GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σεμνά και ταπεινά"...

. ...η μεγαλύτερη πολιτική απάτη! Στις γειτονιές σας αυτό το καλοκαίρι... . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . To "Σεμνά και Ταπεινά'...

.
...η μεγαλύτερη πολιτική απάτη!
Στις γειτονιές σας αυτό το καλοκαίρι...
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
To "Σεμνά και Ταπεινά'' ειναι ίσως η μεγαλύτερη πολιτική απάτη που έχει αφουγκραστεί χωρίς φειδώ και σκέψη ο μέσος πολίτης. Ίσως αποτελεί τυπικό παράδειγμα που επισημοποιεί με τον πιο περίτρανο τρόπο την πλήρη απαξιώση της πολιτικής. Ίσως αποτελεί ενδειξη πολιτικού κυνισμού, που ομοια της δεν είχε αντιμετωπίσει ο μέσος πολίτης τις τελευταίες δεκαετίες. Ένα συνθημα που απο πολιτικό προαπαιτουμενο ενός πρωθυπουργού που ισως ξεκίνησε με τις αγαθοτερες των προθέσεων φθάνει στο πολιτικό τέλος συμβολίζοντας τα αντίθετα απο αυτά που θεωρητικώς το συνθημα ενέτασσε στο περιεχόμενο του.
Γιατί μονο αν εισαι επιεικής ορίζεις το Σεμνά και Ταπεινα ως πολιτική αποτυχία και οχι ως προκαλυμα ποινικά κολάσιμων ή αντι-αισθητικών και προκλητικών συμπεριφορών.
Γιατί μονο αν εισαι υπερβολικά επιεικής ή μέλος της τοπικής ΝΟΔΕ δεν σε ενοχλεί ο βιασμός του Λόγου απο στελέχη του κομματος σου που με τη συμπεριφορά τους συμβολίζουν την πλήρη επέλαση ενός μικρο - αστικού μοντέλου νεολληνα που όταν δεν θέλγεται απο την ψευτο-γκλαμουρια κυκλαδονησιών ή απο οξυζενουχες bimbo, επιτρέπει στον ευατό του να συμμετέχει σε ποινικά κολάσιμες πράξεις χωρίς να νιώθει την ανάγκη να παραιτηθεί ή έστω να απολογηθεί.
Και αν το πρώτο το αντιμετωπίζεις με την ανοχή που δείχνεις στον γεροντο-έρωτα και στην ανάγκη του ανθρώπου για φθηνό μπανιστηρι, το δευτερο που αποδομεί τον πυρήνα της δημοκρατίας και της αξιοπιστιας του πολιτικού συστήματος, αν το ανεχθείς δεν εισαι παθητικός πολίτης αλλά συνένοχος. Συνένοχος σε ενα παιχνίδι που έχει αποκλειστικά ενα θύμα, τον πολίτη, και δυο θύτες, τον πολίτη και το σύστημα.
-----------------------

23 σχόλια

  1. OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
    -----------------------------

    Ε, λοιπόν, ο Ρογκ έχει απόλυτο δίκιο: στη λαμογιά και στη ζαβολιά, οι Ελληνες είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Αλλά πού να το βρει το δίκιο του ο Ρογκ! Διότι το χειρότερο δεν είναι ότι ο Ελληνας κοροϊδεύει την κοινωνία, αλλά ότι θεωρεί δικαίωμα και μαγκιά του να το κάνει. Με το ατράνταχτο πρόσχημα ότι κάπου το κάνει (ενδεχομένως) και κάποιος άλλος.

    Πάνω από 5.000 έλεγχοι ντόπινγκ έγιναν μόνο στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά ο κατ΄ ευθείαν απόγονος του Διαγόρα και της Καλλιπάτειρας θεωρεί (κάπου ανάμεσα στην μπίρα και στα παϊδάκια) ότι «μας την έπεσαν οι ξένοι και ψάχνουν μόνο τους δικούς μας». Μας την έπεσαν οι ξένοι, ενδεχομένως. Αλλά μας την έπεσαν δικαίως και ν΄ αγιάσει η ψυχούλα τους.

