαλληλων?
Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε?
5:12 πέστο μήν ντρέπεσαι πονάει λίγο όταν είμαστε αναγκασμένοι να τα βάζουμε με τον δημοφιλέστερο Έλληνα πρωθυπουργό μετά την μεταπολίτευση. Τον πρωθυπουργό που κατάφερε να μετατρέψει το πάλαι ποτέ ανίκητο ΠΑΣΟΚ σε ένα κομματίδιο γειτονιάς κάτω απο τον τελευταίο.
ΑπάντησηΔιαγραφήXa xa, ti eipe re to atomaki o 4:33
ΑπάντησηΔιαγραφήDwste tou mia karamela na yshxasei.
xa xa...
Re ton an8rwpo ti epa8e.
6o7
ΑπάντησηΔιαγραφήela na mou ton gl.... louloudi tis dexias.
ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΔΗΚΑ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.
ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΣΗΜΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΚΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ.
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.
ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.
ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
άσχετα με το σχόλιο του 4.33 εσύ την καραμέλα να την χώσεις στον κώλο σου αμόρφωτο τσογλάνι ,ξαναδιάσε τα ελληνικά του και μετά τα δικά σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν αποτελεί έλπληξη καθόσον οι 700000 περίπου δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκείνοι που εκλέγουν κυβερνήσεις στην Ελλάδα με τις γνωστές συνέπειες εκφυλισμού και κατάπτωσης των πάντων. Αυτοί ελέγχουν ένα εκλογικό σώμα που "δίνει" τις πλειοψηφίες οι οποίες ευνοούν την "εκτροφή" ενός συστήματος μικροκομματισμού και μικροσυμφερόντων στη βάση, ενώ στα υψηλότερα κλιμάκια οι τέσσερις εξουσίες (μαζί με τον τύπο) έχουν γίνει μία που λυμαίνεται τον τόπο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν αποτελεί έλπληξη καθόσον οι 700000 περίπου δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκείνοι που εκλέγουν κυβερνήσεις στην Ελλάδα με τις γνωστές συνέπειες εκφυλισμού και κατάπτωσης των πάντων. Αυτοί ελέγχουν ένα εκλογικό σώμα που "δίνει" τις πλειοψηφίες οι οποίες ευνοούν την "εκτροφή" ενός συστήματος μικροκομματισμού και μικροσυμφερόντων στη βάση, ενώ στα υψηλότερα κλιμάκια οι τέσσερις εξουσίες (μαζί με τον τύπο) έχουν γίνει μία που λυμαίνεται τον τόπο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί χαρίσατε 200 εκατ. ευρώ κ. Αλογοσκούφη;
ΑπάντησηΔιαγραφή«Η κυβέρνηση "χάρισε" περίπου 200 εκατ. ευρώ σε μεγαλοστελέχη τραπεζών και εισηγμένων επιχειρήσεων». Ο λόγος για τα έσοδα που θα έπρεπε να είχε συλλέξει εάν εφάρμοζε τον νόμο 2238/1994 και φορολογούσε, ως όφειλε, τις αμοιβές που έλαβαν εκατοντάδες μεγαλοστελέχη τα 4 τελευταία χρόνια με τη μορφή μετοχών σε προνομιακή τιμή, των γνωστών stock options. Τα παραπάνω δήλωσε χθες η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, ζητώντας από τον κ. Αλογοσκούφη να εξηγήσει γιατί άφησε αφορολόγητες αυτές τις αμοιβές τόσα χρόνια και γιατί τα μόνιμα θύματα της φοροεπιδρομής είναι τα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα. Πρόσθεσε δε ότι «η μόνη εξήγηση είναι ότι αυτή η κυβέρνηση είναι δέσμια ισχυρών οικονομικών συμφερόντων, και επομένως η πολιτική της υπηρετεί με συνέπεια λίγους και εκλεκτούς».
Στέφανος Τζουμάκας (βουλευτής ΠΑΣΟΚ): «Σπαταλήσαμε - οι Πασόκοι- την πρώτη τετραετία για να βγάλουμε γκόμενες, την δεύτερη για να βγάλουμε λεφτά και την τρίτη για να πάμε φυλακή! Ετούτοι εδώ -οι Γαλάζιοι- θέλουν μέσα σε μια τετραετία να τα κάνουν όλα».
ΑπάντησηΔιαγραφήTi na kanw?
ΑπάντησηΔιαγραφήSyggnwmh, mporeis na epanalaveis;
Den se katalavainw kyrios.
6:07 o 4:33 δέν είπε τίποτα το διαφορετικό απο αυτό που λένε όλα τα γκάλοπ, όλες οι δημοσκοπήσεις και όλα τα εκλογικά αποτελέσματα απο το 2003 και μετά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠερίμενε να γυρίσει ο υποτίθεται ταλαιπωρημένος λαός απο τις πολυτελείς καλοκαιρινές του διακοπές σε Μύκονο, Σαντορίνη να ξαναγίνουν τα γκάλοπ και τότε θα δείς οτι τίποτα δέν πρόκειται να αλλάξει κίχ, Νέα Δημοκρατία και Κώστας Καραμανλής πρώτοι με σαρωτική διαφορά απο το δεύτερο ή τρίτο ή τελευταίο ψωφοΠασόκ αυτό και μόνο τα λέει όλα.
Τώρα το τί λέτε εσείς 10 πληρωμένοι απο την Χαριλάου Τρικούπη blogers που στέκεστε με βάρδιες το 24ωρο στους υπολογιστές έχοντας τη ψευδαίσθηση οτι τάχα η προπαγάνδα σας θα έχει θύματα δέν με ενδιαφέρει καθόλου.
Κάποτε μπορούσατε να το κάνετε τώρα πέρασε η μπογιά σας το ΠΑΣΟΚ πέθανε καταλάβετε το είδατε και ο ΣΥΡΙΖΑ πώς σας έχει γραμμένους που θα βγεί δεύτερο κόμμα.
Ki egw proswpika to pistevw afto pou les 8:31, alla to yfaki tou 4:33 den afhnei amfivolies gia to poios einai plhrwmenos dystyxws...
ΑπάντησηΔιαγραφήPoio e3w den 8a mporouses na exeis pesei gia mena proswpika... Esas kai tis fatries-alhtikes kompanies sas sixa8hka kai menw e3wteriko ta teleftaia 7 xronia.
Kai fetos, oute gia diakopes den erxomai me ta xalia mas.
Ti na sou pw, elpizw na bgaletai tis parwpides - prasines kai mple.
kai kokkines, mhn tous afhsoume paraponemenous.
THN EPISKEPSH PAPANDREOU STHN HLIA GIATI THN KANATE GARGARA???????????????????????????????????????????????
ΑπάντησηΔιαγραφήΜόνο 479 ψήφους;
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα διορίσει και άλλους "φηφοφόρους"
SHKAT
ΑπάντησηΔιαγραφή21 Αύγουστος 2008 3:53 μμ
Η απορια σου δημιουργει και ερωτημα...Μηπως θα πρεπει να πνιξουνε μερικους?
6.07 κοιμησου & παρηγγειλα.
ΑπάντησηΔιαγραφή