    Διότι τι να πεις στον Ρογκ; Οτι η κυβέρνηση αποφάσισε να νομοθετήσει εναντίον του ντόπινγκ αλλά το ανέβαλε επειδή διαφώνησε ο... Σύλλογος Ολυμπιονικών υπό τη Φανή Χαλκιά;
    Τι να πεις στον Ρογκ; Οτι στην μπάλα το πρωτάθλημα το κρίνουν οι μαφιόζοι; Οτι αγοράζονται και πουλιούνται ακόμη και τα δοκάρια; Ή μήπως ότι στη χώρα μας ο διαχωρισμός του ποδοσφαιρικού παράγοντα από τον υπόκοσμο είναι συνήθως και αυθαίρετος και άδικος; Αδικος για τον υπόκοσμο, εννοείται...

    Και τι να εξηγήσεις στον Ρογκ; Οτι βρέθηκε υπουργός μπλεγμένος σε λαμογιά και έτρεξε να τον κουκουλώσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αυτοπροσώπως; Οτι ο υπουργός Δικαιοσύνης υπεραμύνεται της καταπάτησης του Συντάγματος; Και ότι η κυβέρνηση που βγήκε με λάβαρο την αρετή αποδεικνύεται ο χειρότερος νταραβερτζής που γνώρισε ο τόπος; Διότι, καλώς ή κακώς, αυτή είναι πια η χώρα μας. Μια χώρα όπου η λαμογιά αποτελεί δικαίωμα. Μια χώρα όπου η ζαβολιά θεωρείται απόδειξη μαγκιάς και τεκμήριο αποτελεσματικότητας. Μια χώρα όπου η παράκαμψη των κανόνων αποτελεί οργανωμένο σύστημα. Και μια χώρα τόσο υπερήφανη για τα μούτρα της ώστε δεν επιτρέπει σε κανέναν να της τα δείχνει στον καθρέφτη.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλύτερη πολιτική απάτη ήταν τό "Αλλαγή" καί ίσως τό "γιά μιά Ελλάδα νέα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To "Σεμνά και Ταπεινά'' ειναι ίσως η μεγαλύτερη πολιτική απάτη..

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΦΤΥΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ

    1.ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    2.ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΛΙΣΤΑ
    3.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΕΤΙΕΣ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den iparxei tpt xeirotero gia ti xora apo ti simmoria tou karamanli...
    aisthanomai oti mas kibernaei i mafia!!!
    oi tipoi einai adistaktoi,kinikoi kai tous ftaiei to pasok pou 20 xronia anagastikan ta koproskila na douleuoun i na trone apo ta klopimaia ton gonion tous..
    giati oi dexioi panta eixane efesi stin klopi,stin prodosia,sti roufiania.
    bravo ellinike lae pou bgazeis katalilotero to arxilisti..
    kai meta koroideueis tous albanous!! exipnakia ellina malaka pou oti pernas to axizeis.. na se gama... semna kai tapeina!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαραντάχρονος ιδιωτικός υπάλληλος συνελήφθη χθες στα Κάτω Πατήσια από αστυνομικούς του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση μέσω Ιντερνετ αλλά κυρίως για «διέγερση σε τέλεση κακουργήματος-αφαίρεση ζωής».

    Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος είχε δημιουργήσει ιστολόγιο μέσω του οποίου στρεφόταν εναντίον 48χρονου δημοσιογράφου κάνοντας κριτική για τον τρόπο παρουσίασης των ειδήσεων και καλούσε τους χρήστες του διαδικτύου να τον σκοτώσουν αυτόν και το παιδί του.

    Ο δημοσιογράφος πριν από λίγο καιρό κατέφυγε στην αστυνομία κι αμέσως άρχισε έρευνα από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, από την οποία εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του blogger.

    Χθες έγινε έφοδο στο σπίτι του και συνελήφθη επ` αυτοφώρω την ώρα που έγραφε στον υπολογιστή του. Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα

    ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όσο και εάν χαίρονται κάποια πασόκια για τα τωρινά νεοδημοκρατικά χάλια και νομίζουν ότι έτσι εξιλεώνονται για την κατάντια της ελλάδας, κατά βάθος γνωρίζουν ότι, η ελληνική πολιτική και κοινωνική σκηνή όπως είναι στημένη είναι αποτέλεσμα μια διαρκούς κατηφόρας που η απαρχή και η βάση της βρίσκεται στον άκρατο λαϊκισμό και ισοπεδωτισμό, στην άκρατη ευνοιοκρατία, αναξιοκρατία εγκαθίδρυση κομματικού κράτους, απαξίωση όλων των θεσμών και αξιών, που ξεκίνησε ο πρωτομάστορας Ανδρέας Παπανδρέου με το επιτελείο και τους αντικαταστάτες του και εν τέλει κατάφερε να περάσει στην συνείδηση του μεγαλύτερου μέρους της ελληνικής κοινωνίας η οποία αυτή την στιγμή γεύεται τους καρπούς τελικά όλων των μεταπολιτευτικών επιλογών της και είναι βασικά αυτή η κύρια υπεύθυνη
    εξάλλου κάθε λαός έχει τις ηγεσίες που τον αντιπροσωπεύουν και όλο το πολιτικό σύστημα είναι μια πραγματική αντανάκλαση της νεοελληνικής κοινωνίας και νοοτροπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδια, ρε παιδια, τον παρεξηγησατε το ανθρωπο, το Σεμνα και Ταπεινα ειναι για το κωλαρακι του Ελληνα πολιτη, αυτο που ηθελε να πει ειναι οτι θα σας τα περνουμε μπροστα στα ματια σας, θα σας κοροιδευουμε μιας και ειστε ζωα και δεν καταλαβαινετε και οταν γινουν ολα αυτα, θα στηνετε κωλο Σεμνα και Ταπεινα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μας χεζετε ρε Λουτραδη εσυ και οι υπολοιποι μαλακοπασοκοι. Αρκετα ρε τενεκεδες, πρωταθλητες της πολιτικης απατης, της κοινης απατης και ολων των εγληματικων πραξεων. Βαρεθηκαμε να ακουμε τις μαλακιες που λετε βαζοντας μαγνητοφωνο. Α να χαθειτε λουστροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ma gia poion dimosiografo prokeitai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα ρε μαλακοκαυλη, ο χοντρος βγηκε με το συνθημα, ψηφιστε μας για να σας σωσουμε απο τους κλεφτες, αλλα τελικα απεδειχθη οτι η κλεψια, εχει πλεον περασει μεσα στο DNA του Ελληνα και μονο με καποιο δυνατο σοκ, μπορει να φυγει.
    Μονο που μπορει το σοκ αυτο, να ειναι θανατηφορο για πολλους.
    Γι αυτο, το σεμμνα και ταπεινα, ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει.
    Γιατι σας εκλασε κανονικα ο μπουχεσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. olo ta idia kai ta idia grafeis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...και έκρωζε ο Σιδερένιος: "Έξω από την ΕΟΚ"

    (μετά χέριασε το ΕΟΚικό χρήμα και το έκανε κωλόσπιτο και προίκα της βίζιτας Μιμής, της Μάγκυ και του αυτιστικού πιντιού)

    ...και έκρωζε ο Σιδερένιος: "Βυθίσατε το Χόρα"

    (μετά πήγε στο Νταβός και ξεπούλησε τα Ελληνικά πετρέλαια του Αιγαίου)


    ...και έκρωζε ο Σιδερένιος: "Είπαμε να κάνετε ένα δωράκι στον εαυτό σας αλλά όχι και 500 εκ."

    (και μετά δανείστηκε από τον Κατσιφάρα, το Halag, το Λιβάνη και τον Παπούλια για να χτίσει το κωλόσπιτο-βίλα)

    ...και έκρωζε ο Σιδερένιος: "Αλλαγή" & "Για μια Ελλάδα Νέα"

    (και άλλαξε, φτιάχνοντας μία Ελλάδα Νέα - μας άρπαξε τα χρήματα και μας άλλαξε τα φώτα)

    ...και είπε ο Sch-ι-mit-ης (και χαμογέλαγε ο Γιάννος-Colgate): "Bάλτε τα λεφτά σας στο ΧΑ να κονομήσετε"

    (και αφού χέριασαν ΟΛΟ το χαρτί, είπε "ας προσέχατε")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2.02, αυτό ήταν άνευ σιέλου,αλλά τόν αράπη κι΄άν τόν πλένεις τό σαπούνι σου χαλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
    Παρακολουθήσαμε σήμερα το πρωί την συνέντευξη του Υπουργού παιδείας κ. Στυλιανίδη ,λίγο πριν ανακοινωθούν οι βάσεις. Ο κ. Στυλιανίδης με υπερηφάνεια τόνισε ότι εφέτος δεν παρουσιάσθηκε κανένα πρόβλημα στην διαδικασία των εξετάσεων και στην έκδοση των αποτελεσμάτων.
    Δηλαδή κ. Στυλιανίδη πέρυσι που όλοι οι υποψήφιοι σας κατήγγειλαν για διαρροή θεμάτων ,για λανθασμένα αποτελέσματα στις στρατιωτικές σχολές, για μεροληψία στις εξετάσεις ξένων γλωσσών στη Θες/νίκη είχαν δίκαιο. Γιατί πέρυσι δεν παραδεχόσασταν ότι τα κάνατε μπουρδέλο και ξεφτιλίσατε τον θεσμό των πανελληνίων και εφέτος λέτε ότι όλα πήγαν καλά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
    Πέρυσι αυτή την περίοδο ζήσαμε το δράμα γονέων και υποψηφίων που έγινε λάθος στο όνομα τους ως προς την εισαγωγή τους στις στρατιωτικές σχολές. Το υπουργείο παιδείας ,όπως θα θυμάστε ,αμέσως τόνισε ότι το λάθος έγινε από το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ ,λες και αυτοί ανήκουν σε άλλη κυβέρνηση. Πράγματι το λάθος που μπέρδεψε εκατοντάδες οικογένειες έγινε από το ΓΕΕΘΑ. Όχι όμως δεν τιμωρήθηκε κανείς αλλά ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Χηνοφώτης αντί να πάει σπίτι του έγινε βουλευτής επικρατείας και υφυπουργός. Ήταν η ίδια περίοδος που οι ένοπλες δυνάμεις υπό την αρχηγία του κ. Χηνοφώτη βρέθηκαν τελείως ανέτοιμες να βοηθήσουν στην πρόληψη και στην καταστολή των πυρκαγιών στην Ηλεία.
    Να γιατί και ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν κάνει τίποτε παρά μόνο εκτελεί κομματικές εντολές. Έχει καταλάβει ότι στην Νέα Δημοκρατία (ή Νέα Αναξιοκρατία ) οι ικανότητες είναι θέμα δευτερευούσης σημασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.zougla.gr/news.php?id=6868

    se auton 8a anaferese loutradi kai se allous grafikous sterimenous a-dexious...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΕΡΙ ΣΕΜΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ , ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ !!!
    -----------------------------------------------------
    Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται περί ΣΕΜΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ του Κώστα Καραμανλή ,θα ήθελα και εγώ σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
    ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .
    ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .
    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .
    Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands.

    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε chief, 100 φορες τα ιδια και τα ιδια μας επριξες τ΄αρχιδια.
    Γυρνα την κασεττα απο την αλλη,ειναι και 90αρα γαμω το φελεκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩς-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ -ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ -ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕς ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΗς ΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 8:51

    Ωφείλω από καιρού εις καιρόν να σας ενημερώνω , ιδίως την νεολαία, για τα πεπραγμένα των Καραμανλήδων οι οποίοι ΄μας το παίζουν ''πνεύμα και ηθική'' ενώ είναι συμφεροντολόγοι Μεγιστάνες του πλούτου.


    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο chief engineer από τότε που ξεμπάρκαρε και ο Φιλιππινέζος μάγειρας έπαψε να τον πηδάει, έχει θολώσει και μας έχει πήξει στη μαλακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. chief,ποιά νεολαία μού τσαμπουνάς? Εγώ σού γραφω για 90αρα
    κασεττα,δηλ 70es-80es.Αλτσχάιμερ εχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ψεύτες κλέφτες απατεώνες δεξιοί και αριστεροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